Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 13 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 190
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Dor_T צפה בהודעה

תומר vs קודק

01%
    [/URL]
    08% [/url]

טרופיוס משתמש בסערת עלים אך גלייד חופר חור באדמה בעזרת עלה להב ומוצא לעצמו מקום מסתור, טרופיוס מנסה לאתר את גלייד ולהשתמש באש אווירי והוא לא מוצא. בנתיים הוא מחליט לטעון קרן סולארית. שטרופיוס מלפניו, גלייד יוצא מהר מהאדמה ומשתמש בחתך על חושי בפוגע בטרופיוס, טרופיוס מסתובב מהר ומשתמש בקרן הסולארית, גלייד יורה חתך על חושי שמתנגש בקרן הסולארי, אך חלק מהקרן מצליחה לחדור דרך החתך והיא פוגעת בגלייד שבקושי מצליח לנשום.

להזכירכם פותח עמוד 10 זוכה בפרס
    אני אומר לו תנצל את זה שהוא לא יכול לנשום ותשתמש בסערת עלים שתעסיק אותו ! בזמן שסערת העלים תעוף תשתמש עליו באס אוןוירי ! ואז תטעו קרן סולארית ! אפקוד עליו בחיוך ..

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    [size=3]תומר vs קודק

00% [/URL] ---במקומו נכנס 100%
    03% [/url]

קודק- זכית בגולם עם מתקפות חזקות מאוד, אתה מעוניין להחליף אותו אם פוקימון מהשישיה שלך או לוותר עליו?
    --------------
    טרופיוס משתמש בסערת עלים ובאס אוירי, גלייד מגיב בכמה חתכים על חושים שחלקם פוגעים בטרופיוס, אך הוא נפגע מהעלים ונופל מעולף. השופט מסתכל וקובע:"גלייד לא יכול להילחם, תומר אנא השתמש בפוקימון השני שלך".
    תומר מכניס את גלייד לפוקדור ואומר לו שהיה לו קרב מצוין, הוא מוציא פוקדור אחר מהחגורה וצועק:"צא פלייגון"

עידן vs לי
    37%
    32%
    אנבהו משתמש במצב הגנה וממתין שפלייגון התקרב בכדי שיוכל להשתמש בריסוק ראש. פלייגון אכן מתקרב במתקפת עילפון, מה שאנבהו לא יודע, הוא מתקרב ומתקרב לאנבהו ומגרה אותו לתקוף. אנבהו תוקף ופלייגון המכון מתחמק ומשתמש בקרן על על אנבהו, פלייגון התשוש רוצה לעוף, אבל אנבהו מאוד כועס ועצבני מהתרגיל שהופעל עליו כבר פעם שנייה והוא נותן לפלייגון אגרוף, למרות שלא קיבל פקודה לכך.

מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר vs קודק

03% [/url]

קודק- זכית בגולם עם מתקפות חזקות מאוד, אתה מעוניין להחליף אותו אם פוקימון מהשישיה שלך או לוותר עליו?
    --------------
    טרופיוס משתמש בסערת עלים ובאס אוירי, גלייד מגיב בכמה חתכים על חושים שחלקם פוגעים בטרופיוס, אך הוא נפגע מהעלים ונופל מעולף. השופט מסתכל וקובע:"גלייד לא יכול להילחם, תומר אנא השתמש בפוקימון השני שלך".
    תומר מכניס את גלייד לפוקדור ואומר לו שהיה לו קרב מצוין, הוא מוציא פוקדור אחר מהחגורה וצועק:"צא פלייגון"

[/COLOR]
    "הכול תלוי בך פליגון!"אצעק ואז אוסיף:"תשתמש בסופת חול בשביל מגן ושתתקרב אל טרופיוס תשאיר את הסופת חול,תשתמש במתקפת עילפון על טרופיוס עם סופת החול ואז תשתמש בטופר דרקון הכי חזק שלך על טרופיוס כדי לעלף אותו,אני מאמין בך פליגון!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    [size=3]תומר vs קודק

03% [/url]

--------------

עידן vs לי
    37%
    32%
    אנבהו משתמש במצב הגנה וממתין שפלייגון התקרב בכדי שיוכל להשתמש בריסוק ראש. פלייגון אכן מתקרב במתקפת עילפון, מה שאנבהו לא יודע, הוא מתקרב ומתקרב לאנבהו ומגרה אותו לתקוף. אנבהו תוקף ופלייגון המכון מתחמק ומשתמש בקרן על על אנבהו, פלייגון התשוש רוצה לעוף, אבל אנבהו מאוד כועס ועצבני מהתרגיל שהופעל עליו כבר פעם שנייה והוא נותן לפלייגון אגרוף, למרות שלא קיבל פקודה לכך.

אני אומר

''היי לי'' אומר בכעס ''תלמד לשלוט בפוקימון שלך זה יכל להיגמר לא טוב!!'' אומר עצבני

''פלייגון טוב מאוד ממש הצלחנו להתיש את אנבהו אך תיזהר הוא מאוד עצבני לכן בו ננצל את העצבים שלו כדי שהוא יפגע בעצמו הפעם אל תעוף פשוט תתרחק באיטיות ואם אנבהו יתקרב על מנת לתקוף תשתמש בסופת חול ותעוף לאוויר על מנת לא להיפגע ומיד אח''כ תשתמש בטופר דרקון תך כדי צלילה לכיוונו של אנבהו ואח''כ תתרחק לא בתעופה''אמר עצבני מהמקרה שקרה מקודם אך שמח וסומך על חברי פלייגון

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אני חוזר שוב! נא לתת לפוקימונים שלכם ארבע פעולות מקסימום. אתם נותנים בממוצע שבע פעולת! אתם מגזימים. חוץ מג'ייסון, לי ותומר כל אחד נותן שבע פעולות כל פעם.. הבא שייעשה זאת, הפוקימון שלו יהייה מבולבל והפעולות שלו יהיו שונות מהמהבוקש.
    רד למטה ותתקוף בצורת זיגזג ואז תעלה ותשתמש בזה ותעוף בזיגזג ואם הוא תוקף במתקפה כזאת אז תעשה את זה ושים לב לעשות גם את זה ושזה ייראה ככה....
    כמה ?!

ג'ייסון vs פרלה

30%
    11%
    צודקת תוקן
    העשן והאש סביב המגרש מורידים את הדיוק ואת המהירות של שני הפוקימונים.
    בליזקאן מנסה להפגוע באינפרנייפ עם בעיטת אש אך הוא נכשל פעם אחר פעם.
    גם אינפרנייפ מנסה לפגוע בבליזקאן עם להביור, אבל לא מצליח. מדי פעם להביור מגיע למטרתו, וכן עם בעיטות האש, לא משהו רציני לאף אחד מהצדדים.
    "אוקיי חייבים להעיף את העשן איך שהוא..." אחשוב לעצמי במבט רציני...
    ואז כשיעלה לי רעיון אצעק לבלייזיקאן "קדימה אנחנו יכולים סמוך עליי, עמוד על ידך ותשתמש בבעיטת אש תוך סיבוב במקום, כמו קפוארה כך תעיף לכל עבר את העשן!".
    'ככה שהוא מעיף את העשן בצורה מעגלית לכל כיוון אפשרי, אינפרמפ יחנק מעודף עשן.. ושהוא ישמיע קול חנק קטן נדע איפה הוא..' אחשוב לעצמי בחיוך של בטחון!
    לאחר מכן אומר לבלייזקאן "רוץ עליו והשתמש בחיתוך שמיים, מהר נצל את הצ'אנס, אנחנו חייבים לנצח!"
    ואז העצום את עיניי והתפלל בליבי שזה יצליח, שכשרפתח את עיניי אראה שניצחנו..

.

6. משתמש מנוסה
    ג'ייסון vs פרלה
    27%
    05%
    פרלה תגווני קצת, את משתמש כל הזמן בלהביור(זאת גם מתקפה חלשה וגם בליזקאן וג'ייסון התרגל, הוא מגוון ולכן הוא מצליח)
    מסלק את העשן בעזרת סיבוב מהיר של בעיטת אש, אינפרנייפ בנתים לא יכול לתקוף, הסיבוב של בעיטת האש נותן סוג של הגנה. אינפרנייפ משתמש בלהביור שפוגע בבעיטת האש ומתבטל ללא שום פגע של בליזקאן. בליזקאן גומר להעיף את כל העשן, הוא רץ לעבר אינפרנייפ ומשתמש בחיתוך שמיים. איפנרנייפ משתמש בלהביור חלש בעקבות העייפות שלו. בליזקאן נכנס לתוך הלהביור ללא פחד ופוגע באינפרנייפ.

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [size=3][U][B][SIZE=3][COLOR=blue]
    עידן vs לי
    37%
    32%

אני אומר לאנבהו"תשלב אגרוף פטיש עם התלקחות בליץ' ותקוף את פליגון"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. לא ברור בכלל
    [size=3]תומר vs קודק

03% [/url]

--------------
    אפשר לדעת מה המתקפות שלו ..?
    וגם אני רוצה לדעת רק על הסט שלו כלומר לא מה המתקפות אלה לדוגמא :
    מתקפה 1 - פיזי
    2 - מיוחד
    3 - פיזי וכו'
    בסדר ? מצדי אל תגיד את המתקפות רק את זה ..
    אם אסור להגיד אז תחליף לי אותו בסטיליקס אבל בתנאי שאין לגולם התקשות ..
    -----
    אני אומר לטרופי " יש טרופי ! זה היה קרב מצוין ותמיד האמנתי בך שתצליח ! "
    ואפנה עכשיו אל תומר ואומר : "תומר אני לא יודע איך לומר .. אבל נתת קרב מדהים שם כל הכבוד ! "
    ואז אעודד את טרופי " טרופי אל תדאג אני יודע שאתה מותש מאוד וקשה לך אבל ביחד ננצח ! נכון חבר ? "
    ואפקוד עליו " טרופי אתה יודע שהוא מעופף לו למעלה נכון ? אז תקשיב תשתמש בצמיחה שתעזור לך אבל תשתמש בה תוך כדי סיבוב , לאחר מכן תשתמש מולו בסערת עלים עד שייגמר הקרב ! " אומר לו ואלחש לו מרחוק " בהצלחה לך חבר ! " ואחשוב לעצמי {אם הוא ישתמש בזה אז מתיי שהוא פלייגון ייפגע .. למרות זאת גם טרופי ייפגע אבל טרופי לא יכול להיפגע ממתקפות חול משום שהוא מסוג מעופף } ואז אני אחשוב שוב { אולי הוא ישתמש במתקפות דרקון שייפגעו בו חזק ? טוב לא נורא אני גם ככה יודע שהפוקימון הבא ינצח אותו ! } ואצעק לו שוב "בהצלחה ! "
    -------
    כמה סעיפים שאני רוצה לחזור עליהם כדי שתדע יותר :
    * פוקימוני מעופף כמו טרופיוס לא נפגעים ממתקפות מסוג אדמה
    * פוקימוני אדמה כמו פלייגון לא מושפעים מחשמל
    * מתקפות דרקון אפקטיביים על סוגי דרקון
    * פלייגון מסוג דרקון \ אדמה לא מעופף !
    * תאמין לי לגבי סעיפים אלו
    * בבקשה שתוכל לעשות לדוגמא שאם אני צועק לתומר \ טרופי או פוקימון אחר אז הם יגיבו ושזו לא תהיה התעלמות
    * יהיה פרס למי שישקיע ?
    * מקווה שקראת את הכל , תודה קודאק ! ובהצלחה תומר אני יודע שאתה יריב ראוי לשבח !

Spoiler ספוילר

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ג'ייסון vs פרלה
    27%
    05%
    פרלה תגווני קצת, את משתמש כל הזמן בלהביור(זאת גם מתקפה חלשה וגם בליזקאן וג'ייסון התרגל, הוא מגוון ולכן הוא מצליח)
    מסלק את העשן בעזרת סיבוב מהיר של בעיטת אש, אינפרנייפ בנתים לא יכול לתקוף, הסיבוב של בעיטת האש נותן סוג של הגנה. אינפרנייפ משתמש בלהביור שפוגע בבעיטת האש ומתבטל ללא שום פגע של בליזקאן. בליזקאן גומר להעיף את כל העשן, הוא רץ לעבר אינפרנייפ ומשתמש בחיתוך שמיים. איפנרנייפ משתמש בלהביור חלש בעקבות העייפות שלו. בליזקאן נכנס לתוך הלהביור ללא פחד ופוגע באינפרנייפ.
    'יש!' אומר בליבי אך אמהר להמשיך ולא לאבד קור רוח!
    "בלייזיקאן הוא כמעט גמור זה הזמן לתקוף, חסל אותו!!!" אצעק ואוסיף לא בטחון, חום והתלהבות לנצח...
    "אל תתרחק ממנו תנצל את זה שהוא נפגע ותפוס את ראשו, אחוז בוא הייטב בחניקה כדי שלא יוכל התנגד.. לפף את רגליך סביב רגליו שלא יוכל לזוז יותר ככל!" אומר לבלייזיקאן בבטחון..
    ברגע שיצלח להתגבר קצת על ההתנגדות שתיהיה לאינפרמפ (מן הסתם..) אומר בשאגה "זנק למעלההה... גבוהה ככול שתוכל!"
    ואז מיד אוסיף להגיב "אדק את האחיזה שלך בוא, וצלול למטה, הפקד על סיבוב בצלילה..." וברגע שיגיעו קרוב לרצפה אצעק "זרוק אותו ורד עכשיו אתה עם צריבת חזה!"
    "קדימה בלייזיקאן הקרב הזה שלנוווווו!!!!!!!!!!" אצעק בכל כוחי שיהדהד בקול רחבי הזירה.
    - - - - - - - - - - - - -
    מצטער שעשיתי מעל-4 דברים... פשוט כבר לא נשאר לי איך לעשות זאת בפחות.. ואני מאמין שעם זה יצליח זה יהיה סיום ענק בישבילי לקרב!

.

10. מורחקים
    שם: א - ל - י - ס - !
    ג'ייסון vs פרלה
    27%
    05%
    "כמו שציפיתי." אומר בחיוך זדוני. "אינפרנייפ, תשתמש בלהביור לכוון השמיים להסחה ומיד לאחר מכן תשתמש בקרב צמוד על בליזיקאן!" אפקוד עליו. "אל תתן לו לפגוע בך ואם הוא מתקרב תשתמש בהטעיה!" אצעק לו.
    -----
    אני לא אוהבת לגוון כל כך אבל בסדר.

11. משתמש מנוסה
    [size=3]תומר vs קודק

97%
    00% ----- מתעלף, במקומו נכנס 100%
    * פוקימוני מעופף כמו טרופיוס לא נפגעים ממתקפות מסוג אדמה - אני יודכ
    * פוקימוני אדמה כמו פלייגון לא מושפעים מחשמל - אני יודע
    * מתקפות דרקון אפקטיביים על סוגי דרקון - אני יודע
    * פלייגון מסוג דרקון \ אדמה לא מעופף !- אני יודע
    * תאמין לי לגבי סעיפים אלו - אני יודע
    * בבקשה שתוכל לעשות לדוגמא שאם אני צועק לתומר \ טרופי או פוקימון אחר אז הם יגיבו ושזו לא תהיה התעלמות - זה לא רלוונטי בכלל וזה לא משנה. אם הייתם עושים תא זה פעם במשחק אז הייתם מציין את זה, אבל אתם עושים את זה כל פעם.
    * יהיה פרס למי שישקיע ? כן, יהייה קשה כי כולם משקיעים. אבל יהייה פרס גדול מאוד.
    * מקווה שקראת את הכל , תודה קודאק ! ובהצלחה תומר אני יודע שאתה יריב ראוי לשבח ! -קראתי הכל וכפי שאתה רואה.
    -------

טרופיוס מסתובב במקום ומשתמש בסערת עלים חלשה ביותר. פלייגון משתמש בסופת חולכמגו ומתרחק מטרופיוס כך שהוא לא נפגע. הוא מנסה להתקרב ולהשתמש במתקפת עילפון וטופר דרקון, אך כל פעם שהוא מתקרב פוגעים בו עלים.
    פלייגון מחליט להשתמש במתפות למרות העלים. הוא רואה שהמתקפה מאוד חלשה כי טרופיוס מאוד עייף. פלייגון עף לעבר טרופיוס, הוא נפגע מהעלים אך לא הרבה, הוא מגיע אל טרופיוס- משתמש במתקפת עילפון וטופר דרקון ומחסל את טרופיוס.
    השופט פוסק:"טרופיוס לא יכול להילחם, קודק, נא לשלוח את הפוקימון הבא שלך.
    קודק מחזיר את טרופיוס לפוקדור ואומר לו שהיה לו קרב מצוין. הוא לוקח פוקדור אחר, זורק אותו לאוויר ואומר:"צא דונפאן".

עידן vs לי
    37%
    26%
    פלייגון עף לעבר אנבהו עם מתקפת חול, אנבוה משמש זרוע פטיש עם התלקחות בליץ. זרוע הפטיש לא מצליח לפגוע בפלייגון ואילו התלקחות הבליץ מתנגשת עם מתקפת החול והמתקפות מבטלות אחד את השני.פלייגון מגיע לאנבהו ומשתמש בטופר דרקון שפוגע באנבהו.

ג'ייסון vs פרלה
    17%
    00%התעלף במקומו נכנס 100%
    ג'ייסון המהלך היה באמת מאוד יפה ויצירתי אני חייב להגיד. היה בו רק משהו אחד בעייתי וגם המזל לא הלך איתך אבל רעיון יפה, זה היה יכול להגימר יפה.
    -------
    אינפרנייפ משתמש בלהביור לשמיים אך זה לא מסיח את בליזקאן שרץ וחונק את אינפרנייפ ומנסה לתפות גם את רגליו אך איפרנייפ משתמש מהר בקרב צמוד, ופוגע עם רגליו בידו ופניו של בליזקאן. בליזקאן נפגע ונפגע מהמכות. הוא מנסה לקפוץ אך הוא לא מצליח. בסופו של דבר בליזקאן משתמש בצריבת חזה. שפוגעת באינפרנייפ והוא מתעלף. השופט פוסק:"אינפרנייפ לא מסוגל להמשיך להילחם לכן בלזיקאן המנצח בסיבוב הזה, פרלה נא לבחור בפוקימון הבא שלך" פרלה מכניסה את אינפרנייפ לפוקדור ואומרת לו שהוא נלחם יפה וכל הכבוד לו, היא מוציאה פוקדור מהחגורה, זורק באוויר ואומרת:"צא ויזאזור"

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [size=3][U][B][SIZE=3][COLOR=blue]
    [COLOR=blue][COLOR=blue]עידן vs לי
    37%
    26%
    פלייגון עף לעבר אנבהו עם מתקפת חול, אנבוה משמש זרוע פטיש עם התלקחות בליץ. זרוע הפטיש לא מצליח לפגוע בפלייגון ואילו התלקחות הבליץ מתנגשת עם מתקפת החול והמתקפות מבטלות אחד את השני.פלייגון מגיע לאנבהו ומשתמש בטופר דרקון שפוגע באנבהו.
    ]
    אני לאנבהו"תתקוף את פליגון במהירות בריסוק ראש ואז בהתלקחות בליץ'.לאחר כול זה במצב הגנה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר vs קודק

97%
    * בבקשה שתוכל לעשות לדוגמא שאם אני צועק לתומר \ טרופי או פוקימון אחר אז הם יגיבו ושזו לא תהיה התעלמות - זה לא רלוונטי בכלל וזה לא משנה. אם הייתם עושים תא זה פעם במשחק אז הייתם מציין את זה, אבל אתם עושים את זה כל פעם.
    * מקווה שקראת את הכל , תודה קודאק ! ובהצלחה תומר אני יודע שאתה יריב ראוי לשבח ! -קראתי הכל וכפי שאתה רואה.
    -------

טרופיוס מסתובב במקום ומשתמש בסערת עלים חלשה ביותר. פלייגון משתמש בסופת חולכמגו ומתרחק מטרופיוס כך שהוא לא נפגע. הוא מנסה להתקרב ולהשתמש במתקפת עילפון וטופר דרקון, אך כל פעם שהוא מתקרב פוגעים בו עלים.
    פלייגון מחליט להשתמש במתפות למרות העלים. הוא רואה שהמתקפה מאוד חלשה כי טרופיוס מאוד עייף. פלייגון עף לעבר טרופיוס, הוא נפגע מהעלים אך לא הרבה, הוא מגיע אל טרופיוס- משתמש במתקפת עילפון וטופר דרקון ומחסל את טרופיוס.
    קודק מחזיר את טרופיוס לפוקדור ואומר לו שהיה לו קרב מצוין. הוא לוקח פוקדור אחר, זורק אותו לאוויר ואומר:"צא דונפאן".

[/COLOR]

[/SIZE][/COLOR][/COLOR]
    "אוקיי פלייגון אתה יכול לנצח אותו!"אצעק לפלייגון
    ואוסיף:"פלייגון תעוף לשמיים ותרד במהירות עם ציפורן דרקון עם מתקפת עילפון,אל תוותר פליגון!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

14. מורחקים
    שם: א - ל - י - ס - !
    [size=3]תומר vs קודק

97%
    -------

עידן vs לי
    37%
    26%

ג'ייסון vs פרלה
    17%
    00%התעלף במקומו נכנס 100%
    ג'ייסון המהלך היה באמת מאוד יפה ויצירתי אני חייב להגיד. היה בו רק משהו אחד בעייתי וגם המזל לא הלך איתך אבל רעיון יפה, זה היה יכול להגימר יפה.
    -------
    אינפרנייפ משתמש בלהביור לשמיים אך זה לא מסיח את בליזקאן שרץ וחונק את אינפרנייפ ומנסה לתפות גם את רגליו אך איפרנייפ משתמש מהר בקרב צמוד, ופוגע עם רגליו בידו ופניו של בליזקאן. בליזקאן נפגע ונפגע מהמכות. הוא מנסה לקפוץ אך הוא לא מצליח. בסופו של דבר בליזקאן משתמש בצריבת חזה. שפוגעת באינפרנייפ והוא מתעלף. השופט פוסק:"אינפרנייפ לא מסוגל להמשיך להילחם לכן בלזיקאן המנצח בסיבוב הזה, פרלה נא לבחור בפוקימון הבא שלך" פרלה מכניסה את אינפרנייפ לפוקדור ואומרת לו שהוא נלחם יפה וכל הכבוד לו, היא מוציאה פוקדור מהחגורה, זורק באוויר ואומרת:"צא ויזאזור"
    "היית טוב אינפרנייפ" אומר לפוקדור בשקט.
    "נתחיל בשאיבת ג'יגה ולאחר מכן תפוס אותו בהצלפת גפן כדי שלא יוכל לזוז!" אקרא לוינאזור.
    "תתכונן אליו ואם הוא מצליח להתקרב תרים את הרגליים הקדמיות שלך ותשתמש בשאיבת ג'יגה!" אקרא שנית

15. לא ברור בכלל
    [size=3]תומר vs קודק

97%
    -------

מה נסגר עם גולם ?
    ----
    אני אומר לטרופי " טרופי גרמת לי להתגאות בך כל כך ! כל הכבוד ! "
    אני אומר לדונפאן " דונפאן ! אתה חייב לנצח אותו ! אני מאמין בך ! "
    ואפקוד עליו " הוא באוויר אז יהיה קשה לפגוע בו .. ואומר עם הוא משתמש במתקפת עילפון זה יהיה טוב ! הוא ישכב על האדמה ויחכה שתתקוף אותו ואז תשתמש ברעידת אדמה ! "
    ואוסיף " מה שלא יהיה תישאר תמיד באדמה ואל תקום ! (למרות שהוא גם ככה לא יכול חוץ מהתנגשות גיגה )
    ואומר לו "תשתמש בפרצוף מפחיד כמה פעמים עד שהוא יתחיל לפחד ולא יתקרב אליך ! ואז הוא ינסה לברוח ותשתמש בסוף בהתנגשות גיגה ! " אומר לו אני מאמין בך !

----
    אני לא רוצה לעבוד עליך אבל לאחר התנגשות גיגה הפוקימון לא יכול להשתמש בעוד מתקפה כמו בקרן על ..
    ועוד משהו איך הוא יכול להשתמש בשתי המתקפות באותו זמן אם שתיהן פיזיות ? זה לא הגיוני ..זה כמו להגיד "תשתמש באגרןף אש ובאגרוף קרח ! "
    נערך לאחרונה על ידי IHavePipi, 01-17-2011 בשעה 09:10 PM

עמוד 10 מתוך 13 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •