החומרים:

  • 1 חבילת עלי אגרול
  • 1 כף שמן
  • 1 חזה עוף קצוץ גס
  • 1 חבילת בצל ירוק קצוץ
  • 1 בצל לבן פרוס דק
  • 1 כפית שום קצוץ
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה
  • 1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
  • 1 כף סויה
  • 1 כפית סוכר
  • 1/4 כפית צ'ילי חריף

אופן ההכנה:

  1. מפשירים את עלי האגרול מבעוד מועד.
  2. יוצקים לווק או למחבת רחבה כף שמן, ומטגנים קלות את חזה העוף עד להזהבה. לאחר מכן מוסיפים את הבצלים, השום, הכוסברה והג'ינג'ר.
  3. לאחר טיגון של כשתי דקות נוספות מוסיפים את הסויה, הסוכר והצ'ילי החריף. מטגנים כך במשך כשתי דקות נוספות.
  4. מניחים את התערובת לצינון על גבי מסננת למשך כ-20 דקות.
  5. מניחים עלה אגרול ובמרכזו מניחים מעט מהמלית.
  6. מקפלים את קצוות העלה ומגלגלים לצורת סיגר.
  7. מחממים שמן צמחי במחבת טפלון ומטגנים את האגרולים עד להזהבה.

קרדיט ל:ifeel