XD
משתמש כפרה XD
אין לי כוח להירשם ><"
אני לא בטוחה שאני עוזרת לאחרים ><"
מה שכן-
יש לי מוזה לסיפור..
אבל כזו מוזה כזו..
שאתה לא יודע מה לעושת איתה..
אז מה לעשות?
XD
משתמש כפרה XD
אין לי כוח להירשם ><"
אני לא בטוחה שאני עוזרת לאחרים ><"
מה שכן-
יש לי מוזה לסיפור..
אבל כזו מוזה כזו..
שאתה לא יודע מה לעושת איתה..
אז מה לעשות?
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
אני נירשמתי
תירשמו,לכל אחד מכם כרגע,יש את ההזדמנות להוכיח את עצמו,תירשמו ושיהיה לכם בכיף ואת תתביישו ^^
מזל שאני לא צריך הרבה להוכיח
אין לי כוח לעזור לאחרים,כי אני לא רוצה לעזור לאחריםO:
למשהוO:
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
כן,הכינוי שלי ברוסית,למי שיש בעיות עם זה,שיחייה XP
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
</td></tr></table><div class=\'signature\'>
~Cat Behemoth~
יפהD:Originally posted by Goku-San@Aug 24 2008, 12:56 PM
אני נירשמתי
אלכס-בטח ניצן תירשם
הילה-תרשמי לא יהרוג אותך
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אבל אין לי מה לכתב בלמה לבחור בי ><"
אני לא אכתוב איזה נאום ואתחנף למנהלים או משהו, פשוט- למי שבא לבחור בי שיבחר בי ><"
אז יש לי שני שדות ריקים- לא?
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
</span>
</div>
איזה מזל שאני פה יותר משנה
החלטתי שאני לא נרשם לתחרות O:
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
~Cat Behemoth~
זה היה ברור><"
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
XDDD
החלטת שאתה לא נרשם XDDD
זה מצחיק XDDD
למרות שזה גם מה שאני עושה *למה אין פה סמיילי בישי ?!?!?*
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
הילה תירשמי,אני ממליץ לך להרשם,זה כיפי לזכות בתחרות כזו...
מיכאל אתה לא חייב להרשם,לא רוצה לא צריך...
אני פשוט לא העזור לאף אחדD: בגלל זהD:
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
~Cat Behemoth~
תירשמו אנשים!
מסכן שבע,תמיד זורקים אותוXD
אני חושב לעשות סיקור על Keitai Sousakan 7 סדרה טובהO:
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
~Cat Behemoth~
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)