לוקאס vsלוק
87%
89%
טייפלוז'ן מתחיל לרוץ לעבר אגרון, תוך שהוא בא במגע עם הלבה שעל המגרש.
אגרון משתמש בזנב ברזל על הרצפה ומרעיד אותה, טיפלוז'ן מוריד את מהירות הריצה גדי לא ליפול. אגרון מתחיל לרוץ גם אל טיפלוז'ן. טיפלוז'ן משתמש בהתפרצות געש שפוגעת חזק באגרון ומורידה לו חיים. אבל אגרון מצליח להמשיך לרוץ למרות הכאב, בזכות ההגנה וכוח הסיבולת הרבה שלו. הוא מגיע אל טיפלוז'ן ומשתמש בקצה כפול עוצמתי מאוד שמעיף את טיפלוז'ן. שני הפוקימונים נפגעו קשה במהלך. הקהל מוחה כפיים.
*ליידיעותייך התקשות עדיין משפיעה לעוד 4 תורות
"אגרון פוקימון מטורף שכמוך כל הכבוד!" אומר לאגרון בשמחה
"עכשיו תשתמש בטקטיקת להרוג את השופט!" אצעק אליו במטרה שייזכור את זה..
"אם אתה בכל זאת לא זוכר תרעיד את האדמה אפילו חזק יותר עם זנב ברזל כדי שממש ייעצר ו/או יפול ואז תרוץ אליו עם ראש ברזל ותנגח בו כל כך חזק עד שייעוך לקיר וייפסיד!" אומר בלהט
"המתקפה הזאת אף פעם לא הפסידה!" אצעק בהתרגשות!
"יופי של פעולה טייפלוז'ן!" אני משבח אותו בחיוך.
"עכשיו תקשיב!, אנחנו ניתן לאגרון להתקרב אליך!, אבל שהוא התקרב קצת יותר מ3 מטרים תשתמש עליו בלהביור מטורף ישר לפנים!, בזמן שהאש תקיף אותו והוא לא יוכל לראות כלום תרוץ בכל המהירות ותשתמש עליו בקצה כפול, לאחרמכן תיסוג בחזרה לאחור!, קדימה טייפלוז'ן!" אני שואג.
בסדר , אני אזכור את זה .. ותודה ..ואם הוא גדול וחזק חרב עלה תשפיע קצת נכון ? כי הוא מסוג עשב ומעופף ..
-----
אני אומר לו: " אתה בסדר טרופי ? ואוסיף " יפה מאוד אני גאה בך כלכך ! עכשיו בו לא נבזבז זמן !
ואפקוד עליו : " תשאר במקום שלך ואל תזוז ! רק תנפנף בכנפיך הכי מהר שתוכל !
אם הוא יירה חתך על-חושי תעיף אותו בחזרה ואז תשתמש בסערת עלים !
אם הוא ישתמש בחרב עלה תשאר במקומך ואל תנפנף אלה תחבוט בו עם ה"קסדה" שלך !
ואם הוא משתמש בפזילה תכסה מהר את עיניך כם הכנפיים שלך ותטען קרן סולארית שתפתיע אותו במקום !
ואומר לו לאחר שתעשה את כל אלה תעלה ללמעלה ותכסה את עיניך !
הוא לא יראה מה אתה עושה ! ואז תטען קרן סולארית עוצמתית שתעיף אותו ! "
אפקוד עליו במטרה שננצח כבר את תומר ..
_ _ _
אל תחשוב שזה הרבה פעולות כתבתי רק "אם .."
נ.ב התמונות לא עובדות
עידן vs לי
[COLOR=blue]75%
69%
הכוונה במתקפת עילפון, זה שפוקימון מגרה את היריב לתקוף, שהוא תוקף אז הפוקימון מתחמק ומכה בפוקימון השני.
-------
פלייגון מתחיל לעוף למעלה אבל אנבהו רואה זאת ומשתמש בזרוע פטיש שפוגעת חזק בפלייגון ומרסקת אותו על סלע, פלייגון לא מספיק להגיב ואנבהו משתמש בהתלקחות בליץ שפוגעת הישר בבטנו. פלייגון נראה כועס והוא טס במהירות לעבר אנבהו ומשתמש בטופר דרקון על ראשו, הוא מגיע מאחוריו ומשתמש במתקפת חול. אנבהו מסתובב ופליגון משתמש בקרן על עליו(מה שקראת לו קרן היפר). שני הפוקימונים ספגו מכות קשות ונפגעו מאוד.
הערה:קראתי לזה קרן הייפר כי ככה כתבת לי את זה חחח אני יודע שזה קרן על אבל זרמתי עם ההייפר חחח
''אוקיי'' אומר לפלייגון ואמשיך
''פלייגון תקשיב לי עכשיו טוב! טוב! כפי שכבר שמת לב היריב שלנו חזק אומנם אטי אבל יש לו הגנה טובה לכן נצטרך למצוא דרך לשבור את ההגנה שלו מה שקורה עכשיו זה שקודם כל תירגע גם אני לחוץ אבל ביחד נוכל לעשות את זה אוקיי תשתמש במתקפת עילפון תגרום לו להסתער עליך ולא ברגע האחרון אבל שהוא קרוב אלייך תכין טופר דרקון מוכן ברגע שהוא יתקרב אליך תתחמק ותגיע למאחוריו ומיד תשרוט אותו עם הטופר דרקון בגב אחר כך תעוף למעלה מהר ותשחרר עליו את קרן העל שלך הגובה יגביר את העוצמה כי בנפילה הקרן תצבור תאוצה ואח''כ תישאר למעלה וחכה להוראות אני מאמין בך אנחנו יכולים לנצח בזה!''
אחייך לפלייגון ואראה לו שאני איתו
לי משחק טוב כבר עברו הרבה תורות מאז שהקרב התחיל ובאמת קשה להוריד לאנבהו שלך חיים אתה שחקן טוב וקשוח המשך כך![]()
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
לוקאס vsלוק
87%
80%
האש תקיף אותו והוא לא ייראה כלום?!
------
אגרון מרעיד בחוזקה רבה את האדמה, טיפלוז'ן מתקשה מאוד לזוז, הוא נופל ומחליק, קם ונופל... אגרון מתחיל לרוץ לעבר טיפלוז'ו עם נגיחת ראש, טיפלוז'ן מנסה להתייצב ומשתמש בלהביור, אך מאחור מדי, אגרון קרוב והוא פוגע חזק בטיפולז'ן עם ראש ברזל.
עידן vs לי
67%
62%
אנבהו מחורר חורים באדמה בעזרת זרוע פטיש. אנבהו משתמש בהתלקחות בליץ לתוך הבורותונוצרים עמודים אש גבוהים. פלייגון מנסה להגיע לאנבהו, אבל עמודים האש חוסמים את דרכו, הוא מנסה לעבור דרכם ונפגע. הוא מנסה כמה פעמים, ולא מצליח פעם אחרי פעם. בנתיים אנבהו מנצל את המצב ותוקף את פלייגון בהתלקחות בליץ. המתקפה פוגעת הפלייגון. בסופו של דבר פלייגון מחליט להשתמש בקרן על.הקרן על פוגעת באנבהו שלא יכול להתחמק בגלל עמודי האש.
שני הפוקימונים נפגעו די הרבה במהלך.
תומר vs קודק
35%
35%
למה אתה רושם אם. אתה יכול לראות מה הוא אומר לגלייד לעשות
------
גלייד משתמש בפזילה, כמובן שטרופיוס לא אוכל את זה פעמיים רצוף. גלייד משתמש בחתך על חושי. טרופיוס מנסה להעיף את החתכים בחזרה, מין הסתם הוא לא מצליח, החתכים חדים ומהירים, הרוח שהוא מפיק עם הכנפיים שלו לא מספיק חזקה.
החתך העל חושי פוגע בו. בתגובה טרופיוס משתמש בסופת עלים שפוגעת בגלייד.
מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)
תקיף לו את העיינים, זה יורה לו על הפנים איך הוא אמור לראות משהו בדיוק???
__________________________________________________ ________
"לא נורא טייפלוז'ן!, זה רק פיספוס אחד!" אני מנסה לעודד אותו,
"עכשיו תקשיב!" כי זה צריך להיות בתזמון!" תשתמש בלהביור כך שאגרון ילך אחורה!, לכיוון בריכות הלבה, ככה תמשיך ותגרום לו ליסוג, ושהוא מספיק קרוב לבריכות הלבה תשתמש בהתפרצות געש ותפיל אותו לבפנים!" אני פוקד עליו.
נערך לאחרונה על ידי UuUuUuU, 01-13-2011 בשעה 06:25 PM
אני אצעק אליו : " אתה בסדר ..?
ואז אפקוד עליו : " עכשיו אנחנו נצליח , תשתמש בסערת עלים כצפוי והוא יגיב בחרב עלה !
בזמן שהעלים מתקרבים אליו תעוף מעליו וכשהוא יילחם בעלים במטרה להחזירם תשתמש אתה כבר באס אווירי ברגע הלא צפוי וכשהוא יתמהה איפה אתה ! הוא לא יספיק לבצע חתך על חושי לאחר החרב עלה ! , לאחר מכן פשוט תעוף למעלה עם אס אוויר ( אס האוויר מהיר והוא ייתן לו תנופה ) וכשתמצא נקודה שבה הוא לא יראה אותך תשתמש בצמיחה ! "
אצעק לו בחשש , ואקרוץ לו במטרת עידוד ..
נערך לאחרונה על ידי IHavePipi, 01-13-2011 בשעה 06:17 PM
תומר vs קודק
25%
25%
גלייד משתמש בחתכים על חושים, אבל טרופיוס רחוק ממנו. בנתיים טרופיוס משתמש בסופת עלים. גלייד משתמש בחרב עלה, בשביל לעצור את העלים, הוא מצליח להעיף כמעט את כולם. טרופיוס לוקח תנופה והוא משתמש באס אוירי, ברגע האחרון גלייד רואה את טרופיוס והוא משתמש בחרב עלה על טרופיוס. שני המתקפות מתנגשות זאת בזאת בעוצמה.. לא ברור מי ניצח. לבסוף רואים את גלייד תופס בידו בכאב. ואילו טרופיוס שואג מרוב כאבים בראש ובצוואר. שני הפוקימונים נפגעו. טרופיוס וגלייד מתעיפיים. הם מנשמים בכבדות. הקהל מוחה כפיים למול הקרב הצמוד והמותח הזה.
"יופי אגרון" אומר בהילולה
"עכשיו תנצל את הטישטוש שלו ממכת הנגיחה האיימתנית ותרסק אותו עם קצה כפול פשוט תמשיך קדימה עם הכוח שנוצר מהנגיחה של ראש הברזל!" אומר בעוד הילולה ואדרנלין שייראו לקהל וללוק מה זאת רוח קרב
"אחר שאתה מרסק אותו תשתמש בהתקשות שוב!" אומר כדי לחזק את ההגנה (שמההתקשות הקודמת) ולהאריך את זמן הטווח שהיא פועלת בו
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
לוקאס vsלוק
76%
72%
אגרון קורץ לטייפלוז'ן בהבעה של 'משוגע המאמן שלי אה' D:
טיפלוז'ו משתמש בלהביור במטרה לגרום לאגרון ליסוג אחורה. אבל אגרון שעדיין מושפע מההתקשות, קרוב מדי והוא מצליח ליצעוד ולהכניס בטייפלוז'ן קצה כפול.
אגרון משתמש בהתקשות.טיפלוז'ן עף, אך מספיק להשתמש בהתפרצות געש בפוגעת באגרון.
שני הפוקימונים נפגעו בכל העסק הזה. אגרון קצת יותר
"מוחעחעחעחע" אצחק בזעם והרוח המטורפת שלי תצא (יש לי פיצול אישיות)
"עכשיו אגרון תשתמש בזנב ברזל ותרסק את האדמה שליד הפוקימון המטונף" אומר ואגחך מעט
"תוציא את כל המשקל שלך עליו עם קצה כפול מהשמיים!" אומר בזעם!
----------
שהאישיות שלי משתנה הפרצוף שלי גם דיי משתנה והופך למטורף ואכזרי
"אינפרנייפ!" אקרא בלחץ מועט ואז אומר בביטחון "אתה היית טוב מאוד אבל דיי. אני לא נחמדה יותר! תשתמש בלהביור על הקרקע עד שיווצר בור ואז באש שנותרה בקרקע תקפוץ עליה ותשתמש בקרב צמוד עליה כדי להתחזק!" אומר לו במהירות. "ואז תשתמש בהתלקחות בילץ' על בלייזיקאן!" אומר לו.
"קרב טוב נתת!" אקרא לג'ייסון.
---------------
ג'ייסון, נתת קרב טוב עד עכשיו ויש לך חשיבה טובה, כל הכבוד!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)