Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 17 ראשוןראשון ... 21011121314 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 248
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי עשהאל ברוריה צפה בהודעה

~לי ורון+קוסמו~
    קוסמו מפעיל קרח על הדלת וככה נועל אותה סופית. אתם (לי ורון) מנסים לפתוח את הדלת אבל קוסמו הודף אתכם. הוא מתחיל לנעול בעזרת קרח את הדלתות, ומתחיל לחלק חלקי צבא. לבסוף יש חלק לוחמים ששומרים את הדלת, ועוד חלק קשתים שמפוזרים ברחבי החדר. שני אלפים מגיעים ואחד הלוחמים מבשר את הבשורה, אחד האלפים אומר: "בואו אני יעזור לכם." והוא לוקח מזד רובה קשת עם מראה קטנה מלמטה. עוד זד שחש את עצמו עושה חור ענק בחלון, האלף עושה חור לחץ ואז המראה נפתחת. בנתיים הזד משגר ירייה ולא נשמע עוד. אתם רואים את קואברא פתאום מופיע ליד הקיר ותופס את הזד, הוא אומר לו: "שלא תחשוב על זה אפילו!" ותופס לו את הראש וזורק אותו מהחלון, עוד ברק טס והורג את הזד. קואברא מחזיר את החלון למצב הרגיל ונעלם.
    האלף מוסר לכם: "הקרב הוא כזה- דנג'ו, ראש מועצת השדים, האיש הכי חזק על פני האדמות, נגד אח שלו. לאח שלו קוראים כריסטופר והוא טוען שהוא יותר חזק מדנג'ו. דנג'ו זד וכריסטופר גמד.
    מה תעשו?

~כולם~
    תנסו לעשות תגובות מושקעות. קשה לי לעשות תגובות של 10 שורות לכל אחד שאתם מגיבים רק בשורה אחת, כי אם אתם מגיבים בשורה אחת יתכן שגם אני יחזיר יחס שווה לכמות הפעולות שלכם בשורה אחת (מזערית, 1.)
    אני אומר לאלף"אוי נו ברור שכריסטרופר ינצח את אח שלו.קדיחמה קריסטופר נצח את אחיך.". אני עושה כמה צעדים אחרוה ואז אומר לכריסטופר"כריסטופר צא החוצה אני רוצה לפגוש אותך"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ~ארמגדו~
    אתה אומר לשד שלא ואתה מבקש פריט קסם. הוא עונה לך: "אתה לא מבין, אני שליח, אני לא מוכר בשוק!" הוא מחורר את התקרה בעזרת קרן אש וזורק אותך למעלה ואז סוגר שוב את הלבנים. אתה נמצא בגג של בניין ואתה רואה שבקומה שמתחת עומד גמד ששותה שיקוי ואז הופך לזורו. הגמד מפעיל מסע צללים וטס לתוך החדר שבו היה את מסיבת הערפדים. אתה שומע דלת נשברת ואז נטרקת.

מה תעשה?
    כוח-2
    כוח סבל-10
    זריזות-12
    חוכמה-23
    תבונה-15
    כריזמה-10

אני הולך לכיוון המקום כדי לראות מה קורה שם (מצטער אין לי כלכך מה להגיב...)

3. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    מה תעשה?

~סימון~
    אתה מדבר אל החפרפרות ומנסה להציע ידידות. אתה רואה 2 גמדים מגיעים מקדימה ואומרים מהר: "להרוג אותו כמה שיותר מהר, הוא ימנע מאיתנו למוטט את הטירה!" ואז הם לובשים מגנים מיוחדים, והחפרות מוציאות מכת חשמל. המכה זורמת בכל המים ופוגעת בך קשות. אתה מתחיל להרגיש שאתה יותר ויותר חלש, וכוחות הכהן שלך יורדים.
    מה תעשה?
    \
    'הדרך החידה שלי להתחזק זה להגיע למנוחה' אני חושב ואומר "אוקי תפסתם אותי!" ואני נותן להם לקחת אותי לכלא שם הוכל לספוג כח ואולי אז הוכל להשתחרר.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

4. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    ~איתי~
    אתה צועק לאמך: "תברחי!, תברחי!" אבל הגמד תופס אותה בחוזקה והיא לא מצליחה לברוח.
    אתה מנסה למצוא דרך מילוט אבל אז אתה נזכר בזה שהכלוב הזה הוא חלום שלך, ובכן הוא אמור לתפוס אנשים רעים ואין לך סיכוי להימלט משם. הוא אומר לך: "גיבור, מנסה לעצור את הדבר הרע?, אתה השפן ניסיונות הראשון שלי בהריגה דרך סיוט." הוא לוקח את הגרזן ומתחיל חתך בצוואר של אמך. היא מתחילה לצווח מכאב ואתה מרגיש כאילו החתך פוגע בך. הצווחות מייסרות אותך והגמד ממש מענה אותך.

מה תעשה?

~סימון~
    אתה מדבר אל החפרפרות ומנסה להציע ידידות. אתה רואה 2 גמדים מגיעים מקדימה ואומרים מהר: "להרוג אותו כמה שיותר מהר, הוא ימנע מאיתנו למוטט את הטירה!" ואז הם לובשים מגנים מיוחדים, והחפרות מוציאות מכת חשמל. המכה זורמת בכל המים ופוגעת בך קשות. אתה מתחיל להרגיש שאתה יותר ויותר חלש, וכוחות הכהן שלך יורדים.
    מה תעשה?

~לי ורון+קוסמו~
    קוסמו מפעיל קרח על הדלת וככה נועל אותה סופית. אתם (לי ורון) מנסים לפתוח את הדלת אבל קוסמו הודף אתכם. הוא מתחיל לנעול בעזרת קרח את הדלתות, ומתחיל לחלק חלקי צבא. לבסוף יש חלק לוחמים ששומרים את הדלת, ועוד חלק קשתים שמפוזרים ברחבי החדר. שני אלפים מגיעים ואחד הלוחמים מבשר את הבשורה, אחד האלפים אומר: "בואו אני יעזור לכם." והוא לוקח מזד רובה קשת עם מראה קטנה מלמטה. עוד זד שחש את עצמו עושה חור ענק בחלון, האלף עושה חור לחץ ואז המראה נפתחת. בנתיים הזד משגר ירייה ולא נשמע עוד. אתם רואים את קואברא פתאום מופיע ליד הקיר ותופס את הזד, הוא אומר לו: "שלא תחשוב על זה אפילו!" ותופס לו את הראש וזורק אותו מהחלון, עוד ברק טס והורג את הזד. קואברא מחזיר את החלון למצב הרגיל ונעלם.
    האלף מוסר לכם: "הקרב הוא כזה- דנג'ו, ראש מועצת השדים, האיש הכי חזק על פני האדמות, נגד אח שלו. לאח שלו קוראים כריסטופר והוא טוען שהוא יותר חזק מדנג'ו. דנג'ו זד וכריסטופר גמד.
    מה תעשו?

~כולם~
    תנסו לעשות תגובות מושקעות. קשה לי לעשות תגובות של 10 שורות לכל אחד שאתם מגיבים רק בשורה אחת, כי אם אתם מגיבים בשורה אחת יתכן שגם אני יחזיר יחס שווה לכמות הפעולות שלכם בשורה אחת (מזערית, 1.)
    אני אשאל את האלף אם יש לו יותר פרטים לספר לי על כריסטופר ואם הוא חושב שיש משהו שאני יכול לעשות לבנתים חוץ מלשמור על הדלתות והחלונות

5. משתמש סופר ספאמר
    ~איתי~
    אתה צועק לאמך: "תברחי!, תברחי!" אבל הגמד תופס אותה בחוזקה והיא לא מצליחה לברוח.
    אתה מנסה למצוא דרך מילוט אבל אז אתה נזכר בזה שהכלוב הזה הוא חלום שלך, ובכן הוא אמור לתפוס אנשים רעים ואין לך סיכוי להימלט משם. הוא אומר לך: "גיבור, מנסה לעצור את הדבר הרע?, אתה השפן ניסיונות הראשון שלי בהריגה דרך סיוט." הוא לוקח את הגרזן ומתחיל חתך בצוואר של אמך. היא מתחילה לצווח מכאב ואתה מרגיש כאילו החתך פוגע בך. הצווחות מייסרות אותך והגמד ממש מענה אותך.

מה תעשה?

~סימון~
    מה תעשה?

~לי ורון+קוסמו~
    מה תעשו?

~כולם~
    אני חושב מה אני יכול לעשות כדי להישתחרר ואני אומר ''יש מצאתי'' ואני לוקח את החרב הקטנה שלי ותוקע אותה בשוק שלי ואומר ''הכאב של הדקירה ישחרר אותי מהסיוט הזה '' ואחרי זה אני תוקף את הגמד עם החרב הארוכה שלי

6. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    רק בשביל שתהיה מאושר.

שם משתמש: The Mad Hatter.
    שם במשחק: שיר.
    מקצוע: נקרופיל.. א.. נקרומנסר. :ם
    דרגת קסם: 2
    כוח קסם: 2
    הגנה: 1
    נשק: מטה.
    ידיעות לחימה עם נשק: מטה.
    חיים:
    שריון: שריון גולגלות.
    דרגת שיריון: 2.
    קסמים: *חרב פנימית - הוצאת חרב העשויה מאגיה אפלה. כאשר המשתמש דוקר בעזרתה את האויב, החרב גורמת לנזק גדול באיבריו הפנימיים. האויב מתפרפר מכאבים ואף עלול למות.
    *מגן שלדים - יצירת מגן העשוי משלדים היוצאים מן האדמה, אשר מגנים על המשתמש מפני התקפות האויבים.
    *נשיפת עפר - המשתמש מחזיק בשק קטן המכיל בתוכו עפר מקולל מהמתים. נשיפת העפר המקולל חונקת את האויבים. (עלולה לחנוק גם את חברי הצוות אם לא יזהרו)
    מראה: בדומה למראם של זדים, שיר נראית כמו בת אנוש עם קרניים גדולות הבוקעות ממצחה ועיניים אדומות כליל, ללא אישון. זנב גדול יוצא מתחתית גבה, עורה בז' בהיר ונוטה לגוון אדמדם. שיערה השחור חלק וארוך. היא גבוהה, אישה יפה וגופה חטוב. לובשת בגדים חושפניים בצבעי שחור ואדום, ומעל קפוטה (מעין מעיל ארוך דמוי גלימה) בצבע שחור. נועלת מגפיים ארוכים שגם הם בצבע שחור. על החגורה שלה מוצמד שק קטן המכיל עפר מתים.
    רקע:
    גזע: זד
    ציוד+נשקים:
    קסמים\מהלכים:

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

7. משתמש מנוסה
    טוב שיר, את רשומה
    רק שאלה, רוצה להיות אלפית?
    אני לא בטוח שאם את תהיי זדית זה יעזור לך- כמובן שהיה לך יכולות של זדיות.. אבל תגובות הקבוצה לא היו טובות

8. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    טוב שיר, את רשומה
    רק שאלה, רוצה להיות אלפית?
    אני לא בטוח שאם את תהיי זדית זה יעזור לך- כמובן שהיה לך יכולות של זדיות.. אבל תגובות הקבוצה לא היו טובות
    אני רוצה להיות אלפית עם יכולות של זדים. :ם
    מה עכשיו? מתי אני מתחילה?

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

9. משתמש מנוסה
    את תצורפי לתגובה של סטיבן, כאשר סטיבן יגיב לאחר מכן אני יגיב.

10. מורחקים
    שם: אופיר
    ~זורו~
    אתה מתלהב מהגלגול הקודם שלך ואומר לו שאתה מעריץ שלו כי הוא מגניב.
    הוא מעלה גיחוך קטן ואז משגר מהכיס שלו (לא ידוע לך איך) פגיון חרב. הפגיון טס לידך ופוגע באבן של החומה בדיוק מושלם שלא יתואר, זה עומד בצורה יציבה וכתוב שם: "זורו רורונואה אראבאסטה" עם רקע שחור גהינום.
    אתה מתחיל בצל מאיים לקרב והוא מבין שעשית את המהלך שלך. הוא קופץ לאוויר בסיבוב ואז מתחיל גל שוריקנים קטנים על כל האזור, אבל החומה שלידך הודפת את זה. הוא ממשיך בקרב בעודו מוציא חרב ארוכה וקטנה (חרב יפנית כזאת) ואז זורק פצצת עשן על הרצפה- אתה לא רואה אותו. אתה רואה דרך העשן אותו רץ אבל אז הוא מפתיע אותך מלמעלה עם סלטה ובעיטה, העשן מתפוגג ואתה רואה בובה שנעה עם רוח.
    הבעיטה עומדת לפרק לך את הפרצוף כי אתה רואה שיש לו מגפי ברזל ענקיות עם קוצים.
    מה תעשה?
    "מה לעזאז..." אומר במהירות ואקפוץ הצידה. "אהה ככה?" אומר בהתגרות, אקפוץ לגובה ואתחיל לזרוק עליו שוריקאנים. בזמן שאני מסיח את דעתו עם השוריקאנים אתחיל ליצור גשם עצום (בכל מובן המילה) של מחטים, בלי מחשה של כמה כוח זה יגרע מגופי. "die, Now!" אצעק בכוח ואשגר את הכל.

11. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    ~סטיבן~
    אתה מסתכל על כריסטופר בזעם ושולח עליו בועה בוערת. הבועה בוערת טסה לעבר כריסטופר אבל הזרגמוט חוסם את הכדור ואתה ממשיך בקללה נגד כריסטופר, אתה רואה זד שפותח חלון ומוציא רובה קשת משובח וחצים שגם נראים מאוד טובים. הפגאסוס אומר לך: "שלא תחשוב שאני מדבר באנושית, אבל היצור בעל קרניים מוסר לך שכריסטופר הוא אחיו של 'דנג'ו' ראש מועצת השדים, והוא מושיע הגמדים ועכשיו עדיף שהוא יהרוג אותך מאשר שתמות מזעמו של כריסטופר. איזה טעות" וחץ טס לך לראש אבל הקרן שלך שוברת את החץ. אתה קופץ בבהלה לכיוון הזד ובמקום קללה יוצא לך עליו מכת ברק, הזד מתחשמל עד מוות ונופל מהחלון עד האדמה-אין סיכוי שהוא שרד. אתה רואה שכריסטופר מגיע לדלת של הזדים אבל הוא בדיון איך לשבור אותה, אבל אז ברק שחור נופל לו עם מכה לראש ואתה רואה כי זהו דנג'ו. הם מתחילים שיחה: "שלום אחי דנג'ו, זה שאבא שלך היה זד מזוהם לא אומר שאתה צריך להרוס לי את התוכנית!, גנב אחד."
    "לא, אמא שלך הייתה גמדית נמוכה. לקחתי את השלל כי ידעתי שהיא בוגדנית!"
    "אמא שלי נמוכה?!, דבר בשם אבא שלך"
    ואז דנג'ו שולף את החרב שלו ומיישר אותה, וכריסטופר לוקח את המטה שלו והופך אותו לגרזן חד- הקרב ביניהם התחיל.

מה תעשה?
    *למדת מכת ברק*
    "תפסיקו את הקרב הז תיכף ומיד, אתם אחים" אצעק לעברם ואשגר מכת ברק נוספת בדיוק ביניהם.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

12. משתמש מנוסה
    ננעל ע"פ בקשת הפותח.

הסיבה:
    חוסר זמן למשחק.
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

13. משתמש ספאמר
    נפתח לבקשת הפותח.

14. משתמש מנוסה
    ~רון~
    אתה מתעצבן על הגמד מאלפוי ומנסה להתחמק-אתה קופץ גבוה. הוא מפספס לך את הגוף אבל הלהב שלו טסה, פוגעת לך בפגיון ומעיפה אותו על הרצפה. הוא משתמש שוב במטה שלו והלהב חוזרת לתוך המטה. הוא משיב לך: "אתה לא חושב שתנצח אותי אה?" הוא מביט בך מבט מצחיק ואז מוציא שעון חול קטן. ברגע זה קלשון שטני פוגע לו בגב והוא מתרסק על הרצפה. הוא נעלם לאט לאט ואומר לך: "שעת הדין עכשיו, שהזמן יגמר הטירה תתפוצץ!" והוא נעלם נוספית. אתה רואה מאחוריו את קואברא מזיע מתוך קרב והולך למקום שבו נמצא השעון, לוקח אותו, ומתעלף על הרצפה.
    מה תעשה?

~קוסמו~
    אתה שואל את האלף אם יש לו עוד מידע. הוא מסתכל עליך במבט קודר ואומר: "אני לא יודע את קורות חייו של כריסטופר, אבל אני יודע שהוא מעוד מסוכן, ואסור להתקרב אליו מרדיוס של 4000 קילומטרים מרובעים. המרחק הזה הוא בערך מרחק הליכה של 30 שנות ירח ו-3 שמשות. לא הייתי מציע לך ללכת למעל השמש השלישית למחצה בין הירח השמיני בסיבובי אסרודא. הוא גר קצת למעלה ושם קורות כל תאונות התעופה בגלל דברים שהוא עושה. היחידים שעוברים שם הם הגמדים על הדרקונים שלהם וככה הם יכולים לשלוט על כל הארץ העליונה עד בערך לגובה של ארץ מארש. ואני חושב שעניתי לך על השאלה, אתה צריך רק לשמור על הדלתות אבל בכיף הייתי מציע לך לסגת לפני שהוא מפעיל עליך קרן מוות, או פירור, או הפיכת בשר לאבן." האלף ממשיך להסתכל על הקרב ומתחיל לדבר עם המראה. המראה מראה לו כמה חזיתות קרב ובסוף נהפכת לשחורה וחוזרת לתוך הרובה קשת.
    --
    אתה לא צריך לדעת על מה האלף מדבר- זה דברים שהדמות שלך מכירה, אבל בשום חלק מהמשחק לא היה בהם שימוש או צורך בהם.

~לי~
    תתקן בבקשה את התגובה. אם אתה רק תדבר אל כריסטופר או תפתח את השער לא רק שהזדים יהרגו אותך, אלא גם כריסטופר ישגר עליך מספר לא קטן של כשפים..

~ארמגדו~
    אתה פותח את הדלת מהר ורואה חדר חשוך וריק. קול אומר: "איחרת את המועד, איחרת את המועד." וכל הצללים מתחילים לזוז במהירות בחדר וכל החדר מתחיל להיבלע בתוך עצמו. פה גדול מלא שיניים מגיע ואתה גם נשאב לתוכו, אתה מגיע לעולם המתים. זומבים ושלדים הולכים חמושים ונמצאים הרבה בתים. שטנים צעירים (בני 100) משחקים עם החברים שלהם וגם כמה דרקוליצ'ים מעופפים באוויר, שעליהם איזה ליץ' אחד שקופץ מהם כדי ללכת לשוק השחור (שבעולמם, נקרא השוק הרגיל) כמה אנשים שאתה מכיר מסתובבים שם וגם הולכים לשוק. מדי פעם מופיע ענן שבו נקרומנסר צריך איזה עצה או רעיון ושלדים עונים לו על הכל. רוחות רפאים מסתובבות ומבהילות אנשים ואנשי- דלעת מעופפים באזור עם ילדיהם כדי ללכת לביתם. ועוד כל מיני יצורים שאתה מכיר הולכים ברחובות וכנראה שעולם המתים נראה מקום מוצלח. בסוף יש דלת שכתוב בה: "חזרה לעולם החיים." ולשם נכנסים רק כמה נקרומנסרים כל כמה דקות. רוח רפאים מפחידה אותך ואז בורחת. כל עולם המתים נפתח לפניך.
    מה תעשה?

~סטיבן~
    מפני שפרשת מהפורום אתה מוקפא מהמשחק.

~שיר~
    הדמות שלך היא דמות לוחמת בקרב. נכנסת לתוך החדר שבו לי וקוסמו נמצאים ועכשיו המטרה שלך זה לשכנע אותם שתצטרפי אליהם..

~סימון~
    אתה מרים ידיים וככה מכת הברק נפסקת. שני החפרפרות לוקחות אותך וזורקות אותך מהמערה. הם הולכות איתך ותופסות לך את הראש, ועם זאת אתה מתעלף. שאתה מתעורר בכלוב גדול ללא נשק, אלא רק עם בגדים פשוטים וגם הקסמים שלך לא עובדים. שני גמדים הולכים באזור ואתה רואה ששעת לילה. הגמדים מדליקים מדורה שמגיעה לגובה 4 מטרים, ושם אתה רואה שיש עמם עוד בערך 200 אוהלים, שנפרשים למשך 2 קילומטרים. לידך נמצאים עוד שרשרת כלובים שאיתם זדים ואלפים שגם נחטפו מהמלחמה, שנראים מורעבים. שני הגמדים הולכים אל כולם ונותנים להם סטייק- חצי מהאלפים צמחוניים ולא נוגעים בסטייק. אחרי שהגמד שם לך את הסטייק אתה מתחיל להירדם כליל, אבל הסטייק משאיר אותך ער.

מה תעשה?

~איתי~
    על פי בקשתך, אני יגיב לך בראשון.

~זורו~
    אתה קופץ במהירות מן הבעיטה אבל הדף מעיף אותך על הרצפה. אתה נשאר יהיר וקם בקפיצה בעוד אתה משגר כמה שוריקנים. הוא קופץ מהר לאוויר ועם הרגל שלו בועט בשוריקנים ומרסק אותם, וככה הולכים לך 20 שורקינים מתוך ה100. הוא נוחת בסלטה אחורית מאחורי חומת אבן ושם הוא מתחבא. אתה נאלץ לא להשאר חשוף בקרב ולכן גם אתה נופל בסלטה אחורית מאחורי קיר אבן גדול. אתה מתחיל להוציא צללים כדי לעשות גשם מחטים גדול, אתה שואב, שואב, שואב, שואב שואב, עד שאתה שומע קול: "שלא תחשוב על זה אפילו!" ודרקון שחור יוצא מהיד של זורו, שואב את כל הצללים וכמעט מפוצץ את הקיר שלך. הוא אומר: "הרעיון יפה, אבל אני יכול למנוע אותו. בגלל שאתה הגלגול הבא שלי אז אתה מקבל חלק מכוחותיי המקוריים, וחלק מהגנים שלי רק בצורה שונה. אתה קיבלת את כוחות הגנבות שלי אבל לא קיבלת את כוחות לוחם הצללים שלי. כל צל שתשגר עלי ישבר מהר מאוד בגלל כוחותיי, רוצה להמשיך לנסות?" הוא צוחק וזורק בומרנג שטס אליך, שכנראה שזה המהלך הכי נכון לקרב שאי אפשר לצאת מחומת אבן בגודל 2 מטרים אחרת משהו יהרוג אותך.
    מה תעשה?

15. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי the new nilasak צפה בהודעה
    ~רון~
    אתה מתעצבן על הגמד מאלפוי ומנסה להתחמק-אתה קופץ גבוה. הוא מפספס לך את הגוף אבל הלהב שלו טסה, פוגעת לך בפגיון ומעיפה אותו על הרצפה. הוא משתמש שוב במטה שלו והלהב חוזרת לתוך המטה. הוא משיב לך: "אתה לא חושב שתנצח אותי אה?" הוא מביט בך מבט מצחיק ואז מוציא שעון חול קטן. ברגע זה קלשון שטני פוגע לו בגב והוא מתרסק על הרצפה. הוא נעלם לאט לאט ואומר לך: "שעת הדין עכשיו, שהזמן יגמר הטירה תתפוצץ!" והוא נעלם נוספית. אתה רואה מאחוריו את קואברא מזיע מתוך קרב והולך למקום שבו נמצא השעון, לוקח אותו, ומתעלף על הרצפה.
    מה תעשה?

[/COLOR]
    אני אלך לקחת את הפיגיון שלי בשקט,אלך אל קואברא ואדקור אותו באזור הלב.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

עמוד 12 מתוך 17 ראשוןראשון ... 21011121314 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •