תבשיל קארי מחזה הודו
משך ההכנה: עד חצי שעה
מתאים ל: 5 מנות
רכיבי המתכון:
1 ק"ג חזה הודו חתוך לקוביות גדולות
3 בצלים פרוסים לחצאי ירח
3 שיני שום כתוש
2 ס"מ ג'ינג'ר מגורר על פומפיה
11/2 כפות אבקת קארי
1 כף כמון
1/4 כפית הל טחון
קורט ציפורן
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
1 מיכל שמנת לבישול
1/4 כוס מים
אופן ההכנה:
להכניס לווק שמן ולהקפיץ את הבצל עד שקיפות להוסיף את השום והג'ינג'ר ולהקפיץ עוד כ-3 דקות נוספות להפריש את התערובת לכלי נפרד, להוסיף מעט שמן לווק ולהקפיץ את חזה ההודו עד שמשנה צבעו ללבן, להוסיף חזרה את הבצל והתבלינים לווק, להוסיף את השמנת והמים לערבב ולהביא לרתיחה, לבשל עוד כ-3 דקות לכבות את האש ולהגיש על מצע אורז לבן.
בתאבון