בס"ד
שלום לגולשים היקרים,
כפי שאתם יודעים מבחן התאוריה הוא אחד משלושת השלבים העומדים בפניכם על מנת להוציא רישיון נהיגה.
השלבים הם כאמור: הוצאת טופס ירוק, מבחן תאוריה וטסט (פנימי וחיצוני).
על מנת לקבל ציון עובר במבחן התאוריה עליכם לענות נכונה על 25 מתוך 30 השאלות.
היום עשיתי מהלך אמיץ ביותר וניגשתי אל מבחן התאוריה מבלי ללמוד! מד אחוז המוכנות שלי באתר דרך היה 2% כשבעצם ההמלצה היא לגשת מ95% ומעלה. אתם קולטים? ניגשתי למבחן התאוריה עם 2% בלבד! איך הלך לי אתם שואלים? ובכן אני ניכשלתי בכך שעניתי על 24 שאלות, שאלה אחת הפרידה ביני לבין מבחן עובר!
היו לי 6 טעויות כשהמספר המקסימלי המותר הוא 5.
למרות האכזבה העצומה שנבעה מהכישלון שלי במבחן התאוריה הרגשתי עדיין גאווה מכך שניגשתי למבחן התאוריה מבלי ללמוד אפילו דקה ועניתי נכונה על 24 שאלות. אני אגש שוב מחר, בזכות הכישלון יש לי כעת לגיטימציה ענקית ללמוד כדי לעבור מחר בטוח ואין לי שום ספקות שעידוס יעבור את המבחן ללא שום בעיה אפילו עם רק חצי שעה של לימוד, העיקר ללמוד טיפה ולא לגשת מ0 כמו שנעשה היום.
יש לציין שאני שיעור 25 בנהיגה עצמה ונשאר לי רק לעשות טסט, הקפאתי את שיעורי הנהיגה בשביל התאוריה ואחרי שאגמור איתה אגש לטסט ואזכה לרשיון (בע"ה).
אז זהו, תכננתי לגשת לתאוריה מבלי ללמוד ולצאת ג'וקר ויצאתי מהמבחן עם 6 טעויות במקום 5 המותרות ועם התואר מלך. אומנם נכשלתי אך 6 טעויות כשאתה לא לומד בהחלט מזכות אותך בתואר "מלך". אני מאוד מרוצה מהתוצאה הזאת, לא שיתפתי את אימי ולא אף אחד אחר, ניגשתי מבלי להודיע לאף אחד בשביל לבחון את החשיבה שלי בלי לימוד והתוצאות מדברות בעד עצמן. היום אני אלמד קצת את החומר ואגש מחר לבחינה חוזרת כשהפעם אין לי שום ספק שעידוס ייצא עם הטופס הירוק כשעליו רשום "עבר".