אלמוג מה עם השילוב שאני ביקשתי? אני רוצה אותה בסוף...
PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360! PSN ID: thekingsofgames6
פורסם במקור על ידי Food fighter אלמוג מה עם השילוב שאני ביקשתי? אני רוצה אותה בסוף... תחליט אתה ורצה או לא רוצה? שילוב של 8 או זוגי? ואם מי? אם מי שהיו קודם?
דאלאמבר אנוכי! קרדיט לרועי ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
פורסם במקור על ידי הרוח המתמטקאית תחליט אתה ורצה או לא רוצה? שילוב של 8 או זוגי? ואם מי? אם מי שהיו קודם? הזוגי של סיזור ומגמר...
אני אוכל צ'יפס...
בתאבון לוקאס...
פורסם במקור על ידי Food fighter הזוגי של סיזור ומגמר... איזה להכין את מה שביקש בפרטי או את זה?
פורסם במקור על ידי הרוח המתמטקאית איזה להכין את מה שביקש בפרטי או את זה? את שניהם אני צריך... תוכל לעשות את זה?
פורסם במקור על ידי Food fighter את שניהם אני צריך... תוכל לעשות את זה? אנסה,זה יקח לי עד יום ראשון מקסימום.
אני משועמם יש הצעות?
פורסם במקור על ידי KillerBee אני משועמם יש הצעות? תנסה את ה-8 המעולה שלך.
יואו שעומר יתחבר כבר אלוהים אדירים!
פורסם במקור על ידי הרוח המתמטקאית תנסה את ה-8 המעולה שלך. במה
פורסם במקור על ידי KillerBee במה תנסה במשחק כלשהא להשיג את כולם ולנסות אותם,או בפוקימון ואנליין. דרך אגב תומר חשבתי שתרצה שילוב של 8 כי התוצאה של המדריך הייתה-
פורסם במקור על ידי הרוח המתמטקאית תנסה במשחק כלשהא להשיג את כולם ולנסות אותם,או בפוקימון ואנליין. דרך אגב תומר חשבתי שתרצה שילוב של 8 כי התוצאה של המדריך הייתה- זה נראה כמו פייק!
פורסם במקור על ידי KillerBee זה נראה כמו פייק! זה העיקרון,פייק שיעבוד רק בצורת שילוב, הוא לא צייר בזה כלום חוץ מהקרניים.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום