טורטייה עם סלט אבוקדו

משך ההכנה: עד חצי שעה
מתאים ל: 3 מנות

רכיבי המתכון:
1 טורטייה.
1 אבוקדו.
כפית מיונז.
בצל קצוץ דק מאוד.
מיץ מחצי לימון.
מלח, פלפל.
עגבנייה חתוכה לפרוסות.
עלה חסה.
בצל חתוך פרוסות.
ביצה קשה פרוסה.
גבינה צהובה.
רוטב פסטו



אופן ההכנה:
מערבבים את האבוקדו עם המיונז, הבצל ומתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון טרי.

מסדרים על הטורטייה.

אבוקדו, ביצה קשה, עגבניות, שופכים רוטב פסטו, מוסיפים פרוסת גבינה צהובה ומכניסים לתנור שחומם מראש ממש קרוב ללהבות לחצי דקה. אנו רוצים שהגבינה תימס אך הטורטייה לא תתקשה יותר מידי.

מוצים ומוסיפים את החסה.

מגלגלים ונהנים.

בתאבון


קרדיט ל:מתכונלה