[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
כוח-2~ארמגדו~
אתה אומר לשד שלא ואתה מבקש פריט קסם. הוא עונה לך: "אתה לא מבין, אני שליח, אני לא מוכר בשוק!" הוא מחורר את התקרה בעזרת קרן אש וזורק אותך למעלה ואז סוגר שוב את הלבנים. אתה נמצא בגג של בניין ואתה רואה שבקומה שמתחת עומד גמד ששותה שיקוי ואז הופך לזורו. הגמד מפעיל מסע צללים וטס לתוך החדר שבו היה את מסיבת הערפדים. אתה שומע דלת נשברת ואז נטרקת.
מה תעשה?
כוח סבל-10
זריזות-12
חוכמה-23
תבונה-15
כריזמה-10
אני הולך לכיוון המקום כדי לראות מה קורה שם (מצטער אין לי כלכך מה להגיב...)
רק בשביל שתהיה מאושר.
שם משתמש: The Mad Hatter.
שם במשחק: שיר.
מקצוע: נקרופיל.. א.. נקרומנסר. :ם
דרגת קסם: 2
כוח קסם: 2
הגנה: 1
נשק: מטה.
ידיעות לחימה עם נשק: מטה.
חיים:
שריון: שריון גולגלות.
דרגת שיריון: 2.
קסמים: *חרב פנימית - הוצאת חרב העשויה מאגיה אפלה. כאשר המשתמש דוקר בעזרתה את האויב, החרב גורמת לנזק גדול באיבריו הפנימיים. האויב מתפרפר מכאבים ואף עלול למות.
*מגן שלדים - יצירת מגן העשוי משלדים היוצאים מן האדמה, אשר מגנים על המשתמש מפני התקפות האויבים.
*נשיפת עפר - המשתמש מחזיק בשק קטן המכיל בתוכו עפר מקולל מהמתים. נשיפת העפר המקולל חונקת את האויבים. (עלולה לחנוק גם את חברי הצוות אם לא יזהרו)
מראה: בדומה למראם של זדים, שיר נראית כמו בת אנוש עם קרניים גדולות הבוקעות ממצחה ועיניים אדומות כליל, ללא אישון. זנב גדול יוצא מתחתית גבה, עורה בז' בהיר ונוטה לגוון אדמדם. שיערה השחור חלק וארוך. היא גבוהה, אישה יפה וגופה חטוב. לובשת בגדים חושפניים בצבעי שחור ואדום, ומעל קפוטה (מעין מעיל ארוך דמוי גלימה) בצבע שחור. נועלת מגפיים ארוכים שגם הם בצבע שחור. על החגורה שלה מוצמד שק קטן המכיל עפר מתים.
רקע:
גזע: זד
ציוד+נשקים:
קסמים\מהלכים:
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
טוב שיר, את רשומה
רק שאלה, רוצה להיות אלפית?
אני לא בטוח שאם את תהיי זדית זה יעזור לך- כמובן שהיה לך יכולות של זדיות.. אבל תגובות הקבוצה לא היו טובות
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
את תצורפי לתגובה של סטיבן, כאשר סטיבן יגיב לאחר מכן אני יגיב.
כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
ננעל ע"פ בקשת הפותח.
הסיבה:
חוסר זמן למשחק.
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
~רון~
אתה מתעצבן על הגמד מאלפוי ומנסה להתחמק-אתה קופץ גבוה. הוא מפספס לך את הגוף אבל הלהב שלו טסה, פוגעת לך בפגיון ומעיפה אותו על הרצפה. הוא משתמש שוב במטה שלו והלהב חוזרת לתוך המטה. הוא משיב לך: "אתה לא חושב שתנצח אותי אה?" הוא מביט בך מבט מצחיק ואז מוציא שעון חול קטן. ברגע זה קלשון שטני פוגע לו בגב והוא מתרסק על הרצפה. הוא נעלם לאט לאט ואומר לך: "שעת הדין עכשיו, שהזמן יגמר הטירה תתפוצץ!" והוא נעלם נוספית. אתה רואה מאחוריו את קואברא מזיע מתוך קרב והולך למקום שבו נמצא השעון, לוקח אותו, ומתעלף על הרצפה.
מה תעשה?
~קוסמו~
אתה שואל את האלף אם יש לו עוד מידע. הוא מסתכל עליך במבט קודר ואומר: "אני לא יודע את קורות חייו של כריסטופר, אבל אני יודע שהוא מעוד מסוכן, ואסור להתקרב אליו מרדיוס של 4000 קילומטרים מרובעים. המרחק הזה הוא בערך מרחק הליכה של 30 שנות ירח ו-3 שמשות. לא הייתי מציע לך ללכת למעל השמש השלישית למחצה בין הירח השמיני בסיבובי אסרודא. הוא גר קצת למעלה ושם קורות כל תאונות התעופה בגלל דברים שהוא עושה. היחידים שעוברים שם הם הגמדים על הדרקונים שלהם וככה הם יכולים לשלוט על כל הארץ העליונה עד בערך לגובה של ארץ מארש. ואני חושב שעניתי לך על השאלה, אתה צריך רק לשמור על הדלתות אבל בכיף הייתי מציע לך לסגת לפני שהוא מפעיל עליך קרן מוות, או פירור, או הפיכת בשר לאבן." האלף ממשיך להסתכל על הקרב ומתחיל לדבר עם המראה. המראה מראה לו כמה חזיתות קרב ובסוף נהפכת לשחורה וחוזרת לתוך הרובה קשת.
--
אתה לא צריך לדעת על מה האלף מדבר- זה דברים שהדמות שלך מכירה, אבל בשום חלק מהמשחק לא היה בהם שימוש או צורך בהם.
~לי~
תתקן בבקשה את התגובה. אם אתה רק תדבר אל כריסטופר או תפתח את השער לא רק שהזדים יהרגו אותך, אלא גם כריסטופר ישגר עליך מספר לא קטן של כשפים..
~ארמגדו~
אתה פותח את הדלת מהר ורואה חדר חשוך וריק. קול אומר: "איחרת את המועד, איחרת את המועד." וכל הצללים מתחילים לזוז במהירות בחדר וכל החדר מתחיל להיבלע בתוך עצמו. פה גדול מלא שיניים מגיע ואתה גם נשאב לתוכו, אתה מגיע לעולם המתים. זומבים ושלדים הולכים חמושים ונמצאים הרבה בתים. שטנים צעירים (בני 100) משחקים עם החברים שלהם וגם כמה דרקוליצ'ים מעופפים באוויר, שעליהם איזה ליץ' אחד שקופץ מהם כדי ללכת לשוק השחור (שבעולמם, נקרא השוק הרגיל) כמה אנשים שאתה מכיר מסתובבים שם וגם הולכים לשוק. מדי פעם מופיע ענן שבו נקרומנסר צריך איזה עצה או רעיון ושלדים עונים לו על הכל. רוחות רפאים מסתובבות ומבהילות אנשים ואנשי- דלעת מעופפים באזור עם ילדיהם כדי ללכת לביתם. ועוד כל מיני יצורים שאתה מכיר הולכים ברחובות וכנראה שעולם המתים נראה מקום מוצלח. בסוף יש דלת שכתוב בה: "חזרה לעולם החיים." ולשם נכנסים רק כמה נקרומנסרים כל כמה דקות. רוח רפאים מפחידה אותך ואז בורחת. כל עולם המתים נפתח לפניך.
מה תעשה?
~סטיבן~
מפני שפרשת מהפורום אתה מוקפא מהמשחק.
~שיר~
הדמות שלך היא דמות לוחמת בקרב. נכנסת לתוך החדר שבו לי וקוסמו נמצאים ועכשיו המטרה שלך זה לשכנע אותם שתצטרפי אליהם..
~סימון~
אתה מרים ידיים וככה מכת הברק נפסקת. שני החפרפרות לוקחות אותך וזורקות אותך מהמערה. הם הולכות איתך ותופסות לך את הראש, ועם זאת אתה מתעלף. שאתה מתעורר בכלוב גדול ללא נשק, אלא רק עם בגדים פשוטים וגם הקסמים שלך לא עובדים. שני גמדים הולכים באזור ואתה רואה ששעת לילה. הגמדים מדליקים מדורה שמגיעה לגובה 4 מטרים, ושם אתה רואה שיש עמם עוד בערך 200 אוהלים, שנפרשים למשך 2 קילומטרים. לידך נמצאים עוד שרשרת כלובים שאיתם זדים ואלפים שגם נחטפו מהמלחמה, שנראים מורעבים. שני הגמדים הולכים אל כולם ונותנים להם סטייק- חצי מהאלפים צמחוניים ולא נוגעים בסטייק. אחרי שהגמד שם לך את הסטייק אתה מתחיל להירדם כליל, אבל הסטייק משאיר אותך ער.
מה תעשה?
~איתי~
על פי בקשתך, אני יגיב לך בראשון.
~זורו~
אתה קופץ במהירות מן הבעיטה אבל הדף מעיף אותך על הרצפה. אתה נשאר יהיר וקם בקפיצה בעוד אתה משגר כמה שוריקנים. הוא קופץ מהר לאוויר ועם הרגל שלו בועט בשוריקנים ומרסק אותם, וככה הולכים לך 20 שורקינים מתוך ה100. הוא נוחת בסלטה אחורית מאחורי חומת אבן ושם הוא מתחבא. אתה נאלץ לא להשאר חשוף בקרב ולכן גם אתה נופל בסלטה אחורית מאחורי קיר אבן גדול. אתה מתחיל להוציא צללים כדי לעשות גשם מחטים גדול, אתה שואב, שואב, שואב, שואב שואב, עד שאתה שומע קול: "שלא תחשוב על זה אפילו!" ודרקון שחור יוצא מהיד של זורו, שואב את כל הצללים וכמעט מפוצץ את הקיר שלך. הוא אומר: "הרעיון יפה, אבל אני יכול למנוע אותו. בגלל שאתה הגלגול הבא שלי אז אתה מקבל חלק מכוחותיי המקוריים, וחלק מהגנים שלי רק בצורה שונה. אתה קיבלת את כוחות הגנבות שלי אבל לא קיבלת את כוחות לוחם הצללים שלי. כל צל שתשגר עלי ישבר מהר מאוד בגלל כוחותיי, רוצה להמשיך לנסות?" הוא צוחק וזורק בומרנג שטס אליך, שכנראה שזה המהלך הכי נכון לקרב שאי אפשר לצאת מחומת אבן בגודל 2 מטרים אחרת משהו יהרוג אותך.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)