אני חושב על האטרטגיה של האיש ואז אני חושב לעצמי 'יתכן שהוא רוצה להרוס לי את החרב, הוא כנראה יכול להמיס אותה בצורה מוזרה.' אני רץ לכיוון האיש בעודי יורה ירייה מועטה על האיש ואז אני קופץ גבוה לשמים ונותן מכת חרב, ובעוד הוא חוסם אותה אני יורה עוד יריה לכיוון הלב שלו.~יוהן~
האדם שמולך מיומן הוא מתחמק מהלב החד בקפיצה סיבובית לאחורה ואז שולף את האקדח ויורה שלוש יריות לייזר לכיוון החרב שלך שחוסמת הכל. למה הוא עשה את זה? אתה חושב לעצמך ומבין שזה לא הולך להיות קרב קל.
~רון סינה~
"אני בחללית שלהם" אתה שומע קול מתוך מכשיר הקשר "רגע שנייה... אה!!!!!!!!" אתה שומע צעקה מתוך המכשיר ואז משתגר מהחללית שלך. אתה מרגיש שאתה בעולם אחר אתה צף בחלל שחור ופתאום,הבזק לבן ואז אתה מוצא את עצמך בחללית של הרוקורים. אתה רואה את תום בדיוק קופץ ומתחמק מירית לייזר ואז שולף את אקדחו ויורה כמה יריות על אויביו "החלטת להיצטרף לקרב,אה ג'ון?" תום אומר ומתחמק מעוד כמה יריות "אף אחד לא קורא למיקי עלובה יא חתיכת חייזרים נחותים" ואז פתאום שולשת הרוקורים שעומדים שם מצביעים עליך ואז יורים 3 יריות לייזר,עליך.
~יוהן~
הירייה פוגעת באיש והוא נופל על הריצפה ואז הוא רואה שאתה הולך להנחית עליו מכת חרב אז הוא מסתובב "אתה לא מאומן בלחימה אם אקדח וחרב באותו הזמן,אה?" הוא צוחק ואז יורה עליך 3 יריות שמתנגשות ביריות הסגולות שירית לליבו ויוצרות פיצוץ ענק אשר מעיף לאוויר אבנים אשר פוגעים בשניכים. האיש צוחק צחוק גבוה וקר "אתה לא תנצח אותי,אדם נחות!"
אני מתחיל לירות באיש בלי הרף ואני חוסם את יריות השב עם חרבי.~יוהן~
הירייה פוגעת באיש והוא נופל על הריצפה ואז הוא רואה שאתה הולך להנחית עליו מכת חרב אז הוא מסתובב "אתה לא מאומן בלחימה אם אקדח וחרב באותו הזמן,אה?" הוא צוחק ואז יורה עליך 3 יריות שמתנגשות ביריות הסגולות שירית לליבו ויוצרות פיצוץ ענק אשר מעיף לאוויר אבנים אשר פוגעים בשניכים. האיש צוחק צחוק גבוה וקר "אתה לא תנצח אותי,אדם נחות!"
~רון סינה~
אתה קופץ הצידה אך נשרט מאור הלייזר הסגול ואתה מתחיל לדמם.
אתה יורה שלוש יריות בזינוק אדיר והרוקורים קופצים על הריצפה ומכסים את ראשם בידם.
האדרנלין זורם בגופך,אתה נכנס ללהט הקרב אתה קופץ על עבר תום ומתחיל לירות לכל עבר אך פתאום יורים עליך ואתה קופץ למעלה אך היריות פוגעות. לא בך,בתום.
~יוהן~
אתה יורה ללא על גבול והצופים בקרב נסים על נפשותיהים היריות מעיפות לאחור את האיש אך הוא מגן בעזרת הצד הרחב של להב חרבו מכמה יריות ואז לוקח את חרבו וחובט בשאר היריות כמו בבייסבול,הלייזרים מזנקים לעברך אך אתה חוסם אותן אם החרב "עכשיו אתה תירעד מפחד,אהה!!!!!!" האיש מסתער עליך בחרב ובאקדח ופתאום אתה מבין את תוכניתו של האיש. הוא מתכוון להסתער עליך כשאתה מגן על היריות בחרבך אך ידך השנייה מחזיקה באקדח הלייזר אבל האקדח מוחזק ביד החלשה אז אתה לא תוכל גם לירות וגם להגן על החרב בלי אימון ואת האימון הזה אתה לא קיבלת בחוג שלך.
~רון סינה~
מי אמר שיש מרפאה בחלל?
אתה מניף את תום אל כתפיייך ובורח ממטר היריות העוקב אחריך. אתה קופץ על מעמד השיגור ומשתגר משם במהירות אתה שוב רואה את העולם השחור המוזר ואז את ההבזק הלבן ופתאום אתה שוב בחללית שלך. "בנות,מהר!" אתה צועק ומספיק לראות את הבנות רוכנות ליד תום כשאתה רץ אל ארון ציוד בחללית. אתה פותח את הארון במהירות ושולף מתוכו ערכת עזרה ראשונה. אתה רץ אל תום בחזרה ונותן לבנות ערכת עזרה ראשונה. הבנות מטפלות בו המון זמן עד שבאה אליסה ואומרת לך "תום במצב קשה,הוא צריך לנוח ובינתיים אנחנו נתפוס את מקומו,מוסכם?"
~איזור הודעות~
היי! זהו איזור ההודעות פה אני אודיע על דברים במשחק!
בינתיים אין שום דבר חדש אך הייתי רוצה שתאמרו לי אם אתם אוהבים את המשחק ואם יש נקודות שאתם רוצים שאני אשפר,ותשלחו את זה בה.פ. אוקיי?
אז ביי בנתיים!
~רון סינה~
סתכל על ההודעה הקודמת ערכתי אותה והספתי איזור הודעות
------------------------------------------------------------------
אי אפשר לשגר משם את החללית! זה מעמד שיגור לאנשים
----------------------------------------------------------------
אתה מסובב את החללית וטס במהירות אחורה בעודך חושב על תום. אתה טס שעות לאורך החלל ללא שום דבר מיוחד שקורה. אתה ומיקי מחליפים מבטים מבוהלים וחושבים מה יקרה לתום. אתה ממשיך לטוס עד שפתאום,בום! אתה מסתכל מאחורה ורואה סלע ענקי הנהדף אחורה מהחללית. הסלע ממשיך לצוף בחלל אתה מפתע מעט ואז מסתכל לפניך. יש שם המון סלעים כאלה אתה חשוב מעט ואז מבין ואומר למיקי "אין לנו רגע של שקט,אה? נכנסנו לשדה אסטרואידים"
*רושמים שכחתי עם כח לא חכ
"מה אני בידיוק?, אני הקפטן של הספינה הזאת אתה לא תדבר אלי ככה!, אני יוותר לך הפעם, אבל אני לא אסבול התנהגות כזאת בספינה שלי!" אני אומר לו בכעס.
"אני סוגו הבן של האריל בוק, ואני עכשיו מפקד הספינה הזאת".
'מה מוזר לי בו?' אני חושב בעצבנות, 'על היום הראשון שלי בפיקוד יש בעיות?'.
קרדיט לטל על החתימה!
ספוילר
גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק
בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.
~רון סינה~
מאיפה יש לך טילים? תחשוב לפני שאתה מגיב. תגיב שוב.
הסתכלת על איזור ההודעות הקודם?
~סוגו~
כלורק מתכווץ מפחד ואז מתיישר ועולה על החללית. אתה עולה אחריו וסורק במבטך את כלורק ואז נופל לך האסימון אתה שם לב שעל פניו של קלורק אין את הפסים שבהם מאופיינים בני גזעך.
*אני כל-כך מצטער על התגובה הזאת שהיא לא מושקעת פשוט אין לי מה לכתוב. תקרא את איזור ההודעות הזה והקודם
~אזור הודעות~
היי,אני מצטער שאני חוזר עליכים כל-כך מוקדם אחרי האיזור הודעות הקודם אך יש לי שאלה.
האם יעזור לכם להתמצא במשחק אם יהיה לו גם אתר אשר יפרייד כל דבר לעמוד משלו?
טופס הרשמה:
כינוי:הרוח המתמטקאית
שם:אלמוג
שם דמות:ג'רמי מוזקין
תיאור מראה:ג'רמי היינו בחור שחור שער וכחול עיניים וכחול גוף,הוא רזה וגובהו ממוצע.בגדיו כההים ועומדים על סגנון האופנה של היום. עיש לו הרבה ידיים אך שניהם מהם חלשות מין הרגיל.
רקע:ג'רמי נולד לשבט הקלקונים,אביו היה קפיטן נועז אשר היה אחראי על ספינת קלקונים חזקה.אביו של ג'רמי הדריך אותו איך הספינה פעולת וסיפר לו את כל דרכיה אך ביום מין הימים הוא מת באופן פתאומי,איש לא ידע מדוע הוא למה. ג'רמי קיבל את התפקיד הנועז להיות הקפיטן בירושה מאביו,'רמי בהתחלה פחד מין המתרחש אך הוא ידע שהגיע הרגע הגדול של,להשתלט על החללית ולצאת למסע הגדול כדי לנצח!
כוכב:הקלקונים.
צי:לא למלא
כסף:100 שקלים
ציוד:לא למלא
הערות\הארות:להרשם!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)