פורסם במקור על ידי
Dor_T
לוקאס vsלוק
87%
89%
טייפלוז'ן מתחיל לרוץ לעבר אגרון, תוך שהוא בא במגע עם הלבה שעל המגרש.
אגרון משתמש בזנב ברזל על הרצפה ומרעיד אותה, טיפלוז'ן מוריד את מהירות הריצה גדי לא ליפול. אגרון מתחיל לרוץ גם אל טיפלוז'ן. טיפלוז'ן משתמש בהתפרצות געש שפוגעת חזק באגרון ומורידה לו חיים. אבל אגרון מצליח להמשיך לרוץ למרות הכאב, בזכות ההגנה וכוח הסיבולת הרבה שלו. הוא מגיע אל טיפלוז'ן ומשתמש בקצה כפול עוצמתי מאוד שמעיף את טיפלוז'ן. שני הפוקימונים נפגעו קשה במהלך. הקהל מוחה כפיים.
עידן vs לי
75%
69%
הכוונה במתקפת עילפון, זה שפוקימון מגרה את היריב לתקוף, שהוא תוקף אז הפוקימון מתחמק ומכה בפוקימון השני.
-------
פלייגון מתחיל לעוף למעלה אבל אנבהו רואה זאת ומשתמש בזרוע פטיש שפוגעת חזק בפלייגון ומרסקת אותו על סלע, פלייגון לא מספיק להגיב ואנבהו משתמש בהתלקחות בליץ שפוגעת הישר בבטנו. פלייגון נראה כועס והוא טס במהירות לעבר אנבהו ומשתמש בטופר דרקון על ראשו, הוא מגיע מאחוריו ומשתמש במתקפת חול. אנבהו מסתובב ופליגון משתמש בקרן על עליו(מה שקראת לו קרן היפר). שני הפוקימונים ספגו מכות קשות ונפגעו מאוד.
ג'ייסון vs פרלה
45% 
36%
דבר ראשון- כמובן שיכול להיות מצב כזה. אבל זה קורה בשלב מאוחר בקרב , מ-30% מהחיים של הפוקימון
פרלה וגם שאר השחקנים, במהלך האחרון את נתת לפוקימון שלך 7 מתקפות לביצוע. בכל מהלך מותר לתת לפוקימון שלך 2-3 מתקפות. במקרים חריגים 4. אבל 7 זה ממש הגזמה. וזה קורה לעוד הרבה אז שימו לב. אני מתייחס לך הפעם רק ל3 הראשונות.
-------
אינפרנייפ קופץ על גבו של בליזקאן. בליזקאן בתגובה קופץ גבוה ומשתמש בבעיטת אש על הקרקע, הוא מצליח להעיף את אינפרנייפ. לא לפני שאינפרנייפ מספיק לתת לא שני בוקסים בראשו. בליזקאן קופץ ואז יורד במהירות אל אינפרנייפ את צריבת חזה. שפוגעת באינפרנייפ ומזיקה לו.
שני הפוקימונים נפגעו. אינפרנייפ קצת יותר. אינפרנייפ מתחיל להיות מותש.
תומר vs קודק
46%
47%
קודק- תומר-
יש גם התקפות סטטוס אחלה
-----
טרופיוס משתמש בסופת עלים על גלייד ומתחיל לטעון קרן סולארית. גלייד מנסה להתחמקת אך לא מצליח. בתגובה הוא שולח חתך- על חושי שפוגע בטרופיוס והורס לו את הטעינה של הקרן הסולארית. טרופיוס משתמש באס אוויר שפוגע בגלייד שנופל על הקרקע. טרופיוס מסתובב ומחייך אבל אז גלייד שולח שני חתכים על חושיים מהירים שפוגעים בטרופיוס.
אני אומר " הו לא ! טרופי אתה בסדר ..?"
ואקרא לתומר : " אתה עוד תתחרט על זה ! אני אנצח אותך אני מבטיח שנעשה כל מה שאנו יכולים בכדי לנצח ! "
ואומר לטרופיוס : " אתה מוכן , חבר ? יש לי רעיון טוב מאוד ! אתה זוכר את הקרב של גרוטל שבלע את כדור האנרגיה ואיך הוא התחזק..?
תטען קרן סולארית בפה ואל תשחרר עד שאני אומר לך ! תשתמש באס אווירי שיקיף את גלייד וייצור מערבולת !
אז תשרר וזה ייצור מערבולת סולארית ! ובאותו הזמן תוסיף גם סערת עלים ותצא משם תוך כדיי תעופה למעלה ! "
ואסמן לו שהוא יכול להתחיל ..
ואקרא לו בקריאות עידוד : " קדימה טרופי ! אתה מסוגל לעשות זאת ! אני יודע שאתה מסוגל ! "
_ _ _
לא הורדת נקודות חיים ..
ומה היכולות של הפוקימונים שלנו ..?
ואיזו זירה זאת?(לבה , אדמה רגילה כמו בכל שדה קרב , הררית , מים , ..)