החומרים ל-6 מנות:
- 1/2 חבילת פתיתים
- 1 חבילה (250 גר') גבינה מלוחה, מגוררת
- 15 כדורים קטנים או קוביות קטנות של גבינת מוצרלה
- 4 כפות גבינה צהובה, מגוררת
- 2 ביצים
- 2-3 כפות קמח
- מלח, פלפל
- 1/2 כפית אגוז מוסקט טחון
- עירית קצוצה
לציפוי:
- 2 ביצים
- 2 כפות קמח
- 2 כפות מים
- פירורי פנקו
- שמן, לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
- מכינים את הפתיתים לפי הוראות היצרן.
- מעבירים את הפתיתים לקערה ומוסיפים את הגבינות, הביצים, הקמח, התבלינים והעירית ומערבבים היטב.
- מערבבים בקערה בינונית בעזרת מטרפה את כל חומרי הציפוי, מלבד פירורי הפנקו.
- יוצרים מתערובת הפתיתים כדורים (אם יש צורך להסמיך מוסיפים מעט קמח) ומסדרים על מגש.
- מצפים כל כדור בציפוי, ולאחר מכן בפירורי פנקו.
- מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק, מטגנים את הכדורים עד להזהבה ומעבירים את הכדורים המוזהבים לצלחת עם נייר סופג.
קרדיט ל:ifeel