פטוצ'יני עם נקניקיות מרגז ופטריות
משך ההכנה: עד חצי שעה
מתאים ל: 6 מנות
רכיבי המתכון:
1 חבילת פטוצ'יני מבושלת ע"פ הוראות יצרן
1 חבילת נקניקיות מרגז 500 ג"ר
1 סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לשניים
1 בצל גדול קצוץ דק
2 שיני שום כתוש
1 קופסאת עגבניות מרוסקות
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
1/2 כפית סוכר
1/4 כפית טימין
1/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה:
לטגן בשמן זית את הבצל עד שקיפות , להוסיף את השום והפטריות ולהקפיץ כ-5 דקות . להוסיף את נקניקיות המרגז ולטגן עוד כ-5 דקות . להוסיף את העגבניות המרוסקות , לערבב ולבשל עוד כ-5 דקות . להוסיף את התבלינים , לערבב , לבשל עוד כ-2 דקות ולהעביר את תוכן המחבת מעל הפטוצ'יני , לערבב ולהגיש . בתיאבון