כריך מטפטף

משך ההכנה: עד חצי שעה
מתאים ל: 4 מנות

רכיבי המתכון:
1 בצל קצוץ
2 שיני שום כתוש
3 כפות קטשופ
500 ג"ר בשר בקר טחון
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
מעט טבסקו למי שאוהב חריף
4 לחמניות המבורגר



אופן ההכנה:
במחבת לטגן את הבצל עד שקיפות , להוסיף את השום ולטגן כדקה נוספת , להוסיף את הבשר , לטגן עד שהבשר מתפורר ומשנה צבעו לאפור , להוסיף את הקטשופ והתבלינים ולערבב . להניח בכל לחמנייה כרבע מכמות הבשר , לסגור בחלק העליון של הלחמנייה ולהנות מכל ביס ..... זהירות זה מטפטף...

בתאבון!!!
קרדיט ל:מתכונלה