~סוגו~
"כן אדוני!" כלורק אומר וחוזר לעמדתו בספינה. אתם שטים לכם בחלל עד שפתאום אתם שומעים קול. "חללית,הזדהי!" אתה מסובב את החללית ורואה חללית של רוקורים. בתוך החללית יושב מפקדה,רוקור נמוך במקצת אם דרגות על כתפיו אשר נועץ בך מבט זועם. "מה מטרתך?" אתה שומע את הקול שוב אשר בוקע מתוך החללית כלורק מסמן לך שלא לאמר כלום.
~לוקאס~
אתה מעביר למצב טייס אוטומטי "טייס אוטומטי מופעל" נשמע קול מכני ונשי בכל החללית. ההגה מתחיל לזוז בכוחות עצמו ומסובב את החללית. בינתיים,אתה מסתובב בחללית. אתה עובר על פני המטבח,חדר האימונים,חדרי השינה ולבסוף חוזר לחדר הראשי. אין שם אף אחד,רק אתה. "אבל שחכת לחפש מאחוריי הכיסא" אתה שומע קול ומסתובב שם אתה רואה חייזר ארקיליוני מעט גבוה ממך אם אקדח לייזר,מכוון ללב שלך.
~יוהן~
תוכנית לא טובה. אתה מנסה להתחמד מהיריות אך זה גורם לך להפיל את החרב. אתה זורק את האקדח ליד החזקה ומתחיל לירות אך יריבך הודף אותן בקלות ובתנועת חרב זריזה הוא מעיף לך את האקדח מהיד. אבל,אתה בדיוק ירית אור סגול מסתובב עף באוויר ויריבך המותש מתכופף אך לרוע מזלו היריה חוזרת כמו בומרנג ופוגעת בגבו. הוא צועק בזעם ומכוון את חרבו לגרונך.
~זאק פאיר~
האיש קופץ ומתחמק מהיריות "אתה אדם עלוב" הוא צועק ופתאום אתה רואה ערפל וכשהערפל מתפוגג,האיש לא שם. אחריי חיפוש במבטך אתה מוצא אותו על אחד הגגות מחזיק בידו את הרעל ושולף פגיון קטן. האיש צוחק מעט ושופך את הרעל על הפיגיון ואז הוא קופץ עליך שוב,עם חיוך פראי על פניו.
~רון סינה~
"איך הוא נפצע?" אתה שומע שוב את החייזר המשונה "וכן,יש לנו מרפאה"
~אלמוג~
אתה רשום אל תנאי ובתגובה הבאה אני אכתוב לך התחלה.
~איזור הודעות~
כולם ברגע שהם רואים את ההודעה לשלוח לי ה"פ ולאמר לי אם הם רוצים שיהיה אתר למשחק.