סלט בוקצ’וי, פלפלים קלויים ופרושוטו בקר
מצרכים
6 ראשים של בוקצ’וי שטוף
4 פלפלים קלופים וחתוכים לרבעים
1 בצל סגול חתוך לרצועות ירח
70 גרם פרושוטו בקר
ויניגרט דבש
50 גרם דבש
52 גרם חומץ לבן
24 גרם מיץ לימון סחוט
רבע כפית חרדל
1 שן שום
60 גרם שמן חמניות
50 גרם שמן זית
אופן ההכנה
טוחנים בבלנדר ידני את כל מרכיבי הרוטב למעט השמן, עד לקבלת מרקם חלק.
מזליפים את השמן לאט, תוך כדי הטחינה והערבוב.
מערבבים בקערה את הבוקצ’וי, פלפלים קלויים ובצל, מזליפים את הויניגרט ומערבבים.
מניחים את התערובת בכלי הגשה ומפזרים מעל את הפרושוטו בקר.
קרדיט ל:בישולים