Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 17 ראשוןראשון ... 614151617 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 248
  1. משתמש מנוסה
    ~קוסמו~
    אתה נכנס מהר אל הדלת של השירותים וסוגר אותה. הידית מתחילה להסתובב לאט לאט ו5 מלכודות אש מופיעות בחדר. ברגע הזה הפרקט של החדר יורד לאט לאט ואתה שומע את הדלת של החדר נשברת. "בום!" אתה שומע את הדלת מתנפצת על אחת הקירות ואתה מגיעה למערה תת קרקעית וכוחות קסומים מוציאים אותך- והפרקט עולה. אתה רואה מולך איש שיושב כיסא מלכות אפל- בן אדם העטוף בבגדים שחורים, מטה גדול וכתר עשוי יהלומים וזהב ואופלים.
    "השתחווה ללורד!" נשמע קול של אימפ קטן שנמצא שם.
    "תשחווה לי!" הוא צועק בצורה מכאיבה מאוד ונותן מכה עם המטה שלו- אתה מתרסק על הרצפה בצורת השתחוות.
    "אני הוא הלורד טיריון.. ואתה בטח ראית שם את הגמדים שרוצים להתנקש בי.
    אז רק שתדע, את השבויי מלחמה החזרתי, את החיילים הפצועים ריפאתי, את הנשקים ההרוסים חידשתי, את נשמות הטווח החזרתי, אבל שהטירה תכבש, אינני יחזיר אותה. כוחי טמון בטירה. ואני לא סתם קראתי לך, אם אתה תגרום שהטירה לא תיכבש, אתה תתוגמל בצורה לא אפשרית- אתה וכל החבורה שלך.
    הוא נותן עוד מכה עם המטה ואתה רואה את זורו נמצא מעל הטירה עם תותח ענק, את רון עם ידיים קשורות שאססין לוקח אותו עם רובה קשת בגב שלו, את לי ושיר שנמצאים אחרי מגן ומתכננים לברוח, את סימון שנמצא בכלא האויב, וזהו.
    ואם לא, כולכם תישרפו.
    אתה מוזמן ללכת על הדרקון שלי לעשות מה שאתה רוצה- יש לך 12 שעות."
    הוא שורק שריקה חדה ודרקון ענק עומד לידך

מה תעשה?

[~רון~
    אתה נמשך אליו והוא תופס אותך, מוריד לך אגרוף שיתוקי למרפק, קושר לך את היידים וביד אחת תופס לך את הראש ללמעלה והולך שהרובה קשת על הגב שלך. אתה הולך איתו במנהרה תת קרקעית דרך הקיר, ושומע צעקות וצווחות, הוא אומר לך: "שלום לך גנב צעיר.. ברוך הבא למכנה האססינים. 5 שוריקנים נזרקים לעבריכם, הוא קופץ ועם היד הוא הודף את כל השוריקנים ומפיל אותם. "לא אמרתי לך שאסור לך להשאר במקום! קדימה!" הוא אומר לך ומצמיד שנית את הרובה קשת ומעלה את הראש שלך. "מי במחנה הזה רוצה להיות אססין, אבל הוא לומד להיות חזק" והוא זורק אותך בחוזק קדימה "להיות מהיר" הוא קופץ על הקיר ומגיע לפניך, "ולהיות מוכן לכל" הוא אומר את זה, בועט אותך לקיר, עושה גלגלון לצד, נתפס עם רגל אחת עליך ויד על הרצפה, ופתאום בובה מחודדת עפה עליו וזה עובר בין המקום שבו הוא פיסק- הוא דקר את זה בבטן וזה התרסק. הוא ממשיך איתך ואומר לך: "אנחנו לא הולכים קדימה, אלא לצד." הוא בועט בקיר שבצ ונפתחת הדלת הסודית שלשם הוא נכנס והוא אומר: "זה המקום שאליו אנחנו הולכים אם תופסים אותנו- זה הסליק מחסה שלנו. מולך עומדים כל הדברים הכי שווים בעולם לאסיסינים וסולם קטן שאליו אפשר לרדת.

מה תעשה?

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי אין כינוי צפה בהודעה
    ~רון~
    אתה נמשך אליו והוא תופס אותך, מוריד לך אגרוף שיתוקי למרפק, קושר לך את היידים וביד אחת תופס לך את הראש ללמעלה והולך שהרובה קשת על הגב שלך. אתה הולך איתו במנהרה תת קרקעית דרך הקיר, ושומע צעקות וצווחות, הוא אומר לך: "שלום לך גנב צעיר.. ברוך הבא למכנה האססינים. 5 שוריקנים נזרקים לעבריכם, הוא קופץ ועם היד הוא הודף את כל השוריקנים ומפיל אותם. "לא אמרתי לך שאסור לך להשאר במקום! קדימה!" הוא אומר לך ומצמיד שנית את הרובה קשת ומעלה את הראש שלך. "מי במחנה הזה רוצה להיות אססין, אבל הוא לומד להיות חזק" והוא זורק אותך בחוזק קדימה "להיות מהיר" הוא קופץ על הקיר ומגיע לפניך, "ולהיות מוכן לכל" הוא אומר את זה, בועט אותך לקיר, עושה גלגלון לצד, נתפס עם רגל אחת עליך ויד על הרצפה, ופתאום בובה מחודדת עפה עליו וזה עובר בין המקום שבו הוא פיסק- הוא דקר את זה בבטן וזה התרסק. הוא ממשיך איתך ואומר לך: "אנחנו לא הולכים קדימה, אלא לצד." הוא בועט בקיר שבצ ונפתחת הדלת הסודית שלשם הוא נכנס והוא אומר: "זה המקום שאליו אנחנו הולכים אם תופסים אותנו- זה הסליק מחסה שלנו. מולך עומדים כל הדברים הכי שווים בעולם לאסיסינים וסולם קטן שאליו אפשר לרדת.

מה תעשה?
    מה יש בתמונה?
    בקושי רואים משהו...
    ---------------------------
    'אם אני רוצה להיות אסיסין אני חייב לרדת למטה...'אחשוב לעצמי תוך כדי שאני מחייך קלות, הולך לעבר הסולם ומתחיל לרדת במהירות כדי שאני לא אפגע או שיגלו אותי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    תמונה של האזור תלחץ עליה והיא תגדל
    --
    ~רון~
    אתה מנסה לברוח מהאססין כדי לרדת למטה.
    "הי הי הי הי פה זה לא שוק!" הוא אומר בצורה מתבטאת ותוקע חזק את רובי חצי הקשת.
    "אני נשבע לך, שפעם הבאה שאתה מנסה לברוח ממני אתה תורדם ע"י החצים, ואז נתלה אותך על עמוד ונשרוף אותך. קפיש?" הוא אומר בצחוק ושולף פגיון ומסתכל מאחד החורים ואומר: "יש פה איזה גמד, אתה אותת או אמרת למישהו משהו?!" הוא אומר לך ומאיים עליך עם הרובה קשת שלו, אבל אז לידו יש בליסטרה שיורה חצים ארוכים של 5 מטרים למרחק קילומטר! הוא טוען 3 חצים לכיוון הלב שלך ואומר: "כן, או לא?!"

4. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    ~קוסמו~
    אתה נכנס מהר אל הדלת של השירותים וסוגר אותה. הידית מתחילה להסתובב לאט לאט ו5 מלכודות אש מופיעות בחדר. ברגע הזה הפרקט של החדר יורד לאט לאט ואתה שומע את הדלת של החדר נשברת. "בום!" אתה שומע את הדלת מתנפצת על אחת הקירות ואתה מגיעה למערה תת קרקעית וכוחות קסומים מוציאים אותך- והפרקט עולה. אתה רואה מולך איש שיושב כיסא מלכות אפל- בן אדם העטוף בבגדים שחורים, מטה גדול וכתר עשוי יהלומים וזהב ואופלים.
    "השתחווה ללורד!" נשמע קול של אימפ קטן שנמצא שם.
    "תשחווה לי!" הוא צועק בצורה מכאיבה מאוד ונותן מכה עם המטה שלו- אתה מתרסק על הרצפה בצורת השתחוות.
    "אני הוא הלורד טיריון.. ואתה בטח ראית שם את הגמדים שרוצים להתנקש בי.
    אז רק שתדע, את השבויי מלחמה החזרתי, את החיילים הפצועים ריפאתי, את הנשקים ההרוסים חידשתי, את נשמות הטווח החזרתי, אבל שהטירה תכבש, אינני יחזיר אותה. כוחי טמון בטירה. ואני לא סתם קראתי לך, אם אתה תגרום שהטירה לא תיכבש, אתה תתוגמל בצורה לא אפשרית- אתה וכל החבורה שלך.
    הוא נותן עוד מכה עם המטה ואתה רואה את זורו נמצא מעל הטירה עם תותח ענק, את רון עם ידיים קשורות שאססין לוקח אותו עם רובה קשת בגב שלו, את לי ושיר שנמצאים אחרי מגן ומתכננים לברוח, את סימון שנמצא בכלא האויב, וזהו.
    ואם לא, כולכם תישרפו.
    אתה מוזמן ללכת על הדרקון שלי לעשות מה שאתה רוצה- יש לך 12 שעות."
    הוא שורק שריקה חדה ודרקון ענק עומד לידך

מה תעשה?

[~רון~

מה תעשה?
    אני עולה במהיר4ות על הדרקון ואומר לו לחפש את לי ושיר ומתכנן מה אעשה כששמצא אותם'לאחד מהם אני אגיד ללכת לעזור לסימון ולשני אני אגיד שיסתובב בטירה וינסה לעזור למי שצריך וגם לעודד את כל מי שהוא רואה '

5. משתמש מנוסה
    תמונה של האזור תלחץ עליה והיא תגדל
    --
    ~רון~
    אתה מנסה לברוח מהאססין כדי לרדת למטה.
    "הי הי הי הי פה זה לא שוק!" הוא אומר בצורה מתבטאת ותוקע חזק את רובי חצי הקשת.
    "אני נשבע לך, שפעם הבאה שאתה מנסה לברוח ממני אתה תורדם ע"י החצים, ואז נתלה אותך על עמוד ונשרוף אותך. קפיש?" הוא אומר בצחוק ושולף פגיון ומסתכל מאחד החורים ואומר: "יש פה איזה גמד, אתה אותת או אמרת למישהו משהו?!" הוא אומר לך ומאיים עליך עם הרובה קשת שלו, אבל אז לידו יש בליסטרה שיורה חצים ארוכים של 5 מטרים למרחק קילומטר! הוא טוען 3 חצים לכיוון הלב שלך ואומר: "כן, או לא?!"
    "לא אמרתי כלום! נשבע לך! מצטער שניסיתי לברוח ממך! זה לא יקרה שוב! פשוט אני רוצה להיות אססין חזק במיוחד! אני רוצה ללמוד מהמאסטר ואם אתה המאסטר אז אני רוצה ללמוד מימך!"אומר בקול מפוחד ואז אעצום את עיני ואחכה לתגובתו של האיש.

6. משתמש סופר ספאמר
    ~איתי~
    אתה יוצא מהמנהרה ורואה חדר מלון עם מיטה ועוד דברים אבל אתה מסתכל רק על המיטה. אתה קופץ עליה ותוך שניות נרדם שם כמו מת. אתה חולם שהגמד נראה כמו צל וטס ומחפש אותך. הוא עובר בכל עולם החלום אבל אתה לא שם. אתה רואה גם את האיש נמצא באותו חדר כמו שלך עם חרב בגודל מגה, הוא מרים אותה, הולך ליד המיטה ששם אתה נמצא, ומוריד את החרב. ברגע זה אתה מתעורר בעוד אתה מסתובב וזורק את החרב הארוכה שלך. החרב ננעצת בלב של מי שנמצא שם, והוא נופל על הרצפה מת. אתה מסתכל מי זה ואתה רואה שזה היה העובד שבא לשאול אם יש לך מפתח, כי הוא בא לתת לך ארוחת בוקר ולא הצליח לצאת. שאתה סורק את החדר אתה רואה שהחור כבר לא שם, ומתעורר בתוך חדר על מיטה מעץ- כנראה אתה בתוך פונדק, בחדר יש גם שירותים, ודלת יציאה- וגם ארון. שום דבר יותר מיוחד מזה. אין חלונות, ואין כלום. פשוט חדר. הארון רופף קצת, והדלת משמיעה קולות של תרנגולת. ליד המיטה יש מעטפה שבתוכה פתק.
    מה תעשה?

[/COLOR]
    אני לוקח את הפתק וקרא אותו אחרי זה אני פותח את הארון לראות מה יש שם
    אחרי זה אני יוצא מהדלת של החדר

7. משתמש מנוסה
    ~קוסמו~
    אתה מסביר את התוכנית לדרקון ובזמן הזה הוא מוציא את הלשון שלו ואוכל משהו.
    הלורד טיריון אומר: "לא. זה מסוכן מדי. לא רק שאתה תיהרג, אלא גם הדרקון שלי- אתה לא רוצה שזה יקרה.
    יש לך רעיון אחר?" הוא שואל ואומר לך: "החלק הימני של הטירה נכבש. איבדתי את כוחות המים שלי. לך לשם עכשיו וכבוש אותו בחזרה!" הוא אומר ונותן מכה עם המקל וצבא אססינים מופיע לידך- כולם משתחווים.
    "כבשו את החלק העליון של כוחות האש! וסנסאי, לך לחלק הקול ותדפוק בפעמונים כמה שיותר חזק."
    הוא אומר את זה וכולם רצים.

מה תעשה?

~רון~
    "מה שתגיד.." הוא אומר בעודו עסוק לחפש את התזמון המתאים לירות בגמד. הוא מוציא כפפה קטנה ולובש אותה במקום הכפפה הקודמת שלו ואומר לך: "זו המצאה חדשה. קוראים לזה אקבלח. למדו אותנו להשתמש בזה רק לפני שבוע- זה גאוני!. זה משגר קרן אור על המקום בו אני רוצה לפגוע, ואז שאני שם כדור מברזל עם קצת חומר נפץ זה עף ויכול להרוג בקלות!" אתה רואה את היד שלו מתכוונת על הגמד, קרני אור הולכות לכל מיני מקומות, ואז משתלבות ביחד על הרכה של הגמד.
    "בום!" נשמע יריה חזקה של אקבלח והגמד נופל על הרצפה מת.
    קוראים לי, אני צריך ללכת- רד למטה ותילחם נגד שאר הילדים... הוא זורק אותך לסולם למטה ואתה נופל על מזרון. ילדים קטנים נלחמים אחד בשני באגרוף ובאקרובטיקה
    מה תעשה?

~איתי~
    אתה קורא את הפתק שבו כתוב: "ניצלת.. יש לך מזל. החדר נעול. שלא תחשוב שיש לך תקווה לצאת דרך הדלת או דרך החלון שאין לך. בארון יש פצצת רעל ובגלל זה הוא רוטט. הדלת מיוחדת- המקום נראה כמו לול, משמיע קולות לול אבל זה חדר רגיל במלון שלושה כוכבים. עוד משהו?

נ.ב תיכנס לשירותים בשעת חירום"

אתה מותר על הארון והולך אל הדלת אתה שומע את קולות הצל ואת הגמד אומר: "הוא פה, בלול! הוא חשב שאני לא יעלה עליו!"
    מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 03-21-2011 בשעה 11:41 PM

8. משתמש מנוסה
    ~רון~
    "מה שתגיד.." הוא אומר בעודו עסוק לחפש את התזמון המתאים לירות בגמד. הוא מוציא כפפה קטנה ולובש אותה במקום הכפפה הקודמת שלו ואומר לך: "זו המצאה חדשה. קוראים לזה אקבלח. למדו אותנו להשתמש בזה רק לפני שבוע- זה גאוני!. זה משגר קרן אור על המקום בו אני רוצה לפגוע, ואז שאני שם כדור מברזל עם קצת חומר נפץ זה עף ויכול להרוג בקלות!" אתה רואה את היד שלו מתכוונת על הגמד, קרני אור הולכות לכל מיני מקומות, ואז משתלבות ביחד על הרכה של הגמד.
    קוראים לי, אני צריך ללכת- רד למטה ותילחם נגד שאר הילדים... הוא זורק אותך לסולם למטה ואתה נופל על מזרון. ילדים קטנים נלחמים אחד בשני באגרוף ובאקרובטיקה
    מה תעשה?
    'זה יהיה קשה לקום..'אחשוב לעצמי תוך כדי שאני מרכז את כול כוחי כדי לקום ואז אלך לילדים שנלחמים ובאקרובטיקה:"אני החדש...אפשר לאתמן איתכם?!" ואז אחכה לתשובתם בקוצר רוח.

9. משתמש סופר ספאמר
    ~קוסמו~
    אתה מסביר את התוכנית לדרקון ובזמן הזה הוא מוציא את הלשון שלו ואוכל משהו.
    הלורד טיריון אומר: "לא. זה מסוכן מדי. לא רק שאתה תיהרג, אלא גם הדרקון שלי- אתה לא רוצה שזה יקרה.
    יש לך רעיון אחר?" הוא שואל ואומר לך: "החלק הימני של הטירה נכבש. איבדתי את כוחות המים שלי. לך לשם עכשיו וכבוש אותו בחזרה!" הוא אומר ונותן מכה עם המקל וצבא אססינים מופיע לידך- כולם משתחווים.
    "כבשו את החלק העליון של כוחות האש! וסנסאי, לך לחלק הקול ותדפוק בפעמונים כמה שיותר חזק."
    הוא אומר את זה וכולם רצים.

מה תעשה?

~רון~
    מה תעשה?

~איתי~
    אתה קורא את הפתק שבו כתוב: "ניצלת.. יש לך מזל. החדר נעול. שלא תחשוב שיש לך תקווה לצאת דרך הדלת או דרך החלון שאין לך. בארון יש פצצת רעל ובגלל זה הוא רוטט. הדלת מיוחדת- המקום נראה כמו לול, משמיע קולות לול אבל זה חדר רגיל במלון שלושה כוכבים. עוד משהו?

נ.ב תיכנס לשירותים בשעת חירום"

אתה מותר על הארון והולך אל הדלת אתה שומע את קולות הצל ואת הגמד אומר: "הוא פה, בלול! הוא חשב שאני לא יעלה עליו!"
    מה תעשה?
    אני נכנס מהר לשירותים ומתפלל שהוא יפתח את הארון
    אחרי שאני נכנס לשירותים אני בודק מה יש שם

10. משתמש מנוסה
    ~רון~
    אתה חושב עד כמה זה היה קשה לקום ועד אז אתה קם. חבורת הילדים מסתכלת עליך ואומרת: "זה בטחן המאמן המחליף.. מי זה?... מי אתה?... אתה יכול לבדוק אותי בתרגיל?"
    פתאום, במהירות, מתחיל אזעקת כוח אויב, כל הילדים עולים מהר לסליק ומתחמשים תוך דקה וחצי ומורידים את כל הנשק הלא משומש במגלצ'ה ושמו פצצות בתוך שקי ההתאמנות, וגם שמו עוד שק שיש בו פצצה מתפצלת. כולם ירדו למקלטים, אתה הולך איתם ובחדר ממול לחדר התאמנות שמו את המכונת חצים הזאת, ובמכונה שיכולה לירות בשק ה"חדש" חץ בוער. כל התלמידים חוץ ממי שנקבעו הלכו דרך איזה משגר, ונשארו כדי להלחם. נשמעים כמה בומים, וחבל יורד מהמקומות של הסולם 30 גמדים, שאומרים: "תודה רבה למסתנן שלנו.." והולכים להרוג אתכם. כל מי שנמצא מאחוריך (20 אססינים) יוצאים מן הדלת להתחיל להלחם בין הגמדים- וזה קרב לא הוגן. הגמדים מצליחים לפצוע כמה אססינים עם פטישים וגרזנים, אבל האססינים עורפים את ראשי הגמדים ויורים בהם עם האקבלחים.
    ברק שחור פוגע בחדר וקוסם חסוי ואפל נכנס לחדר ונמצא מאחוריכם. הוא מפעיל "הפיכת בשר לאבן"- קרן שחורה ירוקה טסה לאוויר ומאבנת את כל החדר. הוא עובר איש איש ומנפץ אותם עם המקל שלו.

מה תעשה?

~איתי~
    אתה נכנס לשירותים מהר בלי לחשוב אפילו ושומע כדור אש שמנפץ את החדר. קולות תרנגולות מתחיל ומאחורי הדלת נמצא הרבה מאוד חציר. הגמד משגר המטאורים הקטנים של מלף (עוצמה 3- דרגה 6) והורג את כל התרנגולות (הדגשה, רק כדי לחפש אותך!) ומתחיל ללכת בלול ולפוצץ את הכל- הוא מפוצץ גם את הארון. גז רעיל משתחרר בכל החדר אבל זה לא מזיז לו (לא רק שהוא ברמה מאוד גבוהה, ויש לו חסן רעל גבוה, הוא גמד אז יש לו +5 להגנה מרעל) וכל והתרנגולות הפצועות מנסות לברוח אבל לא מצליחות...
    הוא נותן מכה באדמה וברגע הזה הוא רואה את חדר המלון, ומגלה שכל התרנגולות היו אשליה..
    השיער שלו בוער מזעם והוא שובר את הדלת של הארון וזורק את המיטה על הדלת של השירותים ככה שהדלת נשברת. אתה עף מהר למקלחת ושם בטעות לוחץ על הסבון. זה פותח גרם מדרגות. הגמד משגר כדור אש ענק על הדלתות ומתקרב לשירותים.

מה תעשה?

11. משתמש סופר ספאמר
    ~רון~
    אתה חושב עד כמה זה היה קשה לקום ועד אז אתה קם. חבורת הילדים מסתכלת עליך ואומרת: "זה בטחן המאמן המחליף.. מי זה?... מי אתה?... אתה יכול לבדוק אותי בתרגיל?"
    פתאום, במהירות, מתחיל אזעקת כוח אויב, כל הילדים עולים מהר לסליק ומתחמשים תוך דקה וחצי ומורידים את כל הנשק הלא משומש במגלצ'ה ושמו פצצות בתוך שקי ההתאמנות, וגם שמו עוד שק שיש בו פצצה מתפצלת. כולם ירדו למקלטים, אתה הולך איתם ובחדר ממול לחדר התאמנות שמו את המכונת חצים הזאת, ובמכונה שיכולה לירות בשק ה"חדש" חץ בוער. כל התלמידים חוץ ממי שנקבעו הלכו דרך איזה משגר, ונשארו כדי להלחם. נשמעים כמה בומים, וחבל יורד מהמקומות של הסולם 30 גמדים, שאומרים: "תודה רבה למסתנן שלנו.." והולכים להרוג אתכם. כל מי שנמצא מאחוריך (20 אססינים) יוצאים מן הדלת להתחיל להלחם בין הגמדים- וזה קרב לא הוגן. הגמדים מצליחים לפצוע כמה אססינים עם פטישים וגרזנים, אבל האססינים עורפים את ראשי הגמדים ויורים בהם עם האקבלחים.
    ברק שחור פוגע בחדר וקוסם חסוי ואפל נכנס לחדר ונמצא מאחוריכם. הוא מפעיל "הפיכת בשר לאבן"- קרן שחורה ירוקה טסה לאוויר ומאבנת את כל החדר. הוא עובר איש איש ומנפץ אותם עם המקל שלו.

מה תעשה?

~איתי~
    אתה נכנס לשירותים מהר בלי לחשוב אפילו ושומע כדור אש שמנפץ את החדר. קולות תרנגולות מתחיל ומאחורי הדלת נמצא הרבה מאוד חציר. הגמד משגר המטאורים הקטנים של מלף (עוצמה 3- דרגה 6) והורג את כל התרנגולות (הדגשה, רק כדי לחפש אותך!) ומתחיל ללכת בלול ולפוצץ את הכל- הוא מפוצץ גם את הארון. גז רעיל משתחרר בכל החדר אבל זה לא מזיז לו (לא רק שהוא ברמה מאוד גבוהה, ויש לו חסן רעל גבוה, הוא גמד אז יש לו +5 להגנה מרעל) וכל והתרנגולות הפצועות מנסות לברוח אבל לא מצליחות...
    הוא נותן מכה באדמה וברגע הזה הוא רואה את חדר המלון, ומגלה שכל התרנגולות היו אשליה..
    השיער שלו בוער מזעם והוא שובר את הדלת של הארון וזורק את המיטה על הדלת של השירותים ככה שהדלת נשברת. אתה עף מהר למקלחת ושם בטעות לוחץ על הסבון. זה פותח גרם מדרגות. הגמד משגר כדור אש ענק על הדלתות ומתקרב לשירותים.

מה תעשה?
    אני נכנס לפתח ועולה/יורד במדרגות כדי להתחמק וכדור האש וכשאני מגיע לסוף אני מחפש חלון או דלת לצאת מישם עם אני לא מוצא כלום אני מתחיל להתקיף את הקיר עם החרב בשביל לעשות חור בקיר

12. משתמש מנוסה
    ~רון~

מה תעשה?
    'אוי לא! זה לא טוב!'אחשוב לעצמי בכעס ואז השתמש בהעלמות זיקית כדי שהוא לא יפגע בי ואנסה להסתתן איפה שהוא לא ימצא אותי.

13. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ~ארמגדו~
    אתה מחפש ציוד בתוך החדר אבל שום דבר מיוחד- בחדר הזה אין כלום חוץ מסתם במה.
    השטן מתחיל להגיד: "קסמי אש, קלשון, חטיף בוער, לפיד, גופה, נייר מזויף. וכל הציוד מופיע לידו. הוא מתחיל לעשות קסמי אש מגניבים כמו דרקוני אש, להביורים, בועות אש, ואחת מהבועות פוגעת לך בשלד ושורפת אותו למוות תמידי.
    "אופס.." אומר השטן.
    אתה מתחיל להתלבט מה תוכל ללמוד. 6 ספרי לימוד שונים מופיעים לידך וליד כל אחת יש את הסוג שאותו הוא מלמד: אש, מים, אדמה, אוויר, מוות וחשמל. ובכל אחד מהם יש קסמים פשוטים שכל אחד יכול לעשות
    אש: דרקון אש, הקפת אש, אש נצחית, כדור אש מתביית, זרם אש.
    מים: שוט מים, הקפת מים, מי קרח, סופת מים, אגמון.
    אדמה: רעידת אדמה קלה, בעיטת סלע, יד ברזל, מגן אדמה, מכתש.
    אוויר: ריחוף, תעופה, זרם אוויר, טורנאדו, הסטה.
    מוות: הפיכת בשר לאבן, הרדמה, סיוט, פירור, פגיעת פצעים בינונים.
    חשמל: ברק, זרם חשמלי, שוק, חשמל סטטי, התפרצות אנרגיה.
    יש לך זמן כדי ללמוד זמנית 10 קסמים.
    מה תעשה?
    'הממפ... אני יכול ללמוד אותם רק באופן זמני כנראה' אחשוב לעצמי 'אוקיי אז אני צריך קסמים מרהיבים... שלא עושים נזק אבל שעושים תופעה מגניבה...' אמשיך להרהר במה שאבחר ולבסוף אצא בהצהרה
    'אוקיי אני אקח הרדמה, התפרצות אנרגיה, תעופה, הקפת מים, דרקון אש, פירור, חשמל סטטי, טורנאדו, רעידת אדמה קלה והקפת אש' אחשוב ואלמד את כל הקסמים באופן בסיסי אבל עדיין טוב ואלך למופע שלי
    "שלום מתים ומתות יקרים, מי אמיץ מספיק לצפות במופע הקסמים?" אשאל במיסטורין ואחכה לתגובת הקהל, אם אין תגובה אני אצור רעידת אדמה קלה בשביל המתח

14. מורחקים
    שם: אופיר
    ~זורו~
    איך שאתה רוצה.. שטן אומר ועושה קליק
    אתה נשאב לתוך מערבולת צל ומופיע בתוך כדור פורח עם תותח, שטן עומד לידך.
    "זה הקרב של הזדים נגד הגמדים פה בטירה, אני צריך שתהרוג כמה שיותר אנשים כדי שיגיעו עוד נשמות..
    אם אתה רואה שם, יש שם שורת לבה גדולה ואם תירה בה זה יעשה פיצוץ אש גדול..
    אתה מוזמן להתחיל. הוא אומר ונעלם"
    מה תעשה?
    OOG: אחי תקשיב, אני די פרשתי מהפורום, אם אתה רוצה שאגיב בקביעות כדאי שתגיד לי במסן כשאתה מגיב O:

IG: "מה?! כאילו אתה לא יודע שאני לא נלחם עם תותחים!" אצרח עליו אחרי שהוא נעלם, בידיעה שהוא שומע אותי. לאחר מכן אתחיל להסתכל טוב טוב על הטירה וארה על כל יצור שאראה, אלא אם כן זה חבר ילדות שלי.

15. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ~סימון~
    אתה מרים ידיים וככה מכת הברק נפסקת. שני החפרפרות לוקחות אותך וזורקות אותך מהמערה. הם הולכות איתך ותופסות לך את הראש, ועם זאת אתה מתעלף. שאתה מתעורר בכלוב גדול ללא נשק, אלא רק עם בגדים פשוטים וגם הקסמים שלך לא עובדים. שני גמדים הולכים באזור ואתה רואה ששעת לילה. הגמדים מדליקים מדורה שמגיעה לגובה 4 מטרים, ושם אתה רואה שיש עמם עוד בערך 200 אוהלים, שנפרשים למשך 2 קילומטרים. לידך נמצאים עוד שרשרת כלובים שאיתם זדים ואלפים שגם נחטפו מהמלחמה, שנראים מורעבים. שני הגמדים הולכים אל כולם ונותנים להם סטייק- חצי מהאלפים צמחוניים ולא נוגעים בסטייק. אחרי שהגמד שם לך את הסטייק אתה מתחיל להירדם כליל, אבל הסטייק משאיר אותך ער.

מה תעשה?
    אני מסתיר את הסטייק מאחורי גבי וצועק אל עבר הגמד שנתן לי את הסטייק "דילגת עלי,אני יודע שלא אכפת לך ממני אבל לא הבאת לי אוכל ואני ימות ברעב כך שתשאר כאן רק גופה,אני בטוח שהבוס שלך לא ייה מרוצה!"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

עמוד 16 מתוך 17 ראשוןראשון ... 614151617 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •