סלט מהיר של ברוקולי או כרובית
מצרכים
אפשר להחליף את הברוקולי בכרובית. או-אז מאדים את הכרובית המפורקת עד שהיא חצי מבושלת אך עדיין פריכה. אפשר גם להוסיף לסלט אפונה מטוגנת (או אפונה מטוגנת בציפוי ווסאבי. יש במרכול ובפיצוציות). מוסיפים חצי כוס והסלט מרוויח פריכות נפלאה (אבל מקבל גם תוספת משמעותית של קלוריות).
3 כוסות תפרחות ברוקולי מפורקות או 2 כוסות ברוקומיני קצוץ גס
2 תפוחי אדמה
חצי כוס פולי סויה קלופים או אפונה ירוקה (אפשר מהקפאה)
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
1 שן שום קצוצה
1 כף גי’נג’ר קצוץ
1 כף שטוחה מלח גס
1 גביע יוגורט
רבע כפית אבקת ווסאבי או אבקת חרדל
אופן ההכנה
1. מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם במים רותחים רק עד שהם מבושלים – לא לבשל יותר מדי! מוציאים, קולפים וחותכים לקוביות.
2. באותם מים, חולטים את הברוקולי והסויה. מוציאים ושוטפים במים קרים.
3. מערבבים את כל חומרי הסלט ומגישים בטמפרטורת החדר או קר.
קרדיט ל:בישולים