המחשה:~אין
מצרכים:
12-15 פלפלים מתוקים מוארכים
250 גרם גבינה לבנה רכה
250 גרם גבינה בולגרית מפוררת
2-3 כפות גבינת קצ’קבל מגוררת
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
1 ביצה
חצי כוס פירורי לחם
מעט שמן זית לתבנית

אופן ההכנה

1. מניחים את הפלפלים בתבנית מרופדת בנייר אפייה וקולים בחום מקסימלי עד שהפלפלים מתחילים להשחיר. בפלפלי שושקה הקליפה ניתקת מהפלפל בעצמה בשלב זה. אם משתמשים בפלפלים אחרים – קולפים ביד.
2. מערבבים את הגבינות, הביצה והפלפל השחור לתערובת אחידה.
3. מניחים לפלפלים להצטנן מעט ואז עושים חתך לאורך כל פלפל ושולפים ממנו את הזרעים (בלי לנתק ממנו את הראש).
4. ממלאים כל פלפל בעדינות בשתי כפות מתערובת הגבינות וסוגרים מחדש.
5. מסדרים את הפלפלים הממולאים בצפיפות בתבנית פיירקס ששומנה במעט שמן זית. מפזרים מעל את פירורי הלחם.
6. אופים 45 דקות בחום בינוני. מגישים חם או פושר.

בתאבון!!!
קרדיט ל:אתר בישולים