[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
שם משתמש: גרודון
שם במשחק: פיבודי
מקצוע +טופס מלא:
כוח לחימה:3
הגנה: 3
נשק: 2 חרבות קצרות+חרב ארוכה.
ידיעות לחימה עם נשק: חרב קצרה,ארוכה.
חיים: לא לגעת.
שריון: שריון ברזל כבד.
דרגת שיריון: 4
מהלכים: 4 מתוך 5.
תיאור:עיניים חומות, שתי צלקות (אחת בכל לחי), זקנקן קצר בצבע שחור,כתפיים רחבות.
~כולם חוץ מלי וקוסמו אקסומיוס~
אתם נהנים מהסעודה ואוכלים שם את כל הבשר, אתם מעלים רעיונות כל אחד
רון- אתה רוצה לקנות סוס, אתה מפנטז על הסוס ואז קורה לך דבר מוזר, הזיכרון על הסוס נמחק. אתה חושב לעצמך 'למה אני צריך סוס?, כמה זה עולה?'
ארמגדון- אתה מציע לחבורה על להתחלק בכסף וגם מה לעשות- לפתע הזיכרון נמחק ואתה חושב 'איזה משימה בכלל, כמה כסף ולמה להתחלק, בכלל איך נקבל וממי?'
איתי, אתה אוכל ביס קטן ואז נמחק לך רגע זיכרון, אתה חושב לעצמך 'שנייה, מי זה הלורד בכלל? מה הוא קשור לחיים שלי?, איזה מפה אני צריך?, לארץ הגמדים?'
לאחר מכן, פיצוץ נשמע וקול של "עליתי עליכם!" מופיע במסדרון. שני השומרים שהיו בחוץ נכנסים ונועלים את הדלת ולאחר מכן 2 מלצרים באים למטה ונועלים את הדלת השנייה. נראה כי הם רוצים לקשור אותם ללא לפגוע בכם
מה תעשו?
~לי~
אתה צופה בקרב: הקוסם משגר קרן טורקיז על הקוסם ה"לבן" והקרן מחטיאה!
הקוסם ה"לבן" משגר על הקוסם השני קרן כתומה ופוגע! הקוסם השני רץ לחלון, פותח אותו וקופץ ממנו בעודו צועק: "יופיפידו!" ומשם אתה לא רואה אותו.
לאחר מכן, הקוסם והמלצר שלידו אומרים לך: "כדאי שתבוא איתנו, אחרת נצטרך לקחת אותך בכוח."
מה תעשה?
~קוסמו אקסומיוס~
אתה לא מספיק לעשות אפילו נגיסה אחת באוכל, החבורה אוכלת לך את הכל.
אתה רואה את המלצרים עולים להביא עוד אוכל ואז אתה חושב לעצמך אני יקח לי אוכל ישר מהמטבח, טרי.'
אתה עולה במדרגות ואז נשמע קול: "עליתי עליכם!" וכל המסדרון שאתה נמצא בו מתפוצץ באש.
למזלך, בגלל שאתה זד אתה לא נפגע כלל מהאש הסובבת את המסדרון, לאחר מכן 4 מלצרים מגיעים, 2 עם כידון ואומרים לך: "בוא איתנו כי אנחנו לא רוצים לפגוע בך." אחד המלצרים החמושים הולך מאחוריך ומאיים עליך עם הכידון ומוציא חבל. החמוש השני נשאר מקדימה ושאר המלצרים הולכים למטה
מה תעשה?
אורי רשום, נעשה מה שסיכמנו..
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
~אלמוג~
אתה הולך לבית הצ'יף ואתה רואה 3 אנשים, אחד מהם הוא קוסם, אחד מהם הוא שומר והשלישי נראה כמו איש פשוט שקשור לחבל והולך מאויים מהשומר.
לאחר מכן אתה נכנס לבית הצ'יף, אתה מחפש את הצ'יף אבל אתה לא רואה אותו.
אתה עולה לקומה למעלה ומוצא שם הרבה נשקים וציוד, מטות,ספרי קסמים לקוסמים, רעיונות להחלפת אל לכוהנים, וכו'. לאחר מכן אתה יורד לקומה למטה ואתה עוצר במדרגות, אתה רואה עוד 2 שומרים מאיימים על איש פשוט שמנסה לברוח מהם- ולא מצליח
מה תעשה?
~ארמגדו~
אתה מפעיל את מכת הנקרומנסר שלך-קוצים. 2 קוצים חדים נוצרים פתאום וחוסמים את המלצרים, המלצרים מספיקים לקפוץ אחורה. לאחר מכן, המלצרים לוקחים חרב וחותכים את הקוצים, ואז השומרים מרימים רובה-קשת ומשגרים עליך רשת שתופסת אותך.
אתה נתפס בתוך הרשת והשומר בא באיום עליך ולוקח אותך. הוא הולך למלצרים ונותן להם אותך.
מה תעשה?
~רון~
בעוד אתה רוצה לעשות פשרה עם המלצרים ואתה שואל אותם: "מה אתם רוצים?" ארמגדו שלידך מפעיל את קסם הנקרומנסר שלו ו2 קוצים כמעט פוגעים במלצרים, לשומרים נמאס הסבלנות והם מוציאים רובי-קשת וכולאים את ארמגדו ברשת נגד קסמים. השומרים אומרים לך: "תקשיב, אנחנו לא רוצים אותך ואתכם, וגם הצ'יף לא רוצה אתכם, אבל הגמד מאלפוי רוצה אתכם. הוא אמר לנו למחוק לכם את הזיכרון אחרת הוא יביא עלינו את הנשק החדש של הגמדים ויהרוס את הכפר. ברור?"
מה תעשה?
~לי~
הקוסם משתגר למאחוריך וכולא אותך באזיקים. אתה הוא והמלצר יוצאים לדרך בעוד המלצר מאיים עליך.
אתם מגיעים לפונדק ושם הקוסם מפעיל עליך קסם 'הקפאה' ליד חנות כלי הנשק. הוא יוצא עם נשק גדול מאוד שמוסתר ע"י בד שחור. המלצר סוחב את הנשק המוסתר ואתה ממשיך עם הקוסם שמאיים עליך עם המטה שלו. אתם הולכים בערך 2 דקות ולבסוף אתם מגיעים למקדש עתיק של אל, הוא זורק אותך שם ואז מלצר חדש ופצוע זורק עליך רשת. אתה רואה שם את הקוסם שנלחם מול הצ'יף (סטיבן) דיי גוסס.
מה תעשה?
~קוסמו אקסומיוס~
השומר בא לקשור אותך ואז הוא מנטרל לך את הנשק. אתה נותן לו מכה בצלעות כדי לקחת את הפגיון אבל הוא תופס בזריזות את היד שלך וקושר את שתי היידים שלך באזיקים-וככה הוא מנטרל שתעשה קסמים.
לאחר זאת הוא אומר לך: "אתה רוצה להלחם נגדנו? זה לא היה לך כיף. אנחנו נפצע אותך קשות, עכשיו בוא אחרינו." הם לוקחים אותך לבחוץ בעודם מאיימים עליך עם הכידון שלהם בגבך.
מה תעשה?
~סטיבן~
הרשת החמישית פוגעת בך. המלצר קורא לעזרה בעודך זז במהירות ומנסה להשתחרר מהרשת.
הצ'יף מגיע עם נשק מוסתר והוא אומר לך: "שלום חמודי, אתה יודע כמה חיפשנו אותך? אני מקווה שהקפיצה מהחלון לא הייתה כואבת, סתם. הוא ממשיך ואתה רואה את ליאור הולך איתו.
המלצר (שומר) שלך לוקח אותך לתוך המקדש ושם אתה רואה שאין שום איש, אין נפשים ויש רק דברים שכלואים, זה הבית כלא הסודי של העיר.
מה תעשה?
~איתי~
אתה לא מסכים לדיפלומטיה של תומר ואתה מסכים לקרב עם ארמגדו, אתה רואה אותו עושה קוצים אבל אז המלצרים חותכים אותם והשומרים כולאים את ארמגדו. אתה מתעלם מעובדה זאת ואתה עדיין תוקף את המלצרים. אתה קופץ מעל לקוצים שהצמיח ארמגדו ועומד לתקוף את המלצרים, שאתה בא לתקוף אחד השומרים טוען מהר חץ חודר ואומר לך: "תפרוק את הנשק ואל תיגע בהם, אחרת תראה מה זה כאב אמיתי מרובה קשת עם חץ חודר."
מה תעשה?
"אז אני מבין שהצ'יף היה נגדינו" אומר לשומר בלגלוג "זה היה ברור לי ולכן לא הלכתי ביחד עם החבורה" אמשיך בלגלוג לקרוא לעברו לגבי התוכנית שלהם.
"אתה הרי יודע שאני אמנע את התוכנית שלכם בבוא העת, אחרי הכל יש לי עוד כמה תכסיסים בשרוול שלא חשפתי בפניכם" אומר לו.
"מה אתה רוצה מאיתנו בכלל?" אפנה בשאלה לעבר הצ'יף, "חשבתי שאתה בצד שלנו" אוסיף ואחכה לתשובות מהצ'יף.
כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)