מה קורה?
הכל בסדר
אולי תרשם למשחק שלי?
אין לי כוח למשחקים....
עבר עליי יום ממש קשה....
שלום לכולם!
היום,אני עומד לחשוף פה מידע(קטן)על הפרקים הבאים בסיפור שלי:
בפרק 22,ליאם ילחם נגד נגד בראד יורקון,מנהיג מכון האדמה,ויבין שדי קשה לו להלחם לבד נגד מנהיג המכון בלי צ'רן,שכבר קיבל את התג,כי הוא רגיל לזה.
בפרק 23,תתרחש ישיבת ליגה(אני יסביר לכם עליה אחר-כך),שם יתרחש סיפור מוכר אך מסובך,המשלב אהבה,מלחמה ורגש.
בפרק 24,ליאם יגיע למערת החשמל,שם ליאם ילחם נגד P בקרב המלא הראשון שלהם.
בפרק 25,ליאם יגיע לעיר המכון השישי,העיר פליסקיי,שם הוא יגלה הפתעה ,שבעקבותיה הוא וצ'רן יצטרכו להלחם אחד נגד השני בפעם הראשונה(בערך).
בפרק 26,ליאם ילחם במכון בפליסקיי,שם מתרחשת תקלה בתותחים שבמכון,שגורמת לליאם להיפצע,דבר שמוביל לצרות רבות.
בפרק 27,ליאם וצ'רן,שהחליטו להתאחד שוב במסע וצירפו אליהם לחבורה את קלין,מיעים להר הספירלה,שם השיפוצים שנערכים גורמים לצרות באזור.
בפרק 28,ליאם,צ'רן וקלין מגיעים לעיר סייקו,שם מנהיג הכון מחזיק ב......ארטיקונו!
בפרקים 29-30(שני פרקים בהמשכים)מתגלה שp ומארס מתכננים ללכוד את ראשירם וזקרום,בזמן שאש מגיע לעזור לחבורה,ושם החבורה מגלה שיש להם תפקיד יותר חשוב בעולם ממה שהם חשבו!
פרק 31-לאחר שהחבורה מתאחדת שוב,היא חוזרת למדבר הפראי ולעיר ראימון בעקבות משמימה,ושם ליאם וצ'רן מגלים שחזית הקרב של העיר,שהייתה סגורה נפתחה מחדש,אך עכשיו יש להם דילמה גדולה:להלחם בחזית הקרב-או לבצע את משימתם במדבר?
פרק 32-החבורה טסה לעיר סולייו אחרי משימתם במדבר,שם הם מגלים שהכוחות שלהם נחלשים,ושרק מי שבעל יכולות דרקון,יכול לעזור.לאחר שג'ייק מגיע לעיר,הוא ומנהיגת המכון,אייריס,שרק הם לא מושפעים מאפיסת הכוחות,יוציאים לגלות מה המקור להשפעה המוזרה על הכוחות.האם יש לזה קשר לצוות פלזמה?
פרק 33-הפרק מתחיל בקרב כפול עם אייריס ואבא שלה,שאנג'ו-מוח החזית של העיר,נגד ליאם וצ'רן.לאחר הקרב,החבורה יוצאת לדרך הניצחות,שם מונזו פראי חוסם את הדרך.מה יקרה לחבורה?
פרק 34-החבורה מגיעה לביניין הליגה שבעיר אייסו,שם הליגה והפסטיבל הגדול מתחילים.מה יקרה בהמשך?
פרק 35-פרק לפני אחרון.הליגה והפסטיבל ממשיכים,כאשר אחד המאמנים הטובים בעולם אמור להלחם נגד ליאם.מה יקרה בהמשך?
פרק 36-פרק אחרון לעונה.ליאם וצ'רן נלחמים אחד נגד השני,בעוד שגם בלה וקארה נלחמות אחת נגד השניה.מי ינצח?
טוב,אז,ביי,ותזכרו להגיב!
פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול
הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.
ליצירת קשר:
מייל:Liami2525@gmail.com
סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)
ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.
בוקר טוב
בוקר טוב
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
בוקר... ליאור אני הייתי בבאן ופיספסתי הרבה מהמשחק...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)