דרגת קושי: קל מאוד
זמן ההכנה: 10 דקות
עזרים: מעבד מזון
מצרכים

  • 4 אצות נורי
  • ½ ראש כרובית לבנה
  • 1 אבוקדו קלוף וחתוך לרצועות דקות
  • 1 גזר קלוף וחתוך לרצועות דקות
  • 1 מלפפון חתוך קלוף וחתוך לרצועות

אופן ההכנה
טוחנים את הכרובית במעבד מזון. מורחים שכבה דקה של כרובית טחונה על אצות הנורי ומוסיפים את רצועת אבוקדו וגזר. מגלגלים את האצות ומהדקים היטב. חותכים את הגליל לשש חתיכות. מגישים בליווי ג'ינג'ר, וסאבי וסויה

קרדיט ל:ifeel