חזה עוף מוקפץ עם פולי סויה( אדממה)
משך ההכנה: מהיר
מתאים ל: 4 מנות
רכיבי המתכון:
2 חזות עוף חתוכים לקוביות, 3 כפות רוטב צ׳ילי מתוק,1 שקית פולי סויה קפוא,1 פלפל צ׳ילי אדום קצוץ, 5 שיני שום כתוש, 1/4 כוס סויה, 2 כפות חומץ, 2 כפות סוכר חום, 1 זר כוסברה קצוצה, 5 בצלים ירוקים חתוכים ל-4 ס׳מ בערך 1/4 כוס שמן קנולה
אופן ההכנה:
בווק עם 1/4 כוס שמן חם להקפיץ את חזה העוף ורוטב הצ׳ילי המתוק עד אשר משנה צבעו ללבן, לאחר מכן להעביר לצלחת הגשה, באותו השמן שבווק להקפיץ את פלפל הצ׳ילי השום ופולי הסויה במשך -5 דקות, לאחר מכן להוסיף את כל המצרכים מלבד הבצל הירוק וחצי זר כוסברה, לערבב ולהקפיץ עוד כ-5 דקות, להוסיף את הבצל הירוק ולערבב ולצקת מעל לחזה העוף ולקשט בשארית הכוסברה