Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 17 ראשוןראשון ... 51314151617 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 248
  1. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    אני אומר לגמדים"קדימה אתם יכולים להביס את הזדים האלו.אתם יכולים".אני משתמש ביצירת לבה ומעיף ארת זה על הזדים
    אני מסתכלת על לי ועל ג'ין בהלם ומתעשתת לאחר כמה שניות, "מה אתם עושים?!" אני צועקת עליהם בפנים כעוסות. "טיפשים," אני מגנה אותם, "תעזרו לעם שלכם, במקום לשמור רק על התחת של עצמכם."
    אני נשארת מאחור, בנתיים משתמשת בכישוף מגן שלדים ומזמנת שלדים שיגנו עלינו מפני הגמדים ומפני לי וג'ין הטיפשים, ואת לי וג'ין אני משאירה מחוץ למגן.
    ברגע שאני מבחינה בגמדים שחודרים את המגן, אני מתקדמת לעברם בעודי מסתתרת מאחורי מגן הגולגלות. אני מוציאה חרב העשויה מאגיה אפלה מהנדן המאולתר ומשסעת את האויבים.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי the new nilasak צפה בהודעה
    ~~רון~
    הזד אומר לך: "כריסטופר?!, מה?!, כריסטופר?!" אבל אז חזית הקרב נפתחת. הוא זורק אותך לצד ועושה פרצוף של 'אני עוד יטפל בך' ואז רץ ישר לחזית. אלף מופיע בהבזק ומפעיל את הקסם 'אזעקה'. עיגול אדום נזרק לאוויר ומתחיל להפתח. לאחר 2 שניות שהוא נפתח הוא מוציא אור אדום ממש חזק ומסנוור, ומתחיל לצווח חזק מאוד. האלף הזעיק צבא ואז נעלם שוב בהבזק. עם זאת אתה מסתנוור וככה שאתה לא יכול לראות לאן אתה זז, ואתה לא מבדיל בין למעלה למטה שמאלה וימינה.
    מה תעשה?

אני השתמש בהעלמות זיקית תוך כדי שאני אנסה לקום בכול כוחי ואז אלך עם הרגליים שלי רק ישר מהמקום שאני נמצא בו.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    שם: רום
    ~ג'ין~
    אתה הולך אל החברים אבל הם מנסים לנוס מהאזור. זד בריון תופס אותך ואומר לך: "לוחם! בוא לקרב!" ומגיע אליך ציוד קרבי (חרב ארוכה, מגן, חץ וקשת, אשפת חצים, שריון ברזל חזק, כידון) והדלת הראשית קורסת. כל הלוחמים מתחילים לרוץ ולהלחם בעוד אתה עומד במקום ו2 גמדים רצים לעברך, אבל אז זד שנראה חזק ובריון קופץ עליהם עם 2 הידיים מלאות השרירים שלו ומשתק אותם על הרצפה. אלף מופיע בהבזק ומפעיל את הקסם 'אזעקה'. עיגול אדום נזרק לאוויר ומתחיל להפתח. לאחר 2 שניות שהוא נפתח הוא מוציא אור אדום ממש חזק ומסנוור, ומתחיל לצווח חזק מאוד. האלף הזעיק צבא ואז נעלם שוב בהבזק. עוד גמד זורק גרזן לעברך אבל מפספס בכישלון, ובזמן הזה זד קופץ עליו מאחורה ומשסף לו את הראש.
    מה תעשה?

אני אקפוץ הצידה במהירות במטרה להתחמק מהגרזן. "חה! זה כל מה שיש לך?" אתגרה בזד הבריון ואתקוף אותו במכה כפולה
    אני רום, מה קורה?

קרדיט ענק לאופיר (ויוה לה רסיסטנס) על החתימה!!

4. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    ציטוט פורסם במקור על ידי the new nilasak צפה בהודעה
    ~איתי~
    אתה שולף את החרב הארוכה שלך במטרה להעיר את עצמך. אתה מסתכל על החרב והיא מתפוררת לחלקים. הגמד אומר לך: "אתה לא יכול לברוח מסיוט. הסיוט הוא זה ששולט על החלום, ואני לא מציע לך לנסות לברוח כי זה עוד יותר יכאב." הוא צוחק חיוך רשע ואז מוציא יד מכנית. הוא לובש אותה על היד שלו ונראה דיי טוב ככה, ואז ממשיך עם הפרויקט. הוא גומר עם החרב ומשסף את הראש של אמך. היא צורחת מכאבים ולבסוף מתה. ברגע זה אתה מרגיש שכל העצמות שלך נשברות וכאב צורם בך. הגמד מתקרב אליך ואומר: "אתה לא מת, אה?" הוא שוב פוסע בצחוק ואז הכלוב שלך מתחיל לבעור.

מה תעשה?

~קוסמו~
    לא נתתי לך קשת...
    תערוך.

~לי ושיר~
    בעודכם מחפשים את היציאה הדלת מתחילה לסדוק. אתם רואים גרם מדרגות שמוביל למטה ואת הדלת הגדולה שעומדת לקרוס. אחרי 10 שניות מופיע פתח קטן מתוך הדלת הגדולה. כל הצבא מוכן כבר להלחם אבל הגמדים בשקט. לפתע פטיש בגודל 3 מטרים מפוצץ את הדלת וחוזר לגודל רגיל- גמד מפקד הולך בכניסה ועוד צבא של 90 חילים אחריו. כל כלי הלחימה והקשתים משגרים חצים אבל מצליחים רק להרוג 2 גמדים- ללא טעם. אלף מופיע בהבזק ומפעיל את הקסם 'אזעקה'. עיגול אדום נזרק לאוויר ומתחיל להפתח. לאחר 2 שניות שהוא נפתח הוא מוציא אור אדום ממש חזק ומסנוור, ומתחיל לצווח חזק מאוד. האלף הזעיק צבא ואז נעלם שוב בהבזק.
    הגמדים ממשיכים בקרב ומתחילים להרוג זדים, הזדים נחושים בניצחון אבל הורגים רק 4 גמדים. הגמדים כבר מורידים לזדים 36 חיילים, ונראה כי החיילים שלהם קיבלו קסמי חיזוק.

מה תעשו?

~רון~
    הזד אומר לך: "כריסטופר?!, מה?!, כריסטופר?!" אבל אז חזית הקרב נפתחת. הוא זורק אותך לצד ועושה פרצוף של 'אני עוד יטפל בך' ואז רץ ישר לחזית. אלף מופיע בהבזק ומפעיל את הקסם 'אזעקה'. עיגול אדום נזרק לאוויר ומתחיל להפתח. לאחר 2 שניות שהוא נפתח הוא מוציא אור אדום ממש חזק ומסנוור, ומתחיל לצווח חזק מאוד. האלף הזעיק צבא ואז נעלם שוב בהבזק. עם זאת אתה מסתנוור וככה שאתה לא יכול לראות לאן אתה זז, ואתה לא מבדיל בין למעלה למטה שמאלה וימינה.
    מה תעשה?

~זורו~
    אתה מנסה להתקיף את זורו אבל הוא מתחמק מהר. הוא מתחיל רצף אגרופים ראשון שאותו אתה הודף די בסדר- את האגרוף הראשון הוא מפספס בצד ימין, את השני בצד שמאל ובשלישי אתה רואה שהיד שלו בוערת, ולכן אתה תופס לו את הרגל ואגרוף הפיצוץ פוגע איפה שהייתה הבטן שלך. אתה מנצל את ההזדמנות הזאת ומוריד לו בעיטה שמעיפה אותו לאוויר, אתה גם קופץ כדי לתת את הרצף שלך- והולך דיי בסדר. את כל ה-5 האגרופים הראשונים, הוא הודף בקלות רק עם זריזות ידיים, את השישית אתה מוריד לו בראש והוא עף, את השביעית אתה מוריד לו בבטן והוא נופל למטה. אבל הוא משתמש באותו הטריק- הוא תופס לך את הרגל, מעיף בעיטה למעלה וככה עולה להיות ראשון. לאחר זה הרגל שלו הופכת לבוערת, הוא מעיף אותה עליה אבל אז אתה מוריד את האגרוף השמיני שפוגע לו בדיוק בצלע, הוא עף לידך והבעיטת פיצוץ שלו פוגעת במקום הגוסס של הקיר שבו פגע גם אגרוף הפיצוץ. הריק מתחיל לשאוב אותו, אבל אז הקיר נופל עליו והוא נכנס לריק שהקיר סוגר אותו ומונע ממנו לברוח- הוא נעלם. שטן אומר לך: "בראבו, ניצחת את זורו. עכשיו איזה משימה תרצה?, כוח או מוח?"

~ג'ין~
    אתה הולך אל החברים אבל הם מנסים לנוס מהאזור. זד בריון תופס אותך ואומר לך: "לוחם! בוא לקרב!" ומגיע אליך ציוד קרבי (חרב ארוכה, מגן, חץ וקשת, אשפת חצים, שריון ברזל חזק, כידון) והדלת הראשית קורסת. כל הלוחמים מתחילים לרוץ ולהלחם בעוד אתה עומד במקום ו2 גמדים רצים לעברך, אבל אז זד שנראה חזק ובריון קופץ עליהם עם 2 הידיים מלאות השרירים שלו ומשתק אותם על הרצפה. אלף מופיע בהבזק ומפעיל את הקסם 'אזעקה'. עיגול אדום נזרק לאוויר ומתחיל להפתח. לאחר 2 שניות שהוא נפתח הוא מוציא אור אדום ממש חזק ומסנוור, ומתחיל לצווח חזק מאוד. האלף הזעיק צבא ואז נעלם שוב בהבזק. עוד גמד זורק גרזן לעברך אבל מפספס בכישלון, ובזמן הזה זד קופץ עליו מאחורה ומשסף לו את הראש.
    מה תעשה?

~ארמגדו~
    אתה הולך עם איש הדלעת לבית הבובות שלו. בדרך אתה רואה 10 משטחים ריקים בהם עומדים 2 נקרומנסרים ונלחמים אחד בשני בקסמים מגניבים שאתה לא מכיר. רוחות טסות בין הקרבות וגם צופים מסתכלים על זה. אתה ממשיך ללכת עם הדלעת ולבסוף אתה מגיע למועדון שקוראים לו 'הסוס הישן' שם 2 שלדים שבעבר היו בוקרים נכנסים חמושים לתוך המועדון ואתה ואיש הדלעת אחריהם. בפנים אתה רואה כל מיני משקאות מתים טעימים שטעמת בעבר ועוד שלדים של זמרים מזמרים והופעות בפינה קטנה. איש הדלעת לוקח אותך אל מקום 'מאחורי הקלעים' ושם אומר לך: "יש לך 60 דקות לארגן את המופע שלך. בנתיים אני ימכור כרטיסים" ונעלם. אתה רואה חדר מלא בציוד ואליו שטן נכנס ואומר: "חטיף בבקשה" וחטיף נופל משמים לידו.

מה תעשה?
    ערכתי תערוך לי
    ------------------------------------------------------------
    אני מתרחק לאחור בחשש מה וממלמל לעצמי"מה קורה פה?"ומתכונן לכל סכנה שלא תבוא ומכין לעצמי מין חרב/סכין קרח כזאת על ידי קרן הקרח ומזמן כמה מפלצות שיגנו עלי וחושב לעצמי 'יכול להיות שמישהו השתלט עליו?אולי זה הרשע ההוא כריסטופר?' אני בולע רוק בחשש ומתכונן בדריכות אדירה למשהו שיקרה

5. משתמש מנוסה
    ~הקפצה~
    (יש אישור מאלכס)

~איתי~
    "לא, לא!!!" אתה צועק בקול רם ומחפש כלי נשק אך לשווא
    "זה לא יעזור לך. לא הבנת כבר שאתה לא תצליח נגדי?" אומר הקריסטל הענק.
    האש הבוערת מתקרבת לאט לאט ומתחילה להמיס את הפנים, היא מתקרבת מהר מאוד, משנה צבעים, משנה לצורות.
    בום, בום, בום נשמע מכיוון החוץ ואבנים עם עטיפה כחולה טסות דרך האש ונבערות. כל האבנים פוגעות בצורה ישירה בקריסטל אך הם נופלות לרצפה והקריסטל לא מרגיש בכלל.
    "עזוב אותו!" נשמע קול מאחוריך.
    "אולי תפסיק להציק לי?!" הגמד אומר ומשגר ברק גדול שעף ליד הכלובים ונשמע פיצוץ גדול. מכתש נוצר ובאמצע איש עומד פצוע אנושות.
    "איתי עכשיו!" הוא שולח בגל הדים וזורק לעברך חרב ששוברת מתכות ומופיע מחוץ לכלוב חור ולצדדיו אדמה כדי להסתיר שיש חור אחרי שתכנס.
    "אתה עוד חיי?!" הגמד צועק לעבר האיש ורץ לעברו.
    "מהר!" הוא אומר ומחכה שהגמד יגיע.

מה תעשה?

~ארמגדו~
    אתה מחפש ציוד בתוך החדר אבל שום דבר מיוחד- בחדר הזה אין כלום חוץ מסתם במה.
    השטן מתחיל להגיד: "קסמי אש, קלשון, חטיף בוער, לפיד, גופה, נייר מזויף. וכל הציוד מופיע לידו. הוא מתחיל לעשות קסמי אש מגניבים כמו דרקוני אש, להביורים, בועות אש, ואחת מהבועות פוגעת לך בשלד ושורפת אותו למוות תמידי.
    "אופס.." אומר השטן.
    אתה מתחיל להתלבט מה תוכל ללמוד. 6 ספרי לימוד שונים מופיעים לידך וליד כל אחת יש את הסוג שאותו הוא מלמד: אש, מים, אדמה, אוויר, מוות וחשמל. ובכל אחד מהם יש קסמים פשוטים שכל אחד יכול לעשות
    אש: דרקון אש, הקפת אש, אש נצחית, כדור אש מתביית, זרם אש.
    מים: שוט מים, הקפת מים, מי קרח, סופת מים, אגמון.
    אדמה: רעידת אדמה קלה, בעיטת סלע, יד ברזל, מגן אדמה, מכתש.
    אוויר: ריחוף, תעופה, זרם אוויר, טורנאדו, הסטה.
    מוות: הפיכת בשר לאבן, הרדמה, סיוט, פירור, פגיעת פצעים בינונים.
    חשמל: ברק, זרם חשמלי, שוק, חשמל סטטי, התפרצות אנרגיה.
    יש לך זמן כדי ללמוד זמנית 10 קסמים.
    מה תעשה?

~זורו~
    אתה מבקש משטן לנוח והוא מסכים לך. אתה נח שעה ללא הפרעות.
    השטן חוזר אחרי שעה ושואל: "כוח או מוח?"

מה תעשה?

~רון~
    אתה לא יודע לאן אתה הולך- אתה נופל בדרך, מתגלגל, הכל- אבל שום דבר בנתיים לא הורג אותך כי אתה לא מסוכן. ואז נפתחות לך העיניים, אתה רואה אססין עומד ליד הקיר בהעלמות זיקית וקורא לך. "בוא מהר! אם אתה רוצה לחיות- עכשיו!" הוא מסמן לך וגם שולף רובה קשת מהיד ומוריד כמה גמדים שעומדים מאחוריך. הגמדים לא מתים- אבל רעל ירוק זוהר להם בדם שבו החץ נמצא והם נופלים על הרצפה- ואז הם מתים. "בוא כבר, אתה מעכב אותי!" הוא אומר לך את זה ושולח חוט משיכה מברזל שמשתגר מהברזל על היד שלו שנתפס על החולצה שלך ומחכה לך עד שתחליט אם ללכת אליו או להשאר שם.
    מה תעשה?

~ קוסמו ~
    אתה לא מבין מה הולך ופטיש נדפק לך על הראש. אתה מתעלף מהר מאוד ומתעורר בתוך חדר על מיטה מעץ- כנראה אתה בתוך פונדק, בחדר יש גם שירותים, ודלת יציאה- וגם ארון. שום דבר יותר מיוחד מזה. אין חלונות, ואין כלום. פשוט חדר. הארון רופף קצת, והדלת משמיעה קולות של תרנגולת. ליד המיטה יש מעטפה שבתוכה פתק.
    מה תעשה?

~ג'ין ולי (ושיר)~
    ג'ין, אתה הולך לקפוץ על הזדים אבל למזלך שיר תופסת אותך ומרתיעה אותך.
    לי- אתה משגר קרן לבה נגד הגמדים וככה חוסם את כל הכניסה, מה שמונע מכל חיל הקרב שנשאר לגמדים להיכנס ולהלחם מטווח- 0. שיר תופסת אותך ומפעילה מגן שלדים, אתה מוגן מפני התקפות הגמדים, לעומת ג'ין- שאתה נפגע מ5 גרזנים שמשספים לך את הראש והורגים אותך.
    כל ההתקפות של הגמדים ממשיכות, והמגן לא נשבר. שני אלפים מאחורה נלחמים עם חרב ועם קשת בנועזות ומגנים עליכם.
    מה תעשו?
    ~ג'ין אני מצטער, אבל לא השקעת בתגובה ותקפת את הזדים אז..

6. מורחקים
    שם: אופיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי אין כינוי צפה בהודעה
    ~הקפצה~
    (יש אישור מאלכס)
    ~זורו~

מה תעשה?
    "ביום שבו אני אבחר במוח על כוח יתהפך העולם" אענה לו בהחלטיות ואצור לעצמי חרב מצל בלי לחשוב פעמיים.

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [SIZE="5"]
    ~ג'ין ולי (ושיר)~
    לי- אתה משגר קרן לבה נגד הגמדים וככה חוסם את כל הכניסה, מה שמונע מכל חיל הקרב שנשאר לגמדים להיכנס ולהלחם מטווח- 0. שיר תופסת אותך ומפעילה מגן שלדים, אתה מוגן מפני התקפות הגמדים, לעומת ג'ין- שאתה נפגע מ5 גרזנים שמשספים לך את הראש והורגים אותך.
    כל ההתקפות של הגמדים ממשיכות, והמגן לא נשבר. שני אלפים מאחורה נלחמים עם חרב ועם קשת בנועזות ומגנים עליכם.
    מה תעשו?
    אני אומר לאלפים"תודה שאתם מגנים עלינו מן הרשדעים האלו". אני אומר לג'ין"חבל שנהרגת.".אני אומר לשיר"טוב בהבואי נברח מפה כול עוד יש לנו הזדמנות לבהרוח מפה".אני בורח הכי מהר שאפשר משדה הקרב
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    ~זורו~
    איך שאתה רוצה.. שטן אומר ועושה קליק
    אתה נשאב לתוך מערבולת צל ומופיע בתוך כדור פורח עם תותח, שטן עומד לידך.
    "זה הקרב של הזדים נגד הגמדים פה בטירה, אני צריך שתהרוג כמה שיותר אנשים כדי שיגיעו עוד נשמות..
    אם אתה רואה שם, יש שם שורת לבה גדולה ואם תירה בה זה יעשה פיצוץ אש גדול..
    אתה מוזמן להתחיל. הוא אומר ונעלם"

מה תעשה?

~לי, מחכים לשיר~

9. משתמש סופר ספאמר
    ~הקפצה~
    (יש אישור מאלכס)

~איתי~
    האש הבוערת מתקרבת לאט לאט ומתחילה להמיס את הפנים, היא מתקרבת מהר מאוד, משנה צבעים, משנה לצורות.
    בום, בום, בום נשמע מכיוון החוץ ואבנים עם עטיפה כחולה טסות דרך האש ונבערות. כל האבנים פוגעות בצורה ישירה בקריסטל אך הם נופלות לרצפה והקריסטל לא מרגיש בכלל.
    "אולי תפסיק להציק לי?!" הגמד אומר ומשגר ברק גדול שעף ליד הכלובים ונשמע פיצוץ גדול. מכתש נוצר ובאמצע איש עומד פצוע אנושות.
    "איתי עכשיו!" הוא שולח בגל הדים וזורק לעברך חרב ששוברת מתכות ומופיע מחוץ לכלוב חור ולצדדיו אדמה כדי להסתיר שיש חור אחרי שתכנס.

מה תעשה?

~ארמגדו~
    השטן מתחיל להגיד: "קסמי אש, קלשון, חטיף בוער, לפיד, גופה, נייר מזויף. וכל הציוד מופיע לידו. הוא מתחיל לעשות קסמי אש מגניבים כמו דרקוני אש, להביורים, בועות אש, ואחת מהבועות פוגעת לך בשלד ושורפת אותו למוות תמידי.
    "אופס.." אומר השטן.
    אתה מתחיל להתלבט מה תוכל ללמוד. 6 ספרי לימוד שונים מופיעים לידך וליד כל אחת יש את הסוג שאותו הוא מלמד: אש, מים, אדמה, אוויר, מוות וחשמל. ובכל אחד מהם יש קסמים פשוטים שכל אחד יכול לעשות
    מה תעשה?

~זורו~

מה תעשה?

~רון~
    אתה לא יודע לאן אתה הולך- אתה נופל בדרך, מתגלגל, הכל- אבל שום דבר בנתיים לא הורג אותך כי אתה לא מסוכן. ואז נפתחות לך העיניים, אתה רואה אססין עומד ליד הקיר בהעלמות זיקית וקורא לך. "בוא מהר! אם אתה רוצה לחיות- עכשיו!" הוא מסמן לך וגם שולף רובה קשת מהיד ומוריד כמה גמדים שעומדים מאחוריך. הגמדים לא מתים- אבל רעל ירוק זוהר להם בדם שבו החץ נמצא והם נופלים על הרצפה- ואז הם מתים. "בוא כבר, אתה מעכב אותי!" הוא אומר לך את זה ושולח חוט משיכה מברזל שמשתגר מהברזל על היד שלו שנתפס על החולצה שלך ומחכה לך עד שתחליט אם ללכת אליו או להשאר שם.
    מה תעשה?

~ קוסמו ~
    אתה לא מבין מה הולך ופטיש נדפק לך על הראש. אתה מתעלף מהר מאוד ומתעורר בתוך חדר על מיטה מעץ- כנראה אתה בתוך פונדק, בחדר יש גם שירותים, ודלת יציאה- וגם ארון. שום דבר יותר מיוחד מזה. אין חלונות, ואין כלום. פשוט חדר. הארון רופף קצת, והדלת משמיעה קולות של תרנגולת. ליד המיטה יש מעטפה שבתוכה פתק.
    מה תעשה?

~ג'ין ולי (ושיר)~
    מה תעשו?
    אני אומר לאדם ''תודה'' ואני בורח מהר דרך החור עד שאני כבר לא יכול לרוץ יותר ואחרי זה אני בודק ואין איש לידי
    ואני מתחיל לחשוב מי זה האיש הזה

10. משתמש מנוסה
    ~איתי~
    אתה מנסה לחשוב מי הוא אבל החרב משסעת את הברזל אז אתה יוצא ללא חשיבה.
    הבור נראה קטן וצפוף, אבל היה לו תעלת המשך קטנה שגרמה לו להיות יותר טוב. אתה מתחיל לכסות את החור עם האדמה והאיש ממשיך לריב עם הגמד מכות, שהגמד דיי קורע אותו. רגע לפני שאתה גומר לכסות את כל הבור אתה רואה שהגמד מכניס את הבוקס הסופי לאיש. אבל פתאום רוח מגיעה ונכנסת לאיש
    "אם הוא כבר ימות, אז עדיף שאני יהרוג אותו!" האיש צועק ומתחיל לפרוס כנפיים הוא גדל, ואנרגיה לבנה עוטפת אותו. ברגע הזה אתה גומר לסגור את האדמה ומתחיל ליפול איזה 3 מטרים למטה ולהתחיל לזחול, אחרי 20 שניות- אתה שומע מאות פחי אש יוונית מתפוצצים על הכלוב שלך ויוצרים מכתש בכל האזור (זה הסיפור כיסוי שהוא נותן לך) ואתה ממשיך לזחול. אחרי 10 20 דקות אתה רואה את הסוף ובו יש אור של חדר.

מה תעשה?

11. משתמש סופר ספאמר
    ~איתי~
    אתה מנסה לחשוב מי הוא אבל החרב משסעת את הברזל אז אתה יוצא ללא חשיבה.
    הבור נראה קטן וצפוף, אבל היה לו תעלת המשך קטנה שגרמה לו להיות יותר טוב. אתה מתחיל לכסות את החור עם האדמה והאיש ממשיך לריב עם הגמד מכות, שהגמד דיי קורע אותו. רגע לפני שאתה גומר לכסות את כל הבור אתה רואה שהגמד מכניס את הבוקס הסופי לאיש. אבל פתאום רוח מגיעה ונכנסת לאיש
    "אם הוא כבר ימות, אז עדיף שאני יהרוג אותו!" האיש צועק ומתחיל לפרוס כנפיים הוא גדל, ואנרגיה לבנה עוטפת אותו. ברגע הזה אתה גומר לסגור את האדמה ומתחיל ליפול איזה 3 מטרים למטה ולהתחיל לזחול, אחרי 20 שניות- אתה שומע מאות פחי אש יוונית מתפוצצים על הכלוב שלך ויוצרים מכתש בכל האזור (זה הסיפור כיסוי שהוא נותן לך) ואתה ממשיך לזחול. אחרי 10 20 דקות אתה רואה את הסוף ובו יש אור של חדר.

מה תעשה?
    אני ימשיך עד לחד ואז אני ינוח
    אחרי שאני נח אני מתחיל להסתקל סביבי איפה אני נמצא

12. משתמש מנוסה
    ~הקפצה~
    (יש אישור מאלכס)

~איתי~

מה תעשה?

~ארמגדו~
    "אופס.." אומר השטן.
    מה תעשה?

~זורו~

מה תעשה?

~רון~
    מה תעשה?

~ קוסמו ~
    מה תעשה?

~ג'ין ולי (ושיר)~
    מה תעשו?
    בהתחלה אמשש את ראשי במחשבת 'אווץ' ולאחר מכן אסקור מעט את החדר ואגש לפתק אוציאו ואחל לקרוא בו

13. משתמש מנוסה
    ~איתי~
    אתה יוצא מהמנהרה ורואה חדר מלון עם מיטה ועוד דברים אבל אתה מסתכל רק על המיטה. אתה קופץ עליה ותוך שניות נרדם שם כמו מת. אתה חולם שהגמד נראה כמו צל וטס ומחפש אותך. הוא עובר בכל עולם החלום אבל אתה לא שם. אתה רואה גם את האיש נמצא באותו חדר כמו שלך עם חרב בגודל מגה, הוא מרים אותה, הולך ליד המיטה ששם אתה נמצא, ומוריד את החרב. ברגע זה אתה מתעורר בעוד אתה מסתובב וזורק את החרב הארוכה שלך. החרב ננעצת בלב של מי שנמצא שם, והוא נופל על הרצפה מת. אתה מסתכל מי זה ואתה רואה שזה היה העובד שבא לשאול אם יש לך מפתח, כי הוא בא לתת לך ארוחת בוקר ולא הצליח לצאת. שאתה סורק את החדר אתה רואה שהחור כבר לא שם, ומתעורר בתוך חדר על מיטה מעץ- כנראה אתה בתוך פונדק, בחדר יש גם שירותים, ודלת יציאה- וגם ארון. שום דבר יותר מיוחד מזה. אין חלונות, ואין כלום. פשוט חדר. הארון רופף קצת, והדלת משמיעה קולות של תרנגולת. ליד המיטה יש מעטפה שבתוכה פתק.
    מה תעשה?

~קוסמו~
    אתה מסתכל על הפתק ושם כתוב:
    "חיים חיים, שישה צדקה,יציאה יציאה, בריחה בריחה."
    אתה שומע מהדלת קולות של: "אני שמעתי שהלורד טיריון נמצא בחדר הזה. ככה השמועות אומרות.
    כמובן שאחרי מה שהשמונה אנשים האלה עשו לנו, הם ישלמו על זה. הם לא יודעים שהם יפסידו בקרב על הטירה. הם בטוח עלו על האלף שנתנו לו להרוג את כל חיילי הקומונדו שלנו, ועכשיו הוא כבר מת." ונשמעות דפיקות חזקות על הדלת. הדלת משמיעה צעקות תרנגול חזקות ומחרידות. פריט כחול מן החדר נדבק לך על העין אתה רואה מחוץ לדלת 3 גמדים עצבניים דופקים על הדלת ומחכים שתפתח להם- או שפשוט הם ישברו את הדלת. העין מראה לך שעל הדלת של השירותים יש בכתב קסם "תיכנס לפה"

מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 03-21-2011 בשעה 09:08 PM

14. משתמש מנוסה
    ~איתי~
    אתה יוצא מהמנהרה ורואה חדר מלון עם מיטה ועוד דברים אבל אתה מסתכל רק על המיטה. אתה קופץ עליה ותוך שניות נרדם שם כמו מת. אתה חולם שהגמד נראה כמו צל וטס ומחפש אותך. הוא עובר בכל עולם החלום אבל אתה לא שם. אתה רואה גם את האיש נמצא באותו חדר כמו שלך עם חרב בגודל מגה, הוא מרים אותה, הולך ליד המיטה ששם אתה נמצא, ומוריד את החרב. ברגע זה אתה מתעורר בעוד אתה מסתובב וזורק את החרב הארוכה שלך. החרב ננעצת בלב של מי שנמצא שם, והוא נופל על הרצפה מת. אתה מסתכל מי זה ואתה רואה שזה היה העובד שבא לשאול אם יש לך מפתח, כי הוא בא לתת לך ארוחת בוקר ולא הצליח לצאת. שאתה סורק את החדר אתה רואה שהחור כבר לא שם, ומתעורר בתוך חדר על מיטה מעץ- כנראה אתה בתוך פונדק, בחדר יש גם שירותים, ודלת יציאה- וגם ארון. שום דבר יותר מיוחד מזה. אין חלונות, ואין כלום. פשוט חדר. הארון רופף קצת, והדלת משמיעה קולות של תרנגולת. ליד המיטה יש מעטפה שבתוכה פתק.
    מה תעשה?

~קוסמו~
    אתה מסתכל על הפתק ושם כתוב:
    "חיים חיים, שישה צדקה,יציאה יציאה, בריחה בריחה."
    אתה שומע מהדלת קולות של: "אני שמעתי שהלורד טיריון נמצא בחדר הזה. ככה השמועות אומרות.
    כמובן שאחרי מה שהשמונה אנשים האלה עשו לנו, הם ישלמו על זה. הם לא יודעים שהם יפסידו בקרב על הטירה. הם בטוח עלו על האלף שנתנו לו להרוג את כל חיילי הקומונדו שלנו, ועכשיו הוא כבר מת." ונשמעות דפיקות חזקות על הדלת. הדלת משמיעה צעקות תרנגול חזקות ומחרידות. פריט כחול מן החדר נדבק לך על העין אתה רואה מחוץ לדלת 3 גמדים עצבניים דופקים על הדלת ומחכים שתפתח להם- או שפשוט הם ישברו את הדלת. העין מראה לך שעל הדלת של השירותים יש בכתב קסם "תיכנס לפה"

מה תעשה?
    אני אומר על החיים ועל המוות ונכנס מהר לשירותים רגע לפני שהם הורסים את הדלת

15. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ~הקפצה~
    (יש אישור מאלכס)

~רון~
    מה תעשה?
    'טוב אם אני רוצה להינצל אז אלך לעבר האיש הזה...'אחשוב לעצמי ואז אגיד לאיש תוך כדי שאני רץ לעברו:"תחכה לי אני בא איתך!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

עמוד 15 מתוך 17 ראשוןראשון ... 51314151617 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •