מרק ירקות
חומרים
1 בצל בינוני
1 גבעול סלרי אמריקאי
2 שיני שום קלופות
4 גזרים
3 קישואים בינוניים
1/2 חבילת מנגולד
1 בטטה בינונית
1 קופסת שימורי עגבניות (400 גר')
1/2 כוס גריסי פנינה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות שמן זית
כפית מלח
קורט פלפל שחור
1/4 כפית כמון
1.5 ליטר מים

אופן ההכנה
לקלף לחתוך את כל הירקות באופן גס (קוביות בגודל של כ-3 ס"מ).

לאדות בסיר את הבצל, הסלרי, הגזר והשום למשך כעשר דקות עם שמן הזית על אש נמוכה ללא קבלת צבע.

להוסיף את הקישוא, הבטטה והמנגולד, להמשיך לאדות עוד 5 דקות ולערבב מידי פעם.

לקצוץ את העגבניות ולהוסיף לסיר עם נוזלי השימורים, המים, הגריסים והתבלינים ולהביא לרתיחה.

לבשל על אש נמוכה למשך כ-45 דקות עד אשר הירקות רכים מעט.

להוסיף פטרוזיליה קצוצה ולהגיש.

בתאבון

קרדיט לעדן טבע מרקט