פורסם במקור על ידי
עשהאל ברוריה
~רון~
אתה אומר לשומרים: "בסדר." ומתחיל ללכת במריצות.
השומרים חוסמים אותך ואומרים לך: "חמוד, אתה לא הולך לשום מקום. אם אתה רוצה, אנחנו ניקח אותך לגמד מאלפוי." אתה רואה ששומר אוזק את איתי ואז הוא בא כדי לאזוק אותך, הוא אוזק אותך ולאחר מכן אתם יוצאים מהדלת לעבר מקדש נטוש. הוא זורק אותכם בתוך תא קטן שלידו נמצאים סטיבן וליאור נמצאים גם אזוקים.
מה תעשה?
~איתי~
אתה משאיר פרצוף בריוני על המלצרים ושומר משגר חץ אחד שעובר לך ליד האוזן ופוגע במחסום הקוצים.
אתה מרים ידיים למעלה והשומר אומר לך: "בראבו, בוא איתנו כי לא היה לך חיים קלים." הוא הולך אליך בעודו אוזק אותך. הוא לוקח אותך ולוקח ואותך ביחד עם רון, כעבור 2 דקות אתם מגיעים למקדש ישן.
השומר הולך איתכם וזורק אותכם לתוך תא קטן ששם נמצאים גם סטיבן וליאור, הוא סוגר אותכם והולך
מה תעשה?
~סטיבן וליאור~
אתם שואלים את הצ'יף למה הוא עשה את זה. הצ'יף פותח את התא שלכם ונכנס אליו, אתה (סטיבן) קופץ עליו אבל הוא מוריד אותך באיטיות לרצפה.
הוא אומר לכם: "זה לא אני, זה הגמד מאלפוי. הוא איים על הכפר שאם לא נביא את כל ששת הזדים ונברך אותם לאלים של הגמדים הוא ישרוף לנו את הכפר, ברור?" הוא אומר את זה ודמותו מתחילה להטשטש, לאט לאט הוא נעלם ומופיאים 2 פחי אש יוונית שכתוב עליהם: "אני פצצה מתקתקת, במקומות סגורים אני מפוצץ את כל המקום, פוצע את כל האנשים וגורם להרס רב. זה כלי החיסול נגד זדים." אתם רואים שומר לוקח את רון ואיתי נכנסים לכלוב ונראים דיי עיפים. אתם מסתכלים עליהם וקול טלפתי אומר לכם: "אם תפעילו את הפח אש-יוונית אתם תיהרגו כמו נמלים. אתם תרצו את הפח הזאת בהמשך (טוב, אם לא תמותו בגיליוטינה)"
מה תעשו?
~ארמגדו~
אתה רואה את החבורה במבט מטושטש, אתה רואה את 2 המלצרים באים ואומרים לך: "אנחנו לא רוצים שתעשה לנו צרות, לילה טוב." אתה נרדם בתוך הרשת. שאתה קם אתה מסתכל למעלה ורואה את השעון הגדול של הכנסייה אומר שהשעה 4 שעות שמש ל6 שעות ירח. שזה אומר שעברו רק כמה דקות.
פתאום אתה מבין מה הפירוש ואתה חושב 'מה?! הם תלו אותי קשור לשלשלאות ברזל בגשר הענק שבכנסיה?!' לפתע מיע מלעמה מיקרופון שאומר: "שלום ארמגדו, עכשיו אתה כלוא היטב. טוב, עכשיו אנחנו נותנים לך 2 ברירות." ו2 חורים מופיעים על השעון, מצד ימין ומצד שמאל, מופיעה יד מצד ימין שתיקח אותך לצד שמאל. המיקרופון ממשיך: "הברירה הראשונה, זה לא להקשיב לנו וליפול לשדה קוצים בצד שמאל. הברירה השנייה, זה שתקפוץ מעל היד ותלך לצד ימין, שם נתן לך 3 פ"פ ונשים אותך בתא נוח עם מזגן אוכל ומים. עכשיו מה אתה בוחר?"
מה תעשה?
~סימון~
אתה עולה מהר למעלה אבל לא מופיע אותו חדר. אתה מופיע בחדר מטווח ולחימה של השומרים והמלצרים.
מטר חצים עובר לידך ופוגע בהמוני מטרות, באים לוחמים חמושים וכותשים את המטרות ל2. לוחם אחד רואה אותך ואז נעלם. לאחר 2 שניות שאתה רגוע מישהו מחזיק לך את הפה בעודו מאיים עליך עם חרב בגב, הוא אומר לך:
"לא שמעת על היכולת של האלפים?, כדי שתכיר אותה, קוראים לה צעד פיה. אנחנו יכולים להשתגר בזכותה לכל הכפר." הוא ממשיך לתפוס אותך ואז קורא: "שומרים, שומרים!. יש לנו פה משיג גבול."
שני שומרים מגיעים משום מקום ותופסים אותך, הם משתגרים איתך שנראה עשיר וששגוני. בא גמד קטן ואומר לך: "אתה הקובע, הרי אתה לא רוצה שאני ישחט לך את החברים כן?, אני הגמד מאלפוי, נעים מאוד."
הוא משיב אותך על כיסא רך ואומר לשומרים: "תשמרו בחוץ על הדלת." השומרים יוצאים ואז הוא מוציא בקבוק שרשום עליו: "זהירות, רעיל!" ושותה חצי ממנו. הוא אומר לך: "כן. עכשיו יש לך את ההזדמנות להציל את החברים שלך אם תגיד לי את המידע הבא: מי אתם, מאיפה באתם, מה ולמה רציתם לעשות ומי שלח אתכם."
מה תעשה?
~קוסמו אקסומיוס~
השומרים עונים לך: "אנחנו רוצים שתשתף פעולה." אתה מתחיל לדבר בקול רם אבל אז הם תופסים אותך ואתם נעלמים. אתה מופיע בבית ישן ומכוער שבו השומרים הולכים, אתה סורק את הבית ושם אתה רואה את אביך. הוא אומר לך: "קוסמו קוסמו קוסמו קוסמו, זה מה שאתה מבין?, מלחמה? החברים שלך בסכנת מוות."
אתה הולך אל אביך ואתה רואה מסך גדול ובו אתה רואה את כל חבריך בכל מיני מקומות, קשורים בשלשלאות, ונמצאים בתוך תא כלא קטן." אביך אומר לך: "עכשיו לך להציל אותם, כי אם אתה לא מציל אותם אני מוציא אותך מהבית הזה, ברור?, ברור?!" הוא זורק אותך על המסך ואתה מופיע בכניסה של מקדש ישן. שומרים ומלצרים מתלהכים ובקרוב יגיעו אליך.
מה תעשה?