Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש מנוסה
    שם: טל
    קבלו: ההיברידית הכי לא הגיונית

הממשלה הקנדית החליטה לממן ב-11.3 מיליון דולר, פרויקט פיתוח כלי רכב היברידי בעל שלושה גלגלים בלבד. עכשיו נותר רק לבדוק למה הם עשו את זה לכל הרוחות/

מלחמה אמיתית בזיהום האוויר? מרכז פיתוח משותף לחברת BRT (יצרנית כלי הפנאי של סי-דו וקאן-אם) ואוניברסיטת שרברוק הקנדית, עסוקים כעת בפרויקט משותף של אופנוע היברידי בעל שלושה גלגלים. הפיתוח המוזר קיבל עזרה כלכלית בסך 11.3 מיליון דולרים קנדיים, מרביתם סופקו על-ידי הממשלה הקנדית עצמה. את זה עשתה באמצעות זרוע מיוחדת (Automotive Partnership Canada) של הממשל, המעניקה תמיכה כלכלית לפיתוחים "ירוקים" בתעשיית הרכב.

[youtube]F9P71Q93OQU[/youtube]

נציגי אוניברסיטת שרברוק, קוויבק, מסבירים בצרפתית במה דברים אמורים

כלי הרכב מבוסס על הקאן-אם ספיידר רודסטר, מעין אופנוע בעל שלושה גלגלים שהושק עוד ב-2007. הספיידר, שמציג שני גלגלים גדולים מלפנים ואחד מאחור, מעניק "אפשרות מיוחדת ליהנות מרכיבה באוויר הפתוח". "מטרתנו היא פיתוח טכנולוגיה היברידית חשמלית חדשה מהיסוד, לכלי רכב בעל שלושה גלגלים, תוך הפחתה של 50% בצריכת הדלק ופליטת מזהמים, במקביל לשמירה על מהירות וביצועים", כך מסביר נשיא מרכז הפיתוח.

עכשיו נותר רק לברר מה יצא מכל הממבו-ג'מבו הטכנולוגי הזה, וכיצד הוא עשוי לסייע בהתקדמות תעשיית הרכב הלא-אזוטרית, לשמירה על איכות הסביבה תוך צמצום זיהום הנפלט מכלי רכב. אחרי הכל, את הכלי מעורר החשק הזה, לא תראו ברחובות הערים. ולמיטב ידיעתנו, כבר עכשיו מסתובבות שם לא מעט מכוניות הפולטות 0 זיהום באופן די יעיל. אולי הקנדים יודעים משהו שנסתר מאיתנו.

קרדיט לyent
    דעה שלי:
    וואו!!!!, בדיוק הכלי שחיכיתי לו, חוסך בדלק, מונע זיהום אוויר וכמובן שילוב של שני הכלים האהובים עלי אופנוע וטרקטורון!
    ממש יפה!, מקווה שיצא לשוק ויגיע לארץ! ,לכו תדעו עוד כמה שנים אלה אהיו המכוניות (=

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

2. אני ניניני אני סמל מיני
    לא רואים את התמונה..
    אבל נשמעת קטלנית..

קרדיט ענק לרועי!

3. משתמש מנוסה
    תיקנתי, תראה את הסירטון.
    אני התאהבתי!

4. אני ניניני אני סמל מיני
    יפה רצצצחח!
    אבל לגמרי לא משפחתית..

קרדיט ענק לרועי!

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי elbaz2008 צפה בהודעה
    יפה רצצצחח!
    אבל לגמרי לא משפחתית..
    חחח,בשביל משפחה לא קונים כזה אוטו, זה אוטו לטיולים לעבודה ..

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •