~קוסמו~
אתה נכנס מהר אל הדלת של השירותים וסוגר אותה. הידית מתחילה להסתובב לאט לאט ו5 מלכודות אש מופיעות בחדר. ברגע הזה הפרקט של החדר יורד לאט לאט ואתה שומע את הדלת של החדר נשברת. "בום!" אתה שומע את הדלת מתנפצת על אחת הקירות ואתה מגיעה למערה תת קרקעית וכוחות קסומים מוציאים אותך- והפרקט עולה. אתה רואה מולך איש שיושב כיסא מלכות אפל- בן אדם העטוף בבגדים שחורים, מטה גדול וכתר עשוי יהלומים וזהב ואופלים.
"השתחווה ללורד!" נשמע קול של אימפ קטן שנמצא שם.
"תשחווה לי!" הוא צועק בצורה מכאיבה מאוד ונותן מכה עם המטה שלו- אתה מתרסק על הרצפה בצורת השתחוות.
"אני הוא הלורד טיריון.. ואתה בטח ראית שם את הגמדים שרוצים להתנקש בי.
אז רק שתדע, את השבויי מלחמה החזרתי, את החיילים הפצועים ריפאתי, את הנשקים ההרוסים חידשתי, את נשמות הטווח החזרתי, אבל שהטירה תכבש, אינני יחזיר אותה. כוחי טמון בטירה. ואני לא סתם קראתי לך, אם אתה תגרום שהטירה לא תיכבש, אתה תתוגמל בצורה לא אפשרית- אתה וכל החבורה שלך.
הוא נותן עוד מכה עם המטה ואתה רואה את זורו נמצא מעל הטירה עם תותח ענק, את רון עם ידיים קשורות שאססין לוקח אותו עם רובה קשת בגב שלו, את לי ושיר שנמצאים אחרי מגן ומתכננים לברוח, את סימון שנמצא בכלא האויב, וזהו.
ואם לא, כולכם תישרפו.
אתה מוזמן ללכת על הדרקון שלי לעשות מה שאתה רוצה- יש לך 12 שעות."
הוא שורק שריקה חדה ודרקון ענק עומד לידך
מה תעשה?
[~רון~
אתה נמשך אליו והוא תופס אותך, מוריד לך אגרוף שיתוקי למרפק, קושר לך את היידים וביד אחת תופס לך את הראש ללמעלה והולך שהרובה קשת על הגב שלך. אתה הולך איתו במנהרה תת קרקעית דרך הקיר, ושומע צעקות וצווחות, הוא אומר לך: "שלום לך גנב צעיר.. ברוך הבא למכנה האססינים. 5 שוריקנים נזרקים לעבריכם, הוא קופץ ועם היד הוא הודף את כל השוריקנים ומפיל אותם. "לא אמרתי לך שאסור לך להשאר במקום! קדימה!" הוא אומר לך ומצמיד שנית את הרובה קשת ומעלה את הראש שלך. "מי במחנה הזה רוצה להיות אססין, אבל הוא לומד להיות חזק" והוא זורק אותך בחוזק קדימה "להיות מהיר" הוא קופץ על הקיר ומגיע לפניך, "ולהיות מוכן לכל" הוא אומר את זה, בועט אותך לקיר, עושה גלגלון לצד, נתפס עם רגל אחת עליך ויד על הרצפה, ופתאום בובה מחודדת עפה עליו וזה עובר בין המקום שבו הוא פיסק- הוא דקר את זה בבטן וזה התרסק. הוא ממשיך איתך ואומר לך: "אנחנו לא הולכים קדימה, אלא לצד." הוא בועט בקיר שבצ ונפתחת הדלת הסודית שלשם הוא נכנס והוא אומר: "זה המקום שאליו אנחנו הולכים אם תופסים אותנו- זה הסליק מחסה שלנו. מולך עומדים כל הדברים הכי שווים בעולם לאסיסינים וסולם קטן שאליו אפשר לרדת.
מה תעשה?