החומרים:
- 1 חבילת עלי אגרול
- 1 כף שמן
- 1 חזה עוף קצוץ גס
- 1 חבילת בצל ירוק קצוץ
- 1 בצל לבן פרוס דק
- 1 כפית שום קצוץ
- 1/2 כוס כוסברה קצוצה
- 1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
- 1 כף סויה
- 1 כפית סוכר
- 1/4 כפית צ'ילי חריף
אופן ההכנה:
- מפשירים את עלי האגרול מבעוד מועד.
- יוצקים לווק או למחבת רחבה כף שמן, ומטגנים קלות את חזה העוף עד להזהבה. לאחר מכן מוסיפים את הבצלים, השום, הכוסברה והג'ינג'ר.
- לאחר טיגון של כשתי דקות נוספות מוסיפים את הסויה, הסוכר והצ'ילי החריף. מטגנים כך במשך כשתי דקות נוספות.
- מניחים את התערובת לצינון על גבי מסננת למשך כ-20 דקות.
- מניחים עלה אגרול ובמרכזו מניחים מעט מהמלית.
- מקפלים את קצוות העלה ומגלגלים לצורת סיגר.
- מחממים שמן צמחי במחבת טפלון ומטגנים את האגרולים עד להזהבה.
קרדיט ל:ifeel