Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 17 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 248
  1. משתמש מנוסה
    ההגרלה
    כל מה שיתן לכם את הציוד והקסמים-הכי טובים.

מהי ההגרלה?
    ההגרלה זה מה שמאזן לכם את הדמות, הוא מוריד ומוסיף קסמים כדי שתהיו דמויות מאוזנות.

החיים-
    רון, אתה גנב ולכן אתה מקבל 2 ק' 6+ק' 4
    ליאור וסימון, אתם כוהנים ולכן אתם מקבלים ק' 8+ק' 10
    סטיבן וקוסמו אקסומיוס, אתם קוסמים ולכן אתם מקבלים 1 ק' 8.
    איתי ופיבודי, אתם לוחמים ולכן אתם מקבלים 2 ק' 8+ 2 ק'4+ 1 ק' 6
    ארמגדו, אתה נקרומנסר ולכן אתה מקבל 2 ק' 8
    תוצאות החיים:
    רון, אתה יוצא בהגרלה עם 14 חיים!
    ליאור, אתה יוצא בהגרלה עם11 חיים!
    סימון, אתה יוצא בהגרלה עם 12 חיים!
    איתי, אתה יוצא בהגרלה עם 23 חיים!
    פיבודי, אתה יוצא בהגרלה עם 32 חיים!
    ארמגדו, אתה יוצא עם 10 חיים!
    סטיבן, אתה יוצא עם 6 חיים!
    קוסמו אקסומיוס, אתה יוצא עם 8 חיים!

זה התוצאות המקוריות.
    עכשיו כדי לשמור על השחקנים, אני לוקח 5 נקודות חיים מפיבודי ומעביר אותם אל ליאור וסימון.
    ואז, אני לוקח מרון סימון וליאור נקודה אחת ומעביר לארמגדו.
    התוצאות החדשות:
    רון: 13 חיים
    ליאור: 13 חיים
    סימון: 13 חיים
    ארמגדו: 13 חיים
    איתי: 23 חיים
    פיבודי: 27 חיים

הגרלה: הקסמיםהקסמים המקוריים:
    סטיבן: קרן לבה, כדור אש, קללה.
    קוסמו אקסומיוס: קרן לבה, כדור אש, סימן אוסורדא
    ארמגדו: חרב פנימית,זימון שלד, מהראש: כוח אפל העוטף את המטה ואז נותנים איתו מכה באדמה ויוצאים קוצים אל היריב/ים
    סטיבן, בגלל שיש לך 2 קסמי אש אני מוריד לך את קרן לבה ואני שם לך הגדלה. אני מוריד לך את הכדור אש ושם לך קסם קצת חלש יותר-בועה בוערת.
    מהראש אני מוסיף לך עצירת הזמן ומגן אנרגיה-הם קסמים חזקים שעושים איזון.
    קוסמו אקסומיוס, אני מוריד לך את כפל קסמי האיש ואני שם לך במקום הקרן לבה שיגור ל10 מ"ר. אני מחליף לך את סימן אסרודא (קסם משוגע) בקרן קרח וב2 קסמים מהראש אני נותן לך הקטנה וזימון מפלצות.
    ארמגדו: אני משאיר לך את כל הקסמים אבל אני רק מוריד לך את הקסם המשוגע (החלפת נשמה) והופך אותו לדיבור עם מתים.

הגרלת ציוד!על ההתחלה, כולכם מקבלים את הציוד הבא:
    3 לפידים, 2 מגילות קלף, עט דיו, בגדים, אוכל משומר לשבוע, מים, חבל, קרס טיפוס, 100 מיליליטר שמן.
    אוקי.. את הפח האש היוונית מקבל..... סטיבן!
    את יונת הדואר מקבל..... איתי!
    את תיק הסחיבה מקבל... פיבודי!
    את הפח היוונית השנייה מקבל.. לי!

הגרלת כסף
    הסבר כסף:
    פ"ז-פיסות זהב
    פ"כ-פיסות כסף
    פ"נ-פיסות נחושת
    פ"פ- פיסות פלטינה
    כל 10 פ"נ=1 פ"כ
    כל 10 פ"כ=1 פ"ז
    כל 5 פ"ז=1פ"נ
    על ההתחלה, כל אחד מקבל 25 פ"ז.
    ההגרלה על 25 מטבעות זהב נוספים!
    1)פיבודי
    2)איתי
    3)לי
    4)סטיבן
    5)קוסמו אקסומיוס
    6)ארמגדו
    7)סימון
    והזוכה הוא.... קוסמו אקסומיוס!

וההגרלה על 3 פ"נ הוא... ארמגדו!

מזל טוב לזוכים בהגרלות השונות.
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 01-06-2011 בשעה 09:38 AM

2. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי עשהאל ברוריה צפה בהודעה
    ~אלמוג~
    אתה הולך לבית הצ'יף ואתה רואה 3 אנשים, אחד מהם הוא קוסם, אחד מהם הוא שומר והשלישי נראה כמו איש פשוט שקשור לחבל והולך מאויים מהשומר.
    לאחר מכן אתה נכנס לבית הצ'יף, אתה מחפש את הצ'יף אבל אתה לא רואה אותו.
    אתה עולה לקומה למעלה ומוצא שם הרבה נשקים וציוד, מטות,ספרי קסמים לקוסמים, רעיונות להחלפת אל לכוהנים, וכו'. לאחר מכן אתה יורד לקומה למטה ואתה עוצר במדרגות, אתה רואה עוד 2 שומרים מאיימים על איש פשוט שמנסה לברוח מהם- ולא מצליח
    מה תעשה?
    'כדי להתחיל את מסעי,כדי שאקח קצת ציוד נסוף'אני חושב עולה לקומה העליונה ומכניס לתיקי את הספר להחלפת אל לכוהנים.
    אני חוזר לקומה למטה במהירות,מחפש את שני האנשים שפוגעים באיש המסכן ואומר להם בזעם "למה אתם פוגעים באנשים חפים משפע?מה הוא כבר עשה לכם?"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

3. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    ~אלמוג~
    אתה הולך לבית הצ'יף ואתה רואה 3 אנשים, אחד מהם הוא קוסם, אחד מהם הוא שומר והשלישי נראה כמו איש פשוט שקשור לחבל והולך מאויים מהשומר.
    לאחר מכן אתה נכנס לבית הצ'יף, אתה מחפש את הצ'יף אבל אתה לא רואה אותו.
    אתה עולה לקומה למעלה ומוצא שם הרבה נשקים וציוד, מטות,ספרי קסמים לקוסמים, רעיונות להחלפת אל לכוהנים, וכו'. לאחר מכן אתה יורד לקומה למטה ואתה עוצר במדרגות, אתה רואה עוד 2 שומרים מאיימים על איש פשוט שמנסה לברוח מהם- ולא מצליח
    מה תעשה?

~ארמגדו~
    אתה מפעיל את מכת הנקרומנסר שלך-קוצים. 2 קוצים חדים נוצרים פתאום וחוסמים את המלצרים, המלצרים מספיקים לקפוץ אחורה. לאחר מכן, המלצרים לוקחים חרב וחותכים את הקוצים, ואז השומרים מרימים רובה-קשת ומשגרים עליך רשת שתופסת אותך.
    אתה נתפס בתוך הרשת והשומר בא באיום עליך ולוקח אותך. הוא הולך למלצרים ונותן להם אותך.
    מה תעשה?

~רון~
    בעוד אתה רוצה לעשות פשרה עם המלצרים ואתה שואל אותם: "מה אתם רוצים?" ארמגדו שלידך מפעיל את קסם הנקרומנסר שלו ו2 קוצים כמעט פוגעים במלצרים, לשומרים נמאס הסבלנות והם מוציאים רובי-קשת וכולאים את ארמגדו ברשת נגד קסמים. השומרים אומרים לך: "תקשיב, אנחנו לא רוצים אותך ואתכם, וגם הצ'יף לא רוצה אתכם, אבל הגמד מאלפוי רוצה אתכם. הוא אמר לנו למחוק לכם את הזיכרון אחרת הוא יביא עלינו את הנשק החדש של הגמדים ויהרוס את הכפר. ברור?"
    מה תעשה?

~לי~
    הקוסם משתגר למאחוריך וכולא אותך באזיקים. אתה הוא והמלצר יוצאים לדרך בעוד המלצר מאיים עליך.
    אתם מגיעים לפונדק ושם הקוסם מפעיל עליך קסם 'הקפאה' ליד חנות כלי הנשק. הוא יוצא עם נשק גדול מאוד שמוסתר ע"י בד שחור. המלצר סוחב את הנשק המוסתר ואתה ממשיך עם הקוסם שמאיים עליך עם המטה שלו. אתם הולכים בערך 2 דקות ולבסוף אתם מגיעים למקדש עתיק של אל, הוא זורק אותך שם ואז מלצר חדש ופצוע זורק עליך רשת. אתה רואה שם את הקוסם שנלחם מול הצ'יף (סטיבן) דיי גוסס.
    מה תעשה?

~קוסמו אקסומיוס~
    השומר בא לקשור אותך ואז הוא מנטרל לך את הנשק. אתה נותן לו מכה בצלעות כדי לקחת את הפגיון אבל הוא תופס בזריזות את היד שלך וקושר את שתי היידים שלך באזיקים-וככה הוא מנטרל שתעשה קסמים.
    לאחר זאת הוא אומר לך: "אתה רוצה להלחם נגדנו? זה לא היה לך כיף. אנחנו נפצע אותך קשות, עכשיו בוא אחרינו." הם לוקחים אותך לבחוץ בעודם מאיימים עליך עם הכידון שלהם בגבך.
    מה תעשה?

~סטיבן~
    הרשת החמישית פוגעת בך. המלצר קורא לעזרה בעודך זז במהירות ומנסה להשתחרר מהרשת.
    הצ'יף מגיע עם נשק מוסתר והוא אומר לך: "שלום חמודי, אתה יודע כמה חיפשנו אותך? אני מקווה שהקפיצה מהחלון לא הייתה כואבת, סתם. הוא ממשיך ואתה רואה את ליאור הולך איתו.
    המלצר (שומר) שלך לוקח אותך לתוך המקדש ושם אתה רואה שאין שום איש, אין נפשים ויש רק דברים שכלואים, זה הבית כלא הסודי של העיר.
    מה תעשה?

~איתי~
    אתה לא מסכים לדיפלומטיה של תומר ואתה מסכים לקרב עם ארמגדו, אתה רואה אותו עושה קוצים אבל אז המלצרים חותכים אותם והשומרים כולאים את ארמגדו. אתה מתעלם מעובדה זאת ואתה עדיין תוקף את המלצרים. אתה קופץ מעל לקוצים שהצמיח ארמגדו ועומד לתקוף את המלצרים, שאתה בא לתקוף אחד השומרים טוען מהר חץ חודר ואומר לך: "תפרוק את הנשק ואל תיגע בהם, אחרת תראה מה זה כאב אמיתי מרובה קשת עם חץ חודר."
    מה תעשה?
    "מה אתם רוצים ממני?מה עשיתי לכם??"אשאל אותם בקול רם מאוד כדי שחברי ישמעו אותי ואולי יבאו לעזרי ותוך כדי אני מתחיל לחשוב איך להשתחרר

4. משתמש מנוסה
    ~רון~
    אתה אומר לשומרים: "בסדר." ומתחיל ללכת במריצות.
    השומרים חוסמים אותך ואומרים לך: "חמוד, אתה לא הולך לשום מקום. אם אתה רוצה, אנחנו ניקח אותך לגמד מאלפוי." אתה רואה ששומר אוזק את איתי ואז הוא בא כדי לאזוק אותך, הוא אוזק אותך ולאחר מכן אתם יוצאים מהדלת לעבר מקדש נטוש. הוא זורק אותכם בתוך תא קטן שלידו נמצאים סטיבן וליאור נמצאים גם אזוקים.
    מה תעשה?

~איתי~
    אתה משאיר פרצוף בריוני על המלצרים ושומר משגר חץ אחד שעובר לך ליד האוזן ופוגע במחסום הקוצים.
    אתה מרים ידיים למעלה והשומר אומר לך: "בראבו, בוא איתנו כי לא היה לך חיים קלים." הוא הולך אליך בעודו אוזק אותך. הוא לוקח אותך ולוקח ואותך ביחד עם רון, כעבור 2 דקות אתם מגיעים למקדש ישן.
    השומר הולך איתכם וזורק אותכם לתוך תא קטן ששם נמצאים גם סטיבן וליאור, הוא סוגר אותכם והולך
    מה תעשה?

~סטיבן וליאור~
    אתם שואלים את הצ'יף למה הוא עשה את זה. הצ'יף פותח את התא שלכם ונכנס אליו, אתה (סטיבן) קופץ עליו אבל הוא מוריד אותך באיטיות לרצפה.
    הוא אומר לכם: "זה לא אני, זה הגמד מאלפוי. הוא איים על הכפר שאם לא נביא את כל ששת הזדים ונברך אותם לאלים של הגמדים הוא ישרוף לנו את הכפר, ברור?" הוא אומר את זה ודמותו מתחילה להטשטש, לאט לאט הוא נעלם ומופיעים 2 פחי אש יוונית שכתוב עליהם: "אני פצצה מתקתקת, במקומות סגורים אני מפוצץ את כל המקום, פוצע את כל האנשים וגורם להרס רב. זה כלי החיסול נגד זדים." אתם רואים שומר לוקח את רון ואיתי נכנסים לכלוב ונראים דיי עיפים. אתם מסתכלים עליהם וקול טלפתי אומר לכם: "אם תפעילו את הפח אש-יוונית אתם תיהרגו כמו נמלים. אתם תרצו את הפח הזאת בהמשך (טוב, אם לא תמותו בגיליוטינה)"
    מה תעשו?

~ארמגדו~
    אתה רואה את החבורה במבט מטושטש, אתה רואה את 2 המלצרים באים ואומרים לך: "אנחנו לא רוצים שתעשה לנו צרות, לילה טוב." אתה נרדם בתוך הרשת. שאתה קם אתה מסתכל למעלה ורואה את השעון הגדול של הכנסייה אומר שהשעה 4 שעות שמש ל6 שעות ירח. שזה אומר שעברו רק כמה דקות.
    פתאום אתה מבין מה הפירוש ואתה חושב 'מה?! הם תלו אותי קשור לשלשלאות ברזל בגשר הענק שבכנסיה?!' לפתע מיע מלעמה מיקרופון שאומר: "שלום ארמגדו, עכשיו אתה כלוא היטב. טוב, עכשיו אנחנו נותנים לך 2 ברירות." ו2 חורים מופיעים על השעון, מצד ימין ומצד שמאל, מופיעה יד מצד ימין שתיקח אותך לצד שמאל. המיקרופון ממשיך: "הברירה הראשונה, זה לא להקשיב לנו וליפול לשדה קוצים בצד שמאל. הברירה השנייה, זה שתקפוץ מעל היד ותלך לצד ימין, שם נתן לך 3 פ"פ ונשים אותך בתא נוח עם מזגן אוכל ומים. עכשיו מה אתה בוחר?"
    מה תעשה?

~סימון~
    אתה עולה מהר למעלה אבל לא מופיע אותו חדר. אתה מופיע בחדר מטווח ולחימה של השומרים והמלצרים.
    מטר חצים עובר לידך ופוגע בהמוני מטרות, באים לוחמים חמושים וכותשים את המטרות ל2. לוחם אחד רואה אותך ואז נעלם. לאחר 2 שניות שאתה רגוע מישהו מחזיק לך את הפה בעודו מאיים עליך עם חרב בגב, הוא אומר לך:
    "לא שמעת על היכולת של האלפים?, כדי שתכיר אותה, קוראים לה צעד פיה. אנחנו יכולים להשתגר בזכותה לכל הכפר." הוא ממשיך לתפוס אותך ואז קורא: "שומרים, שומרים!. יש לנו פה משיג גבול."
    שני שומרים מגיעים משום מקום ותופסים אותך, הם משתגרים איתך שנראה עשיר וששגוני. בא גמד קטן ואומר לך: "אתה הקובע, הרי אתה לא רוצה שאני ישחט לך את החברים כן?, אני הגמד מאלפוי, נעים מאוד."
    הוא משיב אותך על כיסא רך ואומר לשומרים: "תשמרו בחוץ על הדלת." השומרים יוצאים ואז הוא מוציא בקבוק שרשום עליו: "זהירות, רעיל!" ושותה חצי ממנו. הוא אומר לך: "כן. עכשיו יש לך את ההזדמנות להציל את החברים שלך אם תגיד לי את המידע הבא: מי אתם, מאיפה באתם, מה ולמה רציתם לעשות ומי שלח אתכם."
    מה תעשה?

~קוסמו אקסומיוס~
    השומרים עונים לך: "אנחנו רוצים שתשתף פעולה." אתה מתחיל לדבר בקול רם אבל אז הם תופסים אותך ואתם נעלמים. אתה מופיע בבית ישן ומכוער שבו השומרים הולכים, אתה סורק את הבית ושם אתה רואה את אביך. הוא אומר לך: "קוסמו קוסמו קוסמו קוסמו, זה מה שאתה מבין?, מלחמה? החברים שלך בסכנת מוות."
    אתה הולך אל אביך ואתה רואה מסך גדול ובו אתה רואה את כל חבריך בכל מיני מקומות, קשורים בשלשלאות, ונמצאים בתוך תא כלא קטן." אביך אומר לך: "עכשיו לך להציל אותם, כי אם אתה לא מציל אותם אני מוציא אותך מהבית הזה, ברור?, ברור?!" הוא זורק אותך על המסך ואתה מופיע בכניסה של מקדש ישן. שומרים ומלצרים מתלהכים ובקרוב יגיעו אליך.
    מה תעשה?

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ~רון~
    השומרים חוסמים אותך ואומרים לך: "חמוד, אתה לא הולך לשום מקום. אם אתה רוצה, אנחנו ניקח אותך לגמד מאלפוי." אתה רואה ששומר אוזק את איתי ואז הוא בא כדי לאזוק אותך, הוא אוזק אותך ולאחר מכן אתם יוצאים מהדלת לעבר מקדש נטוש. הוא זורק אותכם בתוך תא קטן שלידו נמצאים סטיבן וליאור נמצאים גם אזוקים.
    מה תעשה?

~איתי~
    אתה משאיר פרצוף בריוני על המלצרים ושומר משגר חץ אחד שעובר לך ליד האוזן ופוגע במחסום הקוצים.
    אתה מרים ידיים למעלה והשומר אומר לך: "בראבו, בוא איתנו כי לא היה לך חיים קלים." הוא הולך אליך בעודו אוזק אותך. הוא לוקח אותך ולוקח ואותך ביחד עם רון, כעבור 2 דקות אתם מגיעים למקדש ישן.
    השומר הולך איתכם וזורק אותכם לתוך תא קטן ששם נמצאים גם סטיבן וליאור, הוא סוגר אותכם והולך
    מה תעשה?

~סטיבן וליאור~
    אתם שואלים את הצ'יף למה הוא עשה את זה. הצ'יף פותח את התא שלכם ונכנס אליו, אתה (סטיבן) קופץ עליו אבל הוא מוריד אותך באיטיות לרצפה.
    הוא אומר לכם: "זה לא אני, זה הגמד מאלפוי. הוא איים על הכפר שאם לא נביא את כל ששת הזדים ונברך אותם לאלים של הגמדים הוא ישרוף לנו את הכפר, ברור?" הוא אומר את זה ודמותו מתחילה להטשטש, לאט לאט הוא נעלם ומופיאים 2 פחי אש יוונית שכתוב עליהם: "אני פצצה מתקתקת, במקומות סגורים אני מפוצץ את כל המקום, פוצע את כל האנשים וגורם להרס רב. זה כלי החיסול נגד זדים." אתם רואים שומר לוקח את רון ואיתי נכנסים לכלוב ונראים דיי עיפים. אתם מסתכלים עליהם וקול טלפתי אומר לכם: "אם תפעילו את הפח אש-יוונית אתם תיהרגו כמו נמלים. אתם תרצו את הפח הזאת בהמשך (טוב, אם לא תמותו בגיליוטינה)"
    מה תעשו?

~ארמגדו~
    אתה רואה את החבורה במבט מטושטש, אתה רואה את 2 המלצרים באים ואומרים לך: "אנחנו לא רוצים שתעשה לנו צרות, לילה טוב." אתה נרדם בתוך הרשת. שאתה קם אתה מסתכל למעלה ורואה את השעון הגדול של הכנסייה אומר שהשעה 4 שעות שמש ל6 שעות ירח. שזה אומר שעברו רק כמה דקות.
    פתאום אתה מבין מה הפירוש ואתה חושב 'מה?! הם תלו אותי קשור לשלשלאות ברזל בגשר הענק שבכנסיה?!' לפתע מיע מלעמה מיקרופון שאומר: "שלום ארמגדו, עכשיו אתה כלוא היטב. טוב, עכשיו אנחנו נותנים לך 2 ברירות." ו2 חורים מופיעים על השעון, מצד ימין ומצד שמאל, מופיעה יד מצד ימין שתיקח אותך לצד שמאל. המיקרופון ממשיך: "הברירה הראשונה, זה לא להקשיב לנו וליפול לשדה קוצים בצד שמאל. הברירה השנייה, זה שתקפוץ מעל היד ותלך לצד ימין, שם נתן לך 3 פ"פ ונשים אותך בתא נוח עם מזגן אוכל ומים. עכשיו מה אתה בוחר?"
    מה תעשה?

~סימון~
    אתה עולה מהר למעלה אבל לא מופיע אותו חדר. אתה מופיע בחדר מטווח ולחימה של השומרים והמלצרים.
    מטר חצים עובר לידך ופוגע בהמוני מטרות, באים לוחמים חמושים וכותשים את המטרות ל2. לוחם אחד רואה אותך ואז נעלם. לאחר 2 שניות שאתה רגוע מישהו מחזיק לך את הפה בעודו מאיים עליך עם חרב בגב, הוא אומר לך:
    "לא שמעת על היכולת של האלפים?, כדי שתכיר אותה, קוראים לה צעד פיה. אנחנו יכולים להשתגר בזכותה לכל הכפר." הוא ממשיך לתפוס אותך ואז קורא: "שומרים, שומרים!. יש לנו פה משיג גבול."
    שני שומרים מגיעים משום מקום ותופסים אותך, הם משתגרים איתך שנראה עשיר וששגוני. בא גמד קטן ואומר לך: "אתה הקובע, הרי אתה לא רוצה שאני ישחט לך את החברים כן?, אני הגמד מאלפוי, נעים מאוד."
    הוא משיב אותך על כיסא רך ואומר לשומרים: "תשמרו בחוץ על הדלת." השומרים יוצאים ואז הוא מוציא בקבוק שרשום עליו: "זהירות, רעיל!" ושותה חצי ממנו. הוא אומר לך: "כן. עכשיו יש לך את ההזדמנות להציל את החברים שלך אם תגיד לי את המידע הבא: מי אתם, מאיפה באתם, מה ולמה רציתם לעשות ומי שלח אתכם."
    מה תעשה?

~קוסמו אקסומיוס~
    השומרים עונים לך: "אנחנו רוצים שתשתף פעולה." אתה מתחיל לדבר בקול רם אבל אז הם תופסים אותך ואתם נעלמים. אתה מופיע בבית ישן ומכוער שבו השומרים הולכים, אתה סורק את הבית ושם אתה רואה את אביך. הוא אומר לך: "קוסמו קוסמו קוסמו קוסמו, זה מה שאתה מבין?, מלחמה? החברים שלך בסכנת מוות."
    אתה הולך אל אביך ואתה רואה מסך גדול ובו אתה רואה את כל חבריך בכל מיני מקומות, קשורים בשלשלאות, ונמצאים בתוך תא כלא קטן." אביך אומר לך: "עכשיו לך להציל אותם, כי אם אתה לא מציל אותם אני מוציא אותך מהבית הזה, ברור?, ברור?!" הוא זורק אותך על המסך ואתה מופיע בכניסה של מקדש ישן. שומרים ומלצרים מתלהכים ובקרוב יגיעו אליך.
    מה תעשה?
    "אממ... אוכל?" אומר ואקפוץ מעל היד "אל תדאגו אני לא נגדכם... אני רק רוצה בטובת עם הזדים.."
    נערך לאחרונה על ידי Expired, 01-06-2011 בשעה 08:14 PM

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

~סטיבן וליאור~
    הוא אומר לכם: "זה לא אני, זה הגמד מאלפוי. הוא איים על הכפר שאם לא נביא את כל ששת הזדים ונברך אותם לאלים של הגמדים הוא ישרוף לנו את הכפר, ברור?" הוא אומר את זה ודמותו מתחילה להטשטש, לאט לאט הוא נעלם ומופיעים 2 פחי אש יוונית שכתוב עליהם: "אני פצצה מתקתקת, במקומות סגורים אני מפוצץ את כל המקום, פוצע את כל האנשים וגורם להרס רב. זה כלי החיסול נגד זדים." אתם רואים שומר לוקח את רון ואיתי נכנסים לכלוב ונראים דיי עיפים. אתם מסתכלים עליהם וקול טלפתי אומר לכם: "אם תפעילו את הפח אש-יוונית אתם תיהרגו כמו נמלים. אתם תרצו את הפח הזאת בהמשך (טוב, אם לא תמותו בגיליוטינה)"
    מה תעשו?

אני מתחיל לחפש דרך מילוט שנוכ לצאת דרכה מן הכלא הזה
    נערך לאחרונה על ידי monster, 01-06-2011 בשעה 08:16 PM
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ~רון~
    מה תעשה?

[/COLOR]
    "למה אנחנו כאן?"אשאל את כולם.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ~סימון~
    מה תעשה?
    "אני לא יודע עדיין לא הספקתי לברר"אני מגמגם בפחד בחשש וממשיך "הייתי אמור בדיוק לברר את זה!."
    נערך לאחרונה על ידי הנפש המתמטית, 01-06-2011 בשעה 08:19 PM

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

9. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    ~רון~
    מה תעשה?

~איתי~
    מה תעשה?

~סטיבן וליאור~
    מה תעשו?

~ארמגדו~
    מה תעשה?

~סימון~
    מה תעשה?

~קוסמו אקסומיוס~
    מה תעשה?
    אני ישר מתחיל להשתמש בהקטנה אבל אחרי שאני רואה שיש יותר מידי והקטנתי רק חצי אני משתגר עשר מטר מאחוריהם ורץ במהירות לתוך המקדש לחפש את חברי

10. משתמש סופר ספאמר
    ~רון~
    מה תעשה?

~איתי~
    מה תעשה?

[/COLOR]
    אני שואל אותם ''למה אנחנו פה מישהו יודע?'' ואני מנסה לשלוף את החרבות הקטנות מהגב שלי ואחרי שאני מצליח אני תוקף את הדלת עם החרבות

11. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    ~סטיבן וליאור~
    מה תעשו?
    "הגמד הזה, אני מכיר אותו" אחשוב בקול רם "לא ידעתי שהוא כזה, הוא היה נראה לא מזיק" אמשיך.
    משאראה את 2 פחי האש היווניות, אקח את שניהם אליי "תשמור אתה על אחת" אושיט אחת לליאור.
    לאחר מכן אלך לראות מה אוכל לעשות כדי לעזור לרון ולאיתי הכלואים.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

12. משתמש מנוסה
    ~מי שבכלוב~
    סטיבן לוקח את 2 הפחי אש יוונית ומושיט אחת ללי, לי לוקח את הפח אש יוונית ומתחיל לחפש דרך מילוט. איתי אומר ללי: "מה הבעיה?, אני אחתוך את הדלת." עם הידיים קשורות הוא מוציא 2 חרבות ומנסה לחתוך את דלת הברזל, ולא מצליח.
    רון שעדיין לא מבין שואל את כולם: "למה אנחנו כאן?"
    שכולם נטפלים בשאלה, סטיבן חושב על זה דקה ומשיב לרון: "הגמד מאלפוי רוצה לשחוט אותנו."
    כולם נכנסים ללחץ ואיתי ממשיך עם החרבות ללא הצלחה.
    לאחר מכן לי הולך לרון ואומר לו: "רון אתה גנב לא?, אז אתה לא יכול לפרוץ מנעולים?"
    מה תעשו?

~קוסמו אקסומיוס~
    אתה מפעיל עליך הקטנה וזה עושה המון רעש. השומרים רואים אותך ואז אומרים בקול רם: "הזדה מיד!" אתה לא עונה לשומרים ומנסה למצוא מקום מסתור. אתה מנסה להשתגר אבל לא מצליח.
    השומרים אומרים: "שים את המלכודת עכברים." אחד השומרים שם 2 מלכודות עם גבינה בפנים. לגבינה יש ריח נהדר ואתה ישר קופץ עליה. המלכודת הראשונה באה להסגר ואתה מזנק במהירות לקדימה. השומר אומר: "נו באמת!, אתה יודע כמה זה קשה לשים מלכודת עכברים?" ואז השיגור שלך ל10 מ"ר מצליח. אתה משתגר לתוך המלכודת השנייה והיא נסגרת.
    השומר לוקח אותך ואומר לך: "בוא נראה מה הבוס שלנו יעשה לך אחרי שהוא יראה אותך.. זה היה מצחיק."
    ~שים לב, עד שסטיבן לא יגדיל אותך אתה תהיה בגודל עכבר.~
    מה תעשה?

~ארמגדו~
    אתה חושב לעצמך בראש 'אוכל, מוות, אוכל, מוות, אוכל!' ואתה עונה: "אני אלך על האוכל."
    אתה קופץ מעל היד ונופל במהירות איטית בירידה ואתה מגיע לכלוב. אתה מסתכל על הכלוב שנראה יפה ומסודר ובאמצע הכלוב יש פולקה ושיק וניל ענק! בא סוהר ואומר לך: "אני מציע לך לגמור מהר, כי אם אתה תראה לפני זה את השחיטה לא היה לך תאבון."
    הוא מוריד בד מצד אחד ואתה רואה גיליוטינה חדה מברזל שחסינה לקסמים. לאחר מכן הוא מחזיר את הכיסוי ואומר לך: "רק שתדע, הכלוב הזה חסין לקסמים בדיוק כמו הגיליוטינה."
    מה תעשה?

~סימון~
    אתה מגמגם בעודך אומר לגמד מאלפוי את הדברים.
    הגמד מגרד בזקנו ושותה לו עוד כוס רעל ואומר לך: "אז לפי מה שאמרת, אתה סתם חייל שבא לעיר של אלפים כדי שצבא הגמדים יחסל אותה?, מדוע?, כדי שתוכלו לעשות פלישה או מה?"
    אלף אחד מגיע מהאוויר ואומר לגמד בלחש: "תפסנו את כולם, אפשר להתחיל את הקידוש והשחיטה." הוא שוב מגרד בזקנו ואומר לו: "רק רגע." האלף נעלם והגמד חוזר ואומר לך: "טוב. תפסנו את כל החברים שלך ועכשיו נעשה להם רענון מי יקבל את אוצר הדרקון." האלף חוזר ואז מחזיק בידיכם, ואתם משתגרים לתוך מקדש ישן. הגמד תופס אותך (אתם באותו גובה) בראש וזורק אותך לתא חצי הרוס. הוא אומר לך: "אתה לא תהיה זה שישחט ראשון, אל דאגה. רק שתדע שהכלוב הזה מונע קסמים. שמחתי לדבר איתך ולחוות איתך את הרגעים האחרונים של החיים שלך, סאלמת'.
    הוא נועל את הכלוב והולך.
    מה תעשה?

13. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ~ארמגדו~
    אתה חושב לעצמך בראש 'אוכל, מוות, אוכל, מוות, אוכל!' ואתה עונה: "אני אלך על האוכל."
    אתה קופץ מעל היד ונופל במהירות איטית בירידה ואתה מגיע לכלוב. אתה מסתכל על הכלוב שנראה יפה ומסודר ובאמצע הכלוב יש פולקה ושיק וניל ענק! בא סוהר ואומר לך: "אני מציע לך לגמור מהר, כי אם אתה תראה לפני זה את השחיטה לא היה לך תאבון."
    הוא מוריד בד מצד אחד ואתה רואה גיליוטינה חדה מברזל שחסינה לקסמים. לאחר מכן הוא מחזיר את הכיסוי ואומר לך: "רק שתדע, הכלוב הזה חסין לקסמים בדיוק כמו הגיליוטינה."
    מה תעשה?
    אני אוכל בתאבון ואומר "אתם לא מביאים לי שלוש פיסות פלטינה? ככה אמרתם! אפשר לשמור קצת אוכל בינתיים?" אומר בפה מלא

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ~מי שבכלוב~
    סטיבן לוקח את 2 הפחי אש יוונית ומושיט אחת ללי, לי לוקח את הפח אש יוונית ומתחיל לחפש דרך מילוט. איתי אומר ללי: "מה הבעיה?, אני אחתוך את הדלת." עם הידיים קשורות הוא מוציא 2 חרבות ומנסה לחתוך את דלת הברזל, ולא מצליח.
    שכולם נטפלים בשאלה, סטיבן חושב על זה דקה ומשיב לרון: "הגמד מאלפוי רוצה לשחוט אותנו."
    לאחר מכן לי הולך לרון ואומר לו: "רון אתה גנב לא?, אז אתה לא יכול לפרוץ מנעולים?"
    מה תעשו?
    אני הולך הצידה ומחכה שמישהו יפרוץ הדלת
    נערך לאחרונה על ידי monster, 01-07-2011 בשעה 04:42 PM
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ~מי שבכלוב~
    מה תעשו?

[/COLOR]
    "איתי תשחרר אותי כדי שנעשה משהו שנשחרר אותנו"אומר לאיתי ואז אוסיף:"אחרי שתשחרר כולכם תעשו מלא רעש"ואז השתמש בהעלמות זיקית.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

עמוד 4 מתוך 17 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •