Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 17 ראשוןראשון ... 7151617
מציג תוצאות 241 עד 248 מתוך 248
  1. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    ציטוט פורסם במקור על ידי אין כינוי צפה בהודעה
    ~קוסמו~
    אתה מסביר את התוכנית לדרקון ובזמן הזה הוא מוציא את הלשון שלו ואוכל משהו.
    הלורד טיריון אומר: "לא. זה מסוכן מדי. לא רק שאתה תיהרג, אלא גם הדרקון שלי- אתה לא רוצה שזה יקרה.
    יש לך רעיון אחר?" הוא שואל ואומר לך: "החלק הימני של הטירה נכבש. איבדתי את כוחות המים שלי. לך לשם עכשיו וכבוש אותו בחזרה!" הוא אומר ונותן מכה עם המקל וצבא אססינים מופיע לידך- כולם משתחווים.
    "כבשו את החלק העליון של כוחות האש! וסנסאי, לך לחלק הקול ותדפוק בפעמונים כמה שיותר חזק."
    הוא אומר את זה וכולם רצים.

מה תעשה?

~רון~
    "מה שתגיד.." הוא אומר בעודו עסוק לחפש את התזמון המתאים לירות בגמד. הוא מוציא כפפה קטנה ולובש אותה במקום הכפפה הקודמת שלו ואומר לך: "זו המצאה חדשה. קוראים לזה אקבלח. למדו אותנו להשתמש בזה רק לפני שבוע- זה גאוני!. זה משגר קרן אור על המקום בו אני רוצה לפגוע, ואז שאני שם כדור מברזל עם קצת חומר נפץ זה עף ויכול להרוג בקלות!" אתה רואה את היד שלו מתכוונת על הגמד, קרני אור הולכות לכל מיני מקומות, ואז משתלבות ביחד על הרכה של הגמד.
    "בום!" נשמע יריה חזקה של אקבלח והגמד נופל על הרצפה מת.
    קוראים לי, אני צריך ללכת- רד למטה ותילחם נגד שאר הילדים... הוא זורק אותך לסולם למטה ואתה נופל על מזרון. ילדים קטנים נלחמים אחד בשני באגרוף ובאקרובטיקה
    מה תעשה?

~איתי~
    אתה קורא את הפתק שבו כתוב: "ניצלת.. יש לך מזל. החדר נעול. שלא תחשוב שיש לך תקווה לצאת דרך הדלת או דרך החלון שאין לך. בארון יש פצצת רעל ובגלל זה הוא רוטט. הדלת מיוחדת- המקום נראה כמו לול, משמיע קולות לול אבל זה חדר רגיל במלון שלושה כוכבים. עוד משהו?

נ.ב תיכנס לשירותים בשעת חירום"

אתה מותר על הארון והולך אל הדלת אתה שומע את קולות הצל ואת הגמד אומר: "הוא פה, בלול! הוא חשב שאני לא יעלה עליו!"
    מה תעשה?
    אני ממלמל "טוב אם זה מה שאתה רוצה"אני אומר לדרקון לעוף לשם ותוך כדי שואל אותו איך הוא יכול לתקוף את כוחות האש "יש לך אש משהו כזה?"אני שואל ומכין את עצמי להשתמש בכדורי אש וקרן קרח

2. משתמש מנוסה
    ~איתי~
    אתה יורד מהר במדרגות והגרם נסגר. מולך עומד מזבח- בצד הראשון, עומד מי שהציל אותך, ובצד השני עומד מישהו שנראה בדיוק כמוהו. מעליהם יש סמל ענק מזהב של ינג יאנג אחרי זה מלאך גדול יושב בכיסא אבל הולך אליך.
    "מה אתה עושה פה?.." הוא אומר לאט בצורה של רוח. החדר מוציא בועה גדולה ובה משודר מה קורה בחדר מלון. הגמד נכנס לאמבטיה ו2 פצצות אש מתפוצצות עליו מקדימה ומטר פצצות מים פוגעות לו בגב מהארון. הגמד סופג את כל ההתקפות והולך כרגיל. הוא רואה שאתה לא פה ותוקף זעם. "אוף!" הוא אומר ומבעיר את כל האמבטיה. הוא יוצא מהלול ומאז אתה לא יודע מה קורה איתו
    "אז מה אתה עושה פה?" המלאך אומר בצורה הרוחית שלו.
    "רוח הינג יאנג מרגישה בך כוונות רעות- סור מפה.." הוא אומר ולוקח חרב מכל אחד מהאנשים.
    "לך.." היא אומרת ומתקרבת לאט לאט.

מה תעשה?

~רון~
    אתה מפעיל העלמות זיקית ומסתווה על הקיר. המכשף לוחץ על היהלום שבגלימה שלו ונעלם. הדלת של החדר שלכם נפתחת לאט לאט וקרן מוות ירוקה מתפצלת בצורת שמש והורגת את כל האנשים.
    הוא מסתכל עליך בצורה תמימה ומשגר עליך קרן צבעים
    "אתה רוצה למות עכשיו או עוד מעט?, בנתיים תישאר במקום שלך ואל תפריע לי." הוא אומר והמקל שלו נבעט. ונתפס על ידי יד שמופיע בה ה"סנסיי" הוא דופק את המקל על הבטן של הקוסם ונותן לו בעיטה. הוא שולף חרב ואיתה עושה גל אוויר גדול שמעיף את הקוסם לחדר האימונים. הסנסיי אומר לך: "לך מפה מהר! אני מחפה עליך!" וזורק משהו שפותח משגר.
    מה תעשה?

~ארמגדו~
    אתה לומד את כל הקסמים ומשחק איתם קצת. מעגל אש שזז לאט באמצע מעגל אנרגיה חשמלי שאתה עושה. לאחר שכל הקסמים נגמרים הוילונות נפתחים וקהל מתים ענק צופה בך. רואים את האימפ שהיה מלפניך עם זירה בוערת בצורות שונות ו2 גייזרים שנבקעים מהפרקט. הוא יורד ואתה עולה על הבמה.
    "ערב טוב אנשים יקרים, אני הוא ארמגדו!" אתה אומר ורואה איש בולט באמצע הקהל- חבר ילדות שלך, שנראה נקרומנסר חזק מאוד שמחזיק מטאור ביד. הוא מסתכל על המופע שלך ומתיישב לו על כיסא. אתה אומר את מילותיך ו3 מטאורים טסים לעבריך ופוגעים בך קשה. הקהל משתעשע ומחכה לתגובה שלך.

מה תעשה?

~זורו~
    אתה יורה בכל מי שאתה רואה אבל כל היריות שלך מפספסות בצורה נוראית. 10 גרזנים ופצצות זמן נזרקים על הכדור הפורח שלך. הגרזנים מפספסים, אבל הפצצות זמן מתפוצצות על הכדור הפורח ואתה לא נפגע בכלל. אתה יורה עוד ירייה אחת שפוגעת במוקד הגרזנים לזריקה של הגמדים וגרזנים עפים על כל האזור והורגים 20 גמדים!
    מה תעשה?

~סימון~
    הגמד מתעלם וממשיך ללכת. אתה שומע קולות חתול מאחד הכלובים שלידך ו3 אלפים פשוט יוצאים מהכלובים ומתחבאים מאחורי הכלוב שלך עם קשתות עם כוונת. הם מכוונים ישר לכיוון הגמד ויורים בו 3 חצים בגב- הוא מתרסק על הרצפה מת והם חוזרים לכלוב שלהם. קולות החתול מתחילות להמשך, ו20 סטייקים מגיעים עליך דרך האלפים וקולות כלב מתחילים.
    לוחם עם חרב ענק חותך לכל האלפים את הכלוב בקלות ומשגר ברק כחול לבניין של הגמדים (ז"ל).
    הוא פותח לך את הכלוב מקדימה בלי שימוש בחרב, מוציא אותך ומפוצץ את כל הכלובים.

מה תעשה?

~קוסמו~
    אתה מוקפא זמנית מהמשחק, בגלל שעברת בהרבה את קו העלילה בה הקבוצה נמצאת.

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ~רון~
    אתה מפעיל העלמות זיקית ומסתווה על הקיר. המכשף לוחץ על היהלום שבגלימה שלו ונעלם. הדלת של החדר שלכם נפתחת לאט לאט וקרן מוות ירוקה מתפצלת בצורת שמש והורגת את כל האנשים.
    "אתה רוצה למות עכשיו או עוד מעט?, בנתיים תישאר במקום שלך ואל תפריע לי." הוא אומר והמקל שלו נבעט. ונתפס על ידי יד שמופיע בה ה"סנסיי" הוא דופק את המקל על הבטן של הקוסם ונותן לו בעיטה. הוא שולף חרב ואיתה עושה גל אוויר גדול שמעיף את הקוסם לחדר האימונים. הסנסיי אומר לך: "לך מפה מהר! אני מחפה עליך!" וזורק משהו שפותח משגר.
    מה תעשה?
    'יופי יש לי פה גיבוי!'אחייך לעצמי תוך כדי שאני חושב ואז הולך למשגר ואומר לסנסיי:"תודה רבה לך סנסיי!" ואז משתגר.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש סופר ספאמר
    ~איתי~
    אתה יורד מהר במדרגות והגרם נסגר. מולך עומד מזבח- בצד הראשון, עומד מי שהציל אותך, ובצד השני עומד מישהו שנראה בדיוק כמוהו. מעליהם יש סמל ענק מזהב של ינג יאנג אחרי זה מלאך גדול יושב בכיסא אבל הולך אליך.
    "מה אתה עושה פה?.." הוא אומר לאט בצורה של רוח. החדר מוציא בועה גדולה ובה משודר מה קורה בחדר מלון. הגמד נכנס לאמבטיה ו2 פצצות אש מתפוצצות עליו מקדימה ומטר פצצות מים פוגעות לו בגב מהארון. הגמד סופג את כל ההתקפות והולך כרגיל. הוא רואה שאתה לא פה ותוקף זעם. "אוף!" הוא אומר ומבעיר את כל האמבטיה. הוא יוצא מהלול ומאז אתה לא יודע מה קורה איתו
    "אז מה אתה עושה פה?" המלאך אומר בצורה הרוחית שלו.
    "רוח הינג יאנג מרגישה בך כוונות רעות- סור מפה.." הוא אומר ולוקח חרב מכל אחד מהאנשים.
    "לך.." היא אומרת ומתקרבת לאט לאט.

מה תעשה?

~רון~
    מה תעשה?

~ארמגדו~
    אתה לומד את כל הקסמים ומשחק איתם קצת. מעגל אש שזז לאט באמצע מעגל אנרגיה חשמלי שאתה עושה. לאחר שכל הקסמים נגמרים הוילונות נפתחים וקהל מתים ענק צופה בך. רואים את האימפ שהיה מלפניך עם זירה בוערת בצורות שונות ו2 גייזרים שנבקעים מהפרקט. הוא יורד ואתה עולה על הבמה.
    "ערב טוב אנשים יקרים, אני הוא ארמגדו!" אתה אומר ורואה איש בולט באמצע הקהל- חבר ילדות שלך, שנראה נקרומנסר חזק מאוד שמחזיק מטאור ביד. הוא מסתכל על המופע שלך ומתיישב לו על כיסא. אתה אומר את מילותיך ו3 מטאורים טסים לעבריך ופוגעים בך קשה. הקהל משתעשע ומחכה לתגובה שלך.

מה תעשה?

~זורו~
    אתה יורה בכל מי שאתה רואה אבל כל היריות שלך מפספסות בצורה נוראית. 10 גרזנים ופצצות זמן נזרקים על הכדור הפורח שלך. הגרזנים מפספסים, אבל הפצצות זמן מתפוצצות על הכדור הפורח ואתה לא נפגע בכלל. אתה יורה עוד ירייה אחת שפוגעת במוקד הגרזנים לזריקה של הגמדים וגרזנים עפים על כל האזור והורגים 20 גמדים!
    מה תעשה?

~סימון~
    הגמד מתעלם וממשיך ללכת. אתה שומע קולות חתול מאחד הכלובים שלידך ו3 אלפים פשוט יוצאים מהכלובים ומתחבאים מאחורי הכלוב שלך עם קשתות עם כוונת. הם מכוונים ישר לכיוון הגמד ויורים בו 3 חצים בגב- הוא מתרסק על הרצפה מת והם חוזרים לכלוב שלהם. קולות החתול מתחילות להמשך, ו20 סטייקים מגיעים עליך דרך האלפים וקולות כלב מתחילים.
    לוחם עם חרב ענק חותך לכל האלפים את הכלוב בקלות ומשגר ברק כחול לבניין של הגמדים (ז"ל).
    הוא פותח לך את הכלוב מקדימה בלי שימוש בחרב, מוציא אותך ומפוצץ את כל הכלובים.

מה תעשה?

~קוסמו~
    אתה מוקפא זמנית מהמשחק, בגלל שעברת בהרבה את קו העלילה בה הקבוצה נמצאת.
    אני אומר להם ''בסדר אני הולך ואני יוצא מהדלת יציאה לבחוץ''
    אחרי שאני יוצא אני אומר ''איזה מזל שהגמד הלך''

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ~ארמגדו~

מה תעשה?
    אני שולח חשמל סטטי על הקהל ואז משתמש בטורנדו כדי להעיף את הנרקומקסר הדביל שזרק עלי מטאור אל השמיים
    'אני אראה לו מה זה לחבל במופע שלי' אחשוב לעצמי ואמשיך
    "אוקיי אני צריך מתנדב מהקהל!" אומר לקהל ואחכה לתגובתם

6. משתמש מנוסה
    ~רון~
    אתה רץ מהר אל המשגר אבל המשגר מתפוצץ ומוריד לך 3 נזק אתה עף על הקיר והסנסיי כמעט שולח נגדך קרן- על. הקוסם משתגר לתוך החדר שלכם וזורק אותך לחדר האימונים. הסנסיי נעלם ונהפך לעפר, והקוסם לוקח את המטה ומפעיל נעילת דלתות. הדלת מלמעלה והדלת שבו הקוסם נמצא נעולות ואתה תקוע בתוך החדר אימונים. הוא מפעיל "פציעת פצעים קלים" ומוריד לך 14 חיים... אתה נשאר מעולף על הרצפה ושומע קולות פצצות נופלות מעליך. החדר מלא פצצות והקוסם יכול בכל רגע לשגר את החץ הבוער ולפוצץ את כל החדר. הוא מפעיל עליך שיתוק ואז הרדמה. אדמה משותק ורדום בתוך חדר מלא פצצות.
    מה תעשה?

~איתי~
    אתה מחפש את הדלת אבל אתה לא מוצא אותך. אתה רואה את שני האנשים קמים והופכים לרוח. הם עפים לסמל של הינג יאנג וזה זוהר לגמרי. הרוח נכנסת אליהם והמקדש מתחיל לזהור. אתה רואה את הגמד מופיע לידך קשור ולידו 2 האחים של ינג ויאנג בצורת האנרגיה שלהם- האחד שהציל אותך עם הכנפיים השחורות ואנרגיה הלבנה, ואחד עם כנפיים לבנות ואנרגיה שחורה. והרוח ביניהם מאחורי האיש. "חוסו על חיי!" הגמד צועק, אך לשווא
    "אתה... אנחנו לא רוצים ממך כלום. רק פשוט יש חומר בגוף שלך שהופך אותך לבלתי מנוצח. אנחנו רוצים שהוא יצא ממך, ויעבור לידיים טובות יותר. איננו מסכימים שתוכל לשאת חלק מאוצר הדרקון.. אנו צריכים את הכוח הזה לשיפור הינג יאנג. עכשיו, תירקב..." הרוח אומר בקול חלש ועצבני ומוציא שעון קטן של ינג יאנג. השעון מוציא אנרגיה לבנה והגמד צורח מכאבים. לאחר כמה שניות הגמד מאבד הכרה והופך לעפר. השעון מלא בעפר שחור ודלת היציאה נפתחת. המלאך נותן לך את השעון ואומר: "ראיתי בך רוח טובה.. רוח להצלה. הנני חושב כי אתה את אוצר הדרקון מחפש. והנה, חלק אחד מכל 3 חלקי הפירמידה הקדומה. (הוא חושב שאתה יודע מה זה, אבל אין לך שמץ מה זה) הוא אומר ואתה נשלח החוצה והדלת נסגרת ונעלמת. אתה מופיע בתוך יער, שלו ורגוע. ציפורים מצייצות וצבים הולכים בדשא.
    מה תעשה?

~ארמגדו~
    אתה שולח חשמל סטטי אל הקהל. כמה ניצנוצים עולים מהקהל ונשמע צחוק קטן. אתה משגר טורנאדו נגד החבר שלך. הוא מוציא מטה וככה מפרק את הטורנאדו. הוא מחזיר את המטה לגבו ומוציא חרב עץ ונשק שהקהל אומר עליו: "זה הנשק הכי חדשני בעולם ובעולם המתים.. קוראים לו שבלח." הוא לוחץ על הדק ונשמע בום חזק. כדור ברזל נשלח אליך ומפספס אותך במילימטר אחד. הקהל מתרשם מהחבר שלך ומוחא לו כפיים.
    מה תעשה?

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ~רון~
    אתה רץ מהר אל המשגר אבל המשגר מתפוצץ ומוריד לך 3 נזק אתה עף על הקיר והסנסיי כמעט שולח נגדך קרן- על. הקוסם משתגר לתוך החדר שלכם וזורק אותך לחדר האימונים. הסנסיי נעלם ונהפך לעפר, והקוסם לוקח את המטה ומפעיל נעילת דלתות. הדלת מלמעלה והדלת שבו הקוסם נמצא נעולות ואתה תקוע בתוך החדר אימונים. הוא מפעיל "פציעת פצעים קלים" ומוריד לך 14 חיים... אתה נשאר מעולף על הרצפה ושומע קולות פצצות נופלות מעליך. החדר מלא פצצות והקוסם יכול בכל רגע לשגר את החץ הבוער ולפוצץ את כל החדר. הוא מפעיל עליך שיתוק ואז הרדמה. אדמה משותק ורדום בתוך חדר מלא פצצות.
    מה תעשה?
    מה יש לי לעשות אם אני משותק?
    ---------------------------
    אני אנסה להזיז משהו, העיקר שהוא יכול לעזור אבל לפני כן אנסה להזיז את הפה תוך כדי שאני מנסה גם להוזיז את הרגליים אבל אגיד תוך כדי שאני מנסה את הכול:"בבקשה אל תהרוג אותי, לא עשיתי כלום."

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. משתמש סופר ספאמר
    ~רון~
    מה תעשה?

~איתי~
    אתה מחפש את הדלת אבל אתה לא מוצא אותך. אתה רואה את שני האנשים קמים והופכים לרוח. הם עפים לסמל של הינג יאנג וזה זוהר לגמרי. הרוח נכנסת אליהם והמקדש מתחיל לזהור. אתה רואה את הגמד מופיע לידך קשור ולידו 2 האחים של ינג ויאנג בצורת האנרגיה שלהם- האחד שהציל אותך עם הכנפיים השחורות ואנרגיה הלבנה, ואחד עם כנפיים לבנות ואנרגיה שחורה. והרוח ביניהם מאחורי האיש. "חוסו על חיי!" הגמד צועק, אך לשווא
    "אתה... אנחנו לא רוצים ממך כלום. רק פשוט יש חומר בגוף שלך שהופך אותך לבלתי מנוצח. אנחנו רוצים שהוא יצא ממך, ויעבור לידיים טובות יותר. איננו מסכימים שתוכל לשאת חלק מאוצר הדרקון.. אנו צריכים את הכוח הזה לשיפור הינג יאנג. עכשיו, תירקב..." הרוח אומר בקול חלש ועצבני ומוציא שעון קטן של ינג יאנג. השעון מוציא אנרגיה לבנה והגמד צורח מכאבים. לאחר כמה שניות הגמד מאבד הכרה והופך לעפר. השעון מלא בעפר שחור ודלת היציאה נפתחת. המלאך נותן לך את השעון ואומר: "ראיתי בך רוח טובה.. רוח להצלה. הנני חושב כי אתה את אוצר הדרקון מחפש. והנה, חלק אחד מכל 3 חלקי הפירמידה הקדומה. (הוא חושב שאתה יודע מה זה, אבל אין לך שמץ מה זה) הוא אומר ואתה נשלח החוצה והדלת נסגרת ונעלמת. אתה מופיע בתוך יער, שלו ורגוע. ציפורים מצייצות וצבים הולכים בדשא.
    מה תעשה?

~ארמגדו~
    אתה שולח חשמל סטטי אל הקהל. כמה ניצנוצים עולים מהקהל ונשמע צחוק קטן. אתה משגר טורנאדו נגד החבר שלך. הוא מוציא מטה וככה מפרק את הטורנאדו. הוא מחזיר את המטה לגבו ומוציא חרב עץ ונשק שהקהל אומר עליו: "זה הנשק הכי חדשני בעולם ובעולם המתים.. קוראים לו שבלח." הוא לוחץ על הדק ונשמע בום חזק. כדור ברזל נשלח אליך ומפספס אותך במילימטר אחד. הקהל מתרשם מהחבר שלך ומוחא לו כפיים.
    מה תעשה?
    אני החושב 'מה זה יכול להיות פירמידת הדרקון'' ואני הולך ביער ומשחק עם החרב שלי שהחלק בתוך המכנסיים שלי במקום בתוך ואני יחשוב מה אני עושה עכשיו ואיפה אני יכול למצוא את שני החלקים האחרים

עמוד 17 מתוך 17 ראשוןראשון ... 7151617

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •