~זאק פאיר~
הם מחליפים בינהים מבטים ורק שניים מתקדמים. "אנחנו מוכנים להיות בצוות שלך" אומרים שניהים וכל השאר מביטים בהם בפליאה. "אתם בוגדים בנו? נקמה!" אומר אחד מהם ומייד מלווה בצעקות "נקמה!,נקמה!,נקמה!,נקמה!"
מה אני אמור לעשות עם זה? אחשוב ואקח את המטרות ואז אוציא אקדח לייזר מהחגורה שלי ואתחיל לשים אותן במקומות קשים לצליפה וארה בכל אחת מהן~לוקאס~
אחרי שאתה בודק שהניווט בסדר אתה הולך אל חדר האימון.
במקום בובות אימונים,חרבות ואקדחי לייזר. מונחים בפינה כמה מטרות.
קרדיט לטל על החתימה!
ספוילר
גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק
בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.
אישור הקפצה:
~סוגו~פורסם במקור על ידי scizor-x
"המפקד,נראה לי שהשמירה סביב הנסיכה גדולה מאוד אנחנו צריכים תוכנית יותר מסודרת" כלורק אומר ומסתכל עליך בשאלה.
~לוקאס~
אתה מניח את המטרות במקומות שונים ומתחיל לירות. בכל החדר מעופפות קרניי לייזר סגולות עד שלבסוף כל המטרות מתפוצצות לרסיסים. אתה שם לב שמופיעות מטרות חדשות בשולחן ליד.
~רון סינה~
"יש אפשרות לתת לו צליזיום קרטקל אבל זה יכול להרוג אותו. אבל רוב הסיכויים שהוא יצא מהתרדמת"
~זאק פאיר~
כולם נרגעים מעט אך אף אחד חוץ משני הנערים לא רוצים לעלות על ספינתך אבל הם מהנהים ומסכימים שצריך לחקור את העניין.
אני הולך לבדוק מה שלום בן האנוש ואז הולך לנווט את החללית~לוקאס~
אתה מניח את המטרות במקומות שונים ומתחיל לירות. בכל החדר מעופפות קרניי לייזר סגולות עד שלבסוף כל המטרות מתפוצצות לרסיסים. אתה שם לב שמופיעות מטרות חדשות בשולחן ליד.
~לוקאס~
בן האנוש עדיין בהלם,הוא יושב על מיטתו וזורק כדור לקיר ומיד תופס אותו. "איך אתה מסתדר אם הגוף המשונה הזה?" הוא פתאום שואל אותך.
~רון סינה~
הרופאים מכניסים אותו לחדר הניתוח ואתם שומעים צעקות,רופאים רצים לכל עבר ולאחר שעה,שעתיים יוצר פרצוף מחייך,הוא ניצל.
"מה משונה בו?" אשאל בעצבנות ואזיז את זנבי באי נחת~לוקאס~
בן האנוש עדיין בהלם,הוא יושב על מיטתו וזורק כדור לקיר ומיד תופס אותו. "איך אתה מסתדר אם הגוף המשונה הזה?" הוא פתאום שואל אותך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)