השחיטה
הסוהרים מחזיקים אותכם בכלובים ואז מוציאים אתכם אחד אחד כדי שתכנסו לכלוב שאפשר לקחת, לבסוף כולכם נמצאים בתוך כלוב צפוף ודל. שני מלצרים לוקחים אותכם לתוך סמטה חשוכה בין 2 בתים ובאמצע יש גיליוטינה שנראת טוב מהרגיל. הצ'יף עומד באמצע ולידו עומד גמד בגובה מטר 40 וזקן ארוך וחום, והוא שותה הרבה רעל, כולכם מבינים שזה הגמד מאלפוי.הוא מסתכל בלגלוג על החבורה ואומר: "זה החבורה הכ"כ טובה שחשבתי?, וואו איזה מפחידים הם."
הוא שם סל ליד הגיליוטינה ואומר: "ברוכים הבאים לטקס קורבן האלים, עם מי נתחיל ראשון?"
וכולם שקטים.
הצ'יף בא ולוקח את סטיבן ואומר: "הוא הראשון שעלה עלינו, קדימה בוא נתחיל."
שני שומרים קושרים את סטיבן לתוך מזרון עץ ומעליו סכין חד ומחכים להוראתו של מאלפוי.
מאלפוי מתחיל לקדש בגמדית ואתם לא מבינים כלום. שהוא גומר הוא אומר לצ'יף: "קדימה, תוריד את החוט." והצ'יף משיב: "העונג כולו שלי להרוג אותו" הוא אומר ולוקח פיגיון חד.
3, 2, 1, הוא בא לקרוע את החוט ואז: קרן אור לבנה בוהקת טסה לעבר הצ'יף, הקרן פוגעת בו בראש ומעיפה, משתקת, פוצעת, ומעלפת את הצ'יף. רואים את אותו הצ'יף רק עם זקן לבן עומד ומשגר קסמים נגד האנשים. השומרים ללא מחשבה משגרים גלי חצים נגד הקוסם החזק אבל משהו חזק ומפתיע תוקף אותם, החצים עוברים את הצ'יף ואז איש שהוא שודד פנימי-אססין קופץ ומשגר 20 שוריקנים שמספיקים לחסל מעל חצי מהשומרים. הוא קופץ בין הקירות ואז מגיע לגמד מאלפוי. הגמד מאלפוי מוציא גרזן ענק ומתחיל לנסות לפגוע באססין המהיר ומחטיא, האססין מופיע בכלל למעלה ויורד בסלטה אחורית על גבו של הגמד, ואז משפד אותה עם פיגיון חד.
האססין רואה את שאר השומרים ומבין שלא היה לו סיכוי בקרב לבד, הוא שורק ולוחם עם 2 חרבות ענק מגיע ומתחיל לשסף שומרים. הקוסם, הלוחם והאססין מתחילים להלחם במרץ. הקוסם משגר כדורי אש ומפוצץ חיילים, האססין משגר גלי אנרגיה, מכין לו הגנות מצללים ומוציא מהאדמה צללים שמרביצים לחיילים בלי הפסקה. לבסוף הלוחם מחזיר את החרבות שלו והקוסם מרים אותו בעזרת קסם ריחוף. האססין משגר 3 פצצות עשן, מרים את הכלוב שלכם בעזרת יד צללים וקופץ למעלה דרך הקירות. הלוחם משחרר אתכם ואתם יוצאים לחזית חדשה.
הקוסם אומר לאססין: "לא כדאי שנגמור אותם עכשיו?, הם דיי מציקים."
האססין מסתכל ואומר: "כן דיי." ומשגר 10 פחי אש יוונית על השומרים מן הכיס.
לאחר מכן, שהפחי אש יוונית על הרצפה הוא מרים גל צל ענק ומשגר אותו על האזור- האנשים טובעים בתוך הגל והפח אש יוונית מתפוצצת ומחריבה את האזור.
האססין אומר לכם: "ברוך הבא צבא הזדים, אני קואברא, זה פיבודי והקוסם הזה זה הצ'יף-ראש הכפר.
כולכם בבלבול והוא עונה: "אני יודע לקרוא מחשבות-בכל מקרה, חטפו אותי ושמו אותי באיזה כלוב עד שהאססין פה קפץ במהירות, הוציא כמה שומרים לדהור בדהירה נצחית ושחרר אותי. בכל מקרה הוא נתן לכם להציל את טובי כן? בעצם הם זה שחטפו את טובי אבל הלורד טיריון לקח את טובי כדי שלא יתעללו בו.
טוב, אז לכו להציל את טובי, ביי!"
הקוסם נעלם ופיבודי וקואברא עדיין נמצאים שם ואומרים לכם: "תקשיבו, אנחנו יתומים ואין לו כסף או שום דבר, רק כלי לחימה. היה אפשר להצטרף אליכם למסע?"
מה תעשו?