סלט מלפפונים, גזר וצנוניות אסייתי
מצרכים
2 מלפפונים גדולים
4 צנוניות גדולות
2 גזרים קלופים
4 כפות חומץ אורז (או חומץ בהיר אחר)
1 כף סוכר
1/2 כפית מלח
מעט צ’ילי גרוס (לא הכרחי)
2 כפות שמן אורז



אופן ההכנה

שוטפים את המלפפונים, חוצים ומוציאים את הגרעינים בעזרת כפית. פורסים לסהרונים דקיקים. מגררים את הצנוניות והגזרים לרצועות דקות. מניחים בקערה, מכסים ומצננים היטב.
מערבבים את החומץ עם הסוכר והמלח עד שהם נמסים. מוסיפים את הצ’ילי, אם רוצים, ואת השמן וטורפים היטב. יוצקים את הרוטב על הירקות ממש לפני ההגשה ומקפיצים.


קרדיט ל:בישולים