פורסם במקור על ידי
עשהאל ברוריה
תיאור כללי
כולכם מנסים לגנוב את הפעמונים אבל אז הם משגרים גלים מוזרים ומעיפים אתכם אחורה. קואברא ופיבודי הולכים שנייה לשיחה ומשאירים אתכם לבד. סימון הופך לגמד בעוד שזורו לא רואה ואז שזורו רואה את הגמד, הוא הולך לגמד ועושה כאילו הגמד מתקיף אותו. שקואברא חוזר ורואה את זורו וסימון הגמד הוא מוציא מטר שוריקנים שטסים לעבר סימון.
~קפוא~
~זורו~
אתה הולך זד שמתחפש לגמד ועושה כאילו הוא מרביץ לך. כאשר קואברא חוזר הוא מסתכל על הקרב הגדול בינכם. אתה חוטף מכות ללא תזוזה של הגמד בעודו מגרד הגמד את זקנו. קואברא מבין שמשהו מוזר קורה והוא משגר מטר שוריקנים (6) נגד הגמד. רק 4 שוריקנים פוגעים בגמד והשאר עפים עליך. הראשון ממשיך לעוף ואת השני אתה הודף בעזרת הכפפת קוצים.קואברא ממשיך בחזית הקרב ומתחיל לרוץ על הגמד באגרופי כוח. הוא מוריד עוד 3 אגרופי כוח על הגמד שמעיפים אותו על הרצפה וכמעט הרוגים אותו. קואברא בא לחסל את הגמד בעודו מביא חרב פנימית אבל הגמד משתנה לאט לאט לצורתו של זד. קואברא ממש מתעצבן שהוא רואה את סימון ומעלה עליך מבט אכזרי. הוא זורק סוג של שיקוי ריפוי על סימון ורץ אליך במהירות בעודו מחזיק בידו השמאלית עדיין את החרב הפנימית. הוא רץ עליך ומרים את ידו במלאה בפעם הראשונה, ציור עתיק של אסרודא מתחיל לזהור ומעוור אותך. קואברא מגיע עליך ומוריד לך אגרוף אש. הוא מוריד 5 אגרופי אש וזה לא משפיע עליך בכלל. הראייה שלך חוזרת ואתה אומר לו: "שכחת שאש לא משפיעה עלי אה" הוא עושה מבט מושפל, היד שלו מתחילה להתמלא מים ואז הוא מוריד לך את האגרוף השישי ומעיף אותך חזק על הרצפה. הוא רץ בעודו מחזיק את החרב הפנימית ונראה שהוא רוצה להלחם איתך.
מה תעשה?
~לי~
אתה צועק לחבורה: "תיזהרו זה מלכודת!" אבל כולם מתעלמים ממך. אתה צופה שקואברא מוריד לסימון מכות וכמעט הורג אותו. שסימון חוזר להיות זד קואברא בא לפוצץ את זורו מכות ועושה כך. הוא מרים את ידו ומראה את כפפתו. בכפפות מצוירות תמונות קדומות של אסרודא וסמלו. התמונות זוהרות לידך וזה משתק אותך ושורף לך. אתה חושב לך 'מניין האיש השיג את הכפפות האלה ומה מיוחד בהם? זה הולך להיות מסע מעניין' הוא ממשיך בדרכו ואז מוריד את זורו באגרופי אש ומעיף את זורו לרצפה. אתה שומע בקולך "היי לי?, לי? בוא לאחור ללמטה בעזרת האבן שיגור ששמתי לך, זה משהו דחוף." הקול נעלם ואבן קטנה נופלת על רגלך.
מה תעשה?
~ארמגדו~
אתה מתחיל לדבר עם המתים ואתה יורד לעולם המתים ושם אתה רואה איזה איש שלוקח אותך לדבר איתו. אתם הולכים לביתו, הוא מביא לך תה ולעצמו כוס מים. הוא מתחיל לך לדבר על מותו:
"תבין, אבא שלי, אמא שלו הייתה נשואה לדוד של לוחם שהיה אח של מפקד שהיה נשוי לאחות של הלוחם טרוי הגדול, וככה אבא שלו שהיה דוד של הלוחם שמולח שבנו היה אחיו של האביר טרקן שלו היה אישה שהייתה סבתא של 2 ילדי הגהנום. וכך אבא שלהם (אסרודא) היה קשור לאביר טרקן ולכן דודו של טרקן שהיה אל הנצח שלבסוף גם הוליד ילד- חצי אל
ולבסוף שהבן התחתן עם בת אסרודא השטן הגיע ואז שני האנשים הולידו את הנטרליות.
ובן דודו של ילדיו (שלחם על חייו (נתקע...)
אתה מתחיל למות מצחוק ואז אתה יוצא מעולם המתים
מה תעשה?
~רון~
אתה מפעיל הסתוות זיקית ואתה נראה בלטת רצפה ענקית שזזה. אתה מנסה לקחת פעמונים ואתה הולך לאחד הפעמונים ומתחיל למשוך את הפעמון, הוא נהיה כבד יותר ואתה מושך חזק יותר. לפתע הפעמון נהיה קל ואתה עף אחורה בעוד שהפעמון משגר עליך גל הדף ואתה נופל מהמרפסת. לפתע מהחולצה שלך משתחרר חבל שבקצהו קרס טיפוס שתופס את המרפסת
אתה רואה פתק שכתוב עליו: "רון שלום. אתה חשבת שלא כדאי לצרף אותי כן? הצלתי אותך כבר כמה פעמים ממוות. קואברא." החבל מתחיל לעלות מעצמו ואתה מגיע לקצה המרפסת
מה תעשה?
~איתי~
אתה רץ לפעמון זהב בעודך חושב כמה זה היה שווה בשוק. אתה נתקל בפעמון מכסף וממשיך ללכת בעודך מעורפל. אתה לוקח את פעמון הזהב והוא נתקע שאתה מנסה לקחת אותו הוא כבד. אתה רואה שקואברא מתחיל להלחם בזורו. הפעמון נהיה יותר קשה ואתה מנסה בכל הכוח שלך. לבסוף הוא נהיה קל ושולח עליך קרן אנרגיה. אתה עף אחורה ונופל מהגדר. כעבור 20 מטר שאתה נופל ברק שחור מתחיל לרדת (ראית הארי פוטר 7? כמו השיגור של אוכלי המוות) ומופיע לידך.
הברק השחור משתנה לקואברא שתופס אותך ונוחת בקלילות. אתה אומר לו :" אתה לא נלחם בזורו?" והוא משיב לך: "לא, אני כפיל צל של קואברא. אני לא באמת קואברא. תקח מתנה מקואברא " הוא נותן לך טבעת ריחוף ונעלם.
מה תעשה?
~סימון~
אתה הופך לגמד. אתה רואה את קואברא הולך לשנייה ואז אתה רואה שזורו בא לידך ומתחיל להרביץ לעצמו. שקואברא רואה את זורו הוא קופץ עליך ומשגר עליך 6 שוריקנים, מ2 אתה מתחמק ומהשאר לא. קואברא ממשיך ותוקף אותך באגרוף כוח. הוא מוריד בך 6 אגרופים ובגלל זה הקסם שלך נעלם ואתה חוזר להיות זד ואתה מתעלף. מצב החיים שלך הוא -30 (מינוס שלושים) שקואברא רואה שאתה זד הוא זורק עליך שיקוי ריפוי בינוני ומטה ריפוי X2
מה תעשה?
~סטיבן~
אתה מכה בפעמון.
הפעמון מוציא קרן אנרגיה ופוגע בפעמון שני, מהפעמון השני יוצא 2 קרני אנרגיה ופוגעות ב 2 קרניים-השלישית והרביעית. מהשלישית הרביעית הראשונה והשנייה יוצאת קרן אנרגיה שפוגעת בחמישית שישית שביעית ושמינית וכו'. לבסוף שהקרניים מגיעות לכל 39 פעמוני הכסף מ4 הפעמונים שמקיפים את פעמון הזהב יוצא 4 קרנות שמקיפות באור חזק את הפעמון המוזהב שמסוורים את כולם. לפתע נראה פיצוץ קטן מהפעמונים והאבן נופלת ועפה לך בראש. מופיע לך קעקוע בצבע כחול על הראש.
קיבלת את פספס הקול!
~הפסק הקפאה~
סטיבן מקבל את הפספס קול.
אתם רואים שכל המרפסת מתחילה להעלם ואתם מופיעים במסיבת דיסקו. אתם רואים את השומר-ערפד אילם סוגר את הדלת ואז הוא רואה אתכם
לידו יש סכין וכוסות בגודל 750 מיליליטר, ליטר, ושתי ליטר.
הוא מוציא מפתח ועץ עציץ, והוא מסמן שהוא יכול לדבר רק בטלפתיה.
מה תעשו?
זורו, אתה בקרב עם קואברא.