Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    דמויות:
    מאט

הדמות הראשית של הסיפור.רמת האומץ של מאט היא גבוהה,מה שעוזר לו לצאת מסכנות רבות שהוא נכנס אליהם.
    פוקימונים:
    אלקיד,זכר.

מאט פגש את אלקיד ביער אלוויר,שאלקיד היה פצוע וחלש.אחרי שמאט ריפא את אלקיד,הוא הסתכל על אלקיד ושאל אותו אם הוא רוצה להיות השותף שלו למסע.אחרי שאלקיד הסכים,מאט זרק את הפוקדור אל אלקיד שהצטרף למאט.
    מתקפות:
    מכת ברק,מתקפה מהירה,בעיטה חלשה,אגרוף הילה,כוח חבוי,חפירה.
    באצ'ורו

מתקפות:רשת ניצוצות,זרע עלוקה,חומה חשמלית,כדור חשמלי.
    מאט תפס את באצ'ורו אחרי כשרוזליה ברח.מאט משתמש בבאצ'ורו בעיקר בקרבות מכון.

פוקימונים שהיו לו:
    רוזליה,ברח בפרק 2.
    ג'ייסון

פוקימונים:
    גיבל,זכר.

ג'ייסון פגש את מאט שהיה ביער אלוויר
    וניסה לתפוס סניזל.מאז השניים נהפכו להיות חברים טובים.

לני
    אביו של מאט,ומנהיג המכון הרביעי,מכון האש.
    פוקימונים לאימונים:
    צ'אנסי

פוקימונים לקרבות מכון:
    צ'ימצ'אר

מונפרנו

מגבי

מנהיגי מכון

לונדון
    לונדון היא מנהיגת מכון המים.
    פוקימונים:
    קורפיש,זכר

בויזל,זכר.

ועכשיו,פרק ראשון!
    פרק 1-זמן למסע!

"אבל אבא..."מאט בן ה12 נאנח בזמן ריב עם אביו,שהיה המוכר בחנות הפוקימונים שבאלוויר."אני לא רוצה לשמוע כלום!"אביו של מאט המשיך לצעוק ולהיאבק על דעתו."תאמין לי,שיגיע הזמן להתחלת המסע שלך אתה תדע.אבל בינתיים אתה עובד בחנות הפוקימונים,וזהו!"מאט כבר האדים מרוב כעס."אני לא יכול יותר!אני הולך לשאוף אוויר!"מאט יצא ואיתו בקבוק ריפוי ופוקדור אחד,ליתר ביטחון. מאט היה רגיל לריב עם אביו,ולכן הוא מצא לו מקום טוב להירגע.בכל פעם שרב עם אביו הוא היה רץ ליער אלוויר ומסתכל על כל הפוקימונים שנמצאים על העצים ועל הדשא,כל הפוקימונים ששוחים באגם והפוקימונים שמעופפים בשמיים,ומנפנפים בחוזקה בכנפיהם העצומים.מאט שכב על הדשא ונרגע.הוא ניסה לעצום את עינו ולהירדם."אלק!אלק!אלקיד!"מאט התעורר בצעקה ענקית."מה זה היה?"כששמע את הצעקה הוא קם והתחיל לחפש את המקור של הצעקות.הוא עבר בין עצים,וכעבר ליד שיח,הוא הזיז אותו,וגילה פוקימון מוזר שהוא לא הכיר.הוא הוציא מכיסו את הפוקדקס שקיבל מפרופסור אלן לכבוד יום הולדתו התשיעי,ובדק את הפוקימון המוזר."אלקיד,פוקימון הרעם.בעזרת יכולתו הוא חסין נגד מתקפות שכוללות מגע פיזי."אוקיי,אלקיד תראה לי את הגב שלך."מאט נראה מודאג."יש לך פצעים קטנים,תן לי לעזור לך."מאט הוציא את בקבוקון הריפוי ואלקיד נבהל והלך צעד אחורה."זה בסדר,זה לא יכאב."מאט התיז על אלקיד את הספריי של בקבוק הריפוי,והפצעים נעלמו כאילו הם לא היו מעולם.מאט הזיז את ידו כדי להרים את אלקיד ולהרגיעו,והפוקדור שלו נפל לו.אלקיד רץ לפוקדור וחיבק אותו,ומאט נזכר במה שאביו אמר לו."שיגיע הזמן להתחלת המסע שלך אתה תדע."מאט הסתכל על אלקיד,שהבין מה מאט באמת רוצה.אלקיד הנהן בראשו.מאט הבין מה אלקיד מנסה להגיד לו.מאט הרים את הפוקדור וזרק אותו על אלקיד.אלקיד רצה להיות הפוקימון של מאט.מאט הבין סוף סוף שהמסע שלו מתחיל עכשיו.הוא הלך לחנות הפוקימונים.כשהוא ראה שהיא ריקה,הוא משם מפה,חמישה פוקדורים,ואופניים.הוא לקח פתק וכתב לאביו מכתב פרידה:"אבא,החלטתי להתחיל את המסע שלי.צדקת במה שאמרת.אל תנסה לחפש אותי,בגלל שמתי שתמצא אותי,אני בטח כבר אנצח בליגה,אהיה פוקימון מאסטר ואז אתה כבר תשנה את דעתך.נתראה בקרוב,מאט."הוא תלה את הפתק על הקופה ויצא ליער אלוויר.

"טוב,בוא נראה אם אוכל למצוא לך אימון מת..."מאט רכב על האופניים שלו כשצעקה קטעה אותו."אני חייב לתפוס אותו!"מאט החל לדווש באופניים מהר יותר ומהר יותר עד שהגיע לשיחים סבוכים.הוא ניסה לעצור אבל רגליו הסתבכו באופניים.הוא הספיק לראות רק נער עם שיער בלונדיני ועוד פוקימון שהוא לא הכיר."יואו,מה זה היה!?"מאט קם ומתח את הידיים שלו. הנער קם בעצבנות והתחיל לצעוק על מאט."תגיד,מה אתה עושה?מי אתה?מה אתה עושה פה?"מאט התחיל להתבלבל."בוא נתחיל בזה שתגיד לי מה השם שלך?"הנער הרגיע את עצמו מעט."אני ג'ייסון.אבל,מי אתה?"מאט קם והתחיל לארגן את עצמו."אני מאט.היי,מי זה הפוקימון הזה?"ג'ייסון עמד כמו אחד שקיבל פרס נובל."זה גיבל.הוא שלי."מאט ניצל מהר את ההזדמנות."תגיד אתה רוצה להילחם?"ג'ייסון ומאט עמדו אחד מול השני."הגיע הזמן להתחיל.גיבל צא!"מאט הוציא את הפוקדור שלו."אלקיד צא!"מאט מיהר לבדוק את המתקפות של אלקיד."המתקפות של אלקיד:מתקפה מהירה,מכת ברק,אגרוף הילה,בעיטה חלשה."מאט היה נחוש לנצח."אלקיד,אגרוף הילה!"אלקיד רץ אל עבר גיבל עם אגרוף ענקי ומסביבו הילה."גיבל,מתקפת חול!"גיבל נתן אגרוף לאדמה,ומשום מקום הגיע חול שכיסה את אלקיד כולו."גיבל,תשתמש בחפירה כדי להפיל את אלקיד!"מאט היה לחוץ.הוא ידע שאם הוא לא יחשוב על משהו ג'ייסון ינצח.הוא חשב,ועלה לו רעיון."אלקיד,תשתמש במכת ברק כדי לפזר את החול!"אלקיד השתמש במכת ברק שפיזרה את כל החול."עכשיו תקפוץ ותשתמש באגרוף הילה במלוא הכוח !"גיבל בדיוק יצא מהבור שחפר לאלקיד,שבדיוק חטף מאגרוף ההילה של אלקיד והתעלף."אלקיד,ניצחת!"ג'ייסון החזיר את גיבל לפוקדור ולקח את תיקו."בפעם הבאה שניפגש תהיה בטוח שאני אנצח!"ג'ייסון התחיל לרוץ דרך השיחים כשנעלם.מאט הסתובב שראה את האופניים שנהרסו."כנראה שאני אצטרך ללכת ברגל..."מאט הלך והלך עד שמצא שיח גבוה.הוא עבר דרכו עד שראה שלט מהבהב:"העיר בלקספורד!בואו להתחרות במכון העיר שלנו!"מאט החזיר את אלקיד לפוקדור כדי לנוח והתחיל להתקדם למרכז הפוקימונים.

מאט נכנס למרכז הפוקימונים והלך לקנות חדר כדי לנוח ולצבור כוחות."שלום,אפשר לקחת חדר?"האחות ג'וי נתנה לצ'נסי שלה מפתח שנתנה את המפתח למאט."זה עולה שבעה פוקיפנים."מאט נתן לאחות ג'וי שבעה פוקיפנים,ועלה לחדרו.הוא נזרק על המיטה שהייתה בחדר ונרדם.

מה יקרה בפרק הבא?את זה תוכלו לדעת רק בפרק 2:רוזליה נגד בויזל!העכביש החשמלי!
    נערך לאחרונה על ידי BleedingEdge, 01-18-2011 בשעה 05:47 PM

2. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    הפרק שגוי.אומנם אהבתי אותו,אבל יש דבר אחד ששחכת:
    גיבל לא מושפע ממתקפות חשמל!אגרוף הילה יכול להביס אותו,אבל לא מכת ברק!
    אתה יכול לשנות פשוט את המתקפה שעילפה אותו לאגרוף הילה במקום מכת ברק,וכך הכל יסתדר.
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:
    מייל:Liami2525@gmail.com
    סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

3. משתמש מנוסה
    פרק ראוי לשבח בתור פרק ראשון

4. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    מה זה אגרוף הילה?
    טוב יש לך טעויות

5. blue To My Bones
    תודה על ההערות.
    אשנה את המתקפה שהביסה את גיבל.

לכל המעוניינים לדעת,אגרוף הילה זה....פשוט מתקפה שאני המצאתי.לפי דעתי,מידי פעם זה טוב לגוון ולהמציא משהו חדש.מי יודע,אולי יום אחד המתקפה הזאת תהיה אמיתית!

תודה רבה לכל המגיבים,זה חשוב לי לדעת שיש קוראים שבאמת אוהבים את הסיפור.

6. blue To My Bones
    פרק 2-רוזליה נגד בויזל!העכביש החשמלי!

"איפה אני?"התעוררתי לקול הכנפיים של סטארלי,והתלבשתי במהירות.יצאתי ממרכז הפוקימונים,וחיפשתי את המכון.כעבור עשר דקות,הגעתי למכון ונרשמתי."שיקראו לך,תיכנס לחדר עם הדלת הכתומה."התישבתי.עשר דקות עברו ולא קראו לי.עשרים דקות עברו ולא קראו לי.עברה חצי שעה,ורק אז קראו לי.נכנסתי וראיתי את מנהיגת המכון."אני לונדון.אתה רוצה להתחיל בקרב?"הנהנתי בראשי,ושופט הטיל מטבע."המאמן יתחיל ראשון,זה יהיה קרב של שתיים על שתי..."עצרתי את השופט."שתיים על שתיים?יש לי רק פוקימון אחד."לונדון החמיצה פנים."אם ככה,תלך למצוא עוד פוקימון."יצאתי מהמכון,והלכתי שוב ליער אלוויר כדי לחפש פוקימון.חיפשתי,וחיפשתי ולא מצאתי.פתאום ראיתי פוקימון מוזר עם פרחים ביד שלו,והוצאתי את הפוקדקס כדי לבדוק אותו."רוזליה,פוקימון הקוץ.רוזליה ידוע ביופיו ובמתקפותיו שכוללות בעיקר אבקות שונות,ובגלל כך,מאמנים רבים משתמשים בו בתחרותיות יופי.המתקפות של רוזליה:שאיבה,קוץ רעל,אבקת שיתוק,זרע עלוקה,עלים קסומים."מאט ידע שהוא רוצה לתפוס את הרוזליה."אוקיי,אלקיד צא!תשתמש במתקפה מהירה!"אלקיד יצא מהפוקדור ונע במהירות מדהימה שסיבכה את רוזליה.למרבה הצער,רוזליה השתמשה בעלים קסומים,שפגעו באלקיד."אלקיד,תשתמש ב..."מאט עצר את דבריו שראה את אלקיד משתמש במשהו חדש.הוא הוציא את הפוקדקס."מידע בעוד 3...2...1...אלקיד למד כדור וולט."מאט שמח מאוד."אלקיד תשתמש בכדור וולט!"אלקיד ירה כדור וולט לעבר רוזליה שהתעלפה.מאט זרק פוקדור ותפס את רוזליה."רוזליה נתפסה."מאט רץ למרכז הפוקימונים וריפא את אלקיד ורוזליה,ואז רץ למכון."תפסתי עוד פוקימון."הוא התנשף והזיע מרוב לחץ."טוב,אז עכשיו אפשר להילחם."לונדון אמרה."המאמן מאט מהעיר אלוויר נגד לונדון מנהלת המכון.רק המתמודד רשאי להחליף פוקימונים.התחילו בקרב!"קורפיש צא!"לונדון הוציאה את קורפיש."אלקיד צא!תשתמש באגרוף הילה!"לונדון חייכה לעצמה."זה לא יהיה כזה קל.קורפיש תשתמש בפצצת בוץ כדי לבלבל את אלקיד!"אלקיד התקשה לראות בגלל פצצת הבוץ של קורפיש אבל הצליח לפגוע בקורפיש במכה ישירה."אלקיד,מכת ברק!"אלקיד השתמש במכת ברק שחשמלה את קורפיש.קורפיש התעלף."אולי ניצחת את קורפיש ,אבל לא תנצח את בויזל!"מאט החליט שהגיע הזמן להשתמש ברוזליה."רוזליה צאי!אבקת שיתוק על בויזל ואז קוץ רעל!"רוזליה הצליחה לשתק את בויזל,אבל בויזל הצליח להתחמק."יפה מאוד!תשתמש בסילוון אקווה!"בויזל פגע ברוזליה."רוזליה,קוץ רעל!"קוץ הרעל פגע בבויזל והחליש אותו."עכשיו תשתמשי בעלים קסומים!"רוזליה השתמשה בעלים קסומים שהעיפו את בויזל לגג ועילפו אותו."המאמן ניצח!"השופט הודיע.לונדון באה אלי ונתנה לי את תג הסילון."הרווחת את זה בכבוד.יש לך קופסת תגים?"מאט התבלבל ולא הבין למה התכוונה."קופסת תגים?מה זה?"לונדון סימנה לשופט ללכת למחסן.כעבור 15 דקות הוא חזר עם קופסה בצבע אדום."אתה תוכל לשים את התגים שלך פה."יצאתי מהמכון שנתקלתי במישהו."מי זה?"מאט קם ולעיניו נגלה אביו."אבא...אתה פה?איך הגעת לפה?"אביו של מאט חיבק אותו."ידעתי שלא תספיק להתרחק.כבר קיבלת את תג המכון?"מאט הנהן."אז קבל ממני מתנת ניצחון."הוא הושיט למאט יד ונתן לו גרגירים קטנים בצבעים שונים."ראיתי את האלקיד והרוזליה שלך,וחשבתי שתרצה לחזק אותם."מאט לא הבין."גרגירי מתקפות?מאיפה השגת את זה?הם ממש נדירים!"אביו של מאט הסמיק."בוא נגיד שככה תדע שאני אוהב אותך ותומך בהחלטה שלך."מאט נתן את הגרגיר הצהוב לאלקיד ואת הירוק לרוזליה.הפוקדקס שלו ציפצף."רוזליה למדה קרן סולרית.אלקיד למד כוח חבוי."מאט חייך אל אביו."תודה אבא."אביו של מאט החל להסמיק שוב."מה קרה?"מאט שאל."אני יודע שרוב הסיכויים שלא תסכים,אבל...אתה רוצה
    שאני אמשיך איתך קצת?"מאט חשב קצת ואז חייך."אני חושב ש....זה יהיה נהדר?!"מאט חיבק את אביו."ויש לי עוד הפתעה."אביו של מאט הרים בד צהוב.,ולעיניו של מאט נגלו שני אופניים יפיפיים."וואו!"מאט ואביו עלו על האופניים ורכבו אל העיר אוביטן,כשעצרו לאימונים.

"טוב,אז מה דעתך שנעשה קרב אימון?רוזליה נגד מגבי?"לני ומאט ירדו מהאופניים שלהם ושלפו את הפוקדורים שלהם."בטח,קצת אימונים לא יזיקו לקראת המכון הבא שלי."מאט הוציא את רוזליה שרוזליה התחיל לרוץ פתאום ולברוח."רוזליה?לאן אתה הולך?"מאט התחיל לרוץ אחרי רוזליה כשלני עצר אותו."לא נורא.תתפוס עוד פוקימונים.לפתע הם שמעו קול שבא מהשיחים.הם התקרבו לשיחים שפתאום צץ מהשיחים פוקימון דמוי עכביש צהוב."רגע,אני יודע.זה פוקימון ממחוז אוסנו.הוא בטח הגיע לפה איך שהוא.תן לי לבדוק אותו."לני הוציא את הפוקדקס שלו וחיבר אליו מין צ'יפ שחור."זה שדרוג מיוחד לפוקדקס."הוא אמר ונתן אחד למאט.אחר כך,לני בדק את הפוקימון."באצ'ורו,פוקימן העכביש החשמלי.באצ'ורו ניחן בשילוב סוגים שאופייני לו ואך ורק לו,חשמל וחרק."מאט מיהר להוציא את אלקיד."אלקיד צא!אגרוף הילה!"אלקיד מיהר לתקוף את באצ'ורו באגרוף הילה,שהעיף את באצ'ורו לאחור.לפתע באצ'ורו החל ליצור מין רשת של עכביש עם ניצוצות."מאט!תגיד לאלקיד להתחמק מהר!באצ'ורו משתמש ברשת ניצוצות!"מאט החל להזיע."אלקיד מהר!תנסה לקפוץ לתוך האדמה!"מאט קיווה שהתכנית שלו תצליח.לפתע נשמע צליל מהפוקדקס שלו."אלקיד למד חפירה."מאט קפץ מרוב אושר."אלקיד,חפירה ואז כוח חבוי!"אלקיד חפר בור באדמה,ולמרבה המזל,הצליח לחמוק מרשת הניצוצות של באצ'ורו,ואז השתמש בכוח חבוי שגרם לבאצ'ורו להירדם מידיית."מאט,מהר!תזרוק על באצ'ורו פוקדור!"מאט פוקדור על באצ'ורו שנלכד.מאט בדק את המתקפות של באצ'ורו."המתקפות של באצ'ורו:רשת ניצוצות,זרע עלוקה,חומה חשמלית,כדור חשמלי."מאט לקח את הפוקדור של באצ'ורו.מאט ולני עלו חזרה לאופניים ונסעו עד לעיר אוביטן.

*לונדון,אביו של מאט ובאצ'ורו נוספו לדמויות.
    *מה אתם חושבים על הפוקימון החדש של מאט?
    נערך לאחרונה על ידי BleedingEdge, 01-18-2011 בשעה 05:43 PM

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •