פורסם במקור על ידי Food fighter שלחתי אותו לאימוץ!!! אני שונא אותך ניר אתה יכול להגיב בלי השתיים שנותרו
מישהו יכול לזרוק לי רשימה של 8 פוקימונים?
דאלאמבר אנוכי! קרדיט לרועי ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
פורסם במקור על ידי KillerBee אני שונא אותך ניר אתה יכול להגיב בלי השתיים שנותרו תשנא...
PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360! PSN ID: thekingsofgames6
פורסם במקור על ידי הרוח המתמטקאית ניר מה הייתה הטעות? זה שאין רקע? לא, זה שרשמתי שאתה לא רשום.
פורסם במקור על ידי הרוח המתמטקאית מישהו יכול לזרוק לי רשימה של 8 פוקימונים? צ'אריזרד לודיקולו פלייגון וויביל גלייד אורסרינג הרקרוס סטיליקס
פורסם במקור על ידי עשהאל ברוריה לא, זה שרשמתי שאתה לא רשום. אז אני רשום או לא רשום? מדוע? ולוקאס תודה אנסה את זה.
פורסם במקור על ידי הרוח המתמטקאית אז אני רשום או לא רשום? מדוע? ולוקאס תודה אנסה את זה. למה?
פורסם במקור על ידי הרוח המתמטקאית אז אני רשום או לא רשום? מדוע? ולוקאס תודה אנסה את זה. אתה רשום.
פורסם במקור על ידי KillerBee למה? ראיתי סרטון שמדריך איך להכין ישלוב של 8,קלטתי את הנושא ואני ארצה לנסות כם אחד כדי שאני לא יתחיל לחשוב ולחפש אז ביקשתי שתנו לי רשימה,וממנה אנסה,מובן?
פורסם במקור על ידי הרוח המתמטקאית ראיתי סרטון שמדריך איך להכין ישלוב של 8,קלטתי את הנושא ואני ארצה לנסות כם אחד כדי שאני לא יתחיל לחשוב ולחפש אז ביקשתי שתנו לי רשימה,וממנה אנסה,מובן? אה חשבתי שאתה רוצה מושקעת תראה איזו השקעה בלי אוברים בלי כפל סוגים זה שמינייה למופת
פורסם במקור על ידי KillerBee צ'אריזרד לודיקולו פלייגון וויביל גלייד אורסרינג הרקרוס סטיליקס שמינייה טובה!
פורסם במקור על ידי KillerBee אה חשבתי שאתה רוצה מושקעת תראה איזו השקעה בלי אוברים בלי כפל סוגים זה שמינייה למופת צודק זאת שמנייה מצוינית,אתן לך קרדיט על הרעיון המצוין,וזה יהיה מאוד כיף לעשות את זה,אם תרצה אתה יכול גם לקלב את מה שיצא.
פורסם במקור על ידי Food fighter שמינייה טובה! תודה... הלכתי לאכול
פורסם במקור על ידי KillerBee תודה... הלכתי לאכול ביי לוקאס...
ביי לוקאס,ובאמת ששמנייה לתפארת.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום