דג טונה לערב שבת
משך ההכנה:בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:6 מנות
רכיבי המתכון:
דג טונה אדומה או לבנה
פ ירוק .
גמבה אדומה
פ חריף
פ מתוק יבש
שום
כוסברה
שמן.פפריקה מתוקה .כמון .מלח .פלפל שחור.או לבן.עגבניה מגורדת
אופן ההכנה:
משרים את הדג כ4 שעות עים חומץ מלח ולימון
שוטפים היטב
מטגנים בסיר את הפלפלים וגם הפלפל היבש כ3 יח
מגרדים כ2 עגבניות ושמים בסיר
חותכים כוסברה בצורה עדינה ושמים בסיר
ממתנים כ רבע שעה
מניחים את הדג מעל מצע הירקות
מוסיפים את התבלינים {ממולצץ בכוס או כערה נפרדת}
פלפל אדום כ3 כפות..כף כמון...חצי כפית מלח ...חצי כפית פלפל שחור או לבן.
שמים עוד כוסברה מעל התיבלון וממתינים כחצי שעה על אש נמוכה
בתאבון!!!
קרדיט ל:מתכונלה