פטוציני אנטריקוט

משך ההכנה: מהיר
מתאים ל: 3 מנות

רכיבי המתכון:
המתכון ל3 אנשים

1חבילה פטוציני
400 גרם אנטריקוט טרי קצוץ ידני דק דק
50 גרם חמאה
1/3 כוס שמו זית
3 כפות חומץ בלסאמי
מיץ וגרידה מ1 לימון
4 שיני שום קצוצות
2 בצלים פרוסים ל2 ס"מ
חופן פטרוזיליה
1/2 חופן בזיליקום
מלח פלפל



אופן ההכנה:
מחממים סיר מים לפסטה לרתיחה

במחבט גדולה מחממים את החמאה ושמן הזית

מקפיצים את הבשר עד שהוא כמעט מוכן ומסננים החוצה ללא השומן שנשאר במחבט

מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה ומוסיפים את השום וגרידת הלימון

זה הזמן להכניס את הפסטה למים הרותחים

מחזירים את הבשר למחבט ומקפיצים הכל ביחד מוסיפים מלח פלפל ,החומץ ומיץ לימון מצמצמים ומתקנים טעמים

מסננים את הפסטה ומחזירים למחבט לעירבוב של דקה לספיגת טעמים

סוגרים את האש ומוסיפים את כל העשבים

מערבבים היטב ובתאבון