Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19
  1. היכל התהילה
    כבר זמן מה שמתבשל אצלי הרעיון לעשות פינת מאחורי הקלעים של הפרויקטים הכי גדולים, הכי בלתי נשכחים והכי מושקעים שלקחתי בהם חלק. פינה זו תהיה המקום מפלט שלי לספר לכם קצת על מה היה באותם זמנים, לפרט קצת על הפרויקטים השונים ולתת לכם את האופציה לשאול את השאלות שלכם.

- - - - -

פרופסור אוק : "אף אחד לא האמין בשנים הראשונות של המאה ה-21 שהעולם שלנו נצפה ע"י ייצורים בעלי תבונה גדולה יותר מזו של האדם. בעוד שהאדם מאמין שהוא לבדו בעולם, "הם" למדו אותנו, דרך עיניים קנאיות כמישהו שלומד אותנו דרך מיקרוסקופ. הם מתרבים וגדלים בכמויות ענק, שבהשוואה אליהם- מין האנושי הוא רק טיפה בים. לאט ובטוח הם התחמשו, התאמנו ושנים שהם מתכננים את המתקפה שלהם נגדינו. האם תוכלו להציל את כוכב הלכת - ארץ ?"

- - - - -

לפני יותר מ-5 שנים נפתח לו המשחק שעתיד להיות האב-טיפוס של כל מה שעשיתי מבחינת השקעה - פוקימון סטארגייט. במשחק הזה הייתי רעב להוכיח את עצמי ואני מאמין שכל דבר שעשיתי בו היה כדי להיות הכי טוב, הכי מושקע והכי חדשני שיכולתי לחשוב עליו. המשחק כאמור גולל את סיפורם של חברי משלחת הפוקימון סטארגייט שמטרתם היא להציל את העולם מכוחות הרשע שרוצים להשמיד את האנושות כולה. המשחק הוא שילוב של רעיונות של פוקימון, מלחמת העולמות וסטארגייט וכשהתחלתי אותו, זה היה בפורום של פוקיבלוק. לאט לאט המשחק צבר מומנטום ואנשים התחילו לשים לב לתרומה שלו ולהשקעה שלי. היה בו הכל - החל מקליפים שהמחישו את העלילה, כרטיסי מאמן, סיפורים, אוונטים, אנימציית קרבות, והמון אתגרים שלקחו מקום במשחק. אני לא יודע אם הרבה מודעים לעובדה הזו, אבל חלק גדול מגדולתו של משחק זה במידה ואם המנהל משחק גם כן נהנה, ואני לא יודע מי נהנה יותר, אני או השחקנים שלי. את המשחק הראשון סיימנו כמו שצריך בפורום פוקיבלוק ולאחר מכן גם העברתי אותו לפורום הזה. פה הוא פחות הצליח. אולי כי היו פה איזה 2.5 אנשים, אולי כי אנשים כבר הכירו את העלילה ואולי כי הם לא מוכנים להשקיע את כמות הזמן שהמשחק היה מצריך.

חלק גדול מההצלחה של המשחק הייתה בנויה מ-5 דברים:
    1. העובדה שהוא הכיל כל כך הרבה דברים בו זמנית; 2. ההשקעה, הזמן והתרומה של המשחק שגם התפרס לפורום מוסיקה (פסקול), פורום ספרות (סיפורים), פורום עיצוב (עיצוב כוכבים), פורום דיבורים (עיתון המשחק) וכך הלאה; 3. הניגודיות הזו בין היחס כלפיי בפורום ובין היחס כלפיי במשחק. אתם הייתם צריכים להיות שם כדי להאמין ואנשים פשוט לא סבלו אותי בפורום ההוא ואני מאמין שרבים מהם אפילו לא יודעים למה, אבל זה היה חלק בלתי נפרד מהשהות שלי וזה התבלט במיוחד כאשר במשחק כל השחקנים שלי לא הפסיקו להאדיר, לפרגן ולתמוך; 4. התחרות שלי מול 'תעלומה בקנטו'. בפורום התנהלו להם כל מיני משחקים אבל הגדול מכולם והוותיק מכולם היה כאמור תעלומה בקנטו. ובאיזה שהוא שלב, המשחק הקטן של היטמן עם הקליפים והאוונטים וכל שאר השטויות התחיל להשיג אותו ולהציב תחרות ואני מאמין שבאיזה שהוא שלב גם עקפתי אותו בסיבוב והייתה תחרות מאוד ספורטיבית ביני לבינו, (ככה לפחות הרגשתי), שבה היינו מנסים לדחוק כמה שיותר את ההשקעה, את זמן הפעילות היומית וכל דבר שהיינו עושים, היינו עושים אותו אחד אל מול השני; 5. האנשים. זה אולי הסעיף הכי חשוב במשוואה אבל השחקנים שיצא לי לנהל להם את המשחק היו אנשים שהיום אתם מכירים בתור היכל תהילה: אופיר, עומר, אלון, ניני, אביב, אדם ואחרים והם היו הגרעין של המשחק, ככה שכל מה שעשיתי, היה בשבילהם.

לאחר ההצלחה של פוקימון סטארגייט ניסיתי לעשות המשכים למשחק אך תמיד זה לא מומש בצורה טובה ביותר.

- - - - -

יכולתי לשים פה כל מיני לוגואים לאורך השנים, קליפים, סיפורים וכיוצא בזה, אבל אני לא יודע אם זה משהו שאתם רוצים לראות. ככה שאם זה משהו שאתם רוצים, אז תרגישו בנוח לבקש. משום מה, המשחק הזה תופס מקום חם אצלי בלב ככה ששמרתי את הכל על המחשב. כמו כן, אתם מוזמנים לשאול שאלות, לעלות זכרונות או כל דבר שנראה לכם רלוונטי ביחס למשחק הזה.

- - - - -

נתראה בפרויקט הבא.

2. Master of the Xiii Tribe
    שם: מה זה משנה? פדופילים קטנים
    וואי אתה מחזיר אותי מלא זמן אחורה...
    אולי תפתח אותו מחדש?

3. משתמש מנוסה
    שם: רועי
    רעיון יפה, יכול לעזור גם לאנשים שרוצים לפתוח משחקי תפקידים.

רק שאלה, למה המילה Stargate מפוצלת?

קרדיט לטל על החתימה!

גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק

בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.

4. Master of the Xiii Tribe
    כי זה שתי מילים
    Star - כוכב
    Gate - שער

5. The eternal hunters
    שם: אילן
    חתיכת פרויקט היטמן מי יתן וגם אני אולי בעתיד יוכל להציג את הפרויקטים ככה

זה נראה כמו משחק שממש הייתה בו השקעה וממש סיימת אותו כמה זמן זה לקח לך?

מה זה סטארגייט מה הסגנון שלו?
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    מעניין ...
    מעניין איך היה המשחק ...
    טוב תודה על המידע ...
    מחכה לפרויקט הבא שלך ..

Spoiler ספוילר

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    נשמע אחלה משחק עשית פעם
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    שם: רועי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Zach Fair צפה בהודעה
    כי זה שתי מילים
    Star - כוכב
    Gate - שער
    אני יודע מה פירוש של זה...
    אבל לא צריך לחלק את זה, בכל זמן בסדרה שאומרים את זה זה מילה אחת...

קרדיט לטל על החתימה!

גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק

בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.

9. משתמש מנוסה
    רעיון יפה!
    אמרתי לך כבר שאתה בן אדם טוב? =)
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

10. היכל התהילה
    Zach Fair - אני לא בטוח שיש לי זמן או יכולת לפתוח אותו כרגע. מה שכן, הסתכלתי קצת על השחקנים שלי וגם אתה היית שם, אז זה באמת אומר הרבה.

NiGhtShiFt - אין שום סיבה אמיתית, פשוט שזה נראה לי בזמנו יותר הגיוני.

Ilan - את המשחק סיימתי תוך שנה בערך והוא הגיע לעמוד 340. הסגנון שלו היה פנטזיה-פוקימון-הרפתקאות והנה המשכון לדוגמא מתוך המשחק:

משלחת פוקימון סטארגייט

פרופסור אוק: "ברוכים הבאים עדי, נדב, רומה, ירין ועומר, או בשמכם האמיתי - משלחת פוקימון סטארגייט.
    אתם כעת נמצאים בתחילתו של מסע, מסע שבמהלכו גורל כדור הארץ כולו יהיה מונח על הכתפיים שלכם.
    מסע זה יהיה רצוף בחוויות משמחות וכמו כן גם באירועים טרגיים. אנא אל תתנו ללהבת החיים להתכבה.
    גורל כל המין האנושי מונח בכף ידיכם. אני סמוך ובטוח שתעשו את הדבר הנכון ושתצליחו במשימה".

פרופסור אוק מעניק לכל אחד מחברי המשלחת את הפוקימונים שלו ואת המוצרים ואז אומר להם - "בהצלחה"

קליפ רישמי -
    http://www.youtube.com/watch?v=VadGMEi6Y5E

אתם צועדים באיטיות לעבר החישוק המתכתי הגדול ורעש מבעבע ומפחיד בוקע ממנו.
    כל אחד ממכם מוצא את עצמו עוצם את העיניים לפני שהוא עובר בתוך תולעת העולמות,
    ואחד אחרי השני אתם נבלעים אל תוך הסטארגייט הענקי וחווים את מעבר העולמות הראשון שלכם.

סרטוני מעבר בסטארגייט (לחיצים)

/ /

אתם מגיעים לצד השני של התולעת ואתם מוצאים את עצמיכם בכוכב לכת אחר.
    שמעתם סיפורים על חיים בכוכב אחר, אבל ההרגשה הזו של להיות מחוץ לכדור הארץ היא משהו שאתם מתקשים לתאר.
    אתם לוקחים נשימה עמוקה ומעכלים שסוף סוף הצלחתם להגשים את החלום שלכם ואתם בדרך הנכונה למטרה.
    לפתע אתם מסתכלים אחורה, ואתם רואים את כדור הארץ. אתם מתמלאים תחושת גאווה אדירה ומתחייבים לעשות הכל כדי להציל אותו.

נכון לעכשיו אתם ביציאה מהמעבורת של יוסטון, אתם יכולים להמשיך ביחד או כל אחד בדרכו שלו.

אתם זוכרים את מילותיו של פרופסור אוק ואתם מרגישים מחוזקים מהם.

מה תעשו עכשיו?
    Kodak - אתה יכול לראות בעצמך בלינק הבא: http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=15195

דור_ת - תודה רבה.

11. Master of the Xiii Tribe
    אם תצליח תשמור לי מקום חחח

12. The eternal hunters
    שם: אילן
    וואו איזה פרויקט אדיר
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

13. Master of the Xiii Tribe
    זה רק אחד הפרויקטים...
    היה גם את הישרדות פוקימונס

14. היכל התהילה
    נעשה ביום מן הימים גם קטע על הישרדות פוקימונס, אם כי זה עדיין חדש ביחס לשאר הפרויקטים.

15. משתמש מנוסה
    שם: טל
    וואו!, משחק מצויין, רואים שהשקעת! אהבתי מאוד כל הכבוד!
    יש סיכוי שתפתח מחדש את המשחק? (=

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •