מצרכים

10 גבעולי אספרגוס, ללא קצה הגבעול הסיבי
מלח
1 כף חמאה
10 פרוסות קרפצ'יו בקר (סינטה או פילה)
פרחי מלח (פלר דה סל, להשיג במעדניות)
פלפל שחור גרוס
מעט שמן זית וחומץ בלסמי

לפסטו בלסמי:
4 כפות שמן זית
1 חבילה עלי בזיליקום
2 שיני שום
1 כף חומץ בלסמי
1 כפית סוכר

אופן ההכנה

1. בסיר מרתיחים מים עם מלח וחמאה. חולטים את האספרגוס כ-20 שניות, תלוי בעובי הגבעול. מוציאים לאמבט מי קרח ל-20 שניות נוספות ומייבשים.

2. מכינים פסטו: מועכים את כל המצרכים, עדיף בעלי ומכתש, אם לא - במעבד מזון.

3. מתבלים את פרוסות הקרפצ'יו במלח, פלפל, שמן זית ובלסמי.

4. עוטפים את גבעולי האספרגוס בקרפצ'יו, מפזרים מעל פסטו ומגישים בטמפרטורת חדר.

קרדיט ל:וואלה

המחשה: