Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 17 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 248
  1. משתמש מנוסה
    ~זורו~
    אתה מתלהב מהגלגול הקודם שלך ואומר לו שאתה מעריץ שלו כי הוא מגניב.
    הוא מעלה גיחוך קטן ואז משגר מהכיס שלו (לא ידוע לך איך) פגיון חרב. הפגיון טס לידך ופוגע באבן של החומה בדיוק מושלם שלא יתואר, זה עומד בצורה יציבה וכתוב שם: "זורו רורונואה אראבאסטה" עם רקע שחור גהינום.
    אתה מתחיל בצל מאיים לקרב והוא מבין שעשית את המהלך שלך. הוא קופץ לאוויר בסיבוב ואז מתחיל גל שוריקנים קטנים על כל האזור, אבל החומה שלידך הודפת את זה. הוא ממשיך בקרב בעודו מוציא חרב ארוכה וקטנה (חרב יפנית כזאת) ואז זורק פצצת עשן על הרצפה- אתה לא רואה אותו. אתה רואה דרך העשן אותו רץ אבל אז הוא מפתיע אותך מלמעלה עם סלטה ובעיטה, העשן מתפוגג ואתה רואה בובה שנעה עם רוח.
    הבעיטה עומדת לפרק לך את הפרצוף כי אתה רואה שיש לו מגפי ברזל ענקיות עם קוצים.
    מה תעשה?

~איתי~
    אני מזכיר לך שהגמד הוא קריסטל חזק.
    אתה מציע לגמד קרב 1 על 1, הוא משיב בכיף: "כן, אשמח לקרב." הזירה משתנה ומופיע זירה פתוחה ושם לך יש חרב דו להבית ודו ידנית ולו אין כלום. אני מתחיל בקרב ומשגר עליך מטר פצצות אור וחושך שמתאחדות ל2 קרנות גדולות נגדך, החרב הודפת את זה במזל. הגמד חושב קצת ואומר: "טוב, גם אני רוצה נשק." ואז הוא הופך לגודל של הקריסטל, הופך לנפוח ואז גרזן בגודל 4 מטרים מופיע לו ביד אחת, וביד השנייה גרזן רק בגודל 2 מטרים. הוא אומר לך: "למה לי מביאים נשק כל כך קטן?" והוא נותן מכה לאדמה שגורמת לסדק. הוא מחכה להתקפה שלך ויושב שם בשעמום.

מה תעשה?

2. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי עשהאל ברוריה צפה בהודעה
    ~זורו~
    אתה מתלהב מהגלגול הקודם שלך ואומר לו שאתה מעריץ שלו כי הוא מגניב.
    הוא מעלה גיחוך קטן ואז משגר מהכיס שלו (לא ידוע לך איך) פגיון חרב. הפגיון טס לידך ופוגע באבן של החומה בדיוק מושלם שלא יתואר, זה עומד בצורה יציבה וכתוב שם: "זורו רורונואה אראבאסטה" עם רקע שחור גהינום.
    אתה מתחיל בצל מאיים לקרב והוא מבין שעשית את המהלך שלך. הוא קופץ לאוויר בסיבוב ואז מתחיל גל שוריקנים קטנים על כל האזור, אבל החומה שלידך הודפת את זה. הוא ממשיך בקרב בעודו מוציא חרב ארוכה וקטנה (חרב יפנית כזאת) ואז זורק פצצת עשן על הרצפה- אתה לא רואה אותו. אתה רואה דרך העשן אותו רץ אבל אז הוא מפתיע אותך מלמעלה עם סלטה ובעיטה, העשן מתפוגג ואתה רואה בובה שנעה עם רוח.
    הבעיטה עומדת לפרק לך את הפרצוף כי אתה רואה שיש לו מגפי ברזל ענקיות עם קוצים.
    מה תעשה?

~איתי~
    אני מזכיר לך שהגמד הוא קריסטל חזק.
    אתה מציע לגמד קרב 1 על 1, הוא משיב בכיף: "כן, אשמח לקרב." הזירה משתנה ומופיע זירה פתוחה ושם לך יש חרב דו להבית ודו ידנית ולו אין כלום. אני מתחיל בקרב ומשגר עליך מטר פצצות אור וחושך שמתאחדות ל2 קרנות גדולות נגדך, החרב הודפת את זה במזל. הגמד חושב קצת ואומר: "טוב, גם אני רוצה נשק." ואז הוא הופך לגודל של הקריסטל, הופך לנפוח ואז גרזן בגודל 4 מטרים מופיע לו ביד אחת, וביד השנייה גרזן רק בגודל 2 מטרים. הוא אומר לך: "למה לי מביאים נשק כל כך קטן?" והוא נותן מכה לאדמה שגורמת לסדק. הוא מחכה להתקפה שלך ויושב שם בשעמום.

מה תעשה?
    אני אומר לו ''אני אומר לו לא אני לא יתקוף ראשון נראה אותך''
    ואני יושב עד שהוא תוקף

3. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    ~סטיבן~

אתה מורה לפגאסוס לבוא עמך ואתה טס למטה לכיוון החפרפרות, בזמן הזה 2 קרניים לבנות דוחפות את הצונאמי בחזרה אל הדרקונים והדרקונים נפגעים קשות. שוב, משגרים מטר אבנים שהפעם כן משפיע וכן הופך את הדרקונים לגוססים, ואותו דבר עם חצים-.
    כל האלפים נכנסים למטווח נגד הדרקונים ומשגרים מעל 150 חצים לשנייה- זה הורג אותם.
    לפתע עשן מתחיל לעלות באזור ושאגה גדולה מתחילה באזור, אתה רואה גמד משוריין
    Spoiler ספוילר
    עומד על דרקון בעל קרניים זדיות, המוציא עשן מהאף וגז מהפה. אחד האלפים צועק: "זה הג-ג-ג-ג-מד כרי-רי-רי סטופר!, יש לו זר-ר-ר-ר ג-ג-מוט!" אתה מורה להם לבוא למטה והם כן יורדים למטה- הם מתרסקים לרצפה בגלל שגרזן נתקע להם בלב והורג אותם. אתה רואה את כריסטופר משגר 200 גרזנים וככה משפד הכל והורס הכל. כריסטופר משגר גל אש ענק שמשתלב עם הגז שמפוצץ את כל אזור הקרב של הזדים והאלפים- כל האלפים שהיו שם מתים מוות עמוק וגם הזדים נפצעים כליל. קול החפרפרות נשמע והטירה מתחילה לזוז.

מה תעשה?
    "כל הכבוד לך, הרגת את החברים שלי" אני מוחא לכריסטופר כפיים בזלזול.
    "עכשיו אתה תרגיש את נחת זרועי, קסמי או מה שזה לא יהיה" אוסיף מיד ואשלח לכיוונו בועה בוערת ומיד לאחר מכן קללה.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

4. משתמש מנוסה
    ~איתי~

אתה מחכה להתקפה של הגמד והוא מוציא גיחוך. הוא זורק עליך את הגרזן הגדול שלך בטיל וזה מתחיל סערה קטנה, זה עף לך ללב אבל הסערה מעלה אותך וזה רק מוריד לך חצי רגל. הסופה לוקחת אותך למעל מנוף עם כלוב ואז הוא זורק את הכלוב על החבל וכולא אותך. לאחר מכן הוא אומר: "חבל שהקרב הזה נגמר, עכשיו נהרוג אותך בעזרת הסיוט הכי גדול שלך" (של הדמות, לא של האמיתי..) אמך מגיעה לתוך ידיו של הגמד והוא תופס אותה חזק בראש, הוא לוקח את הגרזן הגדול שלו מהרגל שלך ואז מכוון את זה לכיוון ראש אמך.

מה תעשה?

~סטיבן~
    אתה מסתכל על כריסטופר בזעם ושולח עליו בועה בוערת. הבועה בוערת טסה לעבר כריסטופר אבל הזרגמוט חוסם את הכדור ואתה ממשיך בקללה נגד כריסטופר, אתה רואה זד שפותח חלון ומוציא רובה קשת משובח וחצים שגם נראים מאוד טובים. הפגאסוס אומר לך: "שלא תחשוב שאני מדבר באנושית, אבל היצור בעל קרניים מוסר לך שכריסטופר הוא אחיו של 'דנג'ו' ראש מועצת השדים, והוא מושיע הגמדים ועכשיו עדיף שהוא יהרוג אותך מאשר שתמות מזעמו של כריסטופר. איזה טעות" וחץ טס לך לראש אבל הקרן שלך שוברת את החץ. אתה קופץ בבהלה לכיוון הזד ובמקום קללה יוצא לך עליו מכת ברק, הזד מתחשמל עד מוות ונופל מהחלון עד האדמה-אין סיכוי שהוא שרד. אתה רואה שכריסטופר מגיע לדלת של הזדים אבל הוא בדיון איך לשבור אותה, אבל אז ברק שחור נופל לו עם מכה לראש ואתה רואה כי זהו דנג'ו. הם מתחילים שיחה: "שלום אחי דנג'ו, זה שאבא שלך היה זד מזוהם לא אומר שאתה צריך להרוס לי את התוכנית!, גנב אחד."
    "לא, אמא שלך הייתה גמדית נמוכה. לקחתי את השלל כי ידעתי שהיא בוגדנית!"
    "אמא שלי נמוכה?!, דבר בשם אבא שלך"
    ואז דנג'ו שולף את החרב שלו ומיישר אותה, וכריסטופר לוקח את המטה שלו והופך אותו לגרזן חד- הקרב ביניהם התחיל.

מה תעשה?
    *למדת מכת ברק*

5. משתמש מנוסה
    שם משתמש:gregy01
    שם במשחק:gregy01
    מקצוע+טופס מקצוע מלא:לוחם
    כוח לחימה:3
    הגנה: 3
    נשק: 2 חרבות קצרות+חרב ארוכה.
    ידיעות לחימה עם נשק: חרב קצרה,ארוכה.
    חיים: לא לגעת.
    שריון: שריון ברזל כבד.
    דרגת שיריון: 4
    מהלכים: 4 מתוך 5.

מראה:שיער שחור,מחנסיים קצרים עפורים,בלי חולצה.
    רקע:שחור-אפור עים כחול כהה
    גזע:זד\אלף
    ציוד+נשקים:טיק,מזוו,חבלים,חץ וקשת,נונצ'קו,בגדים וסקייטבורד
    קסמים\מהלכים:
    מכת שנהב:
    אתה לוקח את 2 החרבות שלך,ושם אותם בצורת שנהב,אתה רץ אל היריב ועושה לו חתך קשה,היכול לחתוך כמעט כל דבר אפשרי.

מכה כפולה:
    אתה לוקח את החרבות שלך ונותן איתם 2 מכות,במקרה שאחת מחטיאה השנייה מקבלת +5 סיכוי לפגיעה.

ביקוע:
    אתה תוקף אויב אחד,ואז מבקע את חברו.

מכה בטוחה:
    אתה מכה את האויב במכה,הפוגעת בו ב100%.

דקירת שריון:
    אתה דוקר את שריונו של אויבך,וחודר אותו,ופוגע חזיתית באויבך.

מתקפה רגילה:
    לתת מכה
    תחממו לי,בבקשה,תיתנו ורק תקבלו,אז תחממו בבקשה:

6. משתמש מנוסה
    ~לא רשום~
    אמרתי לא לגעת בציוד.
    תעשה שוב ותעזר לפי 'הסבר טופס הרשמה'
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 01-23-2011 בשעה 02:24 PM

7. משתמש סופר ספאמר
    ~איתי~

אתה מחכה להתקפה של הגמד והוא מוציא גיחוך. הוא זורק עליך את הגרזן הגדול שלך בטיל וזה מתחיל סערה קטנה, זה עף לך ללב אבל הסערה מעלה אותך וזה רק מוריד לך חצי רגל. הסופה לוקחת אותך למעל מנוף עם כלוב ואז הוא זורק את הכלוב על החבל וכולא אותך. לאחר מכן הוא אומר: "חבל שהקרב הזה נגמר, עכשיו נהרוג אותך בעזרת הסיוט הכי גדול שלך" (של הדמות, לא של האמיתי..) אמך מגיעה לתוך ידיו של הגמד והוא תופס אותה חזק בראש, הוא לוקח את הגרזן הגדול שלו מהרגל שלך ואז מכוון את זה לכיוון ראש אמך.

מה תעשה?

~סטיבן~
    אתה מסתכל על כריסטופר בזעם ושולח עליו בועה בוערת. הבועה בוערת טסה לעבר כריסטופר אבל הזרגמוט חוסם את הכדור ואתה ממשיך בקללה נגד כריסטופר, אתה רואה זד שפותח חלון ומוציא רובה קשת משובח וחצים שגם נראים מאוד טובים. הפגאסוס אומר לך: "שלא תחשוב שאני מדבר באנושית, אבל היצור בעל קרניים מוסר לך שכריסטופר הוא אחיו של 'דנג'ו' ראש מועצת השדים, והוא מושיע הגמדים ועכשיו עדיף שהוא יהרוג אותך מאשר שתמות מזעמו של כריסטופר. איזה טעות" וחץ טס לך לראש אבל הקרן שלך שוברת את החץ. אתה קופץ בבהלה לכיוון הזד ובמקום קללה יוצא לך עליו מכת ברק, הזד מתחשמל עד מוות ונופל מהחלון עד האדמה-אין סיכוי שהוא שרד. אתה רואה שכריסטופר מגיע לדלת של הזדים אבל הוא בדיון איך לשבור אותה, אבל אז ברק שחור נופל לו עם מכה לראש ואתה רואה כי זהו דנג'ו. הם מתחילים שיחה: "שלום אחי דנג'ו, זה שאבא שלך היה זד מזוהם לא אומר שאתה צריך להרוס לי את התוכנית!, גנב אחד."
    "לא, אמא שלך הייתה גמדית נמוכה. לקחתי את השלל כי ידעתי שהיא בוגדנית!"
    "אמא שלי נמוכה?!, דבר בשם אבא שלך"
    ואז דנג'ו שולף את החרב שלו ומיישר אותה, וכריסטופר לוקח את המטה שלו והופך אותו לגרזן חד- הקרב ביניהם התחיל.

מה תעשה?
    *למדת מכת ברק*
    אני צועק לאימא שלי ''לא תלכי מפה מהר''
    ואני מנסה להישתחרר מהגמד בכל הכוח
    ואני חושב לעצמי ''כדי לי להישתחרר מהר אפילו עם זה יגמור לי את הכוח''

8. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ~סימון~
    אתה בורח מהר מהצונאמי אבל כיוון החפרפרות הוא בכיוון הצונאמי. אתה לא מוותר ורץ בעקיף לתוך הבורות ובאמת זה מצליח לך- הצונאמי לא קרוב אליך. אתה נכנס לתוך חור החפרפרות ושומע את קול החפרפרות שמנסות להפיל את הבניין, אבל אתה מגלה שמשהו קרה לצונאמי והוא נכנס לתוך המחילה ומעלה אותה על גדותיה. החפרות מסתדרות עם זה ומתחילות לשחות כאילו לא קרה שום דבר אבל אתה עוד שנייה טובע. דרקון נופל מהשמיים וחוסם את המחילה שככה אתה לא יכול לברוח- רק אתה שם חנוק ומפוחד בעוד 2 חפרפרות הולכות לפתוח את היציאה. הם רואות אותך ועדיין ממשיכות כרגיל. הם חוזרות עם גופת הדרקון אבל אז עוד דרקון חוסם את הדרך. הם שמות את הדרקון השני בתוך המים כדי לעשות מחסום והמים נעצרים, ואז הם מתחילות להוציא ברק מהפה.
    מה תעשה?
    'הם בטח קדומות אלו אפשר לנסות להסביר להם מי אני'אני חושב ואומר בעודי קופץ ומנסה להתחמק מממכות החשמל "סליחה על ההפרעה שמי סימון,כפי שאתם רואים נאי זד ומעכשף,מקווה שהוכל להשתקן כאן עד שהצונאמי יגמר!"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

9. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    ~לי ורון~
    אתם שמים את הצינור על הקרניים שלכם מהר. הצינור מתחיל להיצבע בצבע אדום ומתהדק לכם על הקרניים. קרני התיש מתחילות לזהור ומתחילות לרדת מן עצמם. שהם מגיעות ללמטה החור מתחיל להוציא עיגול לבן שגדל וגדל, לאחר כמה שניות העיגול נהיה עצום. העיגול הופך לקרן ומשתגר במהירות נגד הצונאמי. לא רק שהוא חותך לו את הקצוות הוא גם מעיף אותו אחורה בחזרה לדרקונים, אתם שומעים את הזד העליון אומר: "רק אבנים עכשיו, ואז רק חצים!". מטר אבנים עובר מעליכם ופוגע בדרקונים שעכשיו עסוקים בגל קשות. לאחר מכן מטר חצים יותר גדול עובר בשיירה, ופוגע והורג את הדרקונים. הדרקונים מתרסקים והגמדים קופצים מהדרקונים בעוד שסילון אש יוצא להם מהגב ומעיף אותם ישר לחזית הקרב. הקרן הלבנה מתחילה להפסק והצינור מתחיל להשתחרר לכם מהקרניים, החור מתחיל להסגר. הצינור נופל מהקרניים ותחושת הקלה תקפה בכם. נשמע פיצוץ ועשן עולה בכל אזור הדרקונים ושאגה ענקית יוצאת. 200 גרזנים במקלה שורקים והורסים את כל המכונות. גז גדול חונק את האזור ואז פיצוץ מפוצץ את כל הגז. כל האלפים מתים ושאר הזדים מכניסים אתכם לטירה וסוגרים את הדלתות. כל החיילים מתפנים לתוך הטירה בעוד אתם ועוד כמה חיילים נמצאים בחדר גדול עם כמה חלונות ודלת נעולה קשות.
    מה תעשו?

~סטיבן~

אתה מורה לפגאסוס לבוא עמך ואתה טס למטה לכיוון החפרפרות, בזמן הזה 2 קרניים לבנות דוחפות את הצונאמי בחזרה אל הדרקונים והדרקונים נפגעים קשות. שוב, משגרים מטר אבנים שהפעם כן משפיע וכן הופך את הדרקונים לגוססים, ואותו דבר עם חצים-.
    כל האלפים נכנסים למטווח נגד הדרקונים ומשגרים מעל 150 חצים לשנייה- זה הורג אותם.
    לפתע עשן מתחיל לעלות באזור ושאגה גדולה מתחילה באזור, אתה רואה גמד משוריין
    Spoiler ספוילר
    עומד על דרקון בעל קרניים זדיות, המוציא עשן מהאף וגז מהפה. אחד האלפים צועק: "זה הג-ג-ג-ג-מד כרי-רי-רי סטופר!, יש לו זר-ר-ר-ר ג-ג-מוט!" אתה מורה להם לבוא למטה והם כן יורדים למטה- הם מתרסקים לרצפה בגלל שגרזן נתקע להם בלב והורג אותם. אתה רואה את כריסטופר משגר 200 גרזנים וככה משפד הכל והורס הכל. כריסטופר משגר גל אש ענק שמשתלב עם הגז שמפוצץ את כל אזור הקרב של הזדים והאלפים- כל האלפים שהיו שם מתים מוות עמוק וגם הזדים נפצעים כליל. קול החפרפרות נשמע והטירה מתחילה לזוז.

מה תעשה?

~זורו~
    אתה אומר לשטן: "ברור שהמשימה הקשה!" ואז הוא מדבר בטלפתיה עם מלאך. שטן חוזר אליך ואומר: "אני מקווה שאתה עדיין גנב כמו בנשמה הקודמת שלך אה?, עכשיו בוא תעבור את שלב 1- שלב הקריסטלים. יש לך פה 5 שורות רצפים ולידם קריסטלים המוציאים קרן אור חותכת, אם תעבור ברצף הנכון הקריסטל לא יחתוך אותך ואם כן- עפר." הרצפים מתחילים להיות:
    בשורה הראשונה, המספרים:
    1,3,4,20,7
    בשורה השנייה המספרים:
    8,21,10,11,15
    בשורה השלישית:
    14, 16, 22, 19, 1000000
    בשורה הרביעית:
    42, 41, 40, 39, 1000001
    בשורה החמישית:
    89, 90, 91, 92, 1000002

קריסטלים מתמקמים באזור ומשגרים קרניים כמו רשת.
    מה תעשה?
    *מצטער על התגובה החצי מושקעת...*

~קוסמו~
    אתה שם כמה חצים בתוך הבליסטרה ומתכונן להוראה, שני קרניים לבנות משתגרות לעבר הצונאמי ולוקחות אותו בחזרה אל הדרקונים-הם נפגעים קשות. לאחר מכן הזד העליון אומר: "רק אבנים!" ואבנים טסות על הדרקונים, הוא ממשיך ואומר: "רק חצים!" ואתה משגר 3 חצים-2 פוגעים והורגים את הדרקון האחרון. האלף משיב ואומר: "רואה שאתה טוב?" ואז עשן מתחיל לעלות מהאזור. הגמדים שהיו על הדרקונים עפים בסילון אש וזה כל מה שרואים מעבר לעשן, נשמעת מקלה של 100 גרזנים ההורסת את כל המכונות. לאחר מכן, יוצא המון גז מחניק לאזור שפוצע קלות את האלפים ופיצוץ נשמע וכדור אש מפוצץ את הגז, כל האלפים מתים וכל האזור נשרף. באותו רגע עולה לך הרעיון בקסם יעיל לרגע- שיגור. אתה משתגר ולוקח את כל החברים שלך לתוך הטירה. כל הזדים נכנסים לטירה וסוגרים את הדלת עם קרשי עץ, הזדים נכנסים לתוך הטירה עצמה ובתוך החדר יש מעט זדים דלת מוגנת וכמה חלונות.
    מה תעשה?
    ~איתי~
    אתה עוזר לזורו ופולט לו אנרגיה שחורה. האנרגיות מהאבן יוצאות ממך ופוגעות בזורו וככה הוא מתמלא אנרגיה ומעלה אש שחורה מכל הגוף שלו, הוא אומר לקריסטל: "it's over!" ושולח את היד לבטן של הקריסטל. היד שלו משתנה לצורת אגרוף והגוף שלו חוזר להיות רגיל אבל היד מתמלאת אנרגיה שחורה, הוא פוגע בקריסטל ועושה לו חור עצום- לאחר מכן קוצים שחורים יוצאים מכל היד שלו משפדים את כל שאר הקריסטל, הוא הופך לצל ונכנס באחד החורים של הקריסטל. הקריסטל מתרפא מן הסתם ונהיה כמו חדש, אבל הוא נהיה שחור ומוזר.
    הקריסטל אומר לך בקול אנושי: "זד עלוב, הפעלתי שיקוי שינוי צורה וככה נתת לגמד לפרוץ ליצור הכי חזק לזדים?, מרשים." זדים מתחילים לרדת באטרף במדרגות ואז הקריסטל מפוצץ ומפחלץ אותם. אתה קופץ עם החרב שלך והוא תופס אותך בלי להתאמץ וזורק אותך על הקיר...
    מה תעשה?
    *מצטער על התגובה החצי מושקעת*

~סימון~
    אתה בורח מהר מהצונאמי אבל כיוון החפרפרות הוא בכיוון הצונאמי. אתה לא מוותר ורץ בעקיף לתוך הבורות ובאמת זה מצליח לך- הצונאמי לא קרוב אליך. אתה נכנס לתוך חור החפרפרות ושומע את קול החפרפרות שמנסות להפיל את הבניין, אבל אתה מגלה שמשהו קרה לצונאמי והוא נכנס לתוך המחילה ומעלה אותה על גדותיה. החפרות מסתדרות עם זה ומתחילות לשחות כאילו לא קרה שום דבר אבל אתה עוד שנייה טובע. דרקון נופל מהשמיים וחוסם את המחילה שככה אתה לא יכול לברוח- רק אתה שם חנוק ומפוחד בעוד 2 חפרפרות הולכות לפתוח את היציאה. הם רואות אותך ועדיין ממשיכות כרגיל. הם חוזרות עם גופת הדרקון אבל אז עוד דרקון חוסם את הדרך. הם שמות את הדרקון השני בתוך המים כדי לעשות מחסום והמים נעצרים, ואז הם מתחילות להוציא ברק מהפה.
    מה תעשה?
    אאני משתמש על הדלת בקרן קרח ואז אני מצר את הפתחים של החלונות עם קרח ומבקש מכל כמה זדים לשמור על כל חלון ככה אני מחלק אותם עד שכולם מוכנים בעמדות איפה שאמרתי להם ואני מתדרך אותם שברגע שתוקפים אותם הם צריכים להשיב מלחמה ואז אני לוקח אחד מכל קבוצה שלא נראה לי חשוב ואני שם אותם ליד הדלת שישמרו וסבנתים אני בודק מה כל צריכה ואם אני יכול אני עוזר להם ומידי פעם אני נעצר ליד קבוצות שצריכות עזרה ועוזר להם להלחם

10. משתמש מנוסה
    ~איתי~
    אתה צועק לאמך: "תברחי!, תברחי!" אבל הגמד תופס אותה בחוזקה והיא לא מצליחה לברוח.
    אתה מנסה למצוא דרך מילוט אבל אז אתה נזכר בזה שהכלוב הזה הוא חלום שלך, ובכן הוא אמור לתפוס אנשים רעים ואין לך סיכוי להימלט משם. הוא אומר לך: "גיבור, מנסה לעצור את הדבר הרע?, אתה השפן ניסיונות הראשון שלי בהריגה דרך סיוט." הוא לוקח את הגרזן ומתחיל חתך בצוואר של אמך. היא מתחילה לצווח מכאב ואתה מרגיש כאילו החתך פוגע בך. הצווחות מייסרות אותך והגמד ממש מענה אותך.

מה תעשה?

~סימון~
    אתה מדבר אל החפרפרות ומנסה להציע ידידות. אתה רואה 2 גמדים מגיעים מקדימה ואומרים מהר: "להרוג אותו כמה שיותר מהר, הוא ימנע מאיתנו למוטט את הטירה!" ואז הם לובשים מגנים מיוחדים, והחפרות מוציאות מכת חשמל. המכה זורמת בכל המים ופוגעת בך קשות. אתה מתחיל להרגיש שאתה יותר ויותר חלש, וכוחות הכהן שלך יורדים.
    מה תעשה?

~לי ורון+קוסמו~
    קוסמו מפעיל קרח על הדלת וככה נועל אותה סופית. אתם (לי ורון) מנסים לפתוח את הדלת אבל קוסמו הודף אתכם. הוא מתחיל לנעול בעזרת קרח את הדלתות, ומתחיל לחלק חלקי צבא. לבסוף יש חלק לוחמים ששומרים את הדלת, ועוד חלק קשתים שמפוזרים ברחבי החדר. שני אלפים מגיעים ואחד הלוחמים מבשר את הבשורה, אחד האלפים אומר: "בואו אני יעזור לכם." והוא לוקח מזד רובה קשת עם מראה קטנה מלמטה. עוד זד שחש את עצמו עושה חור ענק בחלון, האלף עושה חור לחץ ואז המראה נפתחת. בנתיים הזד משגר ירייה ולא נשמע עוד. אתם רואים את קואברא פתאום מופיע ליד הקיר ותופס את הזד, הוא אומר לו: "שלא תחשוב על זה אפילו!" ותופס לו את הראש וזורק אותו מהחלון, עוד ברק טס והורג את הזד. קואברא מחזיר את החלון למצב הרגיל ונעלם.
    האלף מוסר לכם: "הקרב הוא כזה- דנג'ו, ראש מועצת השדים, האיש הכי חזק על פני האדמות, נגד אח שלו. לאח שלו קוראים כריסטופר והוא טוען שהוא יותר חזק מדנג'ו. דנג'ו זד וכריסטופר גמד.
    מה תעשו?

~כולם~
    תנסו לעשות תגובות מושקעות. קשה לי לעשות תגובות של 10 שורות לכל אחד שאתם מגיבים רק בשורה אחת, כי אם אתם מגיבים בשורה אחת יתכן שגם אני יחזיר יחס שווה לכמות הפעולות שלכם בשורה אחת (מזערית, 1.)

11. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ~לי ורון+קוסמו~
    קוסמו מפעיל קרח על הדלת וככה נועל אותה סופית. אתם (לי ורון) מנסים לפתוח את הדלת אבל קוסמו הודף אתכם. הוא מתחיל לנעול בעזרת קרח את הדלתות, ומתחיל לחלק חלקי צבא. לבסוף יש חלק לוחמים ששומרים את הדלת, ועוד חלק קשתים שמפוזרים ברחבי החדר. שני אלפים מגיעים ואחד הלוחמים מבשר את הבשורה, אחד האלפים אומר: "בואו אני יעזור לכם." והוא לוקח מזד רובה קשת עם מראה קטנה מלמטה. עוד זד שחש את עצמו עושה חור ענק בחלון, האלף עושה חור לחץ ואז המראה נפתחת. בנתיים הזד משגר ירייה ולא נשמע עוד. אתם רואים את קואברא פתאום מופיע ליד הקיר ותופס את הזד, הוא אומר לו: "שלא תחשוב על זה אפילו!" ותופס לו את הראש וזורק אותו מהחלון, עוד ברק טס והורג את הזד. קואברא מחזיר את החלון למצב הרגיל ונעלם.
    האלף מוסר לכם: "הקרב הוא כזה- דנג'ו, ראש מועצת השדים, האיש הכי חזק על פני האדמות, נגד אח שלו. לאח שלו קוראים כריסטופר והוא טוען שהוא יותר חזק מדנג'ו. דנג'ו זד וכריסטופר גמד.
    מה תעשו?

~כולם~
    תנסו לעשות תגובות מושקעות. קשה לי לעשות תגובות של 10 שורות לכל אחד שאתם מגיבים רק בשורה אחת, כי אם אתם מגיבים בשורה אחת יתכן שגם אני יחזיר יחס שווה לכמות הפעולות שלכם בשורה אחת (מזערית, 1.)
    אני ארד למטה והשתמש בהעלמות זיקית כדי להסתוות בשטח
    ואחשוב לעצמי שאני ארד למטה:"מעניין אם אני אפגש עם כריסטופר ואעזור לו להרוג את ראש מועצת השדים"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

12. משתמש מנוסה
    ~רון~
    אתה יורד למטה אבל אתה זז ובגלל זה אתה לא מצליח להשתמש בהעלמות זיקית, במדרגות דרכת על מלכודת והתגלגלת למטה. אתה מגיע לקומה של הערפדים ורואה הרבה גופות, בין אחת מהם אתה רואה את איתי מעולף. מהר מאוד אתה רואה שאין שום הבזק אור שיחתוך לך את הראש או את הקריסטל, דממה ושקט- טוב, לא להרבה זמן. חצי מהתקרה של הקומה מתפוצץ, אתה רואה את ארמגדו ועוד שלד נזרקים לרצפה בעוד גמד בגודל דיי גדול, שמן, שיש לו מטה וגם גרזן גדול- הגמד מאלפוי. יורה כדור אש כחול נגד ארמגדו ופוגע בו קשות, ואז הוא מזיז קצת את המטה וקרן אור חותכת משייפת לשלד את הראש. ארמגדו מנסה לנוס, אבל מעגל אש נמצא סביבו. הגמד מאלפוי אומר לך: "שלום ידידי, מה המצב?. לא פעם ולא פעם הרגתם אותי, אבל לא הבנתם שאני חוזר." והוא זורק עליך את הגרזן שבמזל עובר ליד האוזן שלך ולא חותך אותה.
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 01-25-2011 בשעה 12:22 AM

13. משתמש מנוסה
    ~רון~
    אתה יורד למטה אבל אתה זז ובגלל זה אתה לא מצליח להשתמש בהעלמות זיקית, במדרגות דרכת על מלכודת והתגלגלת למטה. אתה מגיע לקומה של הערפדים ורואה הרבה גופות, בין אחת מהם אתה רואה את איתי מעולף. מהר מאוד אתה רואה שאין שום הבזק אור שיחתוך לך את הראש או את הקריסטל, דממה ושקט- טוב, לא להרבה זמן. חצי מהתקרה של הקומה מתפוצץ, אתה רואה את ארמגדו ועוד שלד נזרקים לרצפה בעוד גמד בגודל דיי גדול, שמן, שיש לו מטה וגם גרזן גדול- הגמד מאלפוי. הוא יורה כדור אש כחול נגד ארמגדו ופוגע בו קשות, ואז הוא מזיז קצת את המטה וקרן אור חותכת משייפת לשלד את הראש. ארמגדו מנסה לנוס, אבל מעגל אש נמצא סביבו. הגמד מאלפוי אומר לך: "שלום ידידי, מה המצב?. לא פעם ולא פעם הרגתם אותי, אבל לא הבנתם שאני חוזר." והוא זורק עליך את הגרזן שבמזל עובר ליד האוזן שלך ולא חותך אותה.
    "תגיד לי מה אני עשיתי לך?"אומר לו ובאותו זמן אקח את הגרזן שכמעט חתך אותי.

14. משתמש מנוסה
    "אתה זד ואתה מפריע לי לכבוש את הטירה." הוא אומר לך בזעם. אתה לוקח את הגרזן שמאחוריך אבל אז הוא מוציא קרן כחולה שתופסת את הגרזן לפניך. הוא אומר: "ילד רע, אל תגנוב דברים של אחרים!" ואז אתה פשוט לא יכול ואתה חוטף את הגרזן. האש שמקיפה את ארמגדו מתחילה להסתובב סביבו ו3 זומבים קופצים על האש ונשרפים. הגמד מוציא גרזן חד עוד יותר ומוריד את הלהב הראשית, ככה שזה גם מטה וגם גרזן.
    הוא מתחיל עם המטה אז הוא זורק עליך את הגרזן, שגם הוא, מפספס. הוא מפעיל את המטה וקרן מאגית כחולה מחזירה את המטה לתוך הגרזן, הוא מתחיל לרוץ עליך עם התקפה

מה תעשה?

15. משתמש מנוסה
    "אתה זד ואתה מפריע לי לכבוש את הטירה." הוא אומר לך בזעם. אתה לוקח את הגרזן שמאחוריך אבל אז הוא מוציא קרן כחולה שתופסת את הגרזן לפניך. הוא אומר: "ילד רע, אל תגנוב דברים של אחרים!" ואז אתה פשוט לא יכול ואתה חוטף את הגרזן. האש שמקיפה את ארמגדו מתחילה להסתובב סביבו ו3 זומבים קופצים על האש ונשרפים. הגמד מוציא גרזן חד עוד יותר ומוריד את הלהב הראשית, ככה שזה גם מטה וגם גרזן.
    הוא מתחיל עם המטה אז הוא זורק עליך את הגרזן, שגם הוא, מפספס. הוא מפעיל את המטה וקרן מאגית כחולה מחזירה את המטה לתוך הגרזן, הוא מתחיל לרוץ עליך עם התקפה

מה תעשה?
    "אל תתעסק איתי!!!"אצעק אליו,אתחמק מהמתקפה,אוציא את הפיגיון שבתוך כיסי ואקפוץ אליו כדי לדקור אותו.

עמוד 11 מתוך 17 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •