מה צריך להכין לפני הבישול?
סולת
כרוב
קישואים {מומלץ כתוספת}
תפוחי אדמה
סלרי
גזר
פטרוזיליה
עוף {שוק, כנפיים}
כיצד מבשלים?
הכינו את העוף ע"י בישול בסיר נפרד.
כעת חיתכו את הירקות לגודל הרצוי ושימו אותם בסיר עם מים חמים, עכשיו הוסיפו את העוף שבישלתם מעט, צרפו גם פפריקה ומלח לפי הטעם, ושימו הכול על אש קטנה.
כיצד מכינים את הסולת? יש לקחת סיר שטוח ולשיםבו את הסולת עם מעט מים, צרפו גם מלח והשרו הכל בסבלנות תוך כדי ערבוב עד שיעלמו כל הגושים. עכשיו שפכו את הסולת אל סיר רשת ושימו על סיר המרק למשך כשלושים דקות.
עכשיו יש לערבב את הסולת עם הידיים ולהפריד את הגרגירים והנה יש לכם קוסקוס מוכן! כיצד להגיש? אפשר בנפרד ואפשר לשפוך הכול יחד {הסולת עם הירקות} כל אחד לפי טעמו, העיקר שיהיה טעים.
שיהיה המון בתאבון!