אני מחפש מצלמת וידאו ומצלמה דיגיטלית ואני לא יודע איך לחפש, כאילו אני רוצה שיסבירו לי איזה תכונות חשובות צריכות להיות במצלמה ואז אדע לחפש.
תחפש עם זום ועם וידאו שאפשר לחבר לTV
יש לי מצלמה מגניבה עם מלא דברים בקושי שוקלת ואפשר לקחת אותה כמו פלאפון
היי לכם
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
כן,הכינוי שלי ברוסית,למי שיש בעיות עם זה,שיחייה XP
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
</td></tr></table><div class=\'signature\'>
~Cat Behemoth~
לך לקיריון או משהו ושמה תמצא חנויות ואת המצלמה שאתה צריך.יסבירו לך הכול שמה...Originally posted by triner@Aug 25 2008, 01:58 PM
אני מחפש מצלמת וידאו ומצלמה דיגיטלית ואני לא יודע איך לחפש, כאילו אני רוצה שיסבירו לי איזה תכונות חשובות צריכות להיות במצלמה ואז אדע לחפש.
כידוע לי לכל מצלמה יש את התכונות שצריך,בשביל צילום בסיסיO_םOriginally posted by triner@Aug 25 2008, 04:05 PM
תוכונות, אלכסי, תכונות, שהיא תהיה טובה, לא סתם, וכל מצלמה דיגיטלית אפשר לקחת כמו פלאפון X_X
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
~Cat Behemoth~
אל תברח, לא רוב האנשים יודעים,Originally posted by triner@Aug 25 2008, 01:56 PM
אף אחד לא עוזר?
ואחרי זה אנשים נרשמים למשתמש הטוב של הפורום <_<
הלכתי לחפש עזרה במקום אחר <_<
אני חושב שלפי פיקסלים וזום.
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
Originally posted by A.T Rider+Aug 25 2008, 02:06 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (A.T Rider @ Aug 25 2008, 02:06 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> כידוע לי לכל מצלמה יש את התכונות שצריך,בשביל צילום בסיסיO_ם [/b]
כן, אבל יש תכונות עיקריות שאני מחפש אבל לא מבין גם עוד דברים...
אני מעדיף למצוא באנטרנט שלא יהיו פתאום מניפולטורים ויתחילו לחרטט לי על דברים שאני לא מבין...Originally posted by Fusion Catiteen@Aug 25 2008, 02:04 PM
לך לקיריון או משהו ושמה תמצא חנויות ואת המצלמה שאתה צריך.יסבירו לך הכול שמה...
<!--QuoteBegin-ItsMyFight@Aug 25 2008, 02:06 PM
אל תברח, לא רוב האנשים יודעים,
אני חושב שלפי פיקסלים וזום.[/quote]
הבעיה היא שבהתחלה אף אחד לא התיחס עד שאמרתי את משפט המפתח.
בשביל זה אתה תצטרך לקנות גם חלקים בשביל הזוםO_OOriginally posted by triner@Aug 25 2008, 04:07 PM
כן, אבל יש תכונות עיקריות שאני מחפש אבל לא מבין גם עוד דברים...
אצלי בבית יש פינה ענקית רק של אביזרים למצלמהO_O
(ועוד אבא שלי עובד בחנות צילום^^")
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
~Cat Behemoth~
הי
<span style=\'font-family:quot\'>
<span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'>בברכה אולגוש ~</span></span>
<span style=\'color:quot\'>מסן: msn.56@hotmail.com</span></span>
תני לי אויר● i'm blue ● You're My Hero
● bumble bee ● Listen To Your Heart
היי לךOriginally posted by tali@Aug 25 2008, 04:11 PM
הי
וואי אני משתעמם פה עד מוות=_=
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
~Cat Behemoth~
דבר איתו שיסביר לי איך אני יכול לחפש מצלמה? כאילו שיסביר לי על התכונות.Originally posted by A.T Rider@Aug 25 2008, 02:09 PM
בשביל זה אתה תצטרך לקנות גם חלקים בשביל הזוםO_O
אצלי בבית יש פינה ענקית רק של אביזרים למצלמהO_O
(ועוד אבא שלי עובד בחנות צילום^^")
טלי את עושה לי את יודעת מה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)