Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 13 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 190
  1. משתמש מנוסה
    [QUOTE=Dor_T;1000825]לוקאס vs טום
    100%

100%
    אתם קמים בבוקר לקול דפיקה בדלת. אתם מתארגנים מהר ויוצאים, האישה ממקודם מובילה אותכם לזירת שמלאה בלהבות אש, סלעים רותחים ולבה, המון צופים מסתכלים אליכם וצועקים בשמות שלכם, אתם רואים ממולכם יריב חזק שנראה מאוד נחוש ומנוסה. אתם מסתכלים לו בעיינים, מתרגשים אבל פוחדים. מוציאים את הפוקדורים שלכם מהחגורה. לוחשים:"אני מאמין בך, לך לנצח!"
    וזורקים את הפוקדור באוויר. מין הפוקדורים יוצאים אגרון וטייפוז'ן שנראים חזקים, שנצחו כבר הרבה קרבות ורוצים לנצח גם את הקרב הזה. שני הפוקימונים מחכים להוראה מצד המאמנים שלהם.

"אוקיי טייפלוז'ן, הרגע הגדול שלנו הגיע, כל מה שלימדתי אותך היה אמור להכין אותך לקרב הזה, אז בוא וניתן את כל מה שיש לנו, כי בקרב שכזה, רק אם נרצה יותר, ננצח!" אני קורא אליו, בתקווה לגרום לו בטחון לקראת הקרב הקשה שעומד מולנו.
    "אז ככה, יש מולנו פוקימון מסוג מתכת שהרבה יותר איטי מאיתנו, ויהיה לנו קשה להשפיע עליו. אנחנו צריכים לתת לו לתקוף ראשון, אז ככה, רוץ לעבר הלבה הקרובה ובעזרתה תשתמש בלהביור החזק ביותר שאתה יכול לייצר ולתקוף ממרחק כזה ולאחר מכן חכה לתגובה הנגדית של יריבנו! " אני פוקד על טייפלוז'ן.
    'אני מקווה שהטקטיקה שלי נכונה...' חושב לעצמי בחריקת שיניים.

2. משתמש מנוסה
    לוקאס vs לוק
    98%

100%
    תסתכלו על המתקפות אחת של השני. מתן אומר:"חכה למתקפה שלו" ואז אתה אומר:"תתרחק וחכה למתקפה שלו"
    =====
    אגרון משתמש בהתקשות, טיפלוז'ן מתרחק ומשתמש בלהביור. אגרון שהתקשה בולם את המתקפה בידיו, אבל מכיוון שלאש יש יתרון של פי שתיים על ברזל, לאגרון יורד חיים. לא משהו רציני. הקהל משמיע בוזז. הוא רוצה מתקפות ואקשן, לא שני פוקימונים שפוחדים אחד מהשני
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Dor_T צפה בהודעה
    לוקאס vs טום
    100%

100%
    תסתכלו על המתקפות אחת של השני. מתן אומר:"חכה למתקפה שלו" ואז אתה אומר:"תתרחק וחכה למתקפה שלו"
    =====
    אגרון משתמש בהתקשות, טיפלוז'ן מתרחק ומשתמש בלהביור. אגרון שהתקשה בולם את המתקפה בידיו, אבל מכיוון שלאש יש יתרון של פי שתיים על ברזל, לאגרון יורד חיים. לא משהו רציני. הקהל משמיע בוזז. הוא רוצה מתקפות ואקשן, לא שני פוקימונים שפוחדים אחד מהשני
    ירד חיים ועדיין יש 100% Oם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "לא רע בכלל טייפלוז'ן, אבל אנחנו צריכים לעשות את זה הרבה יותר חזק!. אז ככה, תרוץ אל אגרון בכל המהירות בזמן שאתה מזגזג, תשתדל לרוץ בתוך בריכות הלבה כך שתצבור יותר כוח. שהתקרבת מספיק אל אגרון, תשתמש בהתפרצות געש עוצמתית! שהלבה תוסיף לכוח שלה עוד יותר! , קדימה טייפלוז'ן, אני יודע שאתה מסוגל לכך!" אני מסביר לו מה לעשות כרגע, ומחכה לראות כיצד הוא יבצע את הפקודה שלי.
    נערך לאחרונה על ידי UuUuUuU, 01-12-2011 בשעה 08:43 PM

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B][U]
    89%
    פלייגון משתמש בסופת חול על אנבהו , אל אנבהו כבר מוכן והוא מונע מהחול להיכנס לעיניו בעזרת ידיו. אנבהו מחכה למתקפה של פלייגון וכך גם פלייגון.
    בסופו של דב פלייגון משתמש בקרן הייפר ואבהו משתמש בזרוע פטיש על המכה, הוא נפדע קצת בזרועו אך מצליח לעדוף את המכה.

הודעה חשובה! טום רידל ייצא מהמשחק. במקומו נכנס לוק ברדלי באופן מיידי עם הפוקימונים של טום.
    [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
    [/COLOR]
    אני אומר לאנבהו"תקפוץ אל פליגון ותקוף אותו באגרוף פטיש ואז בהתלקחות בליץ'"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס vs טום
    100%

100%
    =====
    "אגרון תרעיד את האדמה שמתחתיו כדי שהוא ייפול ולא ייעשה כלום עם זנב ברזל על הרצפה"
    אומר בפראות ואדרנלין
    "ואז תרוץ עליו ותקפוץ בזמן שאתה משתמש עליו בקצה כפול!"

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר vs קודק
    55%
    57%

גלייד מכיון משושה מהחול שעל הרצפה, טרופיוס מתרחק גבוה גבוה למעלה, גלייד יורה עליו את המשושה בליווי חתך על-חושי, טרופיוס רחוק ולא מתקשה להתחמק. טרופיוס משתמש בקרן סולרית, אבל גלייד מאוד רחוק ממנו ולא מתקשה להתחמק. אבל אחד לא נפגע.
    -----
    קודק- המשחק שלכם עד כאן מצוין
    כמעט בטוח שיהיו פרסים למנצחים בקרבות.
    הערה חשובה לכולם! לפעמים, אני מחסיר פרטים מיותרים/לא משפיעים, מהפעולות שלכם בהמשכים שלי.
    לדוגמה תומר פקד על גלייד לקפוץ מצד לצד בשביל לבלבל את טרופיוס, אבל טרופיוס בכלל עף למעלה ולא תקף/הסתכל על גלייד, לכן לא ציינתי את הקפיצות של גלייד.

[/U][/B]
    [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
    [/COLOR]
    איך אני משחק?
    ----
    "גלייד תקפוץ הכי גבוה שתוכל ותשלוח על-חושי אל טרופיוס!"אומר
    ואז אוסיף:"אם טורפיוס מתקרב אליך תתחמק ממנו בעזרת קפיצות על האוויר\אדמה ותשתמש שוב בחתך על-חושי אליו!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

7. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    עידן vs לי
    96%
    89%
    פלייגון משתמש בסופת חול על אנבהו , אל אנבהו כבר מוכן והוא מונע מהחול להיכנס לעיניו בעזרת ידיו. אנבהו מחכה למתקפה של פלייגון וכך גם פלייגון.
    בסופו של דב פלייגון משתמש בקרן הייפר ואבהו משתמש בזרוע פטיש על המכה, הוא נפדע קצת בזרועו אך מצליח לעדוף את המכה.

אומר לפלייגון ''אוקיי פלייגון היריב שלנו גדול מאיתנו אך איטי מאיתנו לכן שמור על מהירות גבוהה אך לא יותר מדי גבוהה עכשיו תתקרב לאנבהו ושאתה מולו תשתמש בטופר דרקון לאחר מכן תעוף גבוהה לאוויר וחכה לפקודה''
    בינתיים אחמיא ללי ולאנבהו על הקרב ואחכה שאנבהו יעשה משהו כאשר הוא יפעל אצעק לפלייגון קרן הייפר וסופת חול בו זמנית כדי שאנבהו לא יראה את הקרן שהוא ייפגע תצלול במהירות ותשתמש בטופר דרקון אם הוא לא ייפגע תישאר למעלה באוויר'' ואחייך לפלייגון

הערה

יש לפלייגון fainet attack
    שבתרגום חופשי זה מתקפת התעלפןת זאת אומרת שאם אומר לו להשתמש בה הוא יפגע באנבהו ואח''כ יתעלף זאת אומרת ירדו לו כל החיים????
    נערך לאחרונה על ידי ~GOLD~, 01-12-2011 בשעה 07:29 PM

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

8. מורחקים
    שם: א - ל - י - ס - !
    תומר vs קודק
    55%
    57%

גלייד מכיון משושה מהחול שעל הרצפה, טרופיוס מתרחק גבוה גבוה למעלה, גלייד יורה עליו את המשושה בליווי חתך על-חושי, טרופיוס רחוק ולא מתקשה להתחמק. טרופיוס משתמש בקרן סולרית, אבל גלייד מאוד רחוק ממנו ולא מתקשה להתחמק. אבל אחד לא נפגע.
    -----
    קודק- המשחק שלכם עד כאן מצוין
    כמעט בטוח שיהיו פרסים למנצחים בקרבות.
    הערה חשובה לכולם! לפעמים, אני מחסיר פרטים מיותרים/לא משפיעים, מהפעולות שלכם בהמשכים שלי.
    לדוגמה תומר פקד על גלייד לקפוץ מצד לצד בשביל לבלבל את טרופיוס, אבל טרופיוס בכלל עף למעלה ולא תקף/הסתכל על גלייד, לכן לא ציינתי את הקפיצות של גלייד.

ג'ייסון vs פרלה
    52%
    45%
    אינפרנייפ יוצר שרפה סביבו בעזרת להביור. בנתיים בליזקאן משתמש במיקוד אנרגיה. אינפרנייפ גומר ומשתמש בלהביור על בליזקאן, בליזיקאן מתחמק, אינפרנייפ ממשיך לתקוף, בליזקאן מתחמק, ככה כמה פעמיים. מדי פעם הלהביור פוגע בבליזקאן, אך הוא לא נפגע רציני. בליזקאן מתחיל לרוץ לעבר אינפרנייפ. הוא דורך על השריפה ונכבה טיפונת, הוא מגיע לאינפרנייפ ומחבק אותו וקוףץ איתו לאוויר. אינפרנייפ משתמש בלהביור ארוך וחזק על פניו של בליזקאן, שמנסה לשמור על כוח סיבולת, הוא מנסה לרסק את אינפרנייפ, אינפרנייפ נזכר שראה את הקרב בין צ'ריזרד לבליזקאן יחד עם המאמנת שלו. הוא נזכר שצ'ריזרד השתמש בהפלת שמים על בליזקאן, ובליזקאן השתמש בלהביור על הקרקע בשביל לרכך את המכה. אינפנייפ משתמש בלהביור על הקרקע, הוא נפגע חזק מהמכה, אך פחות ממה שהיה נפגע אילו לא היה משתמש בלהביור. גם בליזקאן נפע מההתכה של אניפרנניפ באדמה.
    במהלך הזה ירדו לני הפוקימונים הרבה חיים.

עידן vs לי
    96%
    89%

הודעה חשובה! טום רידל ייצא מהמשחק. במקומו נכנס לוק ברדלי באופן מיידי עם הפוקימונים של טום.

"אוקיי אינפרנייפ! זה היה טוב מאוד!" אומר לו בחיוך."אוקיי, די עם המשחקים! תשתמש בפזילה על בלייזיקאן ואז תקפוץ עליו בכל הכוח!" אומר לו בהתרגשות."עכשיו תשתמש בהטעיה לעברו ואז תשתמש בקרב צמוד!" אקרא לו מהר ובביטחון."עכשיו תשתמש בהתלקחות בילץ' ואז בפזילה!" אקרא לו מהר ובהתרגשות."תשתמש לבסוף בקרב צמוד על האדמה!" אומר לו. 'נשימה עמוקה' אומר לעצמי ואעביר לאינפרניייפ את הביטחון. ו........
    "צא! צא! צא! בכל הכוח! אתה יכול!"

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

ג'ייסון vs פרלה
    52%
    45%
    אינפרנייפ יוצר שרפה סביבו בעזרת להביור. בנתיים בליזקאן משתמש במיקוד אנרגיה. אינפרנייפ גומר ומשתמש בלהביור על בליזקאן, בליזיקאן מתחמק, אינפרנייפ ממשיך לתקוף, בליזקאן מתחמק, ככה כמה פעמיים. מדי פעם הלהביור פוגע בבליזקאן, אך הוא לא נפגע רציני. בליזקאן מתחיל לרוץ לעבר אינפרנייפ. הוא דורך על השריפה ונכבה טיפונת, הוא מגיע לאינפרנייפ ומחבק אותו וקוףץ איתו לאוויר. אינפרנייפ משתמש בלהביור ארוך וחזק על פניו של בליזקאן, שמנסה לשמור על כוח סיבולת, הוא מנסה לרסק את אינפרנייפ, אינפרנייפ נזכר שראה את הקרב בין צ'ריזרד לבליזקאן יחד עם המאמנת שלו. הוא נזכר שצ'ריזרד השתמש בהפלת שמים על בליזקאן, ובליזקאן השתמש בלהביור על הקרקע בשביל לרכך את המכה. אינפנייפ משתמש בלהביור על הקרקע, הוא נפגע חזק מהמכה, אך פחות ממה שהיה נפגע אילו לא היה משתמש בלהביור. גם בליזקאן נפע מההתכה של אניפרנניפ באדמה.
    במהלך הזה ירדו לשני הפוקימונים הרבה חיים.

דור יכול ליהיות מצב שבמהלך אחד הקרבות נגיד הפוקימון יקבל את היכולת המיוחדת שלו?! נגיד פוקימונים אש את ה-blaze פוקימוני עשב overgrowth וכו'.. (שזה היכולת שמחזקת אותם בקרב..) הקיצר יהיה דברים כאלה?!
    - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "בלייזיקאן!" אצעק בחשש לראות עם הוא בסדר..
    לאחר מכן אומר לו "זה בסדר זה עוד לא נגמר!" ואנסה להעלות את מצב רוחו... לאחר מכן אתחיל לחשוב על איזה שהיא דרך לנצח...
    'אוקיי הוא תמיד מרגיש אותנו דרך התדר באדמה ודואג תמיד שכל עוד אנחנו על האדמה ידו על העליונה אז עם נתקוף כמה שיותר באוויר אנחנו נשלוט במשחק!' אחשוב לעצמי והעלה חיוך קטן...
    "אוקיי בלייזיקאן, חכה לו במקום.. שיגיע תשתמתש בבעיטת אש על הקרקע ותיצור פיצוץ אש שירתיע אותו!" אומר לו בנחישות ואמשיך, "נצל את זה שהוא לא רואה מכל העשן והאש שנוצרו וקפוץ למעלה גבוה כמה שתוכל!"
    לאחר שיעשה זאת אפקוד עליו בשאגה (כדי להחדיר בוא מוטיבציה) "צלול עליו בכל המהירות מלמעלה כמו מטאור ושנייה ושאתה ממש קרוב תשתמש בצריבת חזה חזקה!!!"

.

10. משתמש מנוסה
    לוקאס vsלוק
    87%

89%
    טייפלוז'ן מתחיל לרוץ לעבר אגרון, תוך שהוא בא במגע עם הלבה שעל המגרש.
    אגרון משתמש בזנב ברזל על הרצפה ומרעיד אותה, טיפלוז'ן מוריד את מהירות הריצה גדי לא ליפול. אגרון מתחיל לרוץ גם אל טיפלוז'ן. טיפלוז'ן משתמש בהתפרצות געש שפוגעת חזק באגרון ומורידה לו חיים. אבל אגרון מצליח להמשיך לרוץ למרות הכאב, בזכות ההגנה וכוח הסיבולת הרבה שלו. הוא מגיע אל טיפלוז'ן ומשתמש בקצה כפול עוצמתי מאוד שמעיף את טיפלוז'ן. שני הפוקימונים נפגעו קשה במהלך. הקהל מוחה כפיים.

עידן vs לי
    75%
    69%
    הכוונה במתקפת עילפון, זה שפוקימון מגרה את היריב לתקוף, שהוא תוקף אז הפוקימון מתחמק ומכה בפוקימון השני.
    -------
    פלייגון מתחיל לעוף למעלה אבל אנבהו רואה זאת ומשתמש בזרוע פטיש שפוגעת חזק בפלייגון ומרסקת אותו על סלע, פלייגון לא מספיק להגיב ואנבהו משתמש בהתלקחות בליץ שפוגעת הישר בבטנו. פלייגון נראה כועס והוא טס במהירות לעבר אנבהו ומשתמש בטופר דרקון על ראשו, הוא מגיע מאחוריו ומשתמש במתקפת חול. אנבהו מסתובב ופליגון משתמש בקרן על עליו(מה שקראת לו קרן היפר). שני הפוקימונים ספגו מכות קשות ונפגעו מאוד.

ג'ייסון vs פרלה
    45%
    36%
    דבר ראשון- כמובן שיכול להיות מצב כזה. אבל זה קורה בשלב מאוחר בקרב , מ-30% מהחיים של הפוקימון
    פרלה וגם שאר השחקנים, במהלך האחרון את נתת לפוקימון שלך 7 מתקפות לביצוע. בכל מהלך מותר לתת לפוקימון שלך 2-3 מתקפות. במקרים חריגים 4. אבל 7 זה ממש הגזמה. וזה קורה לעוד הרבה אז שימו לב. אני מתייחס לך הפעם רק ל3 הראשונות.
    -------
    אינפרנייפ קופץ על גבו של בליזקאן. בליזקאן בתגובה קופץ גבוה ומשתמש בבעיטת אש על הקרקע, הוא מצליח להעיף את אינפרנייפ. לא לפני שאינפרנייפ מספיק לתת לא שני בוקסים בראשו. בליזקאן קופץ ואז יורד במהירות אל אינפרנייפ את צריבת חזה. שפוגעת באינפרנייפ ומזיקה לו.
    שני הפוקימונים נפגעו. אינפרנייפ קצת יותר. אינפרנייפ מתחיל להיות מותש.

תומר vs קודק
    46%

47%
    קודק- תומר-
    יש גם התקפות סטטוס אחלה
    -----
    טרופיוס משתמש בסופת עלים על גלייד ומתחיל לטעון קרן סולארית. גלייד מנסה להתחמקת אך לא מצליח. בתגובה הוא שולח חתך- על חושי שפוגע בטרופיוס והורס לו את הטעינה של הקרן הסולארית. טרופיוס משתמש באס אוויר שפוגע בגלייד שנופל על הקרקע. טרופיוס מסתובב ומחייך אבל אז גלייד שולח שני חתכים על חושיים מהירים שפוגעים בטרופיוס.

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוקאס vsלוק
    87%

89%
    אגרון משתמש בזנב ברזל על הרצפה ומרעיד אותה, טיפלוז'ן מוריד את מהירות הריצה גדי לא ליפול. אגרון מתחיל לרוץ גם אל טיפלוז'ן. טיפלוז'ן משתמש בהתפרצות געש שפוגעת חזק באגרון ומורידה לו חיים. אבל אגרון מצליח להמשיך לרוץ למרות הכאב, בזכות ההגנה וכוח הסיבולת הרבה שלו. הוא מגיע אל טיפלוז'ן ומשתמש בקצה כפול עוצמתי מאוד שמעיף את טיפלוז'ן. שני הפוקימונים נפגעו קשה במהלך. הקהל מוחה כפיים.

עידן vs לי
    75%
    69%
    הכוונה במתקפת עילפון, זה שפוקימון מגרה את היריב לתקוף, שהוא תוקף אז הפוקימון מתחמק ומכה בפוקימון השני.
    -------

פלייגון מתחיל לעוף למעלה אבל אנבהו רואה זאת ומשתמש בזרוע פטיש שפוגעת חזק בפלייגון ומרסקת אותו על סלע, פלייגון לא מספיק להגיב ואנבהו משתמש בהתלקחות בליץ שפוגעת הישר בבטנו. פלייגון נראה כועס והוא טס במהירות לעבר אנבהו ומשתמש בטופר דרקון על ראשו, הוא מגיע מאחוריו ומשתמש במתקפת חול. אנבהו מסתובב ופליגון משתמש בקרן על עליו(מה שקראת לו קרן היפר). שני הפוקימונים ספגו מכות קשות ונפגעו מאוד.
    אני אומר להנבאו"תשמש באגרוף פטיש על האדמה וכך תעשה חורים באמדה.לאאחר שתעשה חורים תירה לעבר החורים בהתלקחות בליץ'.כשפליגון יטוס מעל החורים התלקחות בליץ' תפגע בו קשה מאוד"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][U]
    תומר vs קודק
    55%
    57%
    קודק- תומר-
    יש גם התקפות סטטוס אחלה
    -----
    טרופיוס משתמש בסופת עלים על גלייד ומתחיל לטעון קרן סולארית. גלייד מנסה להתחמקת אך לא מצליח. בתגובה הוא שולח חתך- על חושי שפוגע בטרופיוס והורס לו את הטעינה של הקרן הסולארית. טרופיוס משתמש באס אוויר שפוגע בגלייד שנופל על הקרקע. טרופיוס מסתובב ומחייך אבל אז גלייד שולח שני חתכים על חושיים מהירים שפוגעים בטרופיוס.
    [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
    לא הורדת אחוזים...
    ----
    "גלייד תנצל את זה שטרופיוס מותאש בעזרת,קפיצה,פזילה ואז תשתמש בחתך על-חושי על טורפיוס!"אומר שגלייד יצליח
    ואז אוסיף:"אם הוא מתחמק תתחמק גם אתה מהמתקפות שלו וברגע הלא צפוי תשתמש בו שוב בפזילה ואז בחתך על-חושי!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    לוקאס vsלוק
    87%

89%

עידן vs לי
    75%
    69%
    -------

ג'ייסון vs פרלה
    45%
    36%
    דבר ראשון- כמובן שיכול להיות מצב כזה. אבל זה קורה בשלב מאוחר בקרב , מ-30% מהחיים של הפוקימון
    פרלה וגם שאר השחקנים, במהלך האחרון את נתת לפוקימון שלך 7 מתקפות לביצוע. בכל מהלך מותר לתת לפוקימון שלך 2-3 מתקפות. במקרים חריגים 4. אבל 7 זה ממש הגזמה. וזה קורה לעוד הרבה אז שימו לב. אני מתייחס לך הפעם רק ל3 הראשונות.
    -------
    אינפרנייפ קופץ על גבו של בליזקאן. בליזקאן בתגובה קופץ גבוה ומשתמש בבעיטת אש על הקרקע, הוא מצליח להעיף את אינפרנייפ. לא לפני שאינפרנייפ מספיק לתת לא שני בוקסים בראשו. בליזקאן קופץ ואז יורד במהירות אל אינפרנייפ את צריבת חזה. שפוגעת באינפרנייפ ומזיקה לו.

תומר vs קודק
    46%
    47%
    קודק- תומר-
    יש גם התקפות סטטוס אחלה
    -----

אני אומר " הו לא ! טרופי אתה בסדר ..?"
    ואקרא לתומר : " אתה עוד תתחרט על זה ! אני אנצח אותך אני מבטיח שנעשה כל מה שאנו יכולים בכדי לנצח ! "
    ואומר לטרופיוס : " אתה מוכן , חבר ? יש לי רעיון טוב מאוד ! אתה זוכר את הקרב של גרוטל שבלע את כדור האנרגיה ואיך הוא התחזק..?
    תטען קרן סולארית בפה ואל תשחרר עד שאני אומר לך ! תשתמש באס אווירי שיקיף את גלייד וייצור מערבולת !
    אז תשרר וזה ייצור מערבולת סולארית ! ובאותו הזמן תוסיף גם סערת עלים ותצא משם תוך כדיי תעופה למעלה ! "
    ואסמן לו שהוא יכול להתחיל ..
    ואקרא לו בקריאות עידוד : " קדימה טרופי ! אתה מסוגל לעשות זאת ! אני יודע שאתה מסוגל ! "
    _ _ _
    לא הורדת נקודות חיים ..
    ומה היכולות של הפוקימונים שלנו ..?
    ואיזו זירה זאת?(לבה , אדמה רגילה כמו בכל שדה קרב , הררית , מים , ..)

Spoiler ספוילר

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

ג'ייסון vs פרלה
    45%
    36%
    -------
    אני מקפיד לא לעבור את השלושה, שים לב שאף פעם לא עברתי.. אולי פעם אחת!
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "אוקיי בלייזיקאן זה היה יפה אך אין זמן!" העורר אותו ואחדיר בוא להט..
    "אל תחכה אפילו שנייה לתת לו להתאושש רוץ עליו בשיא מהירותך, עם צעדים זריזים..." אגיד לו ביהירות.
    ברגע שיהיה ממש קרוב עליו אצעק לו "השתמש בשתי רגליך בבעיטות אש, תדרך ותדרוס אותו ללא רחמים!" ואסיים בנשימה עמוקה להירגע...
    "לאחר מכן צבע סלטה לאחור ונטר עליו עם עוד בעיטת אש!" אוסיף לומר ואקווה שזה יצליח!
    "קדימה בלייזיקאן אחריי כל מה שעברנו אין סיכוי שנפסיד עכשיו, אנחנו כל-כך קרובים!" אומר לעצמי בלב בהתרגשות וציפייה ואנשך מעט את שפתיי!

.

15. משתמש מנוסה
    תומר vs קודק
    41%
    42%
    קודק, תזכור שטרופיוס הוא ענקי. הוא לא מהיר. אתה מצפה שהוא יהייה מספיק מהיר עד כדי כך שהוא הוא ייצור מערבולת. גלייד הרבה יותר מהיר... הפעם אני אעשה לך איזה משהו באמצע. אני אבדוק בסרבי בקשר ליכולות מיוחדות. בכל מקרה זה יהייה מ-30%. תקנתי את נקודות החיים.
    ------
    גלייד יורה חתך על חושי שלא פוגע בטרופיוס. טרופיוס מתחיל לטעון קרן על חושית ולהשתמש באס אווירי סביב גלייד. מתחיל להיות רוחות חזקות במגרש. טרופיוס משתמש בקרן הסולארית לתוך המקום בו הסתובב, בנוסף הוא משתמש בספות עלים.
    גלייד פשוט רץ מהמקום המסוכן. למרות זאת, לפעמים מגיעים אליו עלים חדים, שנעו ועפו במהירות בעקבות הרוחות. גלייד מנסה לירות על טרופיוס חתך על חושי אך הוא לא מצליח, כי טרופיוס נע במהירות גבוה סביב. גלייד מסתכל טוב בעיניו של טרופיוס ומשתמש בפזילה. טרופיוס לפתע מביט למטה והוא רואה את גלייד פוזל. טרופיוס מצצטמרר ועוצר לרגע, טרופיוס בא להמשיך, אבל גלייד לא מפספס את ההזדמנות ויורה חתך על חושי על טרופיוס, שנפגע. שני הפוקימוניםמתחילים להתעייף. מנגד הקהל שמח ומשתולל משמחה. הוא אוהב אקשן.
    שני הפוקימונים נפגעו במהלך. בערך בכמות שווה.
    -----
    אתם משחקים מצוין, כל הכבוד!

עמוד 6 מתוך 13 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •