Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 13 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 190
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Dor_T צפה בהודעה
    תומר vs קודק
    25%

25%
    גלייד משתמש בחתכים על חושים, אבל טרופיוס רחוק ממנו. בנתיים טרופיוס משתמש בסופת עלים. גלייד משתמש בחרב עלה, בשביל לעצור את העלים, הוא מצליח להעיף כמעט את כולם. טרופיוס לוקח תנופה והוא משתמש באס אוירי, ברגע האחרון גלייד רואה את טרופיוס והוא משתמש בחרב עלה על טרופיוס. שני המתקפות מתנגשות זאת בזאת בעוצמה.. לא ברור מי ניצח. לבסוף רואים את גלייד תופס בידו בכאב. ואילו טרופיוס שואג מרוב כאבים בראש ובצוואר. שני הפוקימונים נפגעו. טרופיוס וגלייד מתעיפיים. הם מנשמים בכבדות. הקהל מוחה כפיים למול הקרב הצמוד והמותח הזה.
    "גלייד אתה תוכל לעשות את זה!"אעודד את גלייד
    ואז אוסיף:"תשתמש במתקפת חתך על-חושי אל טרופיוס בכול הכוח ובלי הפסקה!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    ג'ייסון vs פרלה
    45%
    25%
    פרלה אני חייב להגיד שאת מאוד יצירתית אבל זה עדיין לא זה
    -------
    אינפרנייפ משתמש בלהביור על האדמה, האדמה מתחילה להיות קצת שרופה. אינפרנייפ נשכב על האדמה השרופה ומתחיל להשתמש עליה בקרב צמוד. כל הקהל מתחיל לצחוק. בליזקאן, שהיה אמור לרוץ לעבר אינפנייפ. הולך אליו באיטיות ובזלזול, ובועט בו שני בעיטות אש חזקות. הקהל שואג מצחוק.(פרלה אני מצטער שזה מה שקורה, אז האסטרטגיות שלך לא משהו. תסתכלי על כל ההיסטוריה והתגובות של האנשים במשחק. עדיין לא הבנתי מה הרעיון להשתמש בקרב צמוד על אדמה שרופה. זה אמור לחזק אותך?)
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

3. משתמש מנוסה
    לוקאס vsלוק
    76%

72%
    אגרון קורץ לטייפלוז'ן בהבעה של 'משוגע המאמן שלי אה' D:
    טיפלוז'ו משתמש בלהביור במטרה לגרום לאגרון ליסוג אחורה. אבל אגרון שעדיין מושפע מההתקשות, קרוב מדי והוא מצליח ליצעוד ולהכניס בטייפלוז'ן קצה כפול.
    אגרון משתמש בהתקשות.טיפלוז'ן עף, אך מספיק להשתמש בהתפרצות געש בפוגעת באגרון.
    שני הפוקימונים נפגעו בכל העסק הזה. אגרון קצת יותר
    "כל הכבוד טייפלוז'ן!, אתה גדול!" אני קורא אליו בחיוך,
    "עכשיו בוא נהפוך את זה לרציני יותר!, תקשיב מה אני רוצה שתעשה כי זה מסובך ודורש דיוק!. אז ככה, תשתמש בלהביור הכי מטורף שאתה יכול לייצר בשביל להמיס את דופנות הבריכה, כך שהלבה שבפנים תגלוש לזירה וזה ייתן לנו יתרון עצום!, לאחר מכן תשתמש במצב הגנה ולך כמה צעדים אחורה, חכה לפעולה נגדית של אגרון!" אני דורש ממנו.

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    תומר vs קודק
    25%

25%
    גלייד משתמש בחתכים על חושים, אבל טרופיוס רחוק ממנו. בנתיים טרופיוס משתמש בסופת עלים. גלייד משתמש בחרב עלה, בשביל לעצור את העלים, הוא מצליח להעיף כמעט את כולם. טרופיוס לוקח תנופה והוא משתמש באס אוירי, ברגע האחרון גלייד רואה את טרופיוס והוא משתמש בחרב עלה על טרופיוס. שני המתקפות מתנגשות זאת בזאת בעוצמה.. לא ברור מי ניצח. לבסוף רואים את גלייד תופס בידו בכאב. ואילו טרופיוס שואג מרוב כאבים בראש ובצוואר. שני הפוקימונים נפגעו. טרופיוס וגלייד מתעיפיים. הם מנשמים בכבדות. הקהל מוחה כפיים למול הקרב הצמוד והמותח הזה.
    תקשיב טרופי : " זה הולך להיות קרב מאוד מאוד אבל מאוד קשה לכן יש לי רעיון מעולה !
    תקשיב תחכה הרחק למעלה למעלה למעלה אפילו יותר מאיפה שאתה עכשיו כשהחתכים לא פגעו בך ..
    ותקשיב הוא בעל גוף ענק ועיניים קטנטנות הוא בטח יסתנוור מהשמש הלוהטת !
    ותקשיב כדי שאתה לא תסתנוור תכסה את עיניך ..
    ובכל זאת העיקר : כשתגיע ללמעלה תעוף הרחק מאחוריו ואין מצב שהוא יראה אותך תשתמש בקרן סולארית חזקה !
    אחריה תשתמש באס אווירי עוצמתי שיפגע בו בהפתעה לאחר התקפת הקרן הסולארית ! "

Spoiler ספוילר

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ג'ייסון vs פרלה
    45%
    25%
    -------
    אינפרנייפ משתמש בלהביור על האדמה, האדמה מתחילה להיות קצת שרופה. אינפרנייפ נשכב על האדמה השרופה ומתחיל להשתמש עליה בקרב צמוד. כל הקהל מתחיל לצחוק. בליזקאן, שהיה אמור לרוץ לעבר אינפנייפ. הולך אליו באיטיות ובזלזול, ובועט בו שני בעיטות אש חזקות. הקהל שואג מצחוק.(פרלה אני מצטער שזה מה שקורה, אז האסטרטגיות שלך לא משהו. תסתכלי על כל ההיסטוריה והתגובות של האנשים במשחק. עדיין לא הבנתי מה הרעיון להשתמש בקרב צמוד על אדמה שרופה. זה אמור לחזק אותך?)
    תודה פרלה, את האמת אבל גם אני יגיד שלא הבנתי מה ניסית לעשות.. תשאירי את העלת החיים והחיזוק לדור... ותתרכזי בלתקוף אותי בגיוון ולנצח! הוא יחליט על השאר.
    והתכוונתי שהוא יפעיל את בעיטות האש.. כאילו שיהיה לו אש ברגל והוא ירמוס אותו ודרך עליו בכוח!
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "בלייזיקאן זה היה מעולה, לא נפגענו כלל!" אומר לו ואסמן לו עם האגודל בקריצה שהוא מעולה...
    אוקיי אחייך חיוך מחשיד ואז אומר "אוקיי בלייזיקאן זה הזמן שלנו לנצח, השתמש בעוד הוא מתאושש במיקוד אנרגיה עד שאתה מבחין שאינפרמפ קאם על רגליו!" אומר בהחלטיות וריכוז.
    "עכשיו התרכז כמה שניות ותרגיש את האש שבך ואז... רוץ עליו בכל המהירות!" אצעק לבלייזיקאן בהתרגשות..
    כאשר יגיע ממש קרוב עליו אומר "אוקיי עכשיו בוא נפתיע אותו, גליץ' היישר בין רגליו ואז תפוס לו בזנב עם פיך!"
    ואז אצעק בכל גרוני "התלקחות בליץ!!!"

.

6. משתמש מנוסה
    שימו לב! אני חוזר, אל תמציאו לי כל מיני דברים שלא הגיוניים(אפילו במושגים של פוקימון), כמו להמיס קירות ברכת לבה בעזרת להביור.(אם לעזאל הקירות לא נמסות מהלבה, אז הם יימסו מהלהביור?).

לוקאס vsלוק

76%

72%
    אגרון מרעיד את האדמה העזרת זנב ברזל, למזלו של טיפלוז'ן, הוא כבר היתרגל למצב והוא מצליח להישאר יציב לגמרי. אגרון משתמש בקצה כפול על טייפלוז'ן שמתחמק. טיפלוז'ן מנמסה להמיס את אחת מברכות הלבה בעזרת להביור. הפעולה לא מצליחה. טיפלוז'ן משתמש במצב הגנה. אף אחד לא נפגע.

תומר vs קודק
    16%

25%
    קודק- אם אתה בטוח שמרוב שאתה רחוק ממנו, הוא לא ייפגע בך עם חתכים על חושיים, למה אתה חושב שאתה תוכל לפגוע בו עם קרן סולארית. תזכור שהוא יותר מהיר בהרבה.
    עוד דבר- למה שגלייד הסתכל על השמש, הוא פשוט היסתכל הצידה הוא יעצום את העיניים כמו שאמרת לטרופיוס לעשות. זה שמסתכלים לשמיים לא מחייב סינוור מהשמש.
    תומר- אתה לא מגוון בכלל. כל התקפה שלך זה-תשתמש במלא חתכים על חושיים.
    אתה לא תוכל לנצח כך....
    --------
    טרופיוס עף רחוק רחוק. הפוקימונים מעבירים ביניהם מתקפות; טרופיוס תוקף בקרן סולארית וגלייד בחתך על חושי. אך מכיוון שיש מרחק גדול המתקפות לא מגיעות ליעדן.
    לאחר כמה זמן, טרופיוס מתחיל לצלול לעבר גלייד עם אס אוירי. גלייד משגר חתך עח חושי. טרופיוס מגיב בקרן סולרית והמתקפות מבטלות אחת את השנייה, אבל אז טרופיוס כבר קרוב מדי והוא פוגע בגלייד עם אס אווירי.

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

תומר vs קודק
    16%

25%
    קודק- אם אתה בטוח שמרוב שאתה רחוק ממנו, הוא לא ייפגע בך עם חתכים על חושיים, למה אתה חושב שאתה תוכל לפגוע בו עם קרן סולארית. תזכור שהוא יותר מהיר בהרבה.
    עוד דבר- למה שגלייד הסתכל על השמש, הוא פשוט היסתכל הצידה הוא יעצום את העיניים כמו שאמרת לטרופיוס לעשות. זה שמסתכלים לשמיים לא מחייב סינוור מהשמש.
    אתה לא תוכל לנצח כך....
    --------
    טרופיוס עף רחוק רחוק. הפוקימונים מעבירים ביניהם מתקפות; טרופיוס תוקף בקרן סולארית וגלייד בחתך על חושי. אך מכיוון שיש מרחק גדול המתקפות לא מגיעות ליעדן.
    לאחר כמה זמן, טרופיוס מתחיל לצלול לעבר גלייד עם אס אוירי. גלייד משגר חתך עח חושי. טרופיוס מגיב בקרן סולרית והמתקפות מבטלות אחת את השנייה, אבל אז טרופיוס כבר קרוב מדי והוא פוגע בגלייד עם אס אווירי.

אני מדבר שכאשר הוא ינסה לפגוע ולכוון מתקפות על טרופי אז הוא לא יצליח כי הוא יסתנוור ..
    אתה מבין למה ..?
    - - - - - - - -
    אני אומר לו : " יופי כל הכבוד ! "
    ואוסיף : "עכשיו תשתמש שוב באס אווירי ! אבל הפעם תעשה זיגזג ולא באוויר ! אלה קרוב לאדמה אבל לא קרוב מדי אלה מטר מעליה (במצב שהוא לא גבוה מדי ולא נמוך מדי ) תשתמש בזיגזג מהיר !
    כאשר ישתמש ב חע"ח (חתך על חושי ) הוא לא יצליח ! ואם הוא יתקרב אליך במטרת לפגוע עם עלי להב אל תדאג זה מוריד לך פחות מין הממוצע בהרבה (עשב חלש נגד עשב ובמיוחד נגד אוויר ) ואומר לו בכל זאת אם הוא ישתמש במתקפה פיזית תקפוץ (תעוף ) גבוה יותר ! ואז תסתובב בחזרה ותשגר שוב אס עלי אוויר ! ( אס אווירי עם סערת עלים )" אפקוד עליו ואחייך ואסמן לו עם האגודל לסימן של מצוין !

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    אני אומר:
    ''טוב פלייגון כפי ששמת לב יש לאנבהו הגנה רבה ומתקפות מסוכנות ועוצמתיות לכן נצטרך למצוא דרך אחרת לפגוע בו אוקיי
    קודם כל תשתמש במתקפת עילפון תגרה אותו לבוא אלייך תתחמק ובום תתקוף אתו
    בטופר דרקון לאחר מכן תשתמש בסופת חול אבל לא בכללי רק על עיניו של אנבהו ותעשה את הסופה חזקה כך ישרפו לו העיניים והוא לא יראה כלום
    תיזהר גם מהמתקפות שלו כי גם ככה הם עשו לך המון נזק אז שים לב טוב טוב אליהם מיד אחרי שעיניו יתכסו בחול וראייתו תטושטש תשתמש בקרן על
    אחר כך תעוף למעלה ותחכה להוראות אנחנו יכולים לנצח!!''

הערה:שלחת לי בה''פ שלא הגבתי וזה מוזר כי אתמול ב12 בלילה שלחתי הודעה בדיוק כמו היום וזה מוזר שזה לא קלט את ההודעה ושלח אותה

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

9. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס vsלוק
    76%

72%
    אגרון מרעיד את האדמה העזרת זנב ברזל, למזלו של טיפלוז'ן, הוא כבר היתרגל למצב והוא מצליח להישאר יציב לגמרי. אגרון משתמש בקצה כפול על טייפלוז'ן שמתחמק. טיפלוז'ן מנמסה להמיס את אחת מברכות הלבה בעזרת להביור. הפעולה לא מצליחה. טיפלוז'ן משתמש במצב הגנה. אף אחד לא נפגע.
    "אגרון כל עוד אתה קרוב אליו תשבור ליידו את האדמה ככה שהוא לא יוכל לזוז ואז תשתמש בראש ברזל שוב ותעיף אותו לצד השני של המגרש!" אומר בזעם

10. משתמש מנוסה
    פרשתי
    אין לי זמן לזה...

11. מורחקים
    שם: א - ל - י - ס - !
    ג'ייסון vs פרלה
    45%
    25%
    -------
    אף אחד לא מבין, אמור להיווצר בור בקרקע והלהביור עוזר לאינפרנייפ ליצור בור גדול יותר.
    -----------------
    "אינפרנייפ, אתה עייף מדי, נכון? טוב, אתה לא חייב לנצח אבל אנחנו רוצים להראות אסטרטגיות חדשות, נכון?" אומר לאט ובעצב. "תסתובב במקום ותשתמש בלהביור בכל הכוח ותתכונן להכל!" אומר לו בכעס ובהתרגשות. "אחרי הלהביור תשתמש בהתלקחות בילץ' על בליזיקאן בכל הכח!" אומר לו בלי לשלוט על עצמי. "תשגר מבט מפחיד לקהל כדי שיפסיקו לצחוק כמו סתומים שלא מבינים כלום!" אצרח לו ואסתכל על הקהל במבט של 'זה הסוף שלכם!' אחר כך תרוץ סביב בליזיקאן בכל המהירות ותשתמש בהטעיה אליו כל הזמן!" אצרח לו בכח וביטחון. "צא! למה אתה מחכה? צא!" אכעס מהר מדי. "סליחה אינפרנייפ..." אומר בשקט. "לא שלטתי בעצמי, אבל פשוט, אנחנו ניצחנו בהרבה קרבות וגם פוקימון מים ניצחנו אבל פוקימון אש זה משהו אחר. אני מאמינה בך." אומר בהתנצלות. "אוקיי, צא!" אומר שנית.

12. משתמש מנוסה
    ג'ייסון vs פרלה
    35%
    25%
    אינפרנייפ מתחיל להתאושש, בנתיים בליזקאן משתמש במיקוד אנרגיה. בסופו של דבר אינפרנייפ מתאושש והוא משתמש בלהביור שפוגע בבליזקאן. בליזקאן מנסה לעשות גליץ' בין רגליו של אינפרנייפ אבל בלזיקאן גבוה מדי ואינפרנייפ קטן ונמוך והוא לא מצליח, אינפרנייפ משתמש בהתלקחות בליץ שפוגעות בבליזקאן והוא נפגע.

עידן vs לי
    67%
    42%
    אנבהו מחכה שפלייגון יתקרב בשביל לתקוף אותו, תזמו מושלם למתקפת עילפון, וכך באמת עושה פלייגון, הוא מתקרב ומתקרב לאנבהו ומוכן למתקפה שלו, אנבהו תוקף ופלייגון מהר מאיץ ומתחמק אל מאחוריו של אנבהו, הוא משתמש בטופר דרקון על פניו, אנבהו מסתובב, והוא חוטף מתקפת חול היישר בעיניו, הוא לא מספיק להגיב וכבר פלייגון משתמש בקרן על היישר על בטנו של אנבהו שפנגע קשה מאוד מכל המהלך האחרון.

13. מורחקים
    שם: א - ל - י - ס - !
    ג'ייסון vs פרלה
    35%
    25%
    אינפרנייפ מתחיל להתאושש, בנתיים בליזקאן משתמש במיקוד אנרגיה. בסופו של דבר אינפרנייפ מתאושש והוא משתמש בלהביור שפוגע בבליזקאן. בליזקאן מנסה לעשות גליץ' בין רגליו של אינפרנייפ אבל בלזיקאן גבוה מדי ואינפרנייפ קטן ונמוך והוא לא מצליח, אינפרנייפ משתמש בהתלקחות בליץ שפוגעות בבליזקאן והוא נפגע.

עידן vs לי
    67%
    42%
    אנבהו מחכה שפלייגון יתקרב בשביל לתקוף אותו, תזמו מושלם למתקפת עילפון, וכך באמת עושה פלייגון, הוא מתקרב ומתקרב לאנבהו ומוכן למתקפה שלו, אנבהו תוקף ופלייגון מהר מאיץ ומתחמק אל מאחוריו של אנבהו, הוא משתמש בטופר דרקון על פניו, אנבהו מסתובב, והוא חוטף מתקפת חול היישר בעיניו, הוא לא מספיק להגיב וכבר פלייגון משתמש בקרן על היישר על בטנו של אנבהו שפנגע קשה מאוד מכל המהלך האחרון.
    "הצלחת!" אקרא עם דמעות בעיניי. "אתה גדול אבל הקרב לא נגמר" אומר בניגוב הדמעות. "תשתמש בלהביור אל בליזיקאן! אחר כך תסתובב סביבו מהר ותשתמש בהטעיה ולאחר קפוץ עליו ותשתמש בהתלקחות בילץ'!" אומר לו במהירות. "אתה יכול, תתרכז, עוד קצת.... עוד..." אומר לאט. "עכשיו! צא, צא, צא!" אומר מהר ובכוח. "אל תתן לו לפגוע בך ותתכונן להכל!" אצעק לו.

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ג'ייסון vs פרלה
    35%
    25%
    "מהההה?!?!? לא ייאמן!!" אומר בלחץ... ואוסיף לשאול "בלייזיקאן אתה בסדר שם תחזיק מעמד!" אוקיי עכשיו תעמוד במקום!
    "תעמוד נינוח ותנשום נשימות עמוקות, תיהיה דרוך ומוכן לקרב מרוכז במה שאני אומר ורגוע!" אוסיף לומר לו.
    'רק עם בלייזיקאן יהיה רגוע ומרוכז ננצח!' אחשוב לעצמי בחיוך...
    אסתכל על אינפרמפ טוב טוב ואצפה לו אצפה שיתקוף והשתמש בכוח ומהירות, שיטיש את עצמו... ואז שהוא קרוב אצעק בכל העצמה "עכשיו בלייזיקאן צריבת חזקה!!!"
    לאחר שבלייזיקאן יעשה את זה, אשתמש בפיצוץ והעשן שהמתקפה עושב ואומר לו "נתר גובה וצא משם, ואז תקוף בחיתוך שמיים בכל הכוח מאחריי גבו!"

.

15. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][U]
    תומר vs קודק
    16%
    [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
    25%
    אתה לא תוכל לנצח כך....
    --------

"גלייד תקום!"אצעק
    ואז אוסיף:"תיצר מלא חרבות עשב ותתקע אותם באדמה,תיצר מאדמה משושה ותיזרוק על טרופיוס,ואז אחרי שאתה פוגע תקפוץ,תשתמש על טרופיוס בפזילה ואז תפיל אותו בעזרת חתך על-חושי ותדקור אותו עם עלה חרב עד שהוא ימות!!!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

עמוד 8 מתוך 13 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •