אצבעות דגים פיקנטיות
המחשה:~אין~
משך ההכנה: עד חצי שעה
מתאים ל: 5 מנות
רכיבי המתכון:
500 גרם דגי ברבוניה קטנים
חצי לימון
מלח
קמח
ביצה
שמן לטיגון
שמיר מיובש (אם אין ניתן להמיר בכל עשב טיבול מיובש אחר לפי הטעם)
אופן ההכנה:
להשרות את הדגים כשעתים במים עם לימון
לסחוט את הדגים בעדינות
לפרוס את הדגים על מגש ולמלוח לפי הטעם משני צידי הדגים.
לקמח, לטבול בביצה ומיד לטגן עד להזהבה משני הצדדים!
רצוי לחמם את השמן במחבת לפני שטובלים בביצה
מיד לאחר הטיגון כשהדג עוד רותח יש לפזר שמיר מיובש.
זהו זה.... בתאבון!!!
קרדיט ל:מתכונלה