ליאור תתקן את התכונות, סטיבן לך אני נותן הזדמנות לתקן ( ראיתי שהעתקת לכל דבר לפי מה שקיבלת וזה לא הכי נכון) וכל השאר שלא כתבו תכונות אני מבקש לתקן עד לתגובה הבאה אחרת אני עושה להם ומוריד להם 2 לתוצאה הכי גבוה שלהם.
~סימון~
אתה מתנצל כלפי האלף ומסביר לו שאתה לא יודע להלחם בקשת ובחרב.
הוא תופס לך את החולצה, מרים אותך ללמעלה ואומר לך: "אה, אתה לא יודע לשגר? " הוא שם אותך בתוך הקטפולטה וקושר אותך בהצלחה רבה. הוא משגר אותך למרחק 11 מטרים ללמטה אב צל מוזר מרכך לך את הנפילה. הצל ממשיך בדרכו ונראה כי הוא צריך להגיע מהר למקום מסויים. בשמיים אתה רואה את העופות מתחילות לברוח במקלות ענק ואז אתה שומע קול זדי צועק: "שלוש, שתיים, אחד, צא!" ולאחר מכן כל הפגסוסים שעליהם אלפים מתחילים לטוס ועוד מטר חצים ואבנים עובר. אתה רואה עוד מטר גרזנים פוגע ברגל של פגסוס ואלף שנופלים למרגלות חומת הטירה. מחומת הטירה יוצא צל לא ידוע (
) שטס ולוקח את החיילים הפצועים ומרפא אותם. אתה מתחיל לרעוד ואתה שומע ורואה צבא חפרפרות שעכשיו מתחפר כדי להפיל את הבניין ומלמעלה צונאמי ענק מגיע.
מה תעשה?
~איתי~
אתה מפעיל את הטבעת ריחוף ואתה עף למעלה אבל הקריסטל משגר את הכדור שפוגע לך בטבעת וכמעט חותך אותה ל-2.
זורו מתחיל לעשות פוזות על הקריסטל ואומר לו: "נראה אותך עלי, קדימה!" הוא משגר קרן צל ענקית אבל הקריסטל גם נלחם- הוא שואב את כל הקרניים לידיים שלו בצורת איקס ואז משגר חזרה ו-זורו טס לקיר והקריסטל עסוק בלשגר עליו את המתקפה הסופית- קרן אור חותכת. הקריסטל משגר אבל גם זורו יודע לחסום ולהתחמק, הוא קופץ על הקיר ואז חוזר בבעיטה על הקריסטל. הקריסטל תופס לו את הרגל , מכין כדור אור אבל אז זורו גולש לו על היד ונותן לו בעיטת צללים מכאיבה שעושה לקריסטל חתך בבטן וזורו עובר דרכו. הקריסטל מתרפא אוטומאטית ואז מתחיל לעלות באור צהוב, זורו מתחיל לעלות באור שחור וכנראה שזה קרב- למי שהיה יותר אנרגיה (לקריסטל אור, לזורו אופל וחושך) הוא ינצח בקרב המכריע הזה.
מה תעשה?
~סטיבן~
אתה חושב על פיבודי ועל המוות שלו. לבסוף אתה עולה על הפגאסוס והוא מוציא צהילה קטנה, הוא מתחיל לרוץ בכפיפה ואז הוא מתרומם ישר לחזית הקרב. אתה שומע זד אומר: "צא!" ומטר חצים ענקיים יוצא לדרך וגמדים מעלים מגנים והדרקונים לא נראה שכ"כ סובלים. כל האלפים טסים ישר בתרגילים מסובכים כדי לבלבל את הגמדים. התרגילים לא עובדים והגמדים משגרים גרזנים שמורידים אלפים כמו במטווח, אחד אחד הם יורדים ועד עכשיו כבר ירדו 9 מתוך 50. גם האלפים משגרים חצים אבל רק 31 מצליחים לפגוע בכלל בדרקונים אבל לא מזיקים להם כלל. הפגאסוס שלך טס במהירות גבוה ואתה נופל ממנו. אלף אחד משתגר משום מקום ומחזיר אותך בחזרה 3 פעמים עד שאתה מתרגל לנסוע על הפגאסוס. אתה רואה את הדרקונים פולטים גזים בוערים ואז הם מוציאים אקדח מים קטן, שזה משתלב עם הגז זה נהיה צונאמי ענקי בגובה 60 מטרים. בין זה גרזנים עפים משום מקום ומחסלים עוד חייל אחד. רעידת אדמה מתחילה להיות ואתה רואה כמה חיילים בגודל קטן מתחילים לחפור ונראה כי הם רוצים למוטט את הבניין.
מה תעשה?
~לי ורון~
אתם הולכים ליד האלף ומעמידים את העמודים מימין ומשאל לו בגלל הוראתו, הוא פותח את העמודים ואתם רואים שני קרני תיש גדולים על מקל עץ בעוד שיש 2 צינורות שבהן יש עוד 2 צינורות בגובה קרניים של זד. האלף מסביר לכם: "שימו את הצינור של הקרניים על הקרניים שלכם, ואז שתמשכו בקרניים אנרגיה תעבור דרך הצינור השני ותשגר קרני אנרגיה על המקום המסוים ( X).
קול זד אומר: "צאו!" ואתם רואים מטר חצים ואבנים משתגר בשמיים, פיצוצים נשמעים.
לאחר מכן צונאמי ענקי מתחיל מהפה של הדרקונים, ורעידת אדמה מתחילה.
קול האלף נשמע ואומר: "קדימה, תפעילו!" אבל אז חץ מורעל לא ידוע ננעץ לו בגב והוא נהרג.
אתם רואים את סימון משוגר לרצפה ע"י אלף אחר ואז את סטיבן מתעופף על פגאסוס בעודו כמעט נהרג מגרזנים ונפילות.
מה תעשו?
~זורו~
אתה מנסה לחזור לצורת בן אדם אבל אתה לא מצליח להתחמק מהטיל- יורד לך 760 נזק והטיל עוטף אותך ומשגר את נשמתך לדין. כאשר אתה מגיע אתה רואה 2 אנשים- השטן והמלאך, השטן מייצג את עולם הסטייל והמלאך את עולם השעמום ( אתה לא יודע מה זה גן עדן ומה זה גיהינום, כי זה החינוך שקיבלת..) והשטן מתחיל ואומר: "או זורו זורו זורו, איך מתת הפעם? התנקשות? כבר מעל פעם ה7000 שאתה חוזר מהעפר של הזדים המתים." השטן מרים את הקלשון ואומר: "טוב, אז איך תרצה לחזור הפעם לחיים?, או לעשות משימה קשה, או להיות עפר ובעוד 3 שנים בערך לחזור?, אתה חיי כבר 30 אלף שנה." השטן מגחך ומוציא כמה להבות מהפה. עוד כמה אנשים באים לדין ואחד מהם הוא איש שאתה מכיר- פיבודי. הוא אומר לך :" איך אתה מתת?, אני השתגעתי על פגאסוס ואז גמד ואלף עשו עלי לינץ' וקטלו אותי. השטן אומר: "היקר פיבודי, הוחלט מה עונש מותך. כי אתה תהפוך לעפר זדי למשך 30 שנה, וכאשר תחזור לנשמתך החדשה אתה תמות ותישרף לעד, כי אני אינני מסכים ליותר מ1000000 נשמות לאדם!
המלאך מוציא חרב זהובה וקוטל את פיבודי לחתיכות. פיבודי מתחיל לבעור ונותר ממנו רק עפר.
מה תעשה?
~קוסמו~
אתה אומר תודה לאלף ואז שואל אותו איפה היה אפשר למצוא מורה.
הוא מרים מראה קטנה והיא אומרת לו את העתיד, הוא עונה לך: "אם אתה תרצה מורה, אתה תוכל לקבל מורה בהמשך המסע." הוא מכין את הבליסטרה שלך ומכין שם עוד חצים בוערים. הוא ממשיך ואומר: "הזד העליון מסמן להיות קשובים לירייה, כי עוד כמה שניות היה אפשר לפגוע בגמדים. אתה מזלזל בחצים ואתה מנסה לעשות הקטנה וקרן קרח- הזד העליון אומר: "אש!" בעודך מפעיל את הקסמים, החץ שיצא הכי טוב וכנראה שהיה אמור לעשות את הכי הרבה נזק הופך להיות קוביית קרח. האלף אומר לך בחיוך: "אחי, בוא תהיה פה כי אתה יותר מתמחה בזה מקסמים..." הדרקונים מתחילים להוציא גז מהפה ואז אקדחון מים קטן שהופך לצונאמי, הצונאמי טס לעבר הלוחמים. בעוד הצונאמי מושך צומת לב רעידת אדמה מתחילה ואחת הבליסטראות שלידך נופלות. גם כל האלפים שיצאו למתקפה מתחילים להיהרג לאט לאט וצבא חפרפרות מנסה לחדור כרגע את ההגנות של הטירה כדי להפיל אותה ואת החומה שלה.
מה תעשה?