Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 7 ראשוןראשון ... 34567 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 103
  1. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    ~סוגו~
    "כן אדוני!" כלורק אומר וחוזר לעמדתו בספינה. אתם שטים לכם בחלל עד שפתאום אתם שומעים קול. "חללית,הזדהי!" אתה מסובב את החללית ורואה חללית של רוקורים. בתוך החללית יושב מפקדה,רוקור נמוך במקצת אם דרגות על כתפיו אשר נועץ בך מבט זועם. "מה מטרתך?" אתה שומע את הקול שוב אשר בוקע מתוך החללית כלורק מסמן לך שלא לאמר כלום.

~לוקאס~
    אתה מעביר למצב טייס אוטומטי "טייס אוטומטי מופעל" נשמע קול מכני ונשי בכל החללית. ההגה מתחיל לזוז בכוחות עצמו ומסובב את החללית. בינתיים,אתה מסתובב בחללית. אתה עובר על פני המטבח,חדר האימונים,חדרי השינה ולבסוף חוזר לחדר הראשי. אין שם אף אחד,רק אתה. "אבל שחכת לחפש מאחוריי הכיסא" אתה שומע קול ומסתובב שם אתה רואה חייזר ארקיליוני מעט גבוה ממך אם אקדח לייזר,מכוון ללב שלך.

~יוהן~
    תוכנית לא טובה. אתה מנסה להתחמד מהיריות אך זה גורם לך להפיל את החרב. אתה זורק את האקדח ליד החזקה ומתחיל לירות אך יריבך הודף אותן בקלות ובתנועת חרב זריזה הוא מעיף לך את האקדח מהיד. אבל,אתה בדיוק ירית אור סגול מסתובב עף באוויר ויריבך המותש מתכופף אך לרוע מזלו היריה חוזרת כמו בומרנג ופוגעת בגבו. הוא צועק בזעם ומכוון את חרבו לגרונך.

~זאק פאיר~
    האיש קופץ ומתחמק מהיריות "אתה אדם עלוב" הוא צועק ופתאום אתה רואה ערפל וכשהערפל מתפוגג,האיש לא שם. אחריי חיפוש במבטך אתה מוצא אותו על אחד הגגות מחזיק בידו את הרעל ושולף פגיון קטן. האיש צוחק מעט ושופך את הרעל על הפיגיון ואז הוא קופץ עליך שוב,עם חיוך פראי על פניו.

~רון סינה~
    "איך הוא נפצע?" אתה שומע שוב את החייזר המשונה "וכן,יש לנו מרפאה"

~אלמוג~
    אתה רשום אל תנאי ובתגובה הבאה אני אכתוב לך התחלה.

~איזור הודעות~
    כולם ברגע שהם רואים את ההודעה לשלוח לי ה"פ ולאמר לי אם הם רוצים שיהיה אתר למשחק.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

2. משתמש מנוסה
    ~יוהן~
    תוכנית לא טובה. אתה מנסה להתחמד מהיריות אך זה גורם לך להפיל את החרב. אתה זורק את האקדח ליד החזקה ומתחיל לירות אך יריבך הודף אותן בקלות ובתנועת חרב זריזה הוא מעיף לך את האקדח מהיד. אבל,אתה בדיוק ירית אור סגול מסתובב עף באוויר ויריבך המותש מתכופף אך לרוע מזלו היריה חוזרת כמו בומרנג ופוגעת בגבו. הוא צועק בזעם ומכוון את חרבו לגרונך.
    אני צוחק מהאיש. לאחר מכן אני מתגלגל אחורנית ופורק לו את חרבו מידו כמו שלמדתי בקורס הלחימה ואז תופס באקדחו מכוון את האקדח לכיוונו ויורה.

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי scizor-x צפה בהודעה
    ~רון סינה~
    "איך הוא נפצע?" אתה שומע שוב את החייזר המשונה "וכן,יש לנו מרפאה"

~איזור הודעות~
    כולם ברגע שהם רואים את ההודעה לשלוח לי ה"פ ולאמר לי אם הם רוצים שיהיה אתר למשחק.
    "זה קרה שתקפו אותנו חיזרים...אם תקפו אותנו וחברי הטוב תום אלך לשם בעזרת השיגור."אומר ואז אוסיף באותו זמן שאני מחנה את החללית:"לא הבנתי מה קורה ואז הלכתי לעזור לו...תקפו אותי שלושה חיזרים שם אבל ניצחתי אותם.היה לי מלא אדרנלין בגלל זה,השתגעתי ופגעתי בו."

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ~לוקאס~
    אתה מעביר למצב טייס אוטומטי "טייס אוטומטי מופעל" נשמע קול מכני ונשי בכל החללית. ההגה מתחיל לזוז בכוחות עצמו ומסובב את החללית. בינתיים,אתה מסתובב בחללית. אתה עובר על פני המטבח,חדר האימונים,חדרי השינה ולבסוף חוזר לחדר הראשי. אין שם אף אחד,רק אתה. "אבל שחכת לחפש מאחוריי הכיסא" אתה שומע קול ומסתובב שם אתה רואה חייזר ארקיליוני מעט גבוה ממך אם אקדח לייזר,מכוון ללב שלך.
    "מי אתה?" אומר בזמן שאסיט את זנבי הארוך לעבר רגליו "מה אתה רוצה ממני?!" אגיד ושהוא יתחיל לדבר אני אפיל אותו ואקח לו את הרובה

5. משתמש מנוסה
    שם: רועי
    ~סוגו~
    "כן אדוני!" כלורק אומר וחוזר לעמדתו בספינה. אתם שטים לכם בחלל עד שפתאום אתם שומעים קול. "חללית,הזדהי!" אתה מסובב את החללית ורואה חללית של רוקורים. בתוך החללית יושב מפקדה,רוקור נמוך במקצת אם דרגות על כתפיו אשר נועץ בך מבט זועם. "מה מטרתך?" אתה שומע את הקול שוב אשר בוקע מתוך החללית כלורק מסמן לך שלא לאמר כלום.
    'משהו לא נראה לי אמין בכלורק, אני לא חושב שאפשר לסמוך עליו...' אני חושב בעצבנות 'אולי הוא מוביל אותנו למלכודת?'.
    "אני הקפיטן סוגו מכוכב הלכת רוסאטם, אנו עוברים בשלום כדי במטרה להגיע לועידת השלום בX (איזה שהוא כוכב שנמצא בדיוק במסלול שלנו) כדי לדון בהפסקת המלחמה לאלתר, אני דורש בשם הועידה הגלקטית שתיתן לנו לעבור כאן בשלום, אין לנו שום סיבה להרע לך או לאנשיך" אני אומר לו ברוגע, מנסה לגרום לו לחשוב שכל דבר שאני אומר הוא אמת.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בקשר לX, הוא מסמל כל כוכב שנמצא בדרך ככה שזה יהיה הגיוני שאנחנו עוברים כאן.

ובקשר לועידה הגלקטית אז יכול להיות שקוראים לזה בשם אחר, אבל הבנת את הרעיון....

קרדיט לטל על החתימה!

גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק

בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.

6. Master of the Xiii Tribe
    שם: מה זה משנה? פדופילים קטנים

~זאק פאיר~
    האיש קופץ ומתחמק מהיריות "אתה אדם עלוב" הוא צועק ופתאום אתה רואה ערפל וכשהערפל מתפוגג,האיש לא שם. אחריי חיפוש במבטך אתה מוצא אותו על אחד הגגות מחזיק בידו את הרעל ושולף פגיון קטן. האיש צוחק מעט ושופך את הרעל על הפיגיון ואז הוא קופץ עליך שוב,עם חיוך פראי על פניו.
    אתה מבין שפאיר זה שם המשפחה? XD
    --------------------------------------
    אני מנסה להתכופף ואז עוד פעם לירות עליו, תוך כדי שתמונות של איילין צצות בראשי

7. משתמש מנוסה
    ~זאק פאיר~
    כן,אני מבין
    ---------------------------------
    להט הקרב וגעגועיך הרבים מחשלים את היריות שלך בזכרונות ובכאבים.
    אתה צורח,אתה לאיודע אם זה מהכאב או מהקרב או שילוב של שניהים. אתה מתחיל לצחוק צחוק פראי ולירות על האיש שמולך ללא הרף. האיש אינו יכול להתנגד ונופל על הריצפה,מת. בקבוקון הרעל מתגלגל מידו על הרצפה וכך גם הפיגיון אך למרות שהוא מת אתה ממשיך לירות בגופה ללא שום מטרה או סיבה,אתה יורה.

~סוגו~
    כלורק דופק את ראשו בלוח המקשים אתה רואה שהחייזר מולך אומר "זהו שקר! אידיוט,אתה לא יודע מי אנחנו? אנחנו חללית סיור ויש לנו גלאי שקרים עכשיו ספרו לנו באמת למה אתם פה חבורה של חייזרים מטונפים" כלורק מביט עליך במבט של "אמרתי לך" וחוזר למקום שלו עצבני מתמיד.

~לוקאס~
    "אני פאלרון ואני רוצה לדעת מי אתה" אומר הארקיליוני ומכוון את הרובה שלו על ראשך. אתה שם לב שהוא רועד,הוא פוחד ממך אתה מבין על פי פניו שהוא עוד לא הרג אף אחד והוא פוחד לעשות זאת. האקדח לייזר השחור שבידו כמעט נופל מרוב הרעידות,אתה רואה שהוא מכוון את ידו לכיוון המתג ועצם את עייניו "על החיים ועל המוות" הוא ממלמל לעצמו ומתכונן ליריה.

~יוהן~
    אתה מנסה לפרוק את חרבו של האיש אך הוא מיומן כמוך הוא אינו נותן לך לפרוק את החרב אך פתאום אתה שם לב לדבר אחד,הוא משתמש בשתי הידיים שלו אותו דבר מה שאומר שהוא אומן לשתי הידיים! רק רגע אחד,זה אומר ששתי ידיו מתקפדות באופן שווה! הקרב הזה הולך להיות עוד יותר קשה ממה שאתה חושב.

~רון סינה~
    "טוב,ניתן לכם להיכנס אך רק כדי לרפאות את החבר שלכם" אתה רואה את מעטפת המתכת לאט לאט נעלמת עד שאתה לא רואה אותה יותר. "היכנסו" אתה שומע קול.
    נערך לאחרונה על ידי scizor-x, 01-05-2011 בשעה 05:59 PM

8. משתמש מנוסה
    ~יוהן~
    אתה מנסה לפרוק את חרבו של האיש אך הוא מיומן כמוך הוא אינו נותן לך לפרוק את החרב אך פתאום אתה שם לב לדבר אחד,הוא משתמש בשתי הידיים שלו אותו דבר מה שאומר שהוא אומן לשתי הידיים! רק רגע אחד,זה אומר ששתי ידיו מתקפדות באופן שווה! הקרב הזה הולך להיות עוד יותר קשה ממה שאתה חושב.
    אני חושב לעצמי: "אם הוא מחזיק ב2 ידיים, זה אומר שהאקדח הופל לא? ואני מתקדם כדי לקחת את אקדחו ואקדחי וארה בו

9. משתמש מנוסה
    ~רון סינה~
    "טוב,ניתן לכם להיכנס אך רק כדי לרפאות את החבר שלכם" אתה רואה את מעטפת המתכת לאט לאט נעלמת עד שאתה לא רואה אותה יותר. "היכנסו" אתה שומע קול.
    "תודה רבה"אומר בשמחה ואז אכנס למקום.
    שאני אגיע למקום נחיתה אני אנחית את החללית ואקח את תום למרפאה.

10. Master of the Xiii Tribe
    שם: מה זה משנה? פדופילים קטנים
    ~זאק פאיר~
    כן,אני מבין
    ---------------------------------
    להט הקרב וגעגועיך הרבים מחשלים את היריות שלך בזכרונות ובכאבים.
    אתה צורח,אתה לאיודע אם זה מהכאב או מהקרב או שילוב של שניהים. אתה מתחיל לצחוק צחוק פראי ולירות על האיש שמולך ללא הרף. האיש אינו יכול להתנגד ונופל על הריצפה,מת. בקבוקון הרעל מתגלגל מידו על הרצפה וכך גם הפיגיון אך למרות שהוא מת אתה ממשיך לירות בגופה ללא שום מטרה או סיבה,אתה יורה.
    אני יורה עליו עוד מספר דקות מפסיק, עם דמעות בעיניי, אני לוקח את הפיגיון ואת הבקבוק, ואז אומר,"בדם שלי, אני נשבע, אני יהרוג את כול מי שהיה אחראי." אתחיל לחפש את המפתח לחללית על גופו תוך כדי דמעות

11. Because lizards can swim
    ~לוקאס~
    "אני פאלרון ואני רוצה לדעת מי אתה" אומר הארקיליוני ומכוון את הרובה שלו על ראשך. אתה שם לב שהוא רועד,הוא פוחד ממך אתה מבין על פי פניו שהוא עוד לא הרג אף אחד והוא פוחד לעשות זאת. האקדח לייזר השחור שבידו כמעט נופל מרוב הרעידות,אתה רואה שהוא מכוון את ידו לכיוון המתג ועצם את עייניו "על החיים ועל המוות" הוא ממלמל לעצמו ומתכונן ליריה.
    "תרגע ותניח את הרובה מיד!" אומר לו בתקיפות ואכה ברגלו עם הזנב שלי לאחר שאעשה זאת אקח את רובה הלייזר השחור "לי אין סיבה להרוג אותך כרגע תגיד לי מה אתה רוצה ומיד?!"

12. משתמש מנוסה
    שם: רועי
    ~סוגו~
    כלורק דופק את ראשו בלוח המקשים אתה רואה שהחייזר מולך אומר "זהו שקר! אידיוט,אתה לא יודע מי אנחנו? אנחנו חללית סיור ויש לנו גלאי שקרים עכשיו ספרו לנו באמת למה אתם פה חבורה של חייזרים מטונפים" כלורק מביט עליך במבט של "אמרתי לך" וחוזר למקום שלו עצבני מתמיד.
    .
    גלאי קשר? הגזמת לא?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

'יכול להיות שהוא צדק הפעם, אבל אני בטוח שהוא לא אמין' אני חושב על כלורק.
    "אנחנו יותר מהירים מהם וחזקים" אני אומר לצוותי, "אני רוצה לפזר כמה מוקשי מוות בשטח שבנינו כדי להאט אותם, ץוך כדי לרסס אותם כמה שאפשר בירייות רק כדי לההאט אותם ועקוף אותם כדי להגיע לנסיכה הארקיליונית כמה שיותר מהר!" אני אומר במהירות כדי לברוח כמה שיותר מהר.

קרדיט לטל על החתימה!

גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק

בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.

13. משתמש מנוסה
    ~סוגו~
    גלאי שקר ממש יקר ורק סיירות בטיחות מקבלות אותו
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אין לך צוות.
    ~~~~~~~~~~~
    אתה מפזר מוקשי מוות ויורה עליהים יריות סגולות וזוהרות ומתחיל לטוס במהירות המירבית,קרוב ל8,000קמ"ש. אתה טס כל-כך מהר שהכוכבים שחולפים על פניך נראים כמו הבזקי אור של שנייה. אתה טס וטס עד שאתה מגיע למקום בחלל,שאתה לא מכיר. "נו,נו נו" אומר כלורק ונשען אחורה עם כסאו "כבר הסתבכת? תבין שיש לי יותר נסיון ממך בתחום. למה אתה לא בוטח בי? בגלל שנולדתי בלי הפסים? בגלל שאני פגום? אתה כמו שאר האנשים,קבל אותי כמו שאני או שאני עוזב את החללית"

~זאק פאיר~
    אתה מוצא את המפתח של החללית ועולה עליה,מוחה את הדמעות מעיניך.
    אתה מכניס את הסכין והרעל לתיקך ושם את תיקך בחדר השינה שלך. אתה עולה על כיסא הניווט ומתחיל לטוס,לא יודע לאן,בלי שום מטרה אתה מקווה שאוליי תצליח לשכוח מהכאב,שהוא יישאר מאחור אתה מתחיל לבכות שוב. "אני נשבע!" אתה צועק "אבל אני נשבע שכל מי שהיה שותף לרצח הזה ייהרג!" אתה בוכה עוד יותר חזק "אני אנקום וכשאני אנקום העולם השתחווה אליי!" אתה בוכה עוד קצת ואז אומר בכל חלש "אני מתגעגע עלייך איילין. אתה טס בחלל ובזכרונותיך כמה דקות ואז פתאום,אתה רואה בזווית עיניך חללית שבורה שבתוכה אסטרואיד.

~לוקאס~
    בהצלפת נזב מהירה אתה משטח את האיש לרצפה. רובה הלייזר עף מידו ואתה טופס אותו.
    "מי אתה?" אתה שואל בקול תקיף והוא אומר לך "אני לא יודע מי אני,אני גם לא יודע מה אני,רגע אחד הייתי עם החברים שלי אוכל צ'יפס ורגע אחר אני פה,בגוף המשונה הזה כשאקדח לייזר לידי. אתה שקוע במחשבה אחת. מי האיש הזה,ומה זה לאזאזל צ'יפס?

~רון סינה~
    אתה נכנס במבט חושד פנימה ומסתכל על החייזרים המוזרים למראה האלה.
    אם לוקחים את תום בשקט למרפאה ואתה מסתכל עליו בעצב.
    אתה מחכה בערך שעה ואז יוצא עליך אחד מהחייזרים המשונים "הוא במצב קשה,אנחנו צריכים לעשות לו ניתוח,אתה מאשר את זה?"

~יוהן~
    הוא פשוט שולט באופן שווה בשתי ידיים.
    תגיב שוב.

14. משתמש מנוסה
    ~רון סינה~
    אתה נכנס במבט חושד פנימה ומסתכל על החייזרים המוזרים למראה האלה.
    אם לוקחים את תום בשקט למרפאה ואתה מסתכל עליו בעצב.
    אתה מחכה בערך שעה ואז יוצא עליך אחד מהחייזרים המשונים "הוא במצב קשה,אנחנו צריכים לעשות לו ניתוח,אתה מאשר את זה?"
    "מיקי תחליטי את"אומר למיקי ואז אשאל את החיזרים:"אם הניתוח לא יצליח מה יקרה?"

15. Because lizards can swim
    ~לוקאס~
    בהצלפת נזב מהירה אתה משטח את האיש לרצפה. רובה הלייזר עף מידו ואתה טופס אותו.
    "מי אתה?" אתה שואל בקול תקיף והוא אומר לך "אני לא יודע מי אני,אני גם לא יודע מה אני,רגע אחד הייתי עם החברים שלי אוכל צ'יפס ורגע אחר אני פה,בגוף המשונה הזה כשאקדח לייזר לידי. אתה שקוע במחשבה אחת. מי האיש הזה,ומה זה לאזאזל צ'יפס?
    "קום" אומר לו "מה זה צ'יפס? ולמה אכלת את זה?" אשאל בפליעה
    "טוב בכל מקרה אתה לא סתם השגת רובה ואני לעומתך לא מפחד להרוג כדי שתשב עכשיו ותגיד מה יש לך!"

עמוד 5 מתוך 7 ראשוןראשון ... 34567 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •