סלט חסה
מצרכים
חבילת עלי חסה
2 כפות רוטב סויה טוב
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפות שמן זית
2 כפות סוכר חום
100 גרם אגוזי מלך
מעט שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
לוקחים עלי חסה - חבילה שלמה. חותכים עם סכין חדה לחתיכות קטנות ושמים בכערה גדולה.
אחר כך מכינים את הרוטב: מערבבים יחד 2 כפות רוטב סויה מאיכות טובה(הכי טוב קיקומן), שתי כפות חומץ בלסמי ו - 2 כפות שמן זית. שופכים את הרוטב על העלים ומערבבים מעט.
לוקחים שתי כפות של סוכר חום ומפזרים על החסה. מערבבים.
בסוף מכינים את החלק הכי טעים. מדליקים את הטנור ועל אש גבוהה מטגנים על מחבט טפלון כ - 100 גרם של אגוזי מלך שלמים או מעט שבורים - עד שיתחילו להישרף קצת...
ברגע שרואים את השחור על האגוזים- מכבים את האש. מפזרים את האגוזים המטוגנים על הסלט - תשמעו קול ששששש...
את הסלט עדיף להגיש ולאכול מייד ולא להשאיר למחר.אני מבטיחה לכם שהסלט יהפוך ללהיט ובסוף הערב לא יישאר זכר ממנו בצלחת...
קרדיט ל:בישולים