Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 7 ראשוןראשון ... 4567 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 103
  1. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    ~לוקאס!
    "צ'יפס זה מין מאכל מתפוחי אדמה (אתה לא יודע מה זה),אתה לא מכיר את זה?"
    אתה מגרד בראשך.
    "אני יכול לעזור לך ! הוא צועק ומגן בראשו על ידו. אוליי אני נער בן 16 שנתקע בגוף של חייזר אבל אני בכל זאת יכול לעזור לך! אל תהרוג אותי!"

~רון סינה~
    "יש סיכוי שהוא ייכנס לתרדמת ויתעורר אחריי חודשיים. מיקי חושבת במשך חצי שעה ולבסוף אומרת "אוקיי,אני מסכימה" החייזר מהנהן בראשו ונכנס לחדר הטיפולים.
    מיקי מתחילה לבכות "תגיד לי רון,הוא יהיה בסדר?"

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי scizor-x צפה בהודעה
    ~לוקאס!
    "צ'יפס זה מין מאכל מתפוחי אדמה (אתה לא יודע מה זה),אתה לא מכיר את זה?"
    אתה מגרד בראשך.
    "אני יכול לעזור לך ! הוא צועק ומגן בראשו על ידו. אוליי אני נער בן 16 שנתקע בגוף של חייזר אבל אני בכל זאת יכול לעזור לך! אל תהרוג אותי!"

~רון סינה~
    "יש סיכוי שהוא ייכנס לתרדמת ויתעורר אחריי חודשיים. מיקי חושבת במשך חצי שעה ולבסוף אומרת "אוקיי,אני מסכימה" החייזר מהנהן בראשו ונכנס לחדר הטיפולים.
    "חייזר? אתה חייזר!" אצעק עליו "איזה מין אתה (כלומר כאילו בן אנוש)?"
    "אני לא אהרוג אותך אבל אתה נתין לכוח שלי! עכשיו איך הגעת לכאן?"

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ~רון סינה~
    "אני מקווה שכן"אומר למיקי בקול עצוב ואז אומר למיקי ואליסה:"אם הניתוח יכשל והוא יכנס לתרדמת לחודשיים מה נעשה?נגור פה לחודשיים?"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש מנוסה
    שם: רועי
    ~סוגו~
    גלאי שקר ממש יקר ורק סיירות בטיחות מקבלות אותו
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אין לך צוות.
    ~~~~~~~~~~~
    אתה מפזר מוקשי מוות ויורה עליהים יריות סגולות וזוהרות ומתחיל לטוס במהירות המירבית,קרוב ל8,000קמ"ש. אתה טס כל-כך מהר שהכוכבים שחולפים על פניך נראים כמו הבזקי אור של שנייה. אתה טס וטס עד שאתה מגיע למקום בחלל,שאתה לא מכיר. "נו,נו נו" אומר כלורק ונשען אחורה עם כסאו "כבר הסתבכת? תבין שיש לי יותר נסיון ממך בתחום. למה אתה לא בוטח בי? בגלל שנולדתי בלי הפסים? בגלל שאני פגום? אתה כמו שאר האנשים,קבל אותי כמו שאני או שאני עוזב את החללית"
    מה זאת אומרת שאני לא מכיר? אין לי איזה שהוא GPS חללי?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~
    'יכול להיות שאני יהיה חייב לבטוח בו לזמן מה, אבל אני לא יוריד את העין שלי ממנו'.
    "בסדר, אז איפה אנחנו?" אני שואל את כלורק.
    "איך אנחנו מגיעים לנסיכה?".

קרדיט לטל על החתימה!

גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק

בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.

5. משתמש מנוסה
    ~לוקאס~
    "א... א... אני בן אנוש" הוא אומר "אבל אני תקוע בגוף של חייזר אחר,גם אתה חייזר"
    האיש מתחיל לבכות. "מה קרה לי?"

~רון סינה~
    "לא!" מיקי אומרת בקול החלטי ואז ממשיכה "אנחנו ניקח אותו ונטוס איתו בחללית!" מיקי מתחילה לבכות,שוב.

~אזור הודעות~
    הלכתי לישון,ביי

6. משתמש מנוסה
    ~רון סינה~
    "לא!" מיקי אומרת בקול החלטי ואז ממשיכה "אנחנו ניקח אותו ונטוס איתו בחללית!" מיקי מתחילה לבכות,שוב.

~אזור הודעות~
    הלכתי לישון,ביי
    לילה טוב!
    ----
    "אל תבכי יכול להיות שתום יהיה מולך תוך כמה שעות ואגיד לך:אני בסדר אל תבכי"אני אומר למיקי בקול עצוב תוך כדי שהזיל דמעה.
    "אליסה את יכולה להביא לנו מים?"אשאל את אליסה בנחמדות.

7. Because lizards can swim
    ~לוקאס~
    "א... א... אני בן אנוש" הוא אומר "אבל אני תקוע בגוף של חייזר אחר,גם אתה חייזר"
    האיש מתחיל לבכות. "מה קרה לי?"

~רון סינה~

~אזור הודעות~
    הלכתי לישון,ביי
    "בן אנוש? נראלי שמעתי עליכם... גזע נחות..." אומר בשחצנות
    "אתה חייזר בשבילי ואל תבכה! ארקיליוני אמיתי לא מראה רגש!" אומר בזעם
    "אני לא יודע מה קרה לך אבל לך להירגע אמורים להיות תאים של שינה בחללית הזאת" אומר לו ברוגע יחסית לקודם ואחזור לניווט

8. Master of the Xiii Tribe
    שם: מה זה משנה? פדופילים קטנים
    ~זאק פאיר~
    אתה מוצא את המפתח של החללית ועולה עליה,מוחה את הדמעות מעיניך.
    אתה מכניס את הסכין והרעל לתיקך ושם את תיקך בחדר השינה שלך. אתה עולה על כיסא הניווט ומתחיל לטוס,לא יודע לאן,בלי שום מטרה אתה מקווה שאוליי תצליח לשכוח מהכאב,שהוא יישאר מאחור אתה מתחיל לבכות שוב. "אני נשבע!" אתה צועק "אבל אני נשבע שכל מי שהיה שותף לרצח הזה ייהרג!" אתה בוכה עוד יותר חזק "אני אנקום וכשאני אנקום העולם השתחווה אליי!" אתה בוכה עוד קצת ואז אומר בכל חלש "אני מתגעגע עלייך איילין. אתה טס בחלל ובזכרונותיך כמה דקות ואז פתאום,אתה רואה בזווית עיניך חללית שבורה שבתוכה אסטרואיד.
    אני טס אליה כדי לבדוק את האסטרואיד, אולי הוא מיוחד, ואולי אמצא שם מישהו שיצטרף לצוות שלי

9. משתמש מנוסה
    ~סוגו~
    "אני מניח שאנחנו בשטח שקרוב לרוסטאם,או לרפאר"
    כלורק מגרד בראשו ואז אומר "רגע" הוא הולך לשנייה ואז חוזר כשדבר עגול בידו.
    הוא פותח את מכסה הדבר העגול ומתגלה לפניך מפה של תשעת הכוכבים אשר זזים בתוך העיגול מתכת הקטן.
    כלורק נוקש על העיגול המוזר למראה ואומר "רוקור" ואתה רואה שהכוכבים טסים במהירות עד שהם מסתדרים במין מערכת מוזרה,כשכוכב אפור-חום בראש. אתה רואה גם שמופיעה נקודה,קרוב לרוסטאם אך לא מספיק קרובה כדי שתצליחו להבחין שזו אכן רוסטאם אם תצפו מהחללית.
    כלורק מתבונן בעיגול לרגע ואז אומר "לשם!" והוא מצביע על כיוון אשר אינך בטוח אם מוביל לאנשהו.

~רון סינה~
    "כן בטח רון" אומרת אליסה והולכת על עבר המטבחון הקטן אשר נמצא במרפאה. כעבור דקות אחדות היא חוזרת עם קנקנן ושלוש כוסות. מיקי מתייפחת ומוזגת לעצמה מיםומתחילה לשתות. פתאום יוצא אחד מהחייזרים בחלוק רופאים בחדר הניתוח. "הניתוח נכשל" הוא אומר ומיד נהדף אחורה מפרץ הדמעות של מיקי,היא מפילה את הכוס ומתפרצת בזעם על החייזר ומתחילה לתקוף אותו. "זה לא נכון!,זה לא נכון! תגיד לי שזה לא נכון!" היא מסתכלת בך במבט עצוב ואתה משפיל את ראשך למטה,ומרגיש כאילו נפלה אבן על לבך.

~לוקאס~
    הבן אנוש מהנהן והולך לאחד מתאי השינה.
    "דרך אגב,אני רוקי" הוא אומרת ומסתובב והולך באיטיות אל עבר חדרו.

נ.ב.:ממש מצטער שזה לא היה מושקע

~זאק פאיר~
    אתה טס על עבר החללית וחונה לידה,אתה יוצא לאט לאט מן החללית ופתאום מכוונים עליך עשרות רובים כשכל אחד מהאנשים שמולך הוא ארקיליוני.

10. משתמש מנוסה
    ~רון סינה~
    "כן בטח רון" אומרת אליסה והולכת על עבר המטבחון הקטן אשר נמצא במרפאה. כעבור דקות אחדות היא חוזרת עם קנקנן ושלוש כוסות. מיקי מתייפחת ומוזגת לעצמה מיםומתחילה לשתות. פתאום יוצא אחד מהחייזרים בחלוק רופאים בחדר הניתוח. "הניתוח נכשל" הוא אומר ומיד נהדף אחורה מפרץ הדמעות של מיקי,היא מפילה את הכוס ומתפרצת בזעם על החייזר ומתחילה לתקוף אותו. "זה לא נכון!,זה לא נכון! תגיד לי שזה לא נכון!" היא מסתכלת בך במבט עצוב ואתה משפיל את ראשך למטה,ומרגיש כאילו נפלה אבן על לבך.
    "אנחנו יכולים לקחת אותו איתנו?או שהוא יצטרך להישאר כאן?"אשאל את הרופא
    ואז אומר למיקי:"מיקי אל תבכי אנחנו נמצא לזה פיתרון"

11. Because lizards can swim
    ~לוקאס~
    הבן אנוש מהנהן והולך לאחד מתאי השינה.
    "דרך אגב,אני רוקי" הוא אומרת ומסתובב והולך באיטיות אל עבר חדרו.
    אני חוזר לראות מה קורה בניווט ואז שאני רואה שהכל בסדר אני הולך להתאמן קצת

12. Master of the Xiii Tribe
    ~זאק פאיר~
    אתה טס על עבר החללית וחונה לידה,אתה יוצא לאט לאט מן החללית ופתאום מכוונים עליך עשרות רובים כשכל אחד מהאנשים שמולך הוא ארקיליוני.
    "היי! תרגעו, אנחנו אותו גזע. מה קרה פה?" אני שואל אותם

13. משתמש מנוסה
    שם: רועי
    ~סוגו~
    "אני מניח שאנחנו בשטח שקרוב לרוסטאם,או לרפאר"
    כלורק מגרד בראשו ואז אומר "רגע" הוא הולך לשנייה ואז חוזר כשדבר עגול בידו.
    הוא פותח את מכסה הדבר העגול ומתגלה לפניך מפה של תשעת הכוכבים אשר זזים בתוך העיגול מתכת הקטן.
    כלורק נוקש על העיגול המוזר למראה ואומר "רוקור" ואתה רואה שהכוכבים טסים במהירות עד שהם מסתדרים במין מערכת מוזרה,כשכוכב אפור-חום בראש. אתה רואה גם שמופיעה נקודה,קרוב לרוסטאם אך לא מספיק קרובה כדי שתצליחו להבחין שזו אכן רוסטאם אם תצפו מהחללית.
    כלורק מתבונן בעיגול לרגע ואז אומר "לשם!" והוא מצביע על כיוון אשר אינך בטוח אם מוביל לאנשהו.
    "אני מניח שאני יהיה חייב לסמוך עליך אה?, אז זה מה שהופך אותנו לחברים". אני אומר לכלורק בתקווה שנצליח להחזיר את המצב בנינו לנורמל.
    "אז בוא ניסע לשם בשיא המהירות כדי להציל את הנסיכה!" אני אומר "תשאר אתה על ההגאים, אני ייקח את עמדת הפיקוד והנשקים."

קרדיט לטל על החתימה!

גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק

בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.

14. משתמש מנוסה
    ~סוגו~
    "כן המפקד!" אומר כלורק ומתחיל להוביל את הספינה כשהוא מסתכל ללא הרף בעיגול המתכת הקטן. לאחר כמה שעות של טיסה מייגעת אתה רואה את כוכב רוקור מרחוק. כלורק מסתכל עליך במבט שואל. "מה לעשות" הוא שואל ומסתכל שוב על הכוכב.

~זאק פאיר~
    "אוליי אנחנו לא?" אחד מהם אומר. "אחד מחלליות ארקיליון תקפו אותנו ללא סיבה! ולא עשינו להן שום דבר! אנחנו נזהרים מאוד!" הוא מחכה מעט ואז ממשיך "ובתוך החללית ראינו חייזר מאוד משונה עם גוון עור ורדרד שאנחנו לא מכירים"

~לוקאס~
    אחרי שאתה בודק שהניווט בסדר אתה הולך אל חדר האימון.
    במקום בובות אימונים,חרבות ואקדחי לייזר. מונחים בפינה כמה מטרות.

~רון סינה~
    "אני לא בטוחה" מיקי אומרת ומתייפחת שוב. החייזר הורדרד מרכין ראש.

15. Master of the Xiii Tribe
    ~זאק פאיר~
    "אוליי אנחנו לא?" אחד מהם אומר. "אחד מחלליות ארקיליון תקפו אותנו ללא סיבה! ולא עשינו להן שום דבר! אנחנו נזהרים מאוד!" הוא מחכה מעט ואז ממשיך "ובתוך החללית ראינו חייזר מאוד משונה עם גוון עור ורדרד שאנחנו לא מכירים"
    "אולי גנבו אותם? זה שראית את החללית זה יפה מאוד, אבל לא ראית את כול האנשים... בכול מקרה, אני כרגע מחפש צוות לספינה שלי... כולכם מוזמנים" אני אומר להם תוך כדי שאני מסתכל על כול אחד ואחד מהם כדי לראות אם יש שם משהו מיוחד בניהם

עמוד 6 מתוך 7 ראשוןראשון ... 4567 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •