בשר מעושן ואפונה סינית עם אטריות ביצה
משך ההכנה: עד חצי שעה
מתאים ל: 4 מנות
רכיבי המתכון:
400 ג"ר בשר מעושן חתוך לקוביות
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר
4 שיני שום כתוש
1 בצל בינוני חתוך לחצאי ירח
6 בצלים ירוקים חתוכים ל - 4 ס"מ כל אחד
1 פלפל אדום חריך קצוץ
1 סלסלת אפונה סינית
1/4 כוס רוטב סויה
1/4 כוס רוטב סויה מתוקה
1 כף סוכר חום
חופן קשיו
חופן עלי כוסברה
מעט מים
1 חבילת אטריות (נודלס)
אופן ההכנה:
לבשל את האטריות ולהניח אותן בצד , לטגן בווק את הג'ינג'ר השום הבצל והפלפל החריף , לאחר 3 דקות להוסיף את הבשר המעושן ולטגן כ-5 דקות . להוסיף את האפונה הסינית והבצל הירוק לטגן עוד כדקה ולהניח בצד . להוסיף שמן לווק , להכניס פנימה את האטריות , להקפיץ כדקה , להוסיף את שאר המרכיבים ותבלינים לערבב ולהניח בצלחות הגשה ולפזר מעל את הקשיו והכוסברה.
בתיאבון!!!
קרדיט ל:מתכונלה