היי ליאור
תגיב במ"ת שלי
הי תומר אגיב
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
שלום לכולם!
בעוד שבוע-שבועיים אני עומד לפרסם בסיפור שלי ספיישל''פוקימון לנצח:בעבר בעתיד ובהווה!''שעומד להיות מחולק לשלושה חלקים:חלק א',סיפור בייניים וחלק ב'.בהיינתיים,אני רוצה לחשוף בפנייכם קטע מסיפור הבייניים:
''הגעתי לעתיד.זאת הייתה שנת 2017.על דלת הבית היה רשום''משפחת קאצ'ם''.הסתכלתי דרך החלון,ואש ישב שם,כאילו חושב על משהו.פתאום,קדברה יצא מהפוקדור,וקרא את מחשבותיו של אש והציג לי אותם:
''טאפיג,מה קרה?''שאל אש.טאפיג התעלם,וירה אש אל עבר אש והאיינובו שלו,שהיה אביו של הטאפיג הקטן.טאפיג ברח,כאשר הוא בכוונה קופץ מהגבעה שעליה ישב אש,שבדיוק מתחת לגבעה היה אגם ענק,כאילו הוא מנס להרוג את עצמו.אש ניסה להציל אותו,אך טאפיג שלח להביור על עבר אש.טאפיג נחת במים,עד שהתחיל לאבד את הכרתו.אש נחת על המים(בשבילו הגבעה לא היית כל-כך גבוהה)ולקח את טאפיג למרכז הפוקימונים הקרוב.
''פתאום,הבועה הפסיקה.אש התחיל לבכות קצת מהזיכרון על טאפיג.החלטתי לחזור לעבר ולראות מה קרה.
''הגעתי לעבר.אש לקח את טפיג בידיו באותו זמן.אש הגיע למרכזיית העיר פיוטר,שם הוא ביקש את עזרתה של האחות ג'וי,אך במקום זה,ברוק היה שם.ברוק טיפל בו,וטפיג חזר לעצמו,אך פתאום,זרוע מתכתית הופיע,מסתבר שאלו היו צוות רוקט,שגילו שצוות פלזמה מסתתר במרכזייה.טאפיג פתאום עלה לשם,ופוצץ את הרובוט,אך פתאום עלתה בי מחשבה.הסתכלתי על הטפיג הזה,והוא היה לי מוכר מאוד.הטפיג הזה היה שונה מאחרים-הייתה לו צלקת ברגל,ואופיו היה דומה מאוד ל.......רגע?זה יתכן?הטאפיג שבקע מהביצה הוא.......הטאפיג של צ'רן?
פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול
הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.
ליצירת קשר:
מייל:Liami2525@gmail.com
סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)
ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
תומר אתה מצאת אז דיאלגה בסאפרי?
פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול
הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.
ליצירת קשר:
מייל:Liami2525@gmail.com
סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)
ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)