ניסתי ללמוד טכניקה של עריכת פוקימונים הצבעים הם ממייר ים,מקווה שהבנתם מה הנושא אשמח לת"ב. ולתוספת הנה כל העבודות שהעשיתי עד עכשיו,אשמח לת"ב וציון ממוצע.
דאלאמבר אנוכי! קרדיט לרועי ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
יפה אבל תשפר. ציון לדעתי: 6/10
[ [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch? v=66U9pZTSVbc[/YOUTUBE] נבל העתיד דארקסליום!
תודה,אני אנזסה לשפר אותם ואיך עריכת הפוקימון?
יפה אבל לא משהו מיוחד
אין לי כל כך מה להגיד על זה.....
אנשייייייייים,בבקשה תעזרו לפוקימונים שלי להגיע לרמה 100!!! תודה רבה למחממים/מאכילים!!!
פורסם במקור על ידי mc1nemo אין לי כל כך מה להגיד על זה..... אם אין מה אז למה להגיב? סתם בשביל המונה? היזהר להבא.
בברכה, דביר. סופר מקצוען, מפקסל מקצוען. גם אני אוהב את אייפום! אייפום שולט! קישורים חשובים שלי ספוילר מדריך להכנת פייקים (פוקימונים מזויפים) הפייקדקס הישן שלי מדריך להכנת תגים עצות לכותבי הסיפורים! המדריך לפיקסל אובק בסיסי הכי חדש: סיקור סדרת ספרי הארי פוטר המדריך שלי ללבן! סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)
ספוילר מדריך להכנת פייקים (פוקימונים מזויפים) הפייקדקס הישן שלי מדריך להכנת תגים עצות לכותבי הסיפורים! המדריך לפיקסל אובק בסיסי הכי חדש: סיקור סדרת ספרי הארי פוטר המדריך שלי ללבן!
התוצאה מרשימה, הייתה עושה מדריך עליה ולא על השני שיצא פחות יפה. האבן והזנב השתלבו יפה וכל הכבוד שערכת לבד ולא עשית רק "העתק-הדבק"
תןודה רבה, את הז אבל לא עשייתי בדיוק לפי השלבים,הוספתי ושינתי מדי פעם פוקימונים ואני כאן לא ממש ציירתי משהו בעצמי.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום