Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 17 ראשוןראשון ... 31112131415 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 248
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ~לי ורון+קוסמו~
    קוסמו מפעיל קרח על הדלת וככה נועל אותה סופית. אתם (לי ורון) מנסים לפתוח את הדלת אבל קוסמו הודף אתכם. הוא מתחיל לנעול בעזרת קרח את הדלתות, ומתחיל לחלק חלקי צבא. לבסוף יש חלק לוחמים ששומרים את הדלת, ועוד חלק קשתים שמפוזרים ברחבי החדר. שני אלפים מגיעים ואחד הלוחמים מבשר את הבשורה, אחד האלפים אומר: "בואו אני יעזור לכם." והוא לוקח מזד רובה קשת עם מראה קטנה מלמטה. עוד זד שחש את עצמו עושה חור ענק בחלון, האלף עושה חור לחץ ואז המראה נפתחת. בנתיים הזד משגר ירייה ולא נשמע עוד. אתם רואים את קואברא פתאום מופיע ליד הקיר ותופס את הזד, הוא אומר לו: "שלא תחשוב על זה אפילו!" ותופס לו את הראש וזורק אותו מהחלון, עוד ברק טס והורג את הזד. קואברא מחזיר את החלון למצב הרגיל ונעלם.
    האלף מוסר לכם: "הקרב הוא כזה- דנג'ו, ראש מועצת השדים, האיש הכי חזק על פני האדמות, נגד אח שלו. לאח שלו קוראים כריסטופר והוא טוען שהוא יותר חזק מדנג'ו. דנג'ו זד וכריסטופר גמד.
    מה תעשו?
    אני אומר לאלף"על מי אתה מהמר שינצח בקרב הזה דנג'ו או האחיו הגמד.אני מהמר על דנג'ו בגלל שהוא זד.אז על מי אתה מהמר.?" אני צופה בקרבשלהם ומחכה לתשובת האלף
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. מורחקים
    שם: אופיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי the new nilasak צפה בהודעה
    ~זורו~
    אתה קופץ במהירות מן הבעיטה אבל הדף מעיף אותך על הרצפה. אתה נשאר יהיר וקם בקפיצה בעוד אתה משגר כמה שוריקנים. הוא קופץ מהר לאוויר ועם הרגל שלו בועט בשוריקנים ומרסק אותם, וככה הולכים לך 20 שורקינים מתוך ה100. הוא נוחת בסלטה אחורית מאחורי חומת אבן ושם הוא מתחבא. אתה נאלץ לא להשאר חשוף בקרב ולכן גם אתה נופל בסלטה אחורית מאחורי קיר אבן גדול. אתה מתחיל להוציא צללים כדי לעשות גשם מחטים גדול, אתה שואב, שואב, שואב, שואב שואב, עד שאתה שומע קול: "שלא תחשוב על זה אפילו!" ודרקון שחור יוצא מהיד של זורו, שואב את כל הצללים וכמעט מפוצץ את הקיר שלך. הוא אומר: "הרעיון יפה, אבל אני יכול למנוע אותו. בגלל שאתה הגלגול הבא שלי אז אתה מקבל חלק מכוחותיי המקוריים, וחלק מהגנים שלי רק בצורה שונה. אתה קיבלת את כוחות הגנבות שלי אבל לא קיבלת את כוחות לוחם הצללים שלי. כל צל שתשגר עלי ישבר מהר מאוד בגלל כוחותיי, רוצה להמשיך לנסות?" הוא צוחק וזורק בומרנג שטס אליך, שכנראה שזה המהלך הכי נכון לקרב שאי אפשר לצאת מחומת אבן בגודל 2 מטרים אחרת משהו יהרוג אותך.
    מה תעשה?
    'איך לעזאזל אני אמור להילחם נגדו!?' אצעק בראשי ואנסה להתחמק מהבומרנג. 'אני חייב לחשוב על תוכנית...' אחשוב. 'אני יודע!' אמשיך לחשוב 'אולי זה לא עבד פעם שעברה, אבל אולי עכשיו כן, על החיים ועל המוות!'. אסתתר מאחורי הקיר כך שהוא לא יוכל לראות אותי ואצור שני אגרופי צל, אחד בכל יד, ואדפוק בכל כוחי אגרוף אחד על השני כך שיווצר פיצוץ צל גדול שירסק את שני הקירות. מיד לאחר מכן אתחיל לרוץ במהירות אל אני הקודם בעודי שאני מחזיק 3 שוריקונים ביד שמאל שלי.

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ~ארמגדו~
    אתה פותח את הדלת מהר ורואה חדר חשוך וריק. קול אומר: "איחרת את המועד, איחרת את המועד." וכל הצללים מתחילים לזוז במהירות בחדר וכל החדר מתחיל להיבלע בתוך עצמו. פה גדול מלא שיניים מגיע ואתה גם נשאב לתוכו, אתה מגיע לעולם המתים. זומבים ושלדים הולכים חמושים ונמצאים הרבה בתים. שטנים צעירים (בני 100) משחקים עם החברים שלהם וגם כמה דרקוליצ'ים מעופפים באוויר, שעליהם איזה ליץ' אחד שקופץ מהם כדי ללכת לשוק השחור (שבעולמם, נקרא השוק הרגיל) כמה אנשים שאתה מכיר מסתובבים שם וגם הולכים לשוק. מדי פעם מופיע ענן שבו נקרומנסר צריך איזה עצה או רעיון ושלדים עונים לו על הכל. רוחות רפאים מסתובבות ומבהילות אנשים ואנשי- דלעת מעופפים באזור עם ילדיהם כדי ללכת לביתם. ועוד כל מיני יצורים שאתה מכיר הולכים ברחובות וכנראה שעולם המתים נראה מקום מוצלח. בסוף יש דלת שכתוב בה: "חזרה לעולם החיים." ולשם נכנסים רק כמה נקרומנסרים כל כמה דקות. רוח רפאים מפחידה אותך ואז בורחת. כל עולם המתים נפתח לפניך.
    מה תעשה?
    'בעולם הזה אני רק אורח' אחשוב לעצמי ואכנס לתוכו אתחיל לחפש דברים שימושיים, קורא לשלד שלי שידריך אותי

4. משתמש מנוסה
    שם: רום
    שם משתמש: Vegeta
    שם במשחק: ג'ין קאזאמה
    מקצוע+טופס מקצוע מלא:
    כוח לחימה:3
    הגנה: 3
    נשק: 2 חרבות קצרות+חרב ארוכה.
    ידיעות לחימה עם נשק: חרב קצרה,ארוכה.
    חיים: לא לגעת.
    שריון: שריון ברזל כבד.
    דרגת שיריון: 4
    מהלכים:
    מכת שנהב:
    אתה לוקח את 2 החרבות שלך,ושם אותם בצורת שנהב,אתה רץ אל היריב ועושה לו חתך קשה,היכול לחתוך כמעט כל דבר אפשרי.
    מכה כפולה:
    אתה לוקח את החרבות שלך ונותן איתם 2 מכות,במקרה שאחת מחטיאה השנייה מקבלת +5 סיכוי לפגיעה.
    דקירת שריון:
    אתה דוקר את שריונו של אויבך,וחודר אותו,ופוגע חזיתית באויבך.
    מומצאת: שסיעת השטן:
    אתה מחזיק את החרב הארוכה בפה ומחכה שהיריב ירוץ אליך, ברגע שהוא מגיע אליך אתה חותך את היריב בצורה של X עם שתי החרבות הקצרות בעוד שגם הארוכה חותכת אותו. מתקפה מאוד קטלנית.

מראה: בחור גבוה ושרירי למראה, שיער שחור ארוך עם צלקת בפנים. שתי חרבות מונחות על הנידונים התלויים על מכנסיו.
    רקע:
    גזע: זד
    ציוד+נשקים:
    קסמים\מהלכים:
    אני רום, מה קורה?

קרדיט ענק לאופיר (ויוה לה רסיסטנס) על החתימה!!

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    כוח-8כ
    וח סבל- 12
    זריזות- 11
    חוכמה-17
    תבונה-11
    כריזמה-13

ארמגדו- 11, 11, 13, 8, 17, 12

6. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    ~שיר~
    הדמות שלך היא דמות לוחמת בקרב. נכנסת לתוך החדר שבו לי וקוסמו נמצאים ועכשיו המטרה שלך זה לשכנע אותם שתצטרפי אליהם..
    אני מתקרבת אליהם, "אני רוצה להצטרף אליכם. LEAVE IT OR TAKE IT." אני אומרת בקור רוח.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

7. משתמש מנוסה
    ג'ין, אתה עדיין לא רשום.
    המתקפה שהמצאת, זה לא הגיוני שמישהו יחזיק חרב בגודל 2 מטר מהפה ועוד יזיז אותה למעלה למטה ולצדדים.

~רון~
    אתה לוקח את הפגיון שלך ומנסה לדקור את קואברא. בעוד שהפגיון כמעט ננעץ לו בלב הוא מתעורר מהר ואומר בקול חלש: "אל תעשה את זה!" ותופס לך את היד במטרה לנטרל אותך. הוא נותן לך מכה ביד ובאמת הפגיון נופל- אבל על הלב שלו. הוא נפגע קשה ואומר לך: "בוגד, אני עוד אנקום בך." ומת במוות טראגי. בזמן הזה עברה רבע שעה.

מה תעשה?

~לי~

אתה פונה לאלף ושואל אותו על מי הוא מהמר. הוא משיב לך: "אני אישית לא יודע מי ינצח. מצד אחד יש לי תקווה שדנג'ו ינצח בגלל שהוא מייצג אותנו ואם הוא מנצח ננצח בקרב על הטירה, אבל אני חושב שכריסטופר יותר חזק אם האגדות שלו נכונות. אני לא יסתכל בקרב כי אם אני יסתכל, כנראה שאחד הקסמים שלהם יפגע בי ואני ימות חלק. אני מעדיף לא להתאבד אבל בקרוב למרפסת הזאת יגיעו כוחות גמדיים שניסו לפרוץ לבניין וככה להשתלט עליו. לעמדות!" הוא אומר את זה וכל החיילים מתפזרים במשולש מחצים שמקיפים את כל החדר. הוא אומר לך: "תסתכל מחוץ לחלון מהר!" ואתה רואה שם 2 דרקונים מלאי מגנים, שעליהם לפחות 100 אנשים על כל אחד. לפתע אלפית פונה ואומרת לך: "שלום לך, אני שיר. האם אני יכולה להצטרף אליכם?"

לי ושיר, דברו..

~ארמגדו~
    אתה נכנס לתוך עולם המתים בעוד 2 אנשי- דלעת הולכים לידך. אתה מחפש משהו שימושי בתוך השוק ושם אתה רואה בנק בו כתוב: "בואו תחליפו לכסף מתים, רק 50 פ"ז למטבע מתים אחד!" והרבה נקרומנסרים הולכים לשם. אתה מחפש שלד שידריך אותך אבל אתה לא מוצא, איש הדלעת אומר לך: "אני מכיר מישהו שמדריך בעולם המתים, אבל הוא לוקח 70 פ"ז לשעה. בכל מקרה אתה יכול לעבוד בתוך בית ההצגות שלי ולעשות מופע- אם אתה לא תצליח, נשמתך תעלם ואתה תהפוך להיות זומבי. אבל אם תצליח, אתה תקבל חצי מטבע מתים לחנות "הכל במטבע מתים אחד"! הוא מצחקק ואומר: "סתם סתם. אתה יכול לקבל עד 10 כסף מתים." הוא אומר ומתחיל ללכת.
    מה תעשה?

~זורו~
    אתה מנסה להתחמק מהבומרנג ומצליח. אתה נצמד לחומה וככה הוא עף בחזרה לזורו והוא תופס אותו. אתה מתחיל לשאוב אגרופי צל ובגלל שאתה מאחורי חומה הוא לא יכול לשגר את הדרקון. שני אגרופי צל נוצרים ואתה שומע צחוק מאחורי הקיר של זורו ועיגול שחור בגודל 5 מטרים מופיע מתחת לרגליים שלך. חלל הריק נפתח במקום החור ואתה מתחיל להשאב. החומה שלך נבלעת וכל מיני דברים נכנסים לשם בשאיבה. אתה קופץ מהר למעלה כדי לברוח מהריק, וחבל תופס לך את הרגל ולוקח אותך למקום אחר בזירה. זורו עומד מעליך רק נראה בגודל 20 מטרים, הנעל שלו הוגדלה לפחות ב-100 מידות וכנראה עומד למעוך אותך. אבל אז המושיע בא, 2 אגרופי צל משתגרים על הענק בעוד הוא רוצה למחוץ אותך. הראשון פוגע לו בכתף ופוצע אותו חמור, ונגד השני הוא משגר דרקון בגודל 100 קילומטרים מרובעים שמפוצץ את כל האגרוף וגם מעיף אותך בטיל לחומת אבן גם בגודל קילומטרים – ואז אתה חוזר לגודל הרגיל שלך ואתה נראה דיי צמוד לקיר. אתה מתחיל לראות איתי ורואה את זורו משגר 20 שוריקנים שטסים ואפילו בוערים מרוב מהירות, שרק המראה שלהם משתק אותך. הם פוגעים לך בכל הבגדים באזורי הגוף- ברגליים, ביידים, בבטן, ובראש. אתה משותק לקיר ואז זורו הולך מהזירה לקרוא לשטן על זה שהוא ניצח. יש לך 20 שניות להשתחרר בלי כוחות האופל כדי לא להשאב לריק.
    מה תעשה?

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ~רון~
    אתה לוקח את הפגיון שלך ומנסה לדקור את קואברא. בעוד שהפגיון כמעט ננעץ לו בלב הוא מתעורר מהר ואומר בקול חלש: "אל תעשה את זה!" ותופס לך את היד במטרה לנטרל אותך. הוא נותן לך מכה ביד ובאמת הפגיון נופל- אבל על הלב שלו. הוא נפגע קשה ואומר לך: "בוגד, אני עוד אנקום בך." ומת במוות טראגי. בזמן הזה עברה רבע שעה.

מה תעשה?

[/COLOR]
    אני אברח מהטירה כדי שאני לא אמות שאני חושב במחשבות רעות כמו:'מעניין מה יעשה לי קואברא' ואז אלך לחפש לי סוס לקנות.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ג
    מה תעשה?[/COLOR]

~לי~

אתה פונה לאלף ושואל אותו על מי הוא מהמר. הוא משיב לך: "אני אישית לא יודע מי ינצח. מצד אחד יש לי תקווה שדנג'ו ינצח בגלל שהוא מייצג אותנו ואם הוא מנצח ננצח בקרב על הטירה, אבל אני חושב שכריסטופר יותר חזק אם האגדות שלו נכונות. אני לא יסתכל בקרב כי אם אני יסתכל, כנראה שאחד הקסמים שלהם יפגע בי ואני ימות חלק. אני מעדיף לא להתאבד אבל בקרוב למרפסת הזאת יגיעו כוחות גמדיים שניסו לפרוץ לבניין וככה להשתלט עליו. לעמדות!" הוא אומר את זה וכל החיילים מתפזרים במשולש מחצים שמקיפים את כל החדר. הוא אומר לך: "תסתכל מחוץ לחלון מהר!" ואתה רואה שם 2 דרקונים מלאי מגנים, שעליהם לפחות 100 אנשים על כל אחד. לפתע אלפית פונה ואומרת לך: "שלום לך, אני שיר. האם אני יכולה להצטרף אליכם?"

לי ושיר, דברו..
    [/COLOR]
    אני אומר לשיר"הואי תצטרפי אלי בכיף.תצפי בקרב המדהים שקורא פה".אני ממשך לצפות בקרב יחד עם שיר
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. מורחקים
    שם: אופיר
    ~זורו~
    אתה מנסה להתחמק מהבומרנג ומצליח. אתה נצמד לחומה וככה הוא עף בחזרה לזורו והוא תופס אותו. אתה מתחיל לשאוב אגרופי צל ובגלל שאתה מאחורי חומה הוא לא יכול לשגר את הדרקון. שני אגרופי צל נוצרים ואתה שומע צחוק מאחורי הקיר של זורו ועיגול שחור בגודל 5 מטרים מופיע מתחת לרגליים שלך. חלל הריק נפתח במקום החור ואתה מתחיל להשאב. החומה שלך נבלעת וכל מיני דברים נכנסים לשם בשאיבה. אתה קופץ מהר למעלה כדי לברוח מהריק, וחבל תופס לך את הרגל ולוקח אותך למקום אחר בזירה. זורו עומד מעליך רק נראה בגודל 20 מטרים, הנעל שלו הוגדלה לפחות ב-100 מידות וכנראה עומד למעוך אותך. אבל אז המושיע בא, 2 אגרופי צל משתגרים על הענק בעוד הוא רוצה למחוץ אותך. הראשון פוגע לו בכתף ופוצע אותו חמור, ונגד השני הוא משגר דרקון בגודל 100 קילומטרים מרובעים שמפוצץ את כל האגרוף וגם מעיף אותך בטיל לחומת אבן גם בגודל קילומטרים – ואז אתה חוזר לגודל הרגיל שלך ואתה נראה דיי צמוד לקיר. אתה מתחיל לראות איתי ורואה את זורו משגר 20 שוריקנים שטסים ואפילו בוערים מרוב מהירות, שרק המראה שלהם משתק אותך. הם פוגעים לך בכל הבגדים באזורי הגוף- ברגליים, ביידים, בבטן, ובראש. אתה משותק לקיר ואז זורו הולך מהזירה לקרוא לשטן על זה שהוא ניצח. יש לך 20 שניות להשתחרר בלי כוחות האופל כדי לא להשאב לריק.
    מה תעשה?
    "א-תה לא ניצ-חת עוד!" אנסה לצעוק בזמן שאני מנסה להתנגד לפצעים שלי ולהשתחרר. אנסה להזיז את הגוף שלי הצידה במהירות בכדי שפח האש היוונית שלי ייצא החוצה ואז אבעט בכל כוחי את הפח כדי שזה יגיע אל אני הקודם. 'בבקשה שזה יצליח...' אומר בראשי, אעצום את עיניי ואנשך את שפתיי.

11. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    ~רון~
    אתה מתעצבן על הגמד מאלפוי ומנסה להתחמק-אתה קופץ גבוה. הוא מפספס לך את הגוף אבל הלהב שלו טסה, פוגעת לך בפגיון ומעיפה אותו על הרצפה. הוא משתמש שוב במטה שלו והלהב חוזרת לתוך המטה. הוא משיב לך: "אתה לא חושב שתנצח אותי אה?" הוא מביט בך מבט מצחיק ואז מוציא שעון חול קטן. ברגע זה קלשון שטני פוגע לו בגב והוא מתרסק על הרצפה. הוא נעלם לאט לאט ואומר לך: "שעת הדין עכשיו, שהזמן יגמר הטירה תתפוצץ!" והוא נעלם נוספית. אתה רואה מאחוריו את קואברא מזיע מתוך קרב והולך למקום שבו נמצא השעון, לוקח אותו, ומתעלף על הרצפה.
    מה תעשה?

~קוסמו~
    אתה שואל את האלף אם יש לו עוד מידע. הוא מסתכל עליך במבט קודר ואומר: "אני לא יודע את קורות חייו של כריסטופר, אבל אני יודע שהוא מעוד מסוכן, ואסור להתקרב אליו מרדיוס של 4000 קילומטרים מרובעים. המרחק הזה הוא בערך מרחק הליכה של 30 שנות ירח ו-3 שמשות. לא הייתי מציע לך ללכת למעל השמש השלישית למחצה בין הירח השמיני בסיבובי אסרודא. הוא גר קצת למעלה ושם קורות כל תאונות התעופה בגלל דברים שהוא עושה. היחידים שעוברים שם הם הגמדים על הדרקונים שלהם וככה הם יכולים לשלוט על כל הארץ העליונה עד בערך לגובה של ארץ מארש. ואני חושב שעניתי לך על השאלה, אתה צריך רק לשמור על הדלתות אבל בכיף הייתי מציע לך לסגת לפני שהוא מפעיל עליך קרן מוות, או פירור, או הפיכת בשר לאבן." האלף ממשיך להסתכל על הקרב ומתחיל לדבר עם המראה. המראה מראה לו כמה חזיתות קרב ובסוף נהפכת לשחורה וחוזרת לתוך הרובה קשת.
    --
    אתה לא צריך לדעת על מה האלף מדבר- זה דברים שהדמות שלך מכירה, אבל בשום חלק מהמשחק לא היה בהם שימוש או צורך בהם.

~לי~
    תתקן בבקשה את התגובה. אם אתה רק תדבר אל כריסטופר או תפתח את השער לא רק שהזדים יהרגו אותך, אלא גם כריסטופר ישגר עליך מספר לא קטן של כשפים..

~ארמגדו~
    אתה פותח את הדלת מהר ורואה חדר חשוך וריק. קול אומר: "איחרת את המועד, איחרת את המועד." וכל הצללים מתחילים לזוז במהירות בחדר וכל החדר מתחיל להיבלע בתוך עצמו. פה גדול מלא שיניים מגיע ואתה גם נשאב לתוכו, אתה מגיע לעולם המתים. זומבים ושלדים הולכים חמושים ונמצאים הרבה בתים. שטנים צעירים (בני 100) משחקים עם החברים שלהם וגם כמה דרקוליצ'ים מעופפים באוויר, שעליהם איזה ליץ' אחד שקופץ מהם כדי ללכת לשוק השחור (שבעולמם, נקרא השוק הרגיל) כמה אנשים שאתה מכיר מסתובבים שם וגם הולכים לשוק. מדי פעם מופיע ענן שבו נקרומנסר צריך איזה עצה או רעיון ושלדים עונים לו על הכל. רוחות רפאים מסתובבות ומבהילות אנשים ואנשי- דלעת מעופפים באזור עם ילדיהם כדי ללכת לביתם. ועוד כל מיני יצורים שאתה מכיר הולכים ברחובות וכנראה שעולם המתים נראה מקום מוצלח. בסוף יש דלת שכתוב בה: "חזרה לעולם החיים." ולשם נכנסים רק כמה נקרומנסרים כל כמה דקות. רוח רפאים מפחידה אותך ואז בורחת. כל עולם המתים נפתח לפניך.
    מה תעשה?

~סטיבן~
    מפני שפרשת מהפורום אתה מוקפא מהמשחק.

~שיר~
    הדמות שלך היא דמות לוחמת בקרב. נכנסת לתוך החדר שבו לי וקוסמו נמצאים ועכשיו המטרה שלך זה לשכנע אותם שתצטרפי אליהם..

~סימון~
    אתה מרים ידיים וככה מכת הברק נפסקת. שני החפרפרות לוקחות אותך וזורקות אותך מהמערה. הם הולכות איתך ותופסות לך את הראש, ועם זאת אתה מתעלף. שאתה מתעורר בכלוב גדול ללא נשק, אלא רק עם בגדים פשוטים וגם הקסמים שלך לא עובדים. שני גמדים הולכים באזור ואתה רואה ששעת לילה. הגמדים מדליקים מדורה שמגיעה לגובה 4 מטרים, ושם אתה רואה שיש עמם עוד בערך 200 אוהלים, שנפרשים למשך 2 קילומטרים. לידך נמצאים עוד שרשרת כלובים שאיתם זדים ואלפים שגם נחטפו מהמלחמה, שנראים מורעבים. שני הגמדים הולכים אל כולם ונותנים להם סטייק- חצי מהאלפים צמחוניים ולא נוגעים בסטייק. אחרי שהגמד שם לך את הסטייק אתה מתחיל להירדם כליל, אבל הסטייק משאיר אותך ער.

מה תעשה?

~איתי~
    על פי בקשתך, אני יגיב לך בראשון.

~זורו~
    אתה קופץ במהירות מן הבעיטה אבל הדף מעיף אותך על הרצפה. אתה נשאר יהיר וקם בקפיצה בעוד אתה משגר כמה שוריקנים. הוא קופץ מהר לאוויר ועם הרגל שלו בועט בשוריקנים ומרסק אותם, וככה הולכים לך 20 שורקינים מתוך ה100. הוא נוחת בסלטה אחורית מאחורי חומת אבן ושם הוא מתחבא. אתה נאלץ לא להשאר חשוף בקרב ולכן גם אתה נופל בסלטה אחורית מאחורי קיר אבן גדול. אתה מתחיל להוציא צללים כדי לעשות גשם מחטים גדול, אתה שואב, שואב, שואב, שואב שואב, עד שאתה שומע קול: "שלא תחשוב על זה אפילו!" ודרקון שחור יוצא מהיד של זורו, שואב את כל הצללים וכמעט מפוצץ את הקיר שלך. הוא אומר: "הרעיון יפה, אבל אני יכול למנוע אותו. בגלל שאתה הגלגול הבא שלי אז אתה מקבל חלק מכוחותיי המקוריים, וחלק מהגנים שלי רק בצורה שונה. אתה קיבלת את כוחות הגנבות שלי אבל לא קיבלת את כוחות לוחם הצללים שלי. כל צל שתשגר עלי ישבר מהר מאוד בגלל כוחותיי, רוצה להמשיך לנסות?" הוא צוחק וזורק בומרנג שטס אליך, שכנראה שזה המהלך הכי נכון לקרב שאי אפשר לצאת מחומת אבן בגודל 2 מטרים אחרת משהו יהרוג אותך.
    מה תעשה?
    טוב שחזרת!
    ----------------------------------------
    "אוקי תודה רבה על המידע עכשיו אני אדע יותר להזהר ממנו ויש לי שאלה אחרת אתה יודע קסמים?אם כן תוכל לעזור לי לשפר את שלי וללמוד חדשים ואם לא תוכל להגיד לי מי יודע?"אשאל אותו

12. משתמש מנוסה
    ~רון~
    אתה מתחיל לרדת חדר חדר בעוד אתה חושב מחשבות רעות. "אני ימות, הוא יענה אותי, הוא יחשמל אותי, הוא יחזור לחיים וינקום בי" אתה עובר איזה 3 חדרים ואז מאבד מיקום. אתה פותח דלת שנראה לך שזה ההמשך ושם נמצאים הרבה צללים שזזים במהירות בחדר, מפה אתה גם מקבל ורטיגו- אתה מאבד כיוון וגם שאתה לא הולך אתה מרגיש זז בחדר הצללים, שבסוף הם זורקים אותך מהחדר בגלל שהשארת את הדלת פתוחה. שאתה מגיע לאור אתה מסתנוור קשות. אתה לא מרגיש מה זה למטה ומה זה למעלה ונופל כמה פעמים- לבסוף אתה רואה גרם מדרגות למטה ויורד איתו במשך דקה. לאחר הליכה מרובת למטה אתה מגיע לחדר עם כל חבריך שמדברים עם נקרומנסרית שנראית די יפה (ככה הדמות שלך חושבת) שדברת עם לי וקוסמו. אתה ממשיך בחדר ומבקש לצאת מהשער של החדר ואלף אומר לך: "תגיד לי, השתגעת?! אם נפתח את הדלת לא רק שאתה תמות על השנייה הראשונה, אלא גם כולנו נמות וכל הטירה תמות!, אתה לא יוצא מכאן!" וזד בריון תופס אותך וזורק אותך שוב לגרם המדרגות.

מה תעשה?

~לי~
    צריך לחכות לתגובה של שיר. אחרי זה אוכל להמשיך לכם

~זורו~
    אתה אומר מילות תקווה ומנסה לזוז הצידה. אתה מצליח להפיל את הפח אש יוונית ולהתחיל להקפיץ אותה. לבסוף אתה מצליח להפיל את כל השוריקנים על הרגל השמאלית שלך רק מהקפצת הפח אש יוונית ואז אתה בועט אותה כדי שהיא תתפוצץ. בגלל חלל הריק הפח עפה לעבר הקיר שלך ומתופצצת על החומה, אתה עף לחומה שנמצאת מאחורי הריק וכל השוריקנים עושים לך חתך ונופלים. אתה נצמד לקיר זה ומצליח לקפוץ לצד השני של הזירה בלי שהריק ישאב אותך. שטן וזורו חוזרים לראות אותך ושטן אומר: "מצטער זורו, הוא מת ונושם." וזורו נכנס להלם. הוא אומר: "יפה יפה אתה, קיבלת עוד גנים ממני? עכשיו תמות כבר." הוא מוציא 2 שרשראות ברזל גדולות ומתחיל להצליף בהם במטרה שתעוף לצד השני של הזירה.

מה תעשה?

~קוסמו~
    "לא. אני לא יודע לעשות קסמים" הוא אומר לך וחושב מה עוד להגיד לך: "אבל אני יודע לצלוף. וגם אני יודע להפעיל את יכולת האלפים, צעד פיה שזה כמו שיגור." הוא מוציא קשת קצרה ושם שם חץ, הולך לחור החצים ומשגר חץ מעבר להרים. הוא נעלם ל20 שניות וחוזר עם חרב שבה ראש של גמד. הוא אומר: "החץ פגע לגמד בראש בדיוק." ואז הראש נופל לו על הרגל. הוא אומר: "אה, כלום לא קרה! זה סתם גמד אחר.. אה.. אה.. זה סתם גמד שנדחף אז הרגתי אותו!, אני אומר לך הרגתי את הגמד הראשון עם קשת! כן כן! אני יודע שאני צלף!" ואז דופק את הראש בקיר ומתעלף..

מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 02-12-2011 בשעה 11:40 PM

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ~רון~
    אתה מתחיל לרדת חדר חדר בעוד אתה חושב מחשבות רעות. "אני ימות, הוא יענה אותי, הוא יחשמל אותי, הוא יחזור לחיים וינקום בי" אתה עובר איזה 3 חדרים ואז מאבד מיקום. אתה פותח דלת שנראה לך שזה ההמשך ושם נמצאים הרבה צללים שזזים במהירות בחדר, מפה אתה גם מקבל ורטיגו- אתה מאבד כיוון וגם שאתה לא הולך אתה מרגיש זז בחדר הצללים, שבסוף הם זורקים אותך מהחדר בגלל שהשארת את הדלת פתוחה. שאתה מגיע לאור אתה מסתנוור קשות. אתה לא מרגיש מה זה למטה ומה זה למעלה ונופל כמה פעמים- לבסוף אתה רואה גרם מדרגות למטה ויורד איתו במשך דקה. לאחר הליכה מרובת למטה אתה מגיע לחדר עם כל חבריך שמדברים עם נקרומנסרית שנראית די יפה (ככה הדמות שלך חושבת) שדברת עם לי וקוסמו. אתה ממשיך בחדר ומבקש לצאת מהשער של החדר ואלף אומר לך: "תגיד לי, השתגעת?! אם נפתח את הדלת לא רק שאתה תמות על השנייה הראשונה, אלא גם כולנו נמות וכל הטירה תמות!, אתה לא יוצא מכאן!" וזד בריון תופס אותך וזורק אותך שוב לגרם המדרגות.

מה תעשה?

"מה עשיתי לך זד בריון?!"אצעק בשאלה את הזד ואז אגיד לאלף:"מה יש מאחורי הדלת הזאת?"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

14. משתמש מנוסה
    שם: רום
    שם משתמש: Vegeta
    שם במשחק: ג'ין קאזאמה
    מקצוע+טופס מקצוע מלא:
    כוח לחימה:3
    הגנה: 3
    נשק: 2 חרבות קצרות+חרב ארוכה.
    ידיעות לחימה עם נשק: חרב קצרה,ארוכה.
    חיים: לא לגעת.
    שריון: שריון ברזל כבד.
    דרגת שיריון: 4
    מהלכים:
    מכת שנהב:
    אתה לוקח את 2 החרבות שלך,ושם אותם בצורת שנהב,אתה רץ אל היריב ועושה לו חתך קשה,היכול לחתוך כמעט כל דבר אפשרי.
    מכה כפולה:
    אתה לוקח את החרבות שלך ונותן איתם 2 מכות,במקרה שאחת מחטיאה השנייה מקבלת +5 סיכוי לפגיעה.
    דקירת שריון:
    אתה דוקר את שריונו של אויבך,וחודר אותו,ופוגע חזיתית באויבך.
    מכה בטוחה:
    אתה מכה את האויב במכה,הפוגעת בו ב100%.
    מראה: בחור גבוה ושרירי למראה, שיער שחור ארוך עם צלקת בפנים. שתי חרבות מונחות על הנידונים התלויים על מכנסיו.
    רקע:
    גזע: זד
    ציוד+נשקים:
    קסמים\מהלכים:
    אני רום, מה קורה?

קרדיט ענק לאופיר (ויוה לה רסיסטנס) על החתימה!!

15. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    אני אומר לשיר"הואי תצטרפי אלי בכיף.תצפי בקרב המדהים שקורא פה".אני ממשך לצפות בקרב יחד עם שיר
    "נהדר, תודה." אני מודה ללי בחיוך ומתיישבת על הקרקע, אני צופה בקרב שמתנהל מולנו. אני בוחנת את המתמודדים בקרב מבחינת טקטיקות והתקפות.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

עמוד 13 מתוך 17 ראשוןראשון ... 31112131415 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •